A leukémiában szenvedő doktornő magának kellett hogy levegye a vért a szabadban

A leukémiás doktornőt Konstantina Röscht nem engedték belépni a bécsi kórházba. (mert nem volt maszkja) A belépést két orvos tagadta meg, mégpedig fizikai erőszak felhasználásával. Pedig a doktornőnek felmentése van a maszkhordás alól. Ezután kénytelen volt maga levenni a vért egy szükséges vizsgálathoz.

A doktornő előkészül a saját vérvételére a kórház épülete előtt, mert maszk nélkül nem engedték be. Egy speciális vizsgálathoz kell a vér, mivel dr. Konstantina Rösch leukémiában szenved.

A doktornő azt mondja a videóban: “Micsoda szerencse, hogy meg tudom csinálni.” ….. “Ez nem nehéz.” … “De hogy ez a páciensek emberi méltóságával összeegyeztethető-e, azt nem tudom.”  “Ez Ausztria 2022-ben. Leukémiám van és nem engedtek be, mert felmentésem van a maszkhordás alól. Ilyen állapotok vannak 2022-ben Ausztriában.”

A férfi, aki a felvételt készítette, ő segédkezett, ő adogatta a kémcsöveket a vérvételhez és közben így kommentálta a helyzetet: “Ez egy oktató videó minden betegnek az önálló vérvételhez, ha a kórházban már nem csinálják meg.”

Közben nevetgélnek, ami érthető is, mert másképp ez az undorító szituáció aligha lenne elviselhető.

Majd a doktornő azt mondja, hogy ez nem fog következmények nélkül maradni, ne gondolják, hogy következmények nélkül tudnak fasiszta, náci diktatúrát játszani.

https://rumble.com/v1et13x-a-leukmiban-szenved-doktorn-magnak-kellett-hogy-levegye-a-vrt-a-szabadban.html


NA TEHÁT… EBBE AZ IRÁNYBA HALADUNK. ÉS NEM AZ A KEVÉS EMBER A FŐ BŰNÖS, AKI AKTÍVAN RÉSZT VESZ EBBEN AZ EGÉSZBEN… HANEM A NÉMA TÖMEGEK.

Biró Éva

5 thoughts on “A leukémiában szenvedő doktornő magának kellett hogy levegye a vért a szabadban

 1. Ilyen még nem volt a német történelemben. A német egészségügyi miniszter, Karl Lauterbach két pánzélos limuzinnek flangál a világban

  A CO2-nem a rossz mérlege most nem számít.
  Az ember ezt azzal indokolja meg, hogy a személyes biztonsága veszélyben van.
  Meg a osztrák oltáspárti magát meggyilkoló osztrák orvosnőt hozza fel elrettenető példának.

  Egy két idézet a cikkből:
  Forrás: https://de.rt.com/meinung/145287-ohne-rucksicht-auf-co2-ausstoss/

  “Das gab es für einen Gesundheitsminister wahrscheinlich noch nie.”

  “Ich erfahre ungefähr die höchste Sicherheitsstufe, die es für Politiker in Deutschland überhaupt gibt.”

  Instrumentalisierung eines Suizids?

  Bemerkenswert ist allerdings, dass der
  Bundesgesundheitsminister seinen Personenschutz und den
  gesteigerten Aufwand in Form zweier gepanzerter
  Dienstwagen selbst in den Zusammenhang der
  österreichischen Ärztin gebracht hat, die sich vor einigen
  Tagen das Leben genommen haben soll.

 2. Kedves Éva,
  Én azon vagyok megakadva hogy oké: Kimennek az utcára a néma tömegek. Változtatunk. Mondjuk. De: tudunk változtatni? Ki lesz az új rendszer? Ki fogja felállítani? Vagy ugyanaz a rendszer ami kiszolgálója a jelen diktatúrának- fogja elítélni a bűnösöket? Hogy?
  Ki a bűnös? Jön a népharag és felkoncoljuk az orvosokat kormányhivatalnokokat politikusokat?
  Ugyanazok leszünk, mint amin változtatni akarunk!
  Ebben a helyzetben kerülő stratégiát kell alkalmazni. Ne érts félre: voltam tüntetésen, megemlékezésen… az emberek ott is zömmel egymás hibáztatásával voltak elfoglalva. Sztem nem ez az út. Aki lát- az igazából már nem ebben a rendszerben -megszokott civilizációs sztereotípiákban- gondolkodik a jövőre nézve. Abban nem lehet megoldás. Ennek a sz@rnak kártyavárként össze kell omlania és az oltások lesznek az utolsók az okok közt amiért összedől a rendszer ( látszólag) Azon a szinten fog kikényszerítődni amely eléri a tömegek ingerküszöbét: éhezés lakhatás fűtés… ☹
  És igen ott a háttérben kell készülni a rendszerváltás utánra. Már ha marad annyi ember akiknek kellene keret az élethez. Mert sztem max azok maradnak meg akik zsigerből tudják hogy érdemes élni. Önálló értékes életet. Mert nem zombivá tett élőlények hanem Isten lélekkel bíró teremtményei. Na igen. Az oltottak zöme… hm. Bár szerencsére látok példákat hogy a Szellem legyőzte a mérgezést.
  Köszönöm és minden jót.

 3. Kedves Bíró Éva !
  Én, Krisztinával ellentétben, egy emberibb igazságszolgáltatást szeretnék felállítani !
  Ahol végre az emberi gonoszság leleplezésre kerül és az ítélőszék nem korrupt.
  Ez egy magát demokratikusnak nevező rendszerben, ez egy abszolut elvárás lenne. Egy olyan rendszer, amit magát értéktársadalomnak
  és szabályokon alapulónak hívja, attól alapvető elvárás lenne a jogállamiság.
  Ha ez nincs meg, ott már nagyon nagy bajok vannak. És ez a nyugati erkölcsü neokonzervativ társadalom nem életképes. És az ilyen
  a társadalom a pusztulásra van ítélve. Kérem az alábbi videó megtekíntését és ez esetleges megjegyzéseket !

  Forrás:
  Schock-Anruf: Vater ruft Apotheke an, nachdem sein Sohn (7) einen Impfschaden erlitten hat
  https://uncutnews.ch/schock-anruf-vater-ruft-apotheke-an-nachdem-sein-sohn-7-einen-impfschaden-erlitten-hat/

  1. Tisztelt B.GY. !

   Először is betennék egy oldal címet. Dr. Mihalik Angelika magyarítása a videóról.

   https://angelikamihalik.substack.com/p/elkezdodott-ebrednek-a-beoltott-gyerekek

   Valamikor nem sokkal a rendszerváltás után egy prominens MDF-es politikus egy kérdésre, hogy mi van az igazsággal kb. a következőt válaszolta. – Az állam létrehoz egy jogrendet, aminek alapján az államot működtetik, de ennek semmi köze az igazsághoz. A jogállamiság csak annyit jelent van egy jogrendszer az államhatalom működtetésére.-

   Nos azért a történelem bőven igazolta, hogy a jogrendet a mindenkori uralkodó osztály hatalmi érdekeinek megfelelően hozták létre, a többi pedig csak humbug volt a népek félrevezetésére.
   A jog addig és úgy működik amíg és ahogyan az azt létrehozók akarják.
   Ezért hiába vannak nemzetközileg elismert emberi jogok. Néhány a világot irányító uralkodó család simán rúgta fel ezeket,miközben százmilliók szolgálják az ügyüket.
   A népnek soha nem volt, nincs és úgy néz ki soha nem is lesz joga.
   Megjegyezném, ma már az oltásnak nevezett tömeges mérgezés csak egy kis adalék.
   A természet gyors tönkretétele folyik. Most épp Orbán kivágatja az erdőket, az elsivatagosodás és teljes vízhiány lesz az eredménye.
   Oltás nélkül is szórják a mérgeket tonna számra. Most már robotrepülőgépekkel is.
   Tönkreteszik az időjárást. A HARP sokkal több, mint amit hazudnak róla,vagy amit hisznek. Több mint 20 ilyen létesítmény van, plusz repülőgépekre is szerelve, amikkel helyi anomáliákat lehet előidézni. Ilyen akció okozta a 2006-os augusztus 20-i tragédiát, amit egy meteorológus fel is tett a netre, amit gyorsan el is tüntettek.
   Vajon hányan tudják, az USA urai 1968-tól fokozatosan gátépítéssel elterelték a Golf-áramlatot.

   Vajon hányan látják át, hogy ez a népirtási terv már az ókorban elkezdődött. De most tudják végre hajtani úgy, hogy az emberek mire rájönnek, már mindegy lesz.
   Az is egy tévhit, hogy a folyamatos tanulástól az emberek jobban értik a világot. A tapasztalás a fordítottját igazolja. Az iskolák egy magasabb szintű rabszolga tevékenységre készítenek fel.
   A világ és természet működésének megértését a hosszan tartó agymosások csak akadályozzák. Ezért került be az oktatási rendszerbe az óvodai oktatás is, amivel ráadásul leblokkolják a természetes kisgyermekkori fejlődést, amit a gyermekkori játékok alakítanak ki.
   A videó nem egyszerűen csak az embertelenségről szól, hanem a vakhitről, butaságról, az ego hatalmáról, amely nem az életről, hanem a profitról szól.
   Az egészségügyiek sem kevés juttatást kapnak a gyilkolásért, ez a nyugati világban még drámaibban jelentkezik.
   A hibás anyaösztönről, ami jelenesetben rosszul működik. Az anya mindenáron védeni akarja a gyermekét. Nem tudja elképzelni, hogy ártani akarnak. Ez a tudatosan hamis oktatás eredménye is, amely nem a valóság megismerésére, hanem annak elfedésére törekszik.
   Egy analfabéta paraszt gyerek valamikor többet tudott a világról, mint sok olyan, aki okleveleit lobogtatva rohangál a világban, abban a tévhitben, hogy okos, és mindent tud a világról, miközben modern kori analfabéta, így aztán akár beoltatja az egész családját, mert Ő tudományosan gondolkodik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük