Sportolók hirtelen bekövetkező szívprobléma miatti halálozási statisztikája

Míg 1966 és 2004 között havonta átlagosan 2,4 sportoló hunyt el hirtelen bekövetkező szívprobléma miatt, addig 2021/2022-ben havi 46,4.

Aki szerint ez normális, az nem normális.


Biró Éva

8 thoughts on “Sportolók hirtelen bekövetkező szívprobléma miatti halálozási statisztikája

 1. Van itt egy írás, amelynek rögtön az eleje meglehetősen ismerős. Ráismerve jelenlegi állapotainkra, sajnos a folytatás nem sok jót ígér nekünk:

  https://internationalman.com/articles/the-cycle-of-freedom/
  A szabadság körforgása
  2023.01.09.

  Időnként közlöm Alexander Tytler skót közgazdász egyik kijelentését, aki 1787-ben a következőképpen nyilatkozott az akkor még új amerikai köztársaságról:
  A demokrácia mindig átmeneti jellegű, egyszerűen nem létezhet állandó kormányzati formaként. A demokrácia addig marad fenn, amíg a választók rá nem jönnek, hogy nagylelkű ajándékokat szavazhatnak meg maguknak az államkincstárból. Ettől a pillanattól kezdve a többség mindig azokra a jelöltekre szavaz, akik a legtöbb juttatást ígérik az államkasszából, aminek az az eredménye, hogy a laza költségvetési politika miatt végül minden demokrácia összeomlik, amit mindig diktatúra követ.
  A világ legnagyobb civilizációinak átlagos életkora körülbelül 200 év volt. Ezek a nemzetek mindig ezen a sorrenden keresztül haladtak előre:
  A rabságtól az erkölcsi bizonyosságig;
  az erkölcsi bizonyosságtól a nagy bátorságig;
  a nagy bátorságtól a szabadságig;
  a szabadságtól a bőségig;
  a bőségtől az önzésig;
  az önzéstől az önelégültségig;
  az önelégültségtől az apátiáig;
  az apátiától a függőségig;
  a függőségtől a rabságig.

  Tytlernek igaza volt. Létezik egy Szabadság-ciklus.
  (…)
  A ciklus hosszú, mivel generációkat igényel. Ahogy az USA-ban és Európában a depressziós korszak emberei keményen dolgoztak, a baby boomerek az elkényeztetett gyerekeik voltak, akik az ingyen dolgokat ígérőkre szavaztak, és a millenniumosok az önelégültség és apátia generációját képviselik, úgy ezeknek a generációknak meg kell öregedniük és háttérbe kell szorulniuk, mielőtt egy új és produktív generáció létrehozhat egy újjászületést.
  (…)
  Ha van itt tanulság, akkor az az, hogy a szabadság körforgása létezik és mindig is létezett, ezt az emberi természet vezérli. A legtöbb ember, amikor a ciklus lefelé ívelő szakaszában találja magát, önelégültté és apatikussá válik, ahogy Tytler leírja. Az egyébként intelligens, művelt emberek hiába reménykednek egy Szabadságtündérben, aki majd megjelenik a színen, és visszafordítja a folyamatot (de továbbra is ingyen osztogatja a cuccokat).
  Történelmileg ez soha nem történt meg. Egyetlen ország sem fordítja meg a ciklust. Mint egy növénynek, el kell pusztulnia, mielőtt megújulhatna.
  Az olvasó tehát elgondolkodhat azon, hogy saját országa hol helyezkedik el Tytler listáján. Ha felfelé ívelő pályán van, akkor csodálatos életet élhet, amíg el nem éri a “Bőségtől az önzésig” fordulópontot.
  De azoknak, akiknek országai a hanyatló szakaszban vannak (különösen, ha a “függőségből rabságba” szakaszhoz közelednek), veszélyesebb a helyzetük. Úgy vélem, hogy 99,9%-uk az apátiának megfelelően fog cselekedni, és nem tesz semmit.
  (…)

  1. Prof. Tanka Endre: Rajtad is áll, hogy az uniós polgári kezdeményezés megvédhet-e még az 5G ellen!
   Szilajcsikón megjelent írás.
   Én már az első, korábbi megjelenésnél aláírtam a kezdeményezést.
   Lehet, hogy törlik az aláírásokat? Vagy tényleg ennyire kevés? Bele se merek gondolni.
   Számomra a teljes kikapcsolás a megoldás, hiába állnak a tornyok. Ezek a ma Bábel tornyai, de most nemcsak egy torony van.
   A propaganda média alkalmaz egy csalit. Többször találkoztam azzal, hogy a tiszta energiának tünteti fel az 5G-t, megtévesztésnek.Nem is említik az 5G-t, csak körülírják a működését. Minthogy ez a társadalom megvédése.

   1. Szuper cikk. Kiemelt.
    Remélem, az oldal orvosai, nem orvos segítői orvosi szempontból, az emberi megbetegedések és a gyógyítás szempontjából hozzá fognak tenni.
    Ahogy én értem, ha a tbc gümőkór, a szifilisz gumma, akkor az elektromágneses kisülés a testben az exoszoma (Dr. Cowan videói, R.Steiner)..vagy az, amire azt mondják, hogy a tetemekben találtak tüskéket a boncolásnál.
    Nagyon várom a folytatást, a politikai megoldás mellett az eügyi vonatkozás még mélyebb megértését.

   1. A video elmagyarázza a FED általi pénzteremtést.
    https://m.facebook.com/story.php/?story_fbid=726574148985479&id=100042900678448
    Zoltán Kovács – A GLOBÁLIS PÉNZKARTELL – A GLOBÁLIS LOPÁS… | Facebook

    A hitelpénzrendszer lényege az idővel bekövetkező INGYENES vagyonátadás a FED részére (nem állami, hanem magán vagyonná tud átkonvertálódni a kibocsátott semmi (a papírpénz).
    A ’nulladik’ lépés a trükk.
    A FED könyvelésében a FED követelése az USA államkötvény (USA vagyon fedezettel), amit nulla forrásból hoz létre, csak egy ígéret a semmi(=pénz) arra, hogy majd a jövőben értékre lesz cserélve. Kvázi féllábas könyvelés, ami soha nem lesz valódi kettős könyvelés, két lábbal. Beszedhető így idővel az összes vagyon fedezet, az értéktelen papír ellenében-visszaváltáskor vagy beváltáskor.
    Ha kamat is van (=uzsora, mindig), az a csaláson a tejszínhab.
    Biztosra mennek.

    Nem normális, ha idegen (aki nem résztvevő a vagyon fialtatásban) fogadhat és kibicelhet a másik munkájára, vagyonára, pénzére, javaira, és elveheti egyoldalú „pénzbeváltás” címén.

 2. “Aki szerint ez normális, az nem normális.” Ez a kijelentés találóan nagyon jó. 🙂
  Beszélgetve az emberekkel azt vettem észre hogy mindig azt szajkózzák amit a többség. A kevés kivétel vagy hárít, mintha nem érdekelné a téma, vagy zagyvaságokat beszél össze – vissza. A csekély hányad pedig mondhatni “mi” vagyunk, igen-igen kevesen. A legtöbb embert leköti a mindennapi lótás-futás és ezen kívül nem sokminden érdekli, vagyis örül ha a családjával pihenhet szabadidejében. Max megnézi, hallgatja a híreket és ennyi, alternatív hírekből pedig édes kevesen tájékozódnak. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük