Az Egyesült Államokban az FDA visszavonta a Johnson & Johnson felhasználási engedélyét

Ugye Magyarországon sem tett erről említést a fősodratú média?

Június 1. (Reuters) – Az Egyesült Államokban az FDA (Food and Drug Administration) csütörtökön közölte, hogy visszavonta a Johnson & Johnson kovid-vakcina sürgősségi felhasználási engedélyét.

https://www.marketscreener.com/quote/stock/JOHNSON-JOHNSON-4832/news/US-FDA-revokes-emergency-use-authorization-for-J-J-s-COVID-vaccine-44019718/

Vagyis az USA-ban mostantól nem lehet oltani ezzel a géninjekcióval. Az engedély visszavonásának hivatalos indoklása: A gyógyszercég ezt kérte. Természetesen egy szó sem esik a mellékhatásokról és az “oltás” miatt elhunytakról.

https://www.fda.gov/media/169003/download

7 thoughts on “Az Egyesült Államokban az FDA visszavonta a Johnson & Johnson felhasználási engedélyét

 1. Iváncsa az akkumulátorgyárral A lap úgy tudja, az esemény hétfőn az épülő iváncsai akkumulátorgyár Elektród nevű részlegében történt. Információik szerint az anyagot belélegzők hánytak és hasmenésük volt, többeknek kiütésük lett. Az érintettek egy forrás szerint védőruha nélkül dolgoztak többek között olyan nehézfémekkel, mint a kobalt és a nikkel, ezt követően lettek rosszul. A gyár vezetői orvosi kivizsgálásra küldték az érintetteket, de szigorú hírzárlatot rendeltek el. Székely Tamás, a Vegyipari Dolgozók Szakszervezetének elnöke a lapnak azt mondta, ők is tájékozódnak az ügyben, egyelőre annyi információjuk van, hogy valami rendellenesség biztosan történt. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy hétfőn ők is a helyszínen jártak. Mint írták, az említett ügyben a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt folytat eljárást. A folyamatban lévő büntetőeljárásról – az eljárás jelenlegi szakaszában – nem áll módunkban bővebb tájékoztatást adni. (24)
  Forrás: https://kuruc.info/r/2/260127/

  Hurrá fidesz, hurrá viktor, hajrá Magyarok ! Bele a dögkútba !

  1. Pontosan úgy, mint a harmadik világban. Nincs szakszervezet, nincs munkavédelem, nincs semmilyen dolgozói képviselet, csak gátlástalan pénzéhség és korlátlan kizsákmányolás, mint a XIX. században, Charles Dickens korában. Teljesen törvényesen, mint akkoriban.
   A multiknak már nem kell elmenniük a világ másik végére, hogy Bangla Desh-hez hasonló körülmények között robotoltassák a dolgozóikat, szörnyűséges sweatshop-okban (angol kifejezés a primitív, embertelen munkakörülményekre). A saját “vezetőink” eladtak minket a legtöbbet ígérőnek, tokkal-vonóval, miközben csupa keresztény-nemzeti lózungot puffogtattak.
   Az utóbbi 33 évben hivatalosan is a Nyugat le- és kirabolható gyarmata, örökös uzsora-adósa, emberi és egyéb erőforrás lelőhelye, kísérleti laborja és veszélyeshulladék-lerakója lettünk. Cserében az őket kiszolgáló parazita réteg korlátlan úr lehet az itteni szemétdombon.

   Majd a fenti ügyet is elsikálják, ahogy mindig. A járulékos veszteség meg nem számít. Business as usual.

   1. Cassandra !

    A termőföld, az élettér, mérgezetté válik hosszú tízévekre, vagy örökre !!!

 2. Nem Google fordítóval én a fontos részt így fordítanám:

  “You & I know that causing expression of a non-self protein axiomatically drives lethal autoimmune attack on every cell that took up the injected material”

  “Te és én tudjuk, hogy egy nem saját fehérje megnyilvánulását okozva, az axiomatikusan halálos autoimmun támadást indít el minden sejt ellen, amely felvette a befecskendezett anyagot”

  Nekem ez beismerése annak, hogy műanyag gyárat csinál az oltás a szervezetben. Kémiai szintetikus fehérjét.

 3. Túl későn, túl kevés. Gőzerővel tüntetik el az árulkodó nyomokat és bűnjeleket az elmúlt 3 évi népirtásban való részvételükről. Állítólag több mint 800 inkrimináló “tudományos” publikációt tüntettek el az internetről, amelyek így elvben meg sem történtek. Csak az a bökkenő, hogy vagyunk egypáran, akiknek kifogástalan a memóriája, és sokan archiválták is az inkrimináló anyagokat, számítva a netes nagytakarításra. Úgyhogy kár a gőzért, a szekrények tele vannak csontvázakkal, amelyek előbb-utóbb sorra ki fognak potyogni a szánalmas erőlködés ellenére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük