One thought on “Mit okozhat egy újfajta koronavírus?

 1. Igen fontos oldal, egy amerikai kigyűjtött adatokat, köztük a magyarországit is:
  https://threadreaderapp.com/thread/1386179473524019204.html
  Kár, hogy a képet nem lehet bemásolni! Annak, aki nem tud angolul: az oldal lefordítható!

  Kedves Doktor Urak
  őszinte elismerésem önfeláldozó munkájuk iránt, főképp, hogy nem igen csatlakoztak önökhöz még azok közül sem, akik elhagyták az állami egészségügyet.
  Viszont, nem értem, hogy a korábban egyik hírhez belinkelt, https://jelen.media/interju/mesterterv-es-slamperaj-a-kulonleges-jogrend-vilaga-1408 Jelenben megjelent Dr Vörös Imre volt alkotmánybíró cikkét miért nem lehetett közszemlére tenni?
  Írása legalább annyira fontos, mint az aktuális covid hírek, ugyanis tudnunk kell, milyen ármánykodás folyt a háttérben, – mi mindent változtatott a kormány (többek közt hatalmuk bebetonozása érdekében) továbbá, fel lehessen készülni arra, mi várható a jövőben.
  Továbbá: dr. Orbán tavaly a “járvány” kezdetén begyűjtötte, illetve lefoglalta a kidrokxiklorokin készletet, amelyről talán Gödény úr is tud, vagy, ha nem, utána tud nézni, -bár én megtettem. Ez, legalább olyan fontos szer a védekezésre, kezelésre, mint az Ivermectin, amelyről Önök beszéltek.
  Mára, hogyteljes gőzzel dübörög az oltás – a kormány feoldotta a “tilalmat”. Vajon, miért is történt ez? Úgy gondolom, hogy BESZÉLNI KELL ERRŐL IS, tisztuljon tovább a kép.
  Mai hír szerint eljutottunk oda, hogy Szlávik “szakértő” szerint 7 millió beoltottra van szükség az állomány immunitásához… Mekely korábban más adatokról beszélt…
  Ki fordította és miért “nyáj”immunitásra az állomány immunitást?! Borzalmas kifejezés…,bár, jól illeszkedik az aktívan alkalmazott kognitív disszonanciához.
  Számomra a napnál is világosabb, hogy a teljes lakosság, – csecsemőktől az aggastyánokig – oltása volt elejétől fogva a cél. Elég csak az orbáni kommunikációt (két hetente emeljük a számokat/tétet, mint a lóverseny pályán) történetet visszanézni. Ugyan az a metódus, mint Izraelben. Hideg vízben kezdték el főzni a társadalmat, – mint a békákat – lassan kezdtek alágyújtani. és sokak úgy főttek meg mint a békák. Ismert forró vízből azonnal kiugrik a béka…
  Így azután leszögezhető, hogy eleget tesz az “Új világrend” gatesi és schwabi elvárásainak.
  Az elmúlt 11 évben nem igazán foglalkozott a ‘zemberek egészségi állapotával, azzal, hogy hány fajta betegségben állunk élen halálozás tekintetében, most pedig el kell/ene hinnünk, hogy “minden élet számít”? Vicc!
  /Ebben az országban mindent “nemzeti”-nek címkéztek. Nemzeti Erőforrás Minisztériuma”. Jött Balogh páter és az Emberi Erőforrások Minisztériumaára változott. Pont úgy tekint ránk, amiként átnevezte, érezzük is naponta a bőrünkön. /
  Tartok tőle, hogy folyamatosan meg fogja találni azokat az orv-osokat, akik szolgáltatják hozzá az alapot, a muníciót, mint a várandósok esetében. Ne legyen igazam, de a 16 évesektől elindulunk majd lefelé: kisiskolások, óvodások, csecsemők.
  HOGYAN TUNAK EZEK AZ EMBEREK ÉLNI, NYUGODTAN ALUDNI, TÜKÖRBE NÉZNI ÚGY, HOGY EMBEREK TÖMEGÉNEK ÉLETE SZÁRAD A LELKÜKÖN HALLGATÁSUK, SZERVILIS MAGATARTÁSUK MIATT?! HA 100 ORVOS KIÁLLNA ÉS BESZÉLNE, MINDEN BORULNA, BORULHATNA.
  Becsülöm, tisztelem Fuellmich és csapatának grandiózus munkálkodását, viszont tartok tőle, hogy már most késésben vannak és mire ítélet születik, az emberiségnek, de főképp Európának befellegzett. A másik aggályom: amennyiben jól tudom, a Hágai Nemzetközi Bíróság 16 bíráját 16 ország/kormány delegálta. Gondolom, juttatásuk jóval meghaladja az EU-s fizetéseket épp úgy, mint kicsiny hazánkban az alkotmány bíráké is a FŐbírókét. Komolyan gondolhatjuk, remélhetjük-e, hogy ezek az emberek az igazság pátján fognak állni?
  Nem szívesen írom, de el kell mondjam, hogy a kormány és valamennyi csatlósának propagandája, valamint zsarolásai termékeny talajra hullottak:
  Gyermekeim teljes baráti és ismerettségi köre ( + a hozzájuk tartozó szülők, nagyszülők, testvérek, házastársak) oltottak lettek, csak ők lógnak ki a sorból és tartanak ki velem együtt a végsőkig. Minimum 100- 200 emberről van szó. Közülük kevés volt az, aki a betegségtől való félelem miatt tette, a nagy többség, a fiatalok szabadságra (?!) vágyott. Egyik fiam idáig vissza tudta tartani barátnőjét, de most “megvadult” attól, hogy míg az oltottak utazhatnak, megszállhatnak, strandra mehetnek,stb. számára majd’ minden tiltott lesz. Amennyiben megteszi, – bármekkora is a vonzalom -elérkezik a szakítás, mert a fiam nem fog olyannal családot alapítani, akit beoltottak…
  Másik információ:
  Van Olaszországban egy orvoscsoport, https://ippocrateorg.org/en/ (Hippokrates után szabadon) akik a covid fertőzöttöket otthonaikban gyógyítják óriási sikerrel. Valahogyan fel kellene venni velük a kapcsolatot, hogy mit, hogyan, milyen eredmények mellett tesznek.
  Egyik levelük: https://ippocrateorg.org/en/2020/07/18/letter-to-the-lancet-2-giugno-2020/
  Videóik: (jobbára olaszul) https://ippocrateorg.org/en/video-en/ (Hátha lesz valaki, aki egyik-másikat feliratozza és közkinccsé teszi)
  Ez épp angol felirattal: https://www.youtube.com/watch?v=zQzlS4C0whQ&list=TLGGPoQh9wAEsqAwMzA1MjAyMQ&t=1s
  ÉS, ha már a bátor olasz orvosok, ide kell citálnom a nem kévésbé bátor olasz képviselőnőt, Sara Cunial okos, lényegre törő elemzését azoknak, akiknek esetleg elkerülte a figyelmét: https://www.youtube.com/watch?v=ox6Kyx0fMwc
  PCR: Mennyire érhette kormányunkat váratlanul a világjárvány, amikor közel fél millió PCR tesztet vásároltak 2017-ben, több európai országgal együtt?
  Tudható, hogy jelenleg milyen ciklusszámmal végzik a tesztek kiértékelését? Csak azért kérdem, mert Dr. Fauci és a WHO is jóval alacsonyabbra tette időközbena küszöbértéket, Fauci meg is indokolta, hogy 32-es érték fölött megbízhatatlanok, így a tavalyi adatok világszerte teljes mértékben elfogadhatatlanok.
  Jó lenne egy ügyvédet találni, aki az összes tesztet végző laboratóriumot bűntető felelősségük tudatában nyilatkoztatná erről a kérdéskörről! (Mikor, mettől meddig, milyen érték mellett vizsgáltak,milyen magyarázat,utasítástörtént arra vonatkozóan, hogy a tesztpálcikát ilyen mélységig dugják fel)
  Ha már egyik ügyvéd sem vállalta fel, hogy nemzetközi bíróság elé viszi az itt történteket, (dr F. és csapata segítséget is nyújtott volna) legalább segíthetné azokat, akik ezt közadakozásból megtették. Vagy azt hiszik,ők és a családjaik, gyerekeik meg fogják úszni ezt a covid őrületet, annak egészségügyi ésegzisztenciális következményeit? A tervezett világkormány esetén nem lesz szükség a munkájukra…
  Egyetlen réteg éli túl, fog dőzdölni – mint mindig – azok pedig nem mások, bankárok.
  Nem mellesleg jó azt is tudni,hogy Németország már aláírta csatlakozását a biometrikus azonosítóhoz kötött egységesnek szánt világpénzhez, “kripto-valutához”.

  Ideje lenne ezekkel is megmutatni, hogy a király meztelen!

  Végül, egy kérdés:
  Úgy hírlik, a titoktartási szerződéseken kívül teljes átvilágítás vár az egészségügyben dolgozókra. Igaz ez? Amennyiben igen, csak egyre lehet következtetni: van titkolni való bőven.
  Egy pedig az olvasók felé: Miért őríztetik katonasággal a kórházakat (miközben a laktanyákat biztonsági szolgálatok vigyázzák) és mi köze van az egész járványhelyzetnek a belügyhöz, mikor van erre egy miniszeter Kásler úr személyében?

  Sajnálnám, ha ezt a kommentemet sem találnák közzétételre alkalmasnak,viszont hozzászólásom első linkjét kérem, feltétlenül osszák meg! Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük