Az EMA új koronavakcinákat akar jóváhagyni a hatékonyság és a biztonságosság klinikai bizonyítékai nélkül!

Prof. Stefan Homburg 2023. június 1-i Tweetje:

“Az EMA új koronavakcinákat akar jóváhagyni a hatékonyság és a biztonságosság klinikai bizonyítékai nélkül. A klinikai vizsgálatokról való lemondást ki akarják terjeszteni más vakcinákra is.

Ez a gyógyszervállalatok végérvényes győzelme. https://pharmazeutische-zeitung.de/ema-empfehlt-fuer-den-herbst-xbb-impfstoff-140406/
Az orvostudomány egy új fejlődési szakaszba lép, amelynek már nem sok köze van az egészséghez. Az, hogy valaki beteg-e, a PCR teszttől függ. Az, hogy egy gyógyszer megakadályozza-e a betegséget, az ellenanyagot mérő teszttől függ.

Mindez önreferáló módon a laboratóriumban történik, függetlenül attól, hogy az emberek hogy vannak.
A többlethalálozás, a rekordszámú megbetegedések és a számtalan oltási károsodás nem játszanak szerepet, ezek csak akadályoznák a profit maximalizálását.”


A Tweetben belinkelt cikk arról szól, hogy az EMA 2023. május 30-án kiadta az ajánlást az idei őszre, az XBB-variáns elleni géninjekciót javasolják boosterként, illetve a 4-5 év alattiak alapimmunizálására. Az adaptált géninjekció engedélyezése hatékonyságot igazoló tanulmányok nélkül történik.

Vajon meddig nézi még tétlenül az orvostársadalom, hogy a gyógyszermaffia lejáratja, bemocskolja és végül teljesen elpusztítja az “orvoslás” fogalmat?


Biró Éva

6 thoughts on “Az EMA új koronavakcinákat akar jóváhagyni a hatékonyság és a biztonságosság klinikai bizonyítékai nélkül!

 1. Az EU-Bizottság megint a tagállamok hozzájárulása ellenére egyezett meg a Pfizer és a BioNTech cégekkel a 2020-ban kötött védőoltások
  szerződési módosítási ügyében. Most már a védőoltásokat senki sem kéri. De az új megállapodás értelmében nem kell a a Pfizer és
  a BioNTech-nek az értékes nedüt szállítani. De az akkori megállapított árnak a felét még is ki kell fizetni, a semmiért.

  De ki tudja, hogy mi EU-Bizottság miylen árban állapodott meg 2020-ban a Pfizer és a BioNTech cégekkel ?

  A lengyel egészségügyi miniszter, Adam Niedzielski a mostani új ukrajnai válságra hivatkozva, nem akar semmit sem fizetni, a most már
  nem kell senkinek sem védőoltásokkért. A többi kollektiv nyugati kormány demokratikusan megválasztott vezetősége ez ügyben hallgat
  és fizet, mint a katonatiszt. Talán a magyar és a román kormány fejezte ki még egy kicsit a nemtetszését. De nagyban ezek sem
  akarnak nagyon hangosan az nagy hatalommal rendelkező EU-Bizottság ellen szólni. Tehát a másik két eu-tag csak lapul, mint a
  bokorban lévő, nem is tudom micsoda.

  A lengyel egészségügyi miniszter meg a a Pfizer és a BioNTech-nek a méltányosság hiányára hivatkozik.

 2. Hogy meddig nézi tétlenül az orvostársadalom? Ameddig busás anyagi haszna származik emberek megbetegítéséből, betegen tartásából és akár megöléséből is, teljes büntetlenség mellett. Ameddig hajlandó a betegségipari maffia kontraszelektált, korrupt, romlott és ráadásul istenkomplexusban szenvedő ügynökeinek és végrehajtóinak szerepét játszani, akikből hiányzik a humánum, lelkiismeret és együttérzés, az emberi és szakmai tisztesség.

  Az elmúlt 3 év tényei azt mutatják, hogy az orvosok túlnyomó többsége teljesen kontraszelektált, agymosott, lelkiismeretlen, pénzért és/vagy hírnévért, rangért, címért mindenre hajlandó – tisztelet az igen ritka kivételnek, akiket még nem sikerült kicsinálni a romlott többségnek, és nem hagyta ott magától a pályát már régen.

  Eddig vajon hány dr. mengelét vontak felelősségre az elmúlt 3 évi globális népirtásban való részvételéért?

  Majd amikor az anyagi haszon elmarad, és/vagy bűnvádi eljárás fenyegeti őket az embertelen ténykedésükért, akkor – talán – hajlandók lesznek valódi orvos módjára viselkedni, és betartani a Nürnbergi Kódex, valamint a hippokratészi eskü legalapvetőbb előírásait. Majd amikor elég potenciális páciens kerüli el őket (vele az egész betegségipari komplexumot) nagy ívben, mond NEMet nekik, és veszi a kezébe a saját egészségét, na, majd akkor talán pánikba esnek, hogy oda a fényes megélhetés mások nyomorúsága árán.

  Majd amikor azért fizetik az orvost, hogy egészségesen tartsa a beteget, mint az ősi Kínában (ahol akár a fejét is lecsaphatták az orvosnak, ha a császár megbetegedett), akkor azon fog ügyködni, és nem a betegeken nyerészkedni.
  Nem beszélve arról, hogy kizárólag olyanok kerülhessenek orvosi pályára, akikben van humánum, lelkiismeret, együttérzés és tisztesség, elkötelezettek a betegek gyógyítása, szenvedéseik enyhítése iránt, és egy normális rendszerben kívánnak valódi orvoshoz – és emberhez – méltó, teljes életet élni.

  Vagyis a mai rendszert a feje tetejéről a talpára kell állítani, eltávolítani a rothadó, üszkös részeket, kitakarítani a Rockefeller-féle “orvostudomány” számtalan csontvázát a szekrényekből, valódi nagytakarítást végezni, és újjáépíteni az egész rendszert az alapoktól. Ez pedig, úgy tűnik, nem fog bekövetkezni addig, amíg az egész velejéig romlott rendszer össze nem omlik, és maga alá nem temeti a fenntartóit és haszonélvezőit.

  1. Kedves Cassandra !

   A legutolsó mondata az egyetlen lehetőség, kérdés, hogy az emberiség eddigi léte alatt, ez a költői kérdés hányszor lett feltéve ?
   A legcsekélyebb eredmény nélkül !!!

   Én szívesen kivágom a gerendát, amitől borul, összerogy, csak tessék megmondani, hogy hol van, melyik az a gerenda !?
   Nagyon sok “az a” gerenda, ami biztosan tartja ezt a velejéig aljas, és elrohadt rendszert. Ez az a bizonyos “a tömeg” .

   Tetszik, vagy nem, a homo sapiens eldegenerálódott, és homo animals lett belőle ! A kivételek, az csak statisztikai hibaszázalék.
   Olyan megnyilvánulásokat hallok, tapasztalok a mindennapok egyedeitől, akik “a tömeg”, hogy szívesen felülnék egy Mars járatra, csak odafelé vett jeggyel.

   Nem vagyok, és soha nem voltam pesszimista, de ha egyszer zuhan a repülő, akkor nem bíztatom magam, hogy semmi baj, csak kicsit gyorsabban érünk majd földet.

   Sokszor leírtam, hogy annak látom a dolgokat, amik ! Van a valóság és van a racionalitás, meg a rózsaszín vágyálmok.
   Szoktam én is reménykedni, de ostobán soha nem hülyítem sem magam, sem másokat, hogy eszköztelenül, és csekély létszámmal meggyőzhető az ostoba tömeg.
   Az “isteni csoda” regény és film kellék, és a világ soha nem jobbult meg imádság hatására.

   Várom az állításaim cáfolatait !

   1. Kedves S.G.!

    Nem kívánom cáfolni az állításait, és nem kívánok meggyőzni senkit semmiről (úgyis reménytelen vállalkozás), csak a véleményemet írtam/írom le, mint mindig. Tisztában vagyok a saját nézőpontom korlátoltságával és elfogultságával, úgyhogy nem gond, ha történetesen senki nem ért egyet velem.
    Én nem látom olyan reménytelennek a dolgot, mint Ön. A történelemben – habár mindig is a győztesek írták – egyvalami biztosnak látszik: előbb-utóbb minden birodalom összeomlott, bármilyen nagynak és erősnek tűnt is az összeomlása előtt. Mi magyarok három birodalom összeomlását is megértük a közelünkben csak az elmúlt 100 évben: Habsburg Birodalom, Harmadik Birodalom, Szovjetunió. Mindegyik rohadt belülről, leginkább a két utóbbi, mivel teljesen életellenesek, ezért hosszú távon életképtelenek és működésképtelenek voltak, ezért ezek omlottak össze leghamarabb. A jelenleg regnáló birodalmak, különösen az USA és az EU, a rothadás olyan végső fázisában vannak, hogy egyik napról a másikra bármikor összeroskadhatnak. Sajnos a romok maguk alá fognak temetni mindenkit, válogatás nélkül. Ami azután következik, az az agymosott tömegeknek maga lesz a rémálom: mint a Római Birodalom bukása utáni sötét középkor.

    Szerény véleményem szerint a világegyetemben hosszú távon egyensúlyba kerülnek a dolgok, még ha a mi véges kis emberi életünkben nem igazán tapasztaljuk is meg. Hosszú távon egyetlen életellenes rendszer sem maradhat fenn, a mostani nyugati demokráciának és jogállamnak hazudott rendszer sem, és főleg azért nem, mert egyre nyíltabban totalitárius és diktatórikus irányba halad. Ha legalább igyekeznének fenntartani a demokrácia és a jogállam látszatát, akkor egy pár évtizedig talán még elvegetálhatnának. De amikor egy birodalom már ennyire nem ad a látszatra sem, akkor a hatalmi “elit” nyilván pánikban van, és tudja, hogy közel az összeomlás. Szerintem pontosan tisztában vannak ezzel, ezért mindent bevetnek (kamu-járvány, klíma-hisztéria, transznemű és transzhumán agyrém, háborús propaganda, digitális “pénz” a totális csőd elodázására), hogy megőrizzék a hatalom látszatát, akár állig felfegyverzett karhatalom bevetésével is – lásd a volt Rotschild-bankár Macron terrorját a saját(?) népe ellen.
    A repertoárból – egyelőre – még hiányzik a Blue Beam technológiával előállított földönkívüli invázió vagy egy hologram-messiás második eljövetele kamu-szentek kíséretében, de szerintem előbb-utóbb ezt is be fogják vetni.

    Bár egyetértek Önnel az emberiség szánalmas mentális állapotát és erkölcsi leépülését illetően, azért szerintem van 10-20%, akiket nem sikerült teljesen lebutítani és lealjasítani. Pszichológiai kísérletek tanulságai szerint, ha 10% konzekvensen ellenáll a tömegnyomásnak és kitart az igazság mellett, akkor meg tudja fordítani a játszmát. Másrészt hiszek az univerzális isteni törvényekben, amelyeket nem lehet felülírni, és előbb-utóbb felülkerekednek bármilyen hatalmi tákolmányon és uralmi rendszeren.

    A háttérhatalmi pszichopaták mindenáron azt akarják elhitetni velünk, hogy ők az erősebbek, és úgysem tehetünk semmit. Az utolsó reményt is el akarják venni tőlünk, hogy aztán tehetetlenül és tétlenül sodródjunk a végzetünk felé. Ez a “tanult tehetetlenség” nem csak úgy magától alakul(t) ki, hanem régóta kondicionálják rá a tömegeket! Nem véletlen, hogy olyan sokan inkább “boldog” tudatlanságban élnek, csak hogy ne kelljen tudomást venniük a saját felelősségükről, mert akkor tenniük is kellene valamit.

    Én nem hagyom, hogy az utolsó reményt is elvegyék tőlem. Mi, a 10% is meg tudjuk fordítani a játszmát!

    1. Kedves Cassandra !

     A legcsekélyebb mértékben sem győzködök én sem senkit, már nagyon hosszú ideje. Volt, hogy megpróbáltam, rengeteg időt elvéve az életemből, de mert “egy hülyének soha nem lehet elmagyarázni, hogy hülye”, ezt végérvényesen feladtam, lassan már húsz éve !

     A birodalmak “elbuktak” ? Nem, csak átalakultak, pont úgy mint ahogy létrejöttek, és pont úgy mint manapság, a “nemtudomkik” ugyanúgy létrehozták a problémát, és ugyanúgy “meg is oldották”, saját ügynökeikkel !

     És teljesen mindegy, hogy az pápa, vagy király, vagy császár, vagy fejedelem, vagy szultán !!! Meg a segéderőik !

     Nézzen végig a történelmen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A titkos háttérhatalom nem a szabadkőművesekkel és az illuminátusokkal kezdődött !

     Nem finoman fogalmazva, néphülyítés, egymásra uszítás, vallások kitalálása, majd szembeállítása, lelki terrorok, katonai terrorok, ami a csövön kifér, ez a történelem !!! Mind e közben aberrált intézkedések sora, amit “törvénynek” neveztek !

     Az “isteni nép”, meg esetenként elfogyott a harcokban, azokban a harcokban, amiket ő maga soha nem kezdett volna el !
     Pont úgy, mint ma !!!
     Mert mi ma is a világ ? Egy hatalmas világháború, mindenki, mindenki ellen, leszámítva az írókat, és főrendezőket !

     A vallásháborúk, a hódító háborúk, a leigázások mögött mindenkor ott volt és van, a nem létező háttérhatalom !
     Pillanatnyilag a leggyilkosabb háború a hétköznapokban folyik az emberiség ellen, és pusztítóbb mint a harctér, ez a média és oktatás háború.

     Ezt kivédeni, legalább nagy vonalakban, kizárólag isteni adományokkal lehet, már ha kapott az illető ilyet születésekor, intelligencia, és emberség. Utóbbi az írott, és íratlan tízparancsolatok összessége.

     Csak abban bízhat, hogy hibáznak a leírhatatlan felsőbbrendűségi tudatukban, és degenerált isteni önhittségükben, és elgurítják a tömeget, mint egy kis hógolyót.
     A lavinát nem lehet megállítani, csak elindítani !
     Tessék reménykedni helyettem is, én már csak szemlélő vagyok, esetenként rezignáltan, esetenként hevesen, de már csak néző !
     A reményt nem én veszem, vagy vettem el senkitől, csak hát ugye a tények, a valóság, még mindig rohadtul makacs dolgok, és ez nem nézőpont, vagy akarat kérdése, ez VAN !

     Tisztelettel,: S.G.

 3. Például az én fejemben még mindig a szekta már megnevezett főnöke a gerenda. Másokról nem derült ki, hogy vezetők, csak marketingesek és végrehajtók. Nem is biztos, hogy önmagukban képesek lennének világ diktátorként helytállni. Akár csapatban se biztos. Különösen, hogy a David Martin is alternatív ötletet várt. Nem is biztos, hogy van értelmes, tehetséges, nem kotta alapján játszó utánpótlásuk. Bár ha van, még onnan várható váratlan aljas húzás.
  A politikai-gazdasági ‘elit’ döntései, lépései , alap kiindulási feltételei hamis ostobák. Ezt cáfolja, aki lát bennük értelmet.
  A pénz kérdésre az pl. nem értelmes javaslat, hogy akkor tagadjuk meg a pénzt, mert a szekta vezér azt akarja, mert elszámolta a dollár rendszert. Magától a normális csere rendszer úgyis újra kialakulna. Biztos fél is tőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük