Európában 1580%-os megugrás a gyermekhalálozásokban, miután az EMA jóváhagyta a gyermekek COVID-oltását

Az állítólagos COVID-19 világjárvány életünk minden területére hatással volt, és a gyermekeknek szánt COVID-19 vakcina jóváhagyását reménysugárnak tekintették azok, akik mindent elhisznek, amit a televíziójuk elmond nekik.


Eredeti cikk: https://expose-news.com/2023/02/12/killing-children-for-profit-covid-vaccine/


Azonban a 27 európai ország – köztük az Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Németország nagy részének – hivatalos hatóságai által az EuroMOMO-nak átadott legutóbbi statisztikák azt mutatják, hogy jelentősen megnőtt a gyermekek halálozási száma, mióta az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) 2021-ben jóváhagyta a COVID-19 injekciót a 12-15 évesek, majd néhány hónappal később az 5-11 évesek számára.

Olyannyira, hogy aggasztóan 1580%-kal nőttek ahhoz az időszakhoz képest, amikor az állítólagos világjárvány csúcspontja volt, és a Covid-19 injekciót nem ajánlották fel gyerekeknek.

A gyermekeknek szánt Covid-19 vakcina jóváhagyása előtt Európában nem volt többlet gyermekhalálozás.

Az EuroMOMO adatai szerint 2021 első 21 hetében a vártnál 346-tal kevesebben haltak meg, ami azt jelenti, hogy mínusz-346 vagy 0 többlethalálozás volt.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Viszont amint az EMA 2021 22. hetében jóváhagyta a Covid-19 elleni oltást a 12-15 évesek számára, a többlethalálozások száma jelentősen emelkedni kezdett.

https://www.ema.europa.eu/en/news/first-covid-19-vaccine-approved-children-aged-12-15-eu

A túlzott halálozások számának növekedése természetesen nem került nyilvánosságra a mainstream médiában. De nem volt meglepő azok számára, akik már tisztában voltak azzal, hogy a Covid-19 elleni oltás milyen erősen cenzúrázott károkat okoz a felnőtteknél.

Ha nyilvánosságra hozták volna, ahelyett, hogy a szőnyeg alá söpörték volna, széleskörű aggodalmat váltott volna ki a szülők körében, akik úgy döntöttek, hogy beoltják gyermekeiket, mert mindent elhittek, amit a televízióban mondanak nekik.

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) 5 évben kiterjesztette a Pfizer Covid-19 injekció sürgősségi felhasználási engedélyét 11 éves gyerekek alig néhány hónappal később.

https://www.ema.europa.eu/en/news/comirnaty-covid-19-vaccine-ema-recommends-approval-children-aged-5-11

Ez persze megakadályozhatta volna a túlzott halálozások megdöbbentő növekedését, amelyet Európában 2022 végéig regisztráltak a gyermekek körében.

A jelenlegi állás szerint azonban ennek a döntésnek a következménye, hogy a Covid-19 vakcina sürgősségi felhasználási engedélyét kiterjesztették a gyermekekre, és ez messzemenő következményekkel járt.

Ez bizonyítja a hatóságok prioritásait és embertelen hozzáállását a közegészségügyhöz, amiért oly hanyagul figyelmen kívül hagyták a gyermekek egészségét és biztonságát az oltási kampány során, amely nem tett mást, mint széleskörű pusztítást, és hatalmas nyereséget a Big Pharma számára.

Az EuroMOMO adatai szerint a vártnál 466-tal kevesebb gyermek halt meg Európában 2020-ban, az állítólagos világjárvány tetőpontján.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Azonban, mint tudjuk, az állítólagos járvány csak 2020 márciusa körül érte el Európát.

Sajnos a hatóságok számára ez még rosszabb döntést hoz a gyermekek szúrásával kapcsolatban, mivel 616-tal kevesebb halálesetet regisztráltak a gyermekek körében az állítólagos világjárvány tetőpontján.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Ha ezt párosítjuk azzal a ténnyel, hogy ez a tendencia 2021-ben is folytatódott egészen addig, amíg az EMA meghosszabbította a Pfizer Covid-19 injekció sürgősségi felhasználási engedélyét 12-15 éves gyermekeknél, akkor láthatjuk, miért vetnek fel ezek a számok komoly kérdéseket. A kormányok, a civil szervezetek, az orvostudományi szabályozó hatóságok és az adófizetők által finanszírozott tudósok és orvosok miért voltak olyan lelkesek, hogy egy kísérleti mRNS-génterápiát a gyerekek karjaiba szúrjanak.

A számok azt bizonyítják, hogy az állítólagos Covid-19 vírus nem jelentett veszélyt a gyerekekre, és valójában jobb állapotban voltak, mint valaha.

Ez az oka annak, hogy valóban hihetetlen, hogy a gyerekeket kísérleti vakcináknak vetették alá, ismert mellékhatásokkal és ismeretlen hosszú távú következményekkel.

Tragikus, hogy a gyermekeknek szánt Covid-oltás sürgősségi jóváhagyását követően 2021. 22. és 2022. 52. hete között elképesztően 1953 többlethalálozást regisztráltak.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps
https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps
https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Összehasonlításképpen: 2019 22. és 52. hete között 334 többlethalálozást regisztráltak a gyermekek körében.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Ezért 2019 22. és 2020 52. hete között a vártnál 132-vel kevesebben haltak meg a 0–14 éves gyermekek körében Európa-szerte.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egymás melletti összehasonlítást végezzünk a Covid-19 utáni vakcina engedélyezési adatokkal.

Tekintettel azonban arra, hogy a gyermekeknek szánt Covid-19 vakcina engedélyezése előtt és a Covid-19 világjárvány tetőpontján negatív többlethalálozási számot regisztráltak, nehéz a többlethalálozás pontos növekedését megfigyelni.

A 2021. 22. és 2022. 52. hete közötti 1953 többlethalálozás százalékos növekedése a 2019. évi 22. és 2020. évi 52. hete közötti -132 többlethalálozással szemben -1580%. Természetesen tudjuk, hogy a többlethalálozás valójában nőtt és nem csökkent, így azt mondhatjuk, hogy a többlethalálozás 1580%-kal / 16,8-szorosára nőtt.

Vagy fordíthatjuk a -132 többlethalálozást 19/20-ban 1-es számra, és hozzáadhatjuk ugyanezt a különbséget a 21/22-i 1953 többlethalálozáshoz. Ez 2086 többlethalálozásnak felel meg. A többlethalálozás növekedése megdöbbentő és hihetetlen, 208 500%-os / 2086x növekedésnek felel meg.

De akárhogyan is nézzük, mind a számadatok, mind a korrelációk egyértelműek. A gyermekeknek szánt Covid-19 vakcina EMA jóváhagyása jelentős mértékben növelte a többlethalálozást Európa-szerte, amikor a jóváhagyás előtt vártnál kevesebben haltak meg.

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Összegzésképpen elmondható, hogy a gyermekeknek szánt COVID-19 vakcina jóváhagyása óta a halálozások számának növekedése Európa-szerte fontos kérdéseket vet fel az oltás biztonságosságával és a hatóságok döntéseivel kapcsolatban.

Az a tény, hogy a hatóságok továbbra is szorgalmazzák a gyermekek beoltását, annak ellenére, hogy elsöprő bizonyítékok vannak az ártalomra, egyszerre embertelen és a közbizalom elárulása.

Elengedhetetlen, hogy azonnali vizsgálat induljon a tragédia mögött meghúzódó okok feltárása és a felelősök felelősségre vonása érdekében.

Nem engedhetjük meg, hogy ez tovább folytatódjon. Gyermekeink biztonsága és jóléte a legfontosabb számunkra. Követelnünk kell az átláthatóságot, az elszámoltathatóságot és ennek a folyamatban lévő oltási kísérletnek a befejezését gyermekeinken.

Itt az ideje, hogy a szülők, a pedagógusok és az egészségügyi szakemberek összefogjanak, és állást foglaljanak ezzel a pusztító valósággal szemben.


30 thoughts on “Európában 1580%-os megugrás a gyermekhalálozásokban, miután az EMA jóváhagyta a gyermekek COVID-oltását

  1. jutubrol kitoroltek:

   Tavaly is télen csinálták. Sajnos nálunk olyan erős, hogy hallani is. Kb este 10 től reggel 7ig megy, szünetekkel. Tehát kb 10 percig zúg, aztán kicsit hoszabb szünet és újra, reggelig. Napközben jobban lehet aludni. Meg sokat kell inni, mert kiszárít, tök szomjas lesz az ember. Erre még ráböjtölni nem biztos, hogy most megfelelő időpont. Talán tavasszal abbahagyják, tavaly is úgy volt.
   Rákerestem, és csomó fórumon írogat már róla sok ember, ők is hallják. Infrahang vagy elektromágneses sugárzás hangja. Nem mindenhol és nem mindig hallatszik. Este bent a lakásban viszont igen, és ott sem mindenhol, csak ahol erős az interferencia. Az ország egész területéről írják ugyanezt. Lehet, hogy az érzékenyek jobban hallják, de nálunk ez se kell hozzá, a férjem is hallja. Megy egy ideig, aztán szünet és újra. Utána lehet nézni, milyen egészségkárosító hatása van, alvászavartól a szívinfarktusig.

   1. Kiegészítés: Valószínűleg más időpontban is megy (akár egész nap), csak én azt a sávot nem érzékelem. Van ez az 5g hatásai az emberre videó, abban valaki elmondja, hogy kijött hozzá a mérő ember, és ő folyamatosan mondta neki, hogy most ez a frekvencia megy, most az. Mérő emberke meg meg volt lepődve, hogy ilyennel még nem találkozott.

   2. Én akkor nem tudok elaludni, vagy felébredek, amikor mély tónusú zúgó-búgó hangot hallok, total aktiválja az agyamat és ébren tart. ? Érdekes, még nem is tájékozódtam ebben a témában 2020 tavaszán, amikor a szemétládák bezártak minket és nem is tudtam, hogy akkor rakták fel a sok 5G-t, de akkor kezdődött nálam ez a jelenség és ösztönből már akkor úgy fogalmaztam meg, hogy “olyan frekvenciákat érzek, amik időnként éjjel total aktiválják az agyamat”.

   3. Tisztelt Halmos Szilvia!

    Nálunk folyamatosan érzékelem az 5G-t. Nagyon rossz alvó vagyok ezért évtizedek óta a fülemben füldugóval és a fejemen párnával tudtam csak aludni átlagosan 3 órát éjszakánként, hogy kizártam a külső hangokat. De ezt így is érzékelem (hallom?). Egy ablak alatt elhúzó autó motorzaját nem hallom de az 5G nyomásos, pulzáló zümmögését igen. És nappal is, ugyanúgy. Véleményem szerint sokan nappal azért nem érzékelik mert a forgalom zaja, a madarak csicsergése, a szél susogása elnyomja mivel ezek is mind rezgések. Az éjszakai természetes csendben ez a természetellenes rezgés sokkal inkább előjön.
    Azóta, hogy ezt az 5G nevű mikrohullámú fegyvert ránk indították volt olyan, hogy 11 napon keresztül 1 percet sem aludtam.
    Szijjártó megmondta, hogy a magyarországi 5G hálózat az egyik legkiépítettebb az EU-ban, és ettől leszünk versenyképesek
    Én másként látom, szerintem ez biztos út a pokolba és az elmúlásba, és azok akik ezt engedélyezték a legszigorúbb népharag által kell, hogy eltűnjenek.

    1. Sajnos ez van. Én este hallom, és csak a mélyet, azt megszakításokkal adják. Nyilván semmi köze a telefonokhoz, azt nem kéne változtatgatni, ez fegyver. Szerintem nem lesz semmi népharag, ez megtörténik, kevesen maradnak. Aztán nemsokára jön az elszámolás. A vízözön is okkal történt, a jelenlegi emberiség csak így tud visszafordulni.

     1. Megfigyeléseket végeztem az 5G-vel kapcsolatban tavaly ősszel. A Gödöllői dombvidéken több kilométerre minden településtől magas dombok közötti erdős völgyben éjszakáztam és kisebb intenzitással mint Budapesten, de érzékelhető volt. De nem csak éjszaka hanem délelőtt és délután is. Véleményem szerint ez annak tudható be, hogy műholdról is nyomják az 5G-t.
      Egy másik helyen, a Budai hegységben, Szent György vonalak kereszteződését kerestem fel napközben de ott délutáni napszakban nem érzékeltem semmit. Elképzelhető, hogy e szent hely kisugárzása semlegesíti az 5G-t. Igaz, hogy éjszakára nem maradtam ott de tavasszal bepótolom.

     2. Kedves messzelátó! Valóban a műholdat má többen felvetették, mert többemeletes házak alsó szintjén kevésbé érzékelték.
      A Szent György vonalakról én úgy tudom, hogy gyógyít, de az se jó hosszútávon való tartózkodásra, mert azt az erős energiát sem lehet sokáig viselni, káros lesz.

  2. Az égi hatalom mérge. A fordítást én így mondanám az elhangzott ‘korona vírus’= radiation poisoning, sugárzás mérgezésre.
   Ami az átlagembereknek nem biztos, hogy világos, az az lehet, hogy az éltető sugárzás az egy fényfrekvencia tartomány, és az azon túli, alacsonyabb és magasabb tartományokban lévő sugarak egy elviselhető mennyiség után károsak az életre.
   Annyira, hogy ha nem állítják le a sugárzását ezeknek a tartományoknak, nem lesz élő 2025-ben.
   A fény (foton) alakképző jellemzői a töltés és a tömeg hullámmozgása miatt a feszültség, súrlódási hő, és szerintem lehet lelki energia minősége is. Mindez együtt információt közöl, a sejtmag antenna kupolája ezt adja-veszi. A testi biokémiai reakciók pedig ez alapján is működnek. Ph, szín, alak-arányok, testhőmérséklet, az inkarnáció, a stressz maga függ a hullámhossztól.
   A maradék környékbeli madarakon a tollazat kivilágosodását látom. A fiatal szürke galambok tollazata majdnem teljesen fehér.
   A fekete varjú (nem dolmányos) színe is átment sötétszürkébe, és mivel a szín mintázata alapján választanak párt, így kérdés, hogy fognak túlélni.
   Rosszabb a G sugárzás az életre, mintha atombombát dobnának le. Az hamarabb nyilvánvaló, felismerhető.

 1. Nagyon szeretném látni és hallani azt a “társadalmilag felelősségtudatos” anyukát, aki magát és 10 év körüli kisfiát beoltatta, mint tájékozott, okos, művelt, polgár !
  A Mózes -1 adta, esti híradóban, mint példaértékű magatartást, csak arra nem emlékezem pontosan, hogy 2020-ban volt-e, de határozottan emlékszem, mivel orrba-szájba ismételték !?

  Szóval igen örülnék, ha ezeket az okos szülőket, és gyerekeiket mutogatnák, hogy íme, itt vannak, makk egészségesen, és most már mindentől megvédve ! Dicsekedjenek már el a fantasztikus eredményeikkel, amivel ” megakadályozták a világjárvány magyarországi terjedését” !

  Élő példákat kérek, szülők jelentkezését várom, “semmi bajunk nincs az oltástól” jeligére, itt a honlapon !!!

 2. Sajnos ez az idézet a kőkemény igazság: „reménysugárnak tekintették azok, akik mindent elhisznek, amit a televíziójuk elmond nekik.”
  És a legborzasztóbb az a történetben, hogy egyik gyermek sem tehet arról, hogy “ovis szülei” vannak, és ő az életével fizet ezért a lehetetlen helyzetért. Ugyanis a szüleit senki sem választhatja meg.

  Ép eszű ember sehogy sem tudja azt feldolgozni, hogy: Miután világgá kürtölték, hogy világjárvány van, ezt követően még jó ideig az (úgy mondom) „hivatalos szervek” is azt nyilatkozták, hogy “Gyermekekre nem veszélyes a vírus”.
  Ez amolyan fokozatos adagolás lehetett.
  A vasorrú bába, (vagy boszorkány) jut eszembe a meséből. Döbbenet, de nem csak a Hófehérke és a hét törpében van gonosz mostoha, hanem millió számra szerte e világban azok között akik asszisztensei a “Mr. Global Pszichopat Team”-nek. A hófehérkében a gonosz mostoha is úgy adta oda a mérgezett almát, mint ami egy szép piros egészséges alma. Ámde itt a mese végén éltre kelt Hófehérke. Ennyi a különbség nagy vonalakban.
  Egy biztos.
  A gondolkodás, a tájékozódás, a megbizonyosodás, kérdezősködés, információgyűjtés, és mindezek után a MEGFONTOLT döntés a legjobb VÉDELEM.
  Sajnálatos, és szánalmas dolog látni, hogy a HAZUGSÁGNAK mekkora ereje van! A legelső hazugság óta!
  És még most sem hiszik el sokan amit lejegyeztek majd 2000 éve, tehát ez egy ÍRÁSOS BIZONYÍTÉK: „A világ a gonosz hatalmában van.” (1János 5:19) (kicsit szét kellene nézni a sátánista pszichopaták kit imádnak? Talán valamilyen patás vörös állatot, vagy a mesterüket?)
  Sokaknak még mindig kizárólag a pokolban van az ördög. Ha úgy nézem igaz, mert ITT a FÖLDÖN VAN a POKOL.
  Ja!??
  Ha a szűrt médiát nézem, akkor nincs semmi baj….
  Nem értem!
  Nem értem, hogy felnőtt emberek egészséges aggyal hogy tudnak ilyen alacsony szinten létezni?
  Nem értem!

  1. Sajnos a klasszikus mesék háttérbe szorulásával ez várható volt, mert amik helyettük vannak, azok pont arra nem alkalmasak (tisztelet a kivételnek), hogy felismerjük a fent említett vasorrú bábát és túl tudjunk járni az eszén.

  2. Kedves Miskey B.!

   Vitatnám a “felnőtt emberek egészséges aggyal” c. megállapítását, mert ilyenek alig találhatók – nemcsak nálunk, hanem az egész bolygón -, és sajnos egyre inkább kihalófélben vannak. Akiket magunk körül látunk (és sajnos többnyire mi magunk is), szinte kivétel nélkül kisebb-nagyobb mértékben lelkileg (sokszor agyilag is) sérült, kora gyermekkorban traumatizálódott emberek, szintén lelkileg sérült, traumatizálódott szülők gyermekei, rosszul működő vagy egyenesen működésképtelen családi háttérrel és mintával, generációkon átívelő mentális problémákkal, függőségekkel, megoldatlan érzelmi konfliktusok tömkelegével. Az emberi agy állapota elválaszthatatlan a fizikai test állapotától, és ezeket, mint tudjuk, mindenféle globalista módszerrel igyekeznek tönkretenni. A fizikai test állapota pedig közvetlen hatással van a lelkiállapotra és fordítva, bármennyire is próbálja ezt tagadni a mainstream tudományizmus. Azt látjuk, hogy az emberek többsége egy érzelmileg éretlen, zavaros fejű, tapasztalatlan, rendkívül befolyásolható kamaszhoz hasonlít, aki ráadásul még mindenféle mentális problémákkal is küszködik.
   Ezeket a problémákat az oktatási, szociális, egészségügyi, művelődési és kulturális rendszer, a munkahely nem hogy segítené megoldani, hanem egyre fokozza és kihasználja. Elég belenézni a tévés szennycsatornákba, miféle sátánista indoktrináció megy ott: az emberek tudatos és szándékos lezüllesztése, lealjasítása és lebutítása, szakadatlanul, amit még egy valóban egészséges lelkületű felnőtt ember is megsínylene, hát még egy eleve sebezhető, bizonytalan és érzelmileg éretlen! Ezért látunk a kisbabájuk mellett dohányzó nőket, a síró kisgyerek kezébe mobiltelefont, csipszet, energiaitalt nyomó szülőket, nem is beszélve a diplomás és nem diplomás idiótákról, akik önként ajánlották fel a saját gyerekeiket laborpatkánynak. Azt hiszem, a “Zabhegyező” c. regényben szerepel egy hasonló mondat: “Autót vezetni csak jogosítvánnyal, egy bizonyos kor fölött lehet, de minden hülyének lehet gyereke, ahhoz nem kell külön engedély.”

   Sajnos előre borítékolható, hogy a következő generációk fizikailag és lelkileg is sokkal rosszabb kondícióban lesznek, mint mi, pláne mint a mi szüleink voltak, akik még sokkal egészségesebb környezetben nőttek fel. Hacsak a zavaros fejű, érzelmileg éretlen emberiség fejlődése fel nem gyorsul és egészséges irányt nem vesz. Aminek, valljuk be, igen csekély a valószínűsége.

   1. Valóban, nagyon sok halmozódó defektus terhel már minket és generációk óta, illetve az egymás mellett élő generációk is feltűnően romboló hatással vannak egymásra. Erősen feltételezhetjük, hogy az elmúlt évtizedekben voltak direkt „programok” a társadalom és az egyének belső káoszának megteremtésére; a tudás és a kultúra szándékos lezüllesztésére.
    Azonban a jövőbe tekintve nem lennék annyira borúlátó. Az új generációnak létezik már egy olyan, lényeges tömeget alkotó magja, akik a világ jelenlegi és várható nagy bajaira teljesen immunisak, miközben mi ezektől váltunk beteggé. Bármi jöhet, ők észre se fogják venni, belső harmóniájukat semmi nem fogja felborítani és érintetlenül meg fogják őrizni legjobb eredeti képességeiket. Akad rengeteg példa, csak egy a sok közül: https://www.youtube.com/watch?v=b8T2gmj_XLg

    1. Ennek a nőnemű izének, már gyárilag beadták a vakcinát. Meggyőződéses, önbizalommal teli síkidiótának született.

    2. Mire is példa ez a videóban tündöklő reklámhölgyike, aki minden porcikájában műmájer, azon kívül, hogy – nyilván jó pénzért – márkás szintetikus szereket árul a neten? Hol van itt a “belső harmónia” és a “legjobb eredeti képességek”? 1-2 percnél tovább nem tudtam nézni, mert sajnos lesír a butaság róla is meg a műsoráról is. Ha az új generáció “lényeges tömeget alkotó magja” ilyen, akkor az – szerintem – elég elszomorító.
     Amúgy meg megnézném a hölgyikét 20 év múlva, hogy addigra milyen pusztítást visz végbe a sok szintetikus szer a fiatalságában, a külsejében és az egészségében. Ha a vonzó külső elenyészik, akkor mi marad? A fényes intellektus egészen biztosan nem.

     1. Kedves Cassandra!

      Már megbocsásson de ennek a hölgyikének nincs 20 éve hátra. Ez, az Agenda 30-at már nem éli meg.

     2. Ezt fejjel lefelé írtam, de különösebben ne magyarázzam. Azt hittem, kapásból úgy fogja érteni, ahogy azt szatirikusan szántam.

 3. Az emberek java része hülye. Ostoba. Magának köszönheti, hogy olyan helyzetbe került, amilyenben van. Kivétel a gyermekek, akik csak a hülye szüleikre támaszkodhatnak. Kár a fáradozás az ébresztgetésért, az információ megosztásáért. Akinek van esze, annak minden körülmény között van, és nem azért, mert a szomszéd oldalba bökte, hogy figyelj, haver, légy éber, mert nagy gondban vagyunk! Röhej, hogy még mindig itt tartunk. Videók megosztása. Duma, duma, duma, duma, duma, vég nélküli duma, meg bilgécezés, svábozás, elitezés, világkormányozás, globalogazdizás, tökéletesen elsajátítva az új szókincset, ezzel is kiszolgálva az akutális napirendet…hülyék vagytok mind!

  1. Tisztelt Sine Lege !

   Nagyon szeretném vitatni az állításait, leginkább a legutolsó három szót, annak dehonesztáló sommás kijelentését !
   Mondom, nagyon szeretném !
   De sajnálatomra lehetetlen, mert a tények makacs dolgok ! És ezt is leírtam itt már néhányszor ( rengetegszer ).

   Harmadik, vagy negyedi bejegyzésemben próbálok “fényt gyújtani”, vagy bármilyen értelmes reakciót kicsiholni, kiprovokálni bárkiből, a “küzdők, harcosok” közül, hogy ha nincs vírus, talán nem kéne vírusozni !? Ha nincs tüskefehérje, nincs mRNS, meg RNS sem az oltásban, akkor miért vitatják “tudományosan”, a beadott “géninjekció” genetikai következményeit, szimpla ölészet megy, nem “kísérleti oltás” !!!

   A koronavírus minden médiában történő ábrázolása számítógépes fantazmagória grafika !!! De tüskefehérjéznek feszt, és úgy tesznek nagyon sokan, mint ha ebben a büdös életben nem került volna sor ennek a hazugságnak a leleplezésére.

   Kary Mullis PCR tesztje félvezető gyártók labor levegőjét volt hivatott tesztelni, alapvetően, hogy van-e a gyártásra kiható organizmus jelenléte a levegőben ! Ott a Tamasi video, lassan két éves !

   Egyszerűen a háttérhatalmi megbízott csicskásokat, kifutófiúkat nem kezelik a helyén, hiszen senkik valójában, láttatott, hazudott a “nagyságuk, a hatalmuk”, szimpla bábok, megvezetésként.
   A bilgéc, meg soros csak a fakanál, amivel a lekvárt keverik, nem esik le ? Nem !

   Poszt kovid !!! Meg “olyan beteg voltam, még mint még soha”, ja, ha nem mondták volna, hogy “nagyon beteg vagy”, fel sem tűnik !
   Írhatnám a “felvilágosultak”, meg “látók” vakságát is, de már egyre jobban nehezemre esik, önmagammal beszélgetni, főleg írásban !

   A nem létező kovid utókezelése !!! És olyanok mondják nekem, hogy ő “kovidos volt”, aki átesett valamin, beoltva nincs, “felvilágosult”, de ő “biztosan kovidos” volt !!!???

   Nem vagyok mindennek a tudója, egyáltalán nem, de ha egy bizonyos alap hiányzik, márpedig sokakból nagyon hiányzik ( !!! ), akkor nevezzük már néven, egy marék szart sem ér az egész “tevékenység”, amit a háttérhatalom elleni küzdelemnek becézgetnek.

   Mondom, cáfolnám Önt, de nem lehetséges. Csak el kell hozzá olvasni a bejegyzések, hozzászólások, és a linkelt videók 99 százalékát.
   Mint fentebb írtam, a tények makacs dolgok, ha tetszik, ha nem.
   Ez van.

   Tisztelettel S.G.

   1. Tisztelt S. G.!
    Nekem a közvetlen környezetemben 2020 márciusa óta változatlanul két olyan ember van, aki teljes egészében felfogja az események valódi tartalmát, és nemcsak az aljas, világjárványnak hazudott eseményeket illetően, de az élet többi vonatkozásában is. Még egyetlen egy emberrel sem bővült ez a kör, nemhogy emberek százaival, ezreivel, amikről itt a videókban folyton papolnak, hogy juttassuk el minél több emberhez az információkat, mert nagy veszélyben vagyunk. Nem a szándékosan kreált események miatt vagyunk nagy bajban, hanem az embertársaink széles tömegének gyér agykapacitása, megfogyatkozott szellemi színvonala és a közpolitikai eseményekre adott degenerált válaszreakciói miatt. Ez a probléma forrása, nem más, csak ez olyan egyszerű, hogy szinte felfoghatatlan.

    Üdvözlettel: Sine Lege

   2. Tisztelt S.G.!
    ….. ?
    Valamelyik nap beszéltem egy nagyon régi, magasan képzett, azelőtt általam tisztelt ismerősömmel. Amikor mondtam neki a “no vírus – yes sugárzás” jelenséget, halk, irónikus kacagást hallottam tőle a telefonban. Nem sokat fogok a jövőben a névjegyére rábökni…. A fémekről, amik mindenhol jelen vannak, már említést sem tettem neki, mert ő rendkívül büszke a 3 Pfizer koktéljára. Talán én lehettem volna irónikus, de én persze nem így vagyok összerakva, nem is szeretném, majd megtapasztalja ő, ha rájön egyáltalán valamikor.

   3. Tisztelt S.G. !

    Önnek teljesen igaza van amikor arról ír, hogy bigéc meg soros csak fakanál amivel a lecsót keverik. De ha én megnevezem a főgonoszt Jacob Rothschildot, vagy a trón várományosát Nathaniel Philip Rothschildot, akkor mi változik. Ezek az emberek számunkra nem hozzáférhetőek egy nevelő célzatú fenyítés érdekében. És egyébként egy bűncselekménynél a végrehajtókat és a megbízót is el kell ítélni. A végrehajtó aki legyártatja a méreginjekciókat, aki propagandát teremt az oltások széleskörű használatára és aki végrehajtja az embertömegek kényszeroltását. A hetek tanácsát leszámítva ezek mind csak végrehajtó bábok de az eredmény számít. A hetek tanácsa önmagában nulla lenne a társadalom minden részéből verbuvált pribékek nélkül. A pribékek hatástalanítása által lehetne csak súlytalanná tenni az agytrösztöt.

    1. Tisztelt Messzetekintő !

     Nem erről beszélek !
     Arról, hogy legyenek már tisztában a “látók”, hogy a bilgéc, meg soros, csak kirakat ! Nem ők a tényleges hatalom, és ez alap kellene legyen, mint hogy az orbán, gyurcsány is csak klozet felügyelő, havidíjért !!!

     Én magam eléggé régen tisztában vagyok a politikának hazudott cselekvések hátterével, és a politikusnak mondott csicskások tetteinek a miértjével is. Maffia, kicsiben és nagyban.

     Azonban a nagyon nagy többség nem ér el idáig, nekik még mindig a bilgéc, meg a soros a főgonosz !?

     Ami meg a tetteket illeti, és a hogyanokat, leírtam ezen a honlapon is, többször (!), hogy a vízhordót kell likvidálni, mert a karaván állig felfegyverzett. Valamiért egy nyomorult reakció sem volt erre a felvetésemre ? Mint az egyéb feltett lényegi kérdéseimre sem. Minden húsz videóból egy az érdemleges, és leginkább az nincs propagálva.

     Egy nyomorult, tetves mondatot sem találtam még a mindent felfedezőktől arról sem, hogy például a PICK minden terméke már tele van rovar mocsokkal ! Meg amikről még nem tudunk semmit sem ! Miben, hol, mi van ? Eltitkolva !!!

     Eltévedt ( rossz vonatra szállt), az a bejegyzésem is, amiben ecseteltem némileg az orbáni hazafias harcot, meg az égig érő magyarországi demokráciát. Ezek nagyságrendekkel fontosabb dolgok, mint hogy mi a retek van Afrikában a Marburg hazugsággal kapcsolatban. Mert ezek a mi bőrünket sértik, és ezek a tetvek a mi vízhordóink ! És a vízhordóknak is van egy ranglétrája, elérhetősége. Mindenki lakik valahol, és minden felhőkarcoló a földszinten kezdődik.

     A társadalom nem létezik, egy karámba zárt csorda nem társadalom, csak egyedek halmaza. Az összetartozás kizárólag a kerítés általi bezártság.

     A megszokásból társadalomnak nevezett tömegek, az egy kétsegghülye massza, egy önálló gondolkodásra képtelen, hitvány kultúrával, nagyon hiányos műveltséggel, végletekig elhülyített, megalkuvó, gyáva, sunyi, takonygerincű, szánalmasan primitív egyedek semmire nem használható halmaza.

     Ezek az állításaim, ha nem lennének igazak, ez a honlap nem is létezne, ( ez sem sok másikkal együtt !), nem lenne rá ok, indok.

     1. Tisztelt S.G.!

      Pillanatnyilag még van megoldás a rovarmocsokkal etetés kivédésére.
      A kertes házban lakók saját zöldség és gyümölcstermeléssel és esetleg állatok tartásával is biztosíthatják a napi betevőt. A kertészkedés egészséges is mert a napból is lehet, sőt kell is felvenni QI vagy csí energiát nem csak az élelmekből.
      Ha erre nincs lehetőségünk a piaci őstermelőtől kell beszerezni zöldséget, gyümölcsöt és húsféléket egyaránt, ezzel az ő talpon maradásukat is segítjük és az egészségünknek is jót teszünk.
      Gyakran kell járnunk a természetben feltöltődni és nem szabad visszariadni a gombászástól. Én könnyen beszélek a középfokú gombaismerői végzettségemmel de nem lehetetlen másnak is megtanulni a gyakoribb fajokat. A gombák (feltéve ha nem mérgesek) a legegészségesebb táplálékok és biztosan nem génmódosítottak.
      Aki rabszolgaként ledolgozik napi 10-12 órát zárt helyen, az 5G-vel mérgezve, annak erre úgy sincs ideje és munka után gyorsan megveszi a rovarszemetes feldolgozott élelmiszereket. Ezek az emberek úgyis menthetetlenek, és nem közülük fognak kikerülni a túlélők.
      Igazából mindenre nemet kellene mondanunk amit ezek a kisebb-nagyobb hatalomban lévő percemberkék kínálnak nekünk és tehetetlenek volnának.
      De ha valakinek kényelmesebb megvenni mindent a Tesco-ban és bankkártyával fizetni, nem gondolkozva semmin az magára vessen és szinte azt gondolom, hogy nem kár érte.
      A likvidálással kapcsolatos felvetésére csak annyit válaszolok, hogy az az elvetemült, aki erőszakkal akar méreginjekcióval megkínálni, az meg lesz kínálva vele, és erre a kijelentésemre korlátlan idejű garanciát vállalok. Mert a jogos önvédelem az jogos önvédelem.

  2. Nem szívesen…. de igazat kell adnom.
   Ücsörgünk a fotelban, felháborodunk, hogy az igazságot elnyomják, de semmit se teszünk. Nincs 2 millió tüntető a Mózes TV1 előtt, hogy hagyják abba a hazug kovid propagandát, nincs két millió tüntető, hogy nem adjuk a gyerekeinket kísérleti laborpatkánynak….
   Ugyanúgy, ahogy az ellen se volt, hogy törvénnyel törvényesítsék a deviza csalást, a kifosztást és újabb 10 ezer millirádokkal tömjék meg a bankok zsebét, mintha forintosításra adnák….
   Óh voltunk tiltakozni…. 1,5 millió deviza átvertből 2 ezren. Akik nekem személyesen ígérték hogy ott találkozunk…. egy se jött el. Ott álltam egyedül. Hát tudjátok mit? Gyáva lakosságnak nincs hazája, se élete és nem is lesz. De nem is érdemli meg.

   Ahhoz előbb minimum néppé kellene újra válnia a magyarságnak. Nemzetről egyelőre álmodni se merek.
   Birkákat a vágóhídra! nem kár értük!

 4. Tisztelt Meszetekintő !

  Nem szeretnék hosszan tartó eszmecserét, ezt a pár mondatot azért még leírom, mert nagyon sokadszor jön elő, mint “megoldás” !?
  Azt hiszem, hogy végtelenül leegyszerűsíti a “hogyan védekezzünk a háttérhatalom aljassága ellen ?” lehetőségeket.

  Számtalanszor leírtam, privát beszélgetésekben tiltakoztam, hogy ne uniformizáljuk már a “mit és hogyan kellene tenni az okosoknak” ne pufogtassunk közhelyeket, és nem mondjuk meg a tutit ! Akkor adjunk tanácsot, ha kérik !!!

  Öt ember, öt féle élethelyzet, öt féle foglalkozás, öt féle családi és egzisztenciális háttér, öt féle szellemi kapacitás, fizikai, egészségi állapot, meg egy rakás fel nem sorolt különbség, öt féle tájék, ami teljesen lehetetlenné teszi, az ilyen dolgok automatikus, és kizárólag az akaraton múló kivitelezését !!! A hatalom “jogi” válasz-, sőt, megelőző lépéseit is minimum figyelembe véve !

  Amit Ön itt felsorol, azt minden facebook oldalon hömpölyögteti valaki, van ahol nagyon leegyszerűsítve, aki nem termel magának, az hülye !
  A bankkártya használatának káros, és főleg a háttérhatalom készpénz megszüntető irányára felhívni a használók figyelmét, felejtse el !!!

  Önmagukat műveltnek, és tájékozottnak tartó emberek fejébe százas szöget lehet verni, de értelmes gondolatot azt soha !

  Az “őstermelői” piac egy jó része a nagybani piacokon összevásárolt Isten tudja honnan származó zöldségekkel van tele. Nem tudni, hogy a csirkéket mivel etették, hogy mi van a tojásban, és beszéltem nem egy “őstermelővel”, aki úgy műtrágyázott, mint vala a Tsz-ben, saját bevallása szerint, mert ha nem, “lezabálják a tetvek” !!!
  Mivel etetik az ide levágott disznót, milyen kukoricát kap, Monsantosat, vagy Marinéniset ??? A földek is ki vannak zsigerelve évtizedek óta !!!

  Legyen ennyi elég, hogy mi, miért nem lehetséges, mg nem igaz !
  Ami meg a “vízhordókat” illeti, nem hinném, hogy olyan hűű, de sokan felfogták egyáltalán, hogy mit írtam, pedig jó lenne ?
  Ennyit erről az egészről.

 5. Átovasva az eredeti cikkeket is az jön le, hogy SEMMI TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK NINCS megemlítve ami az állítólagos 1580% és az 1953 db (de hol is?) többlethalálozás igazolná. Csak cikk (blaba) szép grafikonnal, amilyet bárki készíthet. HOL VANNAK a statisztikákat készítők nevei? Orvosok? Orvosi jegyzőkönyvek, melyekben elismerik ezen adatokat?? (A média az más kérdés)
  Várnám a válaszokat, köszönettel

 6. Még annyit hozzátennék: ha hiteles is az adat (kb 19 hónap alatt ca 1900 halálozási “többlet”) egész Európára nézve, nem sok. Lehet hogy épp oltatlanok haltak meg. Vagy jött egyes országokba új betegség, stb.
  Én alapvetően oltásellenes vagyok, ezért bíztam egy ennél jobb cikkben, ami hitelesített mérésekre támaszkodik.
  az euMOMO színes vonalai mögötti bizonyítékok, országfelsorolással, autopsziás okmegjelölésekkel hitelesebbé tenne egy ilyen fontos cikket, s lehetne belőle szakcikk.
  Egy korábbi “egészséges” populációhoz mérve párszáz többlethalállal (ami lehet akár az oltás szövődménye is, és ez még elég alacsony ráta, azaz nem minden 10-ik gyerek halt bele az oltásba, hanem pár tízezrelék, ami minden oltásnál elismert) kijön a hangzatos 1580%.
  Ha eddig 1 gyerek halt meg EGÉSZ EURÓPÁBAN, az oltáskorszak végén pedig 16, akkor pont ezt a 1580%-ot kapjuk, ami hangzatos, de nem meglepő. (Az oltáspártiak pedig mondanák, hogy ha nem lett volna oltás, még nagyobb baj lett volna. Egyik oldal sem bizonyítható – mert nincs rá módszer! Épp ez a gond az oltáskárosodottaknál, hogy alkotmányjogilag ma még rajtuk a bizonyítás terhe, de nem lehet kimutatni, csak utóhatásaiban…)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük