BŰNÖSNEK TALÁLT A BÍRÓSÁG ÉS ELÍTÉLT 1 ÉVRE, FELFÜGGESZTVE anélkül, hogy tárgyalást tartott volna

BŰNÖSNEK TALÁLT A BÍRÓSÁG ÉS ELÍTÉLT 1 ÉVRE, FELFÜGGESZTVE, anélkül, hogy tárgyalást tartott volna, bármit bizonyított vagy egy kérdést feltett volna:

https://mandiner.hu/…/20210920_bunosnek_talalta_a…

https://www.brighteon.com/70374d11-63d2-4e63-af7b-c2782a85aa27

13 thoughts on “BŰNÖSNEK TALÁLT A BÍRÓSÁG ÉS ELÍTÉLT 1 ÉVRE, FELFÜGGESZTVE anélkül, hogy tárgyalást tartott volna

 1. Tisztelt Doktor Úr, kedves György!
  Mindenekelőtt sajnálatomat fejezem ki a történtek és tiszteletemet a kitartása iránt. Emellett azonban úgy gondolom, egy dologban Ön téved. A kormányunk és annak vezére – álláspontom szerint – tökéletesen tisztában van azzal, amivel mi is. Nem szakmai hozzánemértésből történt, ami történt, hanem szándékosan. Ha Ön visszaemlékszik Dr. Mengele Béla első, valóban logikus lépésére, az ominózus nyolcezres tesztelésre és annak eredményére, majd Mengele “doktor” ezt követő lekeverésére, majd pár hetes némaság – és nyilván fejmosás – utáni visszaérkezésére a képernyőkre, akkor talán belátja, hogy tévedésből nem történhetnek ilyenek. A jóságos Mengele “doktor” első cselekedete olyan volt, mintha orvos lenne, de aztán jött a politika és bedarálta. “Mengele doktor! Szeretne Ön rektor maradni, pár tízmillióval többet keresni, sokat szerepelni, az ország díszorvosa és szabadkőműves klubunk díszpolgára lenni, vagy inkább szeretné a vagyonát a Mészáros és Mészáros Kft.-re hagyni és bevonulni a szegedi csillagba egy kis rehabilitációra, Dr. Gődény szobatársaként, aki még fizikoterápiás kezelésben is részesítené Önt?” A döntés megszületett, a díszsertésünk ott hunyorog minden buszmegállóban és hamarosan Gődény Doktor egyedül fog ülni a csillagban.
  A többiekhez szólva: ezt akarjuk? Mert ez fog történni, Gődény Doktor csak az első lesz a sorban, utána jönnek a többiek is, akik mi leszünk. Senkit nem fognak hagyni a bíróságon vitatkozni, mert ha csak annyit olvasnánk fel a sajtó nyilvánossága előtt, amit ezen a honlapon találunk, máris százezrek kapnák fel a fejüket a hamburgerből. A Köztársaság téren kb. 2-300 ember volt. Ennyien el fogunk férni 5 cellában. A többi meg visszafetreng a hamburgerébe és nézi a híradóját meg a győzike-sóját. Sajnos ez a realitás… Ezek vagyunk mi, hős magyarok, a világhíres virtus letéteményesei…
  Gődény Doktor Úrnak kitartást, a többieknek tetteket kívánva: Dr. Kovács János

 2. llyen volt az, amikor véletlenül az ítéletet olvassák fel Pelikánnak a vád helyett.
  Itt az ideje lecserélni a fedezetlen pénzt fedezettre.
  Akkor nem lenne pénz sok ingyenélő eltartására.
  Az Evergreen jó lesz Lehmannak a folyamat megindítására,

 3. A jogállamiság már régóta hiányzik, (ld. devizahitel-adósok kálváriája). Az igazságszolgáltatás függetlensége erősen kétséges.
  Kétséges azonban hazánk anyagi függetlensége, szuverenitása és honvédelmi védekezőképessége is, tehát meggondolandó, hogy parlamentáris eszközök elegendőek-e az irányváltásra.

 4. Még ebben az évben kidolgozzák a Terrorista” törvényt. Nem kell itt semmi jóban hinni. Háború van és áldozatok.

 5. Én nem vagyok jogász de szerintem minden gyanúsítottnak meg kell adni a védekezéshez való jogot. Ezt még a Rákosi korszakban is megadták – még akkor is ha az egész nem sokat ért, de legalább a látszatra adtak. Ez az ítélet szerintem így illegális. Kíváncsi lennék egy jogi szakember véleményére – ha esetleg van itt ügyvéd, hogy mi a véleménye az ügyről.
  Én sejtem, sőt egész biztos vagyok benne, hogy miért ítélték el Gődény Györgyöt távollétében. Attól féltek hogy a tárgyaláson olyan témák vetődnek majd fel amiket nem akarnak, hogy a hipnotikus álomban tartott bárányok tudomására jusson.
  Egyébként az üggyel összecseng a quebec-i miniszterelnök nyilatkozata amikor megkérdezték tőle miért nincs parlamenti vita a járványügyi intézkedésekről. Ezt mondta: Egy ilyen vita olyan témákat feszegetne ami megzavarná az emberek gondoldását és veszélyes összeesküvés elméleteknek tenné ki őket. Más szóval az elvarázsolt bárányok tömegeit olyan tartalmaknak is kitenné ami összezavarná, vagy ne adj isten felébresztené őket a bűvölet ködéből.

 6. Egyetértek, nincs jogállam, megy a baromság.,Lehet, hogy nem tudok ezt azt, de egyeztetni kellene a Mi Hazánkkal. Úgy van esély. Külön nincs!
  El kell tüntetni a mostani Keresztény Liberális demokratikus koalíciót!!!

 7. Ha az ügyvédje és Ön sem kapott értesítést, lehet hogy ez a sajtó hír csak a lakosság megtévesztésére és megfélemlítésére szolgál miközben igazából törvény szerint sem született ítélet? Majd ha Ön ezt sérelmezi, akkor a sajtó legfeljebb elintézi egy sima bocsánatkéréssel?

 8. Koszonom Godeny Ur kitartasat. Nem ertek mindenben egyet a “tudomanyos” allaspontjaval, de a tarsadalmival 100%-ban. Nyilvanos vitakra van szukseg, nem terrorra. Eroszak eroszakot szul.

 9. A Szabadsagert harcolok/kuzdok/kiallok sorsa sajnos mindig is a meghurcoltatas volt. …….
  De remelhetoleg Magyarorszagon naprol napra egyre tobb Ember all majd onok melle -e kis csapat melle-a Szabadsagharcosok koze – es sikerul majd az hogy egy komoly valtozast tortenjen.
  Kulfoldrol nezve-es ez igy igaz -hogy igy csak kozvetett ralatas van a dolgokra -de az azert talan mindenkeppen nagyon fontos volna hogy:
  -akik a valtozasert kuzdenek azok ne egymas ellen/egymassal szemben is hadakozzank
  Erthetetlen az hogy azon hogy ki/kivel/hol..milyen rendezvenyt is szervez es hogy azon ki es ki nem es mennyit szot kap/kapott stb ezen/ebbol vita es sertodesek tornek ki.
  Az angolok csapatban nagyon jol tudnak egyutt mukodni-minden fele szemelyes serelmet/egyeni erdeket felre teve az egy celert mindnyaja egyutt tudnak dolgozni/kuzdeni .Letezhetetlen hogy ezt a magyarok ne tudnak megtanulni es megtenni.
  – remelhetoleg azok akik ugy gondolkoznak hogy akik most vannak hatalmon azok azert meg mindig jobbak mint akik helyettuk majd johetnenek -es ezek kozott aki igy gondolkoznak sajnos de nagyon sok nagyon nagy tudasu ember is ott van- azok megertik mar vegre majd azt hogy ezzel a hozzaallassal csak egy teljesen alszent es lehetetlen allapotat konzervalnak es barmi fele valodi valtoztatasnak megcsak az eselyet is teljesen derekba torik.Egy Igaz vilaghoz/vezeteshez teljesen mas es teljesen uj es Igaz Emberek kellenek…!

 10. Valami tudatmódosító páleszt adagolhatott ultra-bénásan (Hofi) a nemzethy (k)ormány a mandiner (& magyar hírlap) közpénzen (ki)tartott szerzőjének, név szerint: baranya róbert (ld. a cikkhez mellékelt fotó – talán idénymunkásként felfogadnám 600HUF/óra (max.) bérért barackot, cseresznyét, dinnyét, szőlőt, stb. szedni), amikor a következőt képes leírni:

  “A döntés azonban nem jogerős, a vádlott és védője ugyanis kérheti a tárgyalás megtartását az ügyben.” Még egyszer, a gyengébbek kedvéért: “a vádlott és védője…kérheti a tárgyalás megtartását az ügyben” – micsoda nagyvonalúság! Elvégre statáriálisan akár a helyszínen tarkón is lőhetnék, vagy nem?!

  Eszerint viszont nem volt tárgyalás (!!!). Akkor meg mi alapján született az ítélet (ami persze megtámadható – de lehet, már ez sem működik)?! Ha megengedik, nem tartom vissza addig lélegzetem, míg apró-dobrev-gyurcsótányné klárika, karöltve donath annácskával és cseh katival (a 3 grácia, khm) Strasbourgban szóvá nem teszik eme hallatlan jogtiprást, és azonnali szigorú szankciókat (pld. 24 órás kötelező pofapelenka, természetesen otthon is – alvás és fürdés sem képez kivételt – az elkövetkező 2 évre) nem követelnek.

  Csekélység.

  Létezik olyan, hogy a vádlottat távollétében elítélik, de csak akkor, ha többszöri beidézés (postai úton, miegyéb) után sem jelenik meg (van olyan, hogy ilyenkor a rendőrség segítségét kérhetik a vádlott előállítására). Gyuri elmondása szerint ilyet se ő, se az ügyvédje nem kapott.

  Amennyiben valóban ez a helyzet, akkor még a közismert koncepciós perek (ahol a vádlottat legalább hagyták megjelenni, sőt védőbeszédet is mondhatott) gyalázatos etikátlanságát is alulmúlja a túlbuzgó rendszernyalonc Nyíregyházi Járásbíróság . Rémisztő, ha ilyen megtörténhet…bárhol.

  Ez az angolban “kangaroo court”-ként ismert eljárás (már-már intézmény) definíciójának felel meg az oly gyakran hivatkozott wikipedia (1) szerint is, ahol a következőt írják:

  “The term may also apply to a court held by a legitimate judicial authority which intentionally disregards the court’s legal or ethical obligations (compare show trial).

  (magyarul)

  A kifejezés vonatkozhat olyan törvényes igazságügyi hatóság által fenntartott bíróságra is, amely szándékosan figyelmen kívül hagyja a bíróság jogi vagy etikai kötelezettségeit (vö. ‘kirakatper’).”

  Ez utóbbiról már csak azért se beszélhetünk, mert a vádlott (dr. Gödény Görgy) nem volt jelen, azon egyszerű oknál fogva, mert – elmondása szerint – nem is tudott róla/értesítették (2), továbbá a néphülyítő média sem kürtölte világgá (3).

  “Gődény egy tavaly [2020] megjelentetett írásában egyebek mellett víruspropagandának titulálta a kormányzat pandémia elleni intézkedéseit, a kötelező szájmaszkról pedig azt írta, hogy ártalmas az egészségre….

  Döntést hozott a Nyíregyházi Járásbíróság a vírusszkeptikus [hűha: ha még igaz is lenne, ez már valóban főbenjáró bűn – máglyára vele!] Gödény Görgy ügyében – tudta meg a Mandiner Szilágyi Lászlótól, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szóvivőjétől….rémhírterjesztés bűntettével vádolta meg még [tehát 2020?, ld. fentebb] június végén…” (4)

  (1) CIA, FBI computers used for Wikipedia edits 2007.08.27.
  https://www.reuters.com/article/us-security-wikipedia-idUSN1642896020070816

  https://swprs.org/wikipedia-disinformation-operation/

  https://wikipedia.fivefilters.org/ 2018.08.02.

  (2) https://batki.info/birosagi-targyalas-vadlott-nelkul-uj-szabalyok-a-buntetojogban-1/

  (3) az alábbi, hárommondatos propagengszter (sokak számára elsődleges hírforrás a “köz”tévé_rádió mellett ‘Mária országában’) blikk viszont igen:

  “Gődény György tavaly november 25-én „A választás szabadsága” címmel publikálta közösségi oldalán azt az írását, melyben értelmetlen intézkedésként jellemezte a nyugdíjasok számára biztosított vásárlási idősávot, illetve az egész koronavírus elleni védekezést is mesterségesen szított hisztériának nevezte. Mind ezek mellett a szájmaszkokra is kitért, azokról ugyanis kijelentette, hogy ártalmasak az egészségre.”
  https://www.blikk.hu/aktualis/politika/godeny-gyorgy-virusszkeptikus-gyogyszeresz-itelet-bunos/5hc1cy6

  (4) Hopp: a szánalmas (k)ormányzati média arra képtelen, hogy összehangolja a hazugságait: mandiner szerint Gyuri múlt év júniusban ‘rosszalkodott,’ a blikk (vö. 3) elmondása alapján viszont novemberben ‘nem fért a bőrébe’ (biztos, túl sokat ‘pumpálta a vasat’ – értsd: ‘gyúrt’, ezért mintegy ‘kinőtte a bőrét’). Most akkor melyik; vagy mindkettő?!

 11. A helyzet tényleg fokozódik. A következő levelet kaptam az Oktatási Hivataltól:

  Tisztelt Pedagógus!

  A társadalom minden tagjának alapvető érdeke nevelési-oktatási intézményeink biztonságos működése és gyermekeink, valamint pedagógustársaink egészségének megőrzése. A pedagógusok legnagyobb része már az előző tanévben felvette az oltást, így is hozzájárulva a járvány terjedésének csökkentéséhez. Most, a negyedik hullám kezdetekor fontos lenne, hogy azok is beoltassák magukat, akik még nem tették meg, illetve a beoltottak éljenek a harmadik oltás lehetőségével, hiszen Önök, valamint az óvodások és a tanulók is így lesznek leginkább védve a járvány hatásaitól. Kérjük, tekintse meg az Operatív Törzs kezdeményezésére készített filmet az alábbi linken:

  https://www.youtube.com/watch?v=_bsUILaPME0

  Tisztelettel:
  Oktatási Hivatal

  Engedjék meg, hogy a nekik írt válaszomat is közöljem:

  Tisztelt Oktatási Hivatal!

  Én, mint a társadalom szuverén tagja, határozottan tiltakozom az ellen a stílus ellen, amellyel egyoldalú információk alapján erőltetik ezeket a vakcinákat a társadalom egyre szélesebb köreire, melyek mellékhatásaiért egyetlen egy előállító cég sem vállal felelősséget. Önök – többek között – elfeledkeznek a természetes immunitásról és azokról az alternatív gyógymódokról, melyekkel sikeresen veszik fel a harcot a megbetegedésekkel szemben. Kérem, tájékozódjanak olyan forrásokból is, mit az Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért, vagy hallgassanak olyan előadókat, akik az igazságot tartják a legfontosabbnak ebben a kérdésben is: https://www.youtube.com/watch?v=B3BtLoTcEu4. Lelkiismereti kérdésről van tehát szó, ezért megismétlem, hogy határozottan tiltakozom az Önök által gyakorolt kényszerítő módszer ellen, és felszólítom Önöket, hogy a jövőben tartózkodjanak ettől! Úgy érzem, hogy nem meggyőződésből beszélnek, hanem parancsot teljesítenek, magasabb szintről érkező elvárásoknak akarnak megfelelni, ezért mindaz, amire rá akarnak venni, számomra hiteltelen.

  Üdvözlettel: Pintér István

  1. Tetszett a válasz! Én még a végére odaírtam volna hogy a jövőben kérem tartózkodjanak minden olyan levelezéstől aminek a tartalma alkalmas az emberi intelligencia inzultálására.

 12. Kedves György ! Nekem erről csak ez jűt eszebe. De itt már Annáshoz sem kell menni. Az akkori törvények is jobbak voltak a maináll ?

  A mi Urunk Jézus Krisztus Kínszenvedése Szent János szerint

  Forrás:
  Jézust először Annáshoz vezették.
  https://imalanc.ro/w/%E2%80%A0-a-mi-urunk-jezus-krisztus-kinszenvedese-szent-janos-szerint/

  Mindig a zsinagógákban és a templomban tanítottam,
  ahova minden zsidónak bejárása van. Titokban nem mondtam semmit. Miért kérdezel hát engem?
  Kérdezd azokat, akik hallották, amit beszéltem. Íme, ők tudják, hogy miket mondtam!” E szavakra az
  egyik ott álló szolga arcul ütötte Jézust, és így szólt: „Így felelsz a főpapnak?” Jézus ezt mondta neki: „Ha
  rosszul szóltam, bizonyítsd be a rosszat, ha viszont jól, akkor miért ütsz engem?” Ekkor Annás megkötözve
  elküldte őt Kaifás főpaphoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük