A kutyák után az emberek is csak oltási könyvvel utazhatnak ezután az EU-ban? – Gheorghe Piperea ügyvéd jogi úton kívánja megtámadni a vakcina útlevél bevezetését.

Mint várható volt, elfogadta az Európai Parlament az úgynevezett vakcina-útlevél bevezetését.

A módosító javaslatokat, amelyek az EU által jelenleg nem engedélyezett vakcinák elfogadására szólította fel a tagállamokat, leszavazták, a tagállamok tehát maguk döntik el, hogy melyik nem uniós vakcinát és milyen módon ismerik el a vakcina-útlevél részeként.

A hírhedt,  embereknek készülő oltási-könyv megszavazását követően, (eddig csak a kutyáknak/macskáknak kellett oltási könyvel utazni) Gheorghe Piperea ügyvéd nyilvánosságra hozta, hogy jogi úton meg fogja támadni ezt a rendelet és kérni fogja a megszüntetését, ugyanis ez a határozat súlyosan sérti az emberi szabadsághoz és szabadon közlekedéshez való alapvető jogokat és súlyosan diszkriminálja a polgárokat.

Piperea ügyvéd, azt sem rejtette véka alá, hogy meglátása szerint az egész vakcina-útlevél féle politikai paródia, nem más, mint a nagy gyógyszergyártó cégek megaüzlete a megvásárolt politikusokkal.

Ami igencsak érdekessé teszi nemcsak a vakcina útlevél bevezetését, hanem az egész covid mizériát, hogy a dokumentumok szerint, bizonyítottan már 2018-ban megvolt a most megszavazott vakcina-útlevél teljes projektje tehát ez az egész csak egy megrendezett sátáni show, aminek áldozatai a polgárok.

8 thoughts on “A kutyák után az emberek is csak oltási könyvvel utazhatnak ezután az EU-ban? – Gheorghe Piperea ügyvéd jogi úton kívánja megtámadni a vakcina útlevél bevezetését.

  1. Igen a német vakcina útlevélen volt ilyen rovat. S bár tervezték e névadást, Szerintem azért maradt el, mivel 2020 dec.16-án a Vimeo-ra felkerült előzetesével https://vimeo.com/491578942 már reklámozták, és vágták – nyilván a világjárvány alatt megírt, és leforgatott – Covid-21 Lethal virus című filmet, mely 2021 év elején meg is jelent:https://videa.hu/videok/film-animacio/the-covid-19-film-2021-ckBeEjs6u6c99OX2
   Ezért terjesztették a 2021-es pánikot inkább Delta néven. Melyet oly sokatmondóan koreografáltak meg 2021 augusztus 20-diki Andrássy úti felvonulásra. Érdemes megnézni a számtalan jelképet az (ős)magyarokra érkezik a karjaival V-t (vrust) mutató Luciferin, mögötte a fényes hatalmas feltűnően V-t mutató turult vontatják a deltás rabszolgák grafit (grafén) szürke táblákat hoznak hatalmas tülökkel (szarvval) a 4 vegyértékű szén (grafit, grafén) atommodellel és az oszlopcsúcson tekeredő kígyóval majd a táncos, tüzes, füstös és koromfekete ördögök, és kristályokkal díszített kocsi, hatalmas zászlókordon, stb.:

 1. Úgy tűnik tényleg már csak az Isten segíthet itt.
  Ha van rajtad sapka az a baj, ha nincs az a baj…
  Jogállamiságban bízni mindezek után azt hiszem csupán optimizmus. Igaz, az is valami.
  A politikusok mind elárulták a nemzeteiket, appertheid van mindenhol.

 2. A körülöttünk zajló zűrzavar a “Nagy Agenda” része, ami sok évtizedes előkészületeken alapul. A COVID-19 puccs csak egy ürügy, a háttérben próbálják átszervezni az elavult pénzügyi rendszert. Azért gyorsították fel a vakcinázást, mert érzi a háttérhatalom a nép ébredését. A szuveneritásunkat igyekeznek szép lassan törvénytelenül elvenni. Lehet, hogy a vakcina passzus jelenti a végjátékot, hogy mindenki megkapja az oltást (előnyök biztosítása teljes ellenőrzésen keresztül)? A kormányok oly módon hazudnak, ami az emberek halálához vezet. A II.vh. utáni nürnbergi perben azokat is elítélték, akik csak parancsot hajtottak végre!. Remélem, sor kerül a mindent elsöprő második perre!

 3. Éljen Május elseje! ” Mondok Én itt butaságokat.
  Mit jelent a május elseje? Mai nappal a küszöböt átlépve magyarországon elindult a SZOCIÁL-FASIZMUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nem helyesírási hiba a kisbetűvel írt ország név. Emlékeinkben a Hazánk neve, de ma nem több mint az oligarchák, és vezénylőinek a Részvénytársasága.
  Kemény időszak következik, és kemény feladat a tisztán gondolkodókra.
  Töretlen kitartást és szellemiséget ez után is mindenkinek.

  1. Ez így van! Ha már nácizmus, akkor az IBM által szállított lyukkártyás rendszerrel szegregált, listázott annak idején a hitleri Harmadik Birodalom, most is ezt akarják, csak modernebb kivitelben. Nem az oltásról, a vírusról szól az egész. Az életünk minden mozzanatát nyomon tudják kísérni ezzel a passzussal, a kínai szociális pontrendszerrel megspékelve. Akinek pedig nincs ilyen igazolványa/útlevele, azt pedig megfigyelik, diszkriminálják.

 4. Kitartást mindanyiónknak. Jó lenne egymásra talàlni, segíteni egymàst, de nem a neten vagy mobilon keresztül. Valahogy úgy, mint a Terminatorban John Conor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük