Prof. Vittorio Agnoletto: A nagy gyógyszegyártók világjárványból származó profitja botrányos


https://www.bitchute.com/video/Hg2xXiOGlUgF/

7 thoughts on “Prof. Vittorio Agnoletto: A nagy gyógyszegyártók világjárványból származó profitja botrányos

 1. Ha jól értem, ennek a professzornak az a legfőbb problémája, hogy a közpénzből “kifejlesztett” méreginjekciók szabadalmával a Big Pharma rendelkezik, és nem az államok?! Hogy sokkal többet kell fizetni értük, mint amennyibe az előállításuk került?! Szóval ha az állam profitál a saját állampolgárai megnyomorításából és megöléséből, akkor az rendben van?!

  Úgy látszik, morálisan már odáig süllyedtünk, hogy egy orvosprofesszor a legalapvetőbb dologról még csak említést sem tesz a méreginjekciók kapcsán: az emberi élet és egészség szentségéről. Vajon emlékszik még, mit jelent a hippokratészi esküben a “Nil nocere!” = Ne árts!”? Mert úgy látszik, nagyon régen volt, amikor találkozott vele…

  Nekem, mint egyszerű laborpatkánynak tökmindegy, hogy az én adómból előállított tömegpusztító fegyverből a gyógyszermaffia vagy a gyógyszermaffia által dróton rángatott kormánymaffia húz hasznot: így is, úgy is én finanszírozom a saját rövid vagy hosszú távú kiirtásomat. Ha valami annyira nyilvánvaló, hogy csak a vak nem látja, az angol ezt úgy mondja, hogy “the elephant in the living room”: ebben az esetben egy egész elefántcsorda van a nappaliban!

  1. Furcsa látni, hogy néhányan mennyire rá vannak pörögve erre a témára, miközben vélhetően évtizedek óta zabálják a Big Pharma különböző készítményeit pl.: Antibiotikum = mikrobiom gyilkosság
   Vagy egy másik bolygó méretű őrületről szintén alig esik szó, jelesül a húsipar áldozatairól. Mert a futószalagon gyártott majd a tányérokban viszontlátott dögöket zabálják emberek milliárdjai nap napután, amibe a jelek szerint eddig még MINDENKI belehalt! Igen jól értitek, a halálozási arány 100%

   1. Számomra pedig azt furcsa látni hogy NEM MINDENKI van rápörögve erre a témára.

    Amennyiben nem világos, kifejezném a különbséget a Covid-oltásoknak nevezett halálos beavatkozásnak és azoknak amiket felsorolt. A gond az, hogy a Covid-oltásoknak nevezett mérgező injekciókat KÖTELEZNI tervezik, és addig is durva zsarolásokkal KÉNYSZERÍTIK is. Mert az is kötelezés ha csak akkor lehet munkahelyed és akkor látogathatod szeretteid egy kórházban, ha már be vagy oltva a halálos méreggel.

    Ugyanakkor úgy tudom, arra még várni kell egy kicsit, hogy akár az antibiotikum, akár fogamzásgátlás, akár a húszabálás kötelezővé legyen téve. De ide sorolhatjuk cigarettát is, az alkoholt, a kábítószert, mert azok is ölnek, hajjaj. Vagy mondjuk az inzulint, vagy a gyógyszereknek nevezett egyéb mérgek nagy többségét. No hát ezek beszedése nem kötelező, legalábbis tudomásom szerint.

    Ha majd kötelezőek lesznek, akkor majd azon is üvöltözni kezdünk.

    Egy másik óriási különbség. Tudja miért nem lesznek soha kötelezővé téve az ön illetve általam felsoroltak? Azért nem, mert azokkal ellentétben, a halálos “védőoltások” kötelezésére szorgalmas és előrelátó népirtóink már gyártottak egy évszázadok óta a tömegek fejébe sulykolt ÜRÜGYET, a vírus- és fertőzéselméletet.

    Mellékesen, ha tehetnék, már régen kötelezővé tették volna a fogamzásgátlást is, de nem tehetik, éppen azért mert annak kényszerítésére nem tudnak egy demokratikus legitimációval bíró dandy ürügyet összedobni. Bár nem kizárt, hogy a klíma-kamujuk egyszer elér odáig, hogy az a szerencsétlen néhány milliárd, aki nem veszi észre hogy amikor mások élete jogát megtagadná a klíma-kamu jogán, a saját és gyerekei életéhez való jogát is megtagadta, egyetért majd abban, hogy valaki csak akkor mehet be kenyeret venni a boltba ha a QR kódjáról leolvasható hogy sterilizálva lett.

    Ugyanakkor okos népirtóink a fertőzés-mantra mentén az összes megvezettetettre támaszkodhatnak amikor lenyomják torkukon a méreg-injekciókat. Na meg az afféle érvelési hibákra is erőteljesen építenek, mint pl az öné. Gratulálok hozzá.

    1. A félelem a kétségbeesés és a gyűlölet szőtte halálbirodalom eszméit végleg elutasítom.
     Ez a felismerés egy folyamat, úgymond szellemi fejlődés eredmény, ez a kitartásról és a tudatosságról szól.
     Ami viszont előfordulhat, hogy kezdetben kényelmetlen, mert gyakran a komfort zonán kívül találom csak meg az igazi megoldást. Tehát önmagában az, hogy leírom, vagy beszélgetünk róla attól még egy másik embernek nem lesznek ilyen tapasztalata varázsütésre.(beszélgethetünk akármennyit a hegymászásról az sosem lesz hegymászás)
     Illetve sokan egész élethosszuk alatt meg sem közelítik a felismerést ugyanis kizárólag a kényelemben akarnak élni. Ez utóbbiaknak egy oltás két oltás, vagy plusz 2-3 Wi-Fi AP otthonra, egy kis gyorséttermi kaja délutánonként, nem oszt nem szoroz…de ez így rendjén is van mert ez a „játszótér” pont erre a célra való. Csak remélni tudom, hogy még időben a szellemi fejlődést választják és szurkolok minden embernek aki a pozitív változás útjára lép.
     Teljesen igaza van abban, hogy a hülyék, akik úgy érzik képtelenek a pozitív változásra meg vannak vezetve be vannak csapva. Nekem úgy tűnik, hogy Ön is a propaganda dumát tolja egy kicsit más köntösbe burkolva azonban a végeredménye ugyanaz másszóval egyfajta tudati negativitás mocsarába ragadt. Azzal is egyetértek, hatalmas szemétség amiket KÖTELEZNEK, az oltások, a reklámok stb. Aki városban él, emberek közt képtelen mentesülni a reklámok hatása alól.
     A hiedelmet, hogy meghalok elengedtem és egyre távolabbra kerül.
     Míg félelemben éli az életét egy ember addig az agymosás hatása alól kibújni lehetetlenség számára , legalábbis én így látom. Talán a befolyásolás mértéke változik, sajnálatos azonban, hogy a több száz éves tervek esetében amiket Ön is vizionál nincs érdemi jelentőssége amíg a félelem érzése a jelenének részét képezi. A kórokozó elmélet már akkor megbukott, amikor először próbálták bebizonyítani tudományosan, ezzel azokat lehet még megetetni, akiknek a kritikus gondolkodása kb egy óvodás szintjén van. Illetve a személyeket, kik kizárólag a reklámok hatására cselekszenek, megveszik a cukros üdítőket, az intelligens mosóport, vagy a legújabb 5G s telefont ( miközben egy éve vették meg a 4G s telójukat ami tökéletesen működne még évekig ha egy picit vigyáznának rá ). Egy random multiba nagyjából az áruk ( a sok szemét) 95% -a ide sorolható melyek megvásárlásával ugyanazok „pénztárcáját” gyarapítják akik most az életünkre törnek!
     De ez szemlátomást valóban kevés ember lelkiismeretét zavarja meg.
     Aki ellen akar állni a Big Pharmának, vagy a Globalista elintnek bármikor megteheti, tényleg egy döntés kell csak hozzá. Miért mondom ezt?
     Ezzel nem azt mondom, hogy ne vegyünk semmit és éljen mindenki a hortobágyi pusztán egy hippi kommunában, épp ellenkezőleg. Azokat kell támogatni, akik a Földdel az épelméjűséggel harmóniában élnek és valódi értéket teremtenek, és nem csak pofáznak, vagy kihasználják embertársaikat!
     Hiszem, hogy minden ember alapból tisztában van a valódi értékekkel mikor megszületik. Majd miközben felnő, rárakodik ez meg az, mint a kosz. 😀
     A jó hír az, hogy egy kis „szellemi mosakodásba” még senki sem halt bele.

     Szóval hajrá!
     ui.: Köszönöm az előbbi gratulációt, igyekszem… KAPPA 😀

   2. Minden ember 100% hogy meghal.. Akár eszik húst,akár nem.. A vega is 100% hogy meghal,ha nem tévedek.. Ez az egyetlen 100% az egész életben,attól a pillanattól,hogy megszületsz.. Ha ez leesne végre az emberiségnek,akkor nem lehetne tovább rettegéssel befolyásolni senkit!!!

    1. Talán félreértettük egymást. Természetesen nem arra céloztam, hogy a vegák örökéletűek. Nem ezt írtam vagy gondoltam. ( pl a legnagyobb jószándéka ellenére is elütheti a vegánt is egy autó vagy leesik a létráról és kampec )
     A táplálkozás tudomány végső igazsága: minden amit elfogyasztunk valamilyen mértékben oxidálja a testet ezáltal közelebb visz az elkerülhetetlenhez…
     A fő lényeg inkább az lenne, milyen életminőségben tölthetjük el a Földi időnk nagyrészét és milyen utat járunk be az ittlétünk alatt. Ezért könnyű belátni, hogy akik szinte kizárólag vagy javarészt a húsipar termékeivel táplálkozva élik mindennapjaikat valószínűleg már 25-30 éves koruk után valamilyen krónikus betegségben szenvednek. Idővel kialakulnak a „népbetegségnek” titulált nyavaják amibe végül belehalnak. Melyek nagyrészét vagy mindegyikét elkerülhetnék kellő odafigyeléssel és a táplálkozás tudomány területén szerzett jártassággal. Ezzel nagymértékben javíthatnák szellemi és testi fittségüket és életminőségüket a teljes életidőn keresztül.

   3. Igen, vannak akik a mások életével is foglalkoznak és azokét is féltik, nem csak – vagy elsősorban nem- a magukét. Ha látják, hogy a sötétség leple alatt a sikátorban éppen agyonvernek embereket, akkor kiabálnak és rendőrt hívnak ha maguk nem tudnak segíteni, nem csak tovább mennek azzal, hogy a félelem, a gyűlölet, a húsevés és egyéb káros szenvedély miatt úgyis meghalnának…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük