Elhallgatott Gyógyítószerek és Kényszerítő Intézkedések – Sajtótájékoztató

A Magyarok Világszövetsége és az Orvosok a Tisztánlátásért szerveződés közös sajtótájékoztatója 2021. 04. 29-én Patrubány Miklós, Dr. Pócs Alfréd, Dr. Tomasovszki László és Dr. Tamasi József részvételével.

7 thoughts on “Elhallgatott Gyógyítószerek és Kényszerítő Intézkedések – Sajtótájékoztató

 1. Kedves Tisztánlátók!

  Minden elismerésemm töretlen kitartásukért, hogy a kommunista ivadékokkal velejéig átitatódott politikai hűbérrendszert vitapartnernek remélik még mindig!
  Pedig ez a focialista bűntársaság többedszerre, már a járványcsalás legelején megmutatta, hogy őket semmilyen szakmai, vagy észérvnek nem engednek teret és példátlanul gőgős hatalomittassággal, rendületlenül fognak masírozni lelketlen globalista tartóik kiszabott forgatókönyveit a világon legstréberebb módon végrehajtva a magyar népen. Véleményem szerint magatartásuk kimeríti a hazaárulás fogalmát!

  További türelmet és lankadatlan erőt kívánok heroikus küzdelmükhöz, a legmélyebb tisztelettel.

 2. Lengyeleknél Walbrzyvh önkormányzata már be akarja vezetni kötelezően az oltást. Úgy néz ki, rajtuk tesztelik hogy mit lép a lakosság. Remélem azért lesz belőle egy valamirevaló lázadás, hogy megtántorítsák a covid maffiát. Van képük az állítólagos 35-40%-os oltottságra azt mondani, a lakosság egyetért az intézkedésekre hogy elkerülendő legyen az Őszi 4. hullám. Mi lesz itt Ősszel. Tegnap napozásra adtam a fejem a jó időben. Szomszédunk közben ide oda mászkált az udvarában. Ő modernával oltott, és csak azt hallottam hogy egyfolytában szipog, erőteljesen tüsszög, és köhögött is. Nekem mint oltatlannak meg semmi baja. Mi lesz ezekkel, ha nem egy sima megfázástól lesz ilyen, hanem egy tényleges erőteljesebb influenza járványtól. Úgy járnak, mint a megboldogult kísérleti állatok?
  https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/bevezettek-a-kotelezo-oltas.728170.html

 3. Tisztelt Tisztánlátok!
  Minden elismerésem Önökké!
  Én személy szerint oltatlan vagyok, a közvetlen családtagjaim is és nem is szeretnénk.Ott tartunk hogy az oltottak folyamatosan hibáztatnak minket,hogy miattunk nem lesz vége a járványnak.Itt Hajdúszoboszlón alkalmazzák a megkülönböztetést,de nem lettem kevesebb,és kibírom hogy még egy darabig ne menjek moziba,fűrdőbe,vendéglátó egységbe
  Sajnálom hogy ez a hasznos sajtótájékoztató a nagyközönség elött nem ismert.Köszönöm a munkájukat.Végsőkig Önök mellett állok.

 4. Tisztelt Uraim!

  Nem árt tudniuk, hogy a YouTube hozzászólásokat erősen cenzurálja a YouTube, irányelvei mentén melyek az Önök által említett témakörben nem engednek ellenvéleményt. Saját hozzászólásom a napokban csupán arról szólt hogy javasolnám hogy ne csak YouTube-on hanem egyéb feltöltőoldalakra is töltsék fel videóikat, mert például a Toroczkai úrral folyatott beszélgetésük is le van tiltva régóta és nem lehet megtalálni sehol. Most látom hogy már nincs fent a hozzászólásom, feltételezem mert konkurrens oldalakat javasoltam. Mivel értesítést nem kap az ember a cenzúrált tartalomról, ezért Önök sem kapnak sok visszajelzést mely tartalommal bír.
  Az információ hatalom a jelen helyzetben, ezt Önök is tudják.
  Ajánlom a BitChute vagy Odysee csatornákat, mert ott nem ekkora a cenzúra. Ha pedig létrehoznak egy csoportot a Telegram applikációban (fél milliárd felhasználó) ott nincs cenzúra és személyes adatok gyűjtése.

  További sok sikert és kitartást a harcban!

 5. Van értelme az oltásnak?

  “Azt a célt, amelyet a WHO kitűzött, hogy oltásokkal minden betegséget ki kell irtani – éppenséggel ártalmatlan vagy szinte nem létező vagy nem nagyon fertőző betegségeket –, ezt a célt nem láttuk kívánatosnak. Azáltal, hogy az emberiségnek többé nem szabad megbetegednie, egyre gyengébb lesz, és így tulajdonképpen egyre betegebb. Manapság a kellős közepén vagyunk az egészség ezen hanyatlásának. Ez többek között a betegbiztosítási díjak évről évre való emelkedésében is megnyilvánul. Ezek részben azért emelkednek, mert az emberek egyre betegebbek lesznek. Mi az orvostudomány válasza erre a problémára? Az egész emberiséget beoltani… hogy megóvjuk a már betegeket egy betegséggel való találkozásnál a rosszabbodástól. De mi fog erre történni? Akkor az egész emberiség megbetegszik. Hiszen ez nem lehet a megoldás! Nem az egészségeseket kell gyengíteni, hanem a betegeket erősíteni.”
  https://www.europaikozep.hu/van-e-ertelme-a-vedooltasnak/

 6. Én mint egyszerű ember, hol tudok venni ilyen gyógyszert, ami emberi fogyasztásra is alkalmas? Tudja valaki?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük