Orvosok a Tisztánlátásért – Hírek

Orvosok a Tisztánlátásért – Hírek 2021.10.01

https://szovetkezettv.hu/wp-content/uploads/2021/10/Orvosok-a-Tisztanlatasert-Hirek-20210930.mp4?_=1


Hivatkozások: https://magyarjelen.hu/ultimatumot-kaptak-az-oltatlan-egeszsegugyi-dolgozok-pentek-ejfelig-oltakoznak-vagy-mehetnek/

14 thoughts on “Orvosok a Tisztánlátásért – Hírek

 1. Ezt az apró hirt AMERICA’S FRONTLINE DOCTORS telegram csatornájáról hoztam.

  Over 70,000 healthcare workers in New York are willing to be fired rather than take a mandatory shot.

  New Yorkban több mint 70 000 egészségügyi dolgozó inkább kirúgatja magát, mintsem hogy felvegye a kötelező oltást.

 2. Itt egy érdekes hír Kanadából. Október 16-án Ontario, London nevű városában egy masszive rendőr megmozdulást szerveznek a kötelező oltások ellen. A megmozdulásra a rendőrök meghívták a civil lakosságot is – a hazafias és a covid kamu ellen harcoló szervezetek ugyancsak jelezték a részvételüket. A megmozduláson gyűjtést szerveznek és pólókat árulnak majd és a befolyt összeget abba a jogi alapba fizetik be amely fizeti a rendőrök által indított bírósági pereket a kanadai és az ontario provincia kormányai ellen.

 3. Kiugró halálozási csúcs volt január februárban. 21%-al haltak meg többen mint egy évvel korábban. Hát ez tényleg figyelemre méltó.
  Csak egy kis bibi van: 2017-ben. KÉTEZERTIZENHÉTBEN, nem most:
  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20170426/regen-halt-meg-annyi-magyar-mint-2017-elejen-248747
  A cikk szerint számszerint 26970 halál eset január-februárban, az első 8 héten, a KSH adatai alapján.
  Akkor nézzük, a qrva nagy világjárvány idején, mit mutat most ugyanaz a KSH táblázat idénre: 24190. Ez 2780 esettel kevesebb.
  DE, ez most olvasható ki, amikor a 35. heti adata is rajta van.amikor az első nyolc hét adatait töltötték fel, hetente a szám: 22044..
  ezt a már majd egy éve letöltögetett táblázataimból látom. a különbség nem kevés, tehát csak jan-febr haláleseteit ex has 2146-al módosították, hazudták felfele.
  Összefoglalva: 2017: 26970
  2020: 21279
  2021: 22044
  24190 (utólag ex has felfele módosítva)
  Tehát a tavalyhoz képest 765 (eredetileg) a különbség .

  Hol voltak a covidnácik? a vakcina huszárok? Akkor nem akarták megmenteni az emberek életét?csak érdekesség képpen
  2015-ben 22035-en haltak meg az első 8 héten:
  De bárki adogathatja össze a számokat: https://www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0065.html
  Jelzem, ezek a mostani adatok. Ha ugyanezt megnézitek 10 nap múlva, majd megint 10 nap múlva, egy egy újabb hét feltöltésekor, az utolsó hetek számai már nagyobbak lesznek.

 4. Csak saját felelősségre!

  “Egészségügyi protokoll a kötelező koronavírus-oltás esetén [előtte & utána].

  Ez az egészségügyi protokollra vonatkozó javaslat csupán információ – nem tanács. Ha az olvasóknak orvosi tanácsra van szükségük, konzultálniuk kell orvossal vagy más megfelelő egészségügyi szakemberrel.

  Elliot Overton, CFMP, DIpCNM előállt egy alapvető táplálkozási és életmód protokollal, amely könnyen hozzáférhető, és egy-két héttel egy esetleges koronavírus-oltás előtt elkezdhető….

  Célja:

  Javítja a sejtek energiaforgalmát a mitokondriális energia-anyagcsere serkentésével
  Immunmoduláció a túlzott/hiperreaktív immunválasz megelőzésére
  Az mTOR gátlás valószínűségének növelése az intracelluláris mRNS transzláció valószínűségének potenciális csökkentésére (elmélet)
  Támogatja az antioxidáns rendszert és a méregtelenítő utakat

  1-2 héttel a vakcinázás előtt

  Immunmodulátorok, gyulladáscsökkentők és antioxidánsok

  Glutation és prekurzorok:

  N-acetilcisztein (NAC) – 600mg x 4 naponta (bármely márka)
  Glicin – 5 gramm por naponta
  Liposzómás glutation – 500mg x 2 naponta éhgyomorra (márka példa itt)
  Rózsamarinsav – Forrás: példa itt az USA-ra. Alternatív megoldásként, itt tinktúra formában az Egyesült Királyság / EU. Adag: 4-6 kupak naponta, vagy ha tinktúrát használ, a palackon ajánlott adag
  Kurkumin – Keresek Egészség márka – Liposzómás kurkumin & Resveratrol (elérhető a legtöbb országban). 1 & 1/4 tk naponta kétszer, éhgyomorra
  C-vitamin – Adag (?)
  D-vitamin – Adag (?)

  Mitchondriális koktél:

  Tiamin – 2-300mg naponta (benfotiamin vagy TTFD [Allithiamine vagy Thiamax])
  Nikotinamid ribozid (NAD+ prekurzor) – 2 kupak naponta (például márka Niagen)
  Koenzim Q10 – 4-800mg naponta (példa itt)
  R-liponsav – 800mg naponta (példa márkák itt)
  Adenosyl B12 – 6000-9000mcg (példa márka itt)
  Metilált B komplex – 1 naponta (példa márkák itt)
  Multi-Mineral – 1 naponta (példa márkák itt)
  Cink-acetát – kb. 30mg / nap (példa itt)
  Szelenomethionine – 200mcg naponta (példa márkák itt)

  Életmódbeli beavatkozások:

  Hidegterápia (hideg zuhany, fürdés – egyenlő percek vízfokonként)
  Böjt / kalória korlátozás – az egyik lehetséges ötlet az, hogy böjtöl 12-24 órán át, mielőtt a vakcina beadása. Körülbelül 12 óra böjt után az mTOR gátolva van, és az AMPK aktiválódik.
  Edzés típusa: Közepes-magas intenzitású állóképességi gyakorlat. Jobb elkerülni súlyemelést…az oltás előtti napokban.

  Közvetlenül a vakcinázás után

  500mg liposzómás glutation, C-vitamin (adag?)
  Epsom sófürdő – 4 csésze só, időtartama 20-30 perc
  Azonnal lépjen be a szaunába, elviseljen 40-60 percet ésszerű hőmérsékleten
  Szaunázás után, nagy pohár vizet tartalmazó: 1/4 tk aktív szén, 1/4 tk bentonit agyag (vagy alternatívaként 4 kupak egy teljes spektrumú kötőanyag, mint a GI Detox a Bio-botanikai Kutatás).

  Ami a fent nyitva hagyott C-vitamin dózist illeti, a válasz sok! Valójában az adag C-vitamin az egyéni béltolerancia szintjére. Mennyi lehet az? Itt egy fontos ajánlólevél újra közzétéve a Sott.net-en évvel ezelőtt, egy 37 font (17 kg) lány kap két adag MMR [kanyaró-mumpsz-rózsahimlő/rubeola] vakcinát:

  Mennyi C? Sok…

  Ötéves, 37 kilós (kb. 17 kg) lányunk az első MMR oltása előtti héten minden nap 8000-11 000 milligramm (mg) C-vitamin telítettségi szintű dózist kapott. A beadás napján boldogan és kényelmesen tartott 24.000 mg-ot. A következő néhány napban a beadás után az adagja 20 000 mg/napra csökkent. Aztán a következő négy napban a C-vitamin adagja 15 000 mg/napra csökkent. A következő négy: 14.000 mg, 13.000 mg, 12.000 mg és 11.000 mg / nap.

  A következő néhány hétben, egészen a második MMR-felvételig, naponta 8000-11 000 mg C-vitamint kapott.

  A második MMR-felvétel napján, alig több mint egy hónappal az első után, ismét 24 000 mg C-vitamint kapott és kényelmesen tartott. Másnap: 19 000 mg. Ismét, indikátorként használva a béltoleranciát, fokozatosan csökkentette ezt az adagot a két hét után ezt a második immunizálás átlagosan 9000 mg /nap. Végül visszatértünk a szokásos 5000 mg/ nap vagy 1000 mg / nap / év korig, Frederick Robert Klenner ajánlása szerint: http://orthomolecular.org/library/jom/1998/articles/1998-v13n04-p198.shtml vagy DoctorYourself.com – Klenner C-vitamin papír.

  Egy másik lehetőség a liposzómás C-vitamin szedése – formátumtól függően – óránként 1 egység vagy gramm. Tapasztalataim és kutatásaim szerint a C-vitamin elengedhetetlen.

  Ami a D-vitamin dózist illeti, ha nincs friss vérvizsgálata, amely megmutatja a D-vitamin szintjét, akkor vegyen be 600-2000 NE-t naponta. Ez elég biztonságos adag, ami elegendő lesz anélkül, hogy toxicitást eredményezne. Azok, akik inzulinrezisztenciától szenvednek, havonta 100 000 NE-t vigyenek be.

  A fentiekhez hozzáadnám a melatonint, amelyből 5 mg lefekvés előtt szintén védelmet nyújt…

  Inzulinrezisztencia esetén a berberin (0,9-1,5 gramm napi osztott dózisban) vagy a metformin 500 mg naponta egyszer, és ha tolerálható, egy hét után adjunk hozzá egy második napi metformin 500 mg-os adagot.
  Hidroxi-klorokin 200 mg naponta egyszer, néhány nappal a vakcinázás előtt. Azon a napon, amikor megkapja az oltást, vegyen be HCQ 200 mg-ot kétszer aznap. Folytassa a 200 mg naponta kétszer egy hétig, vagy hosszabb ideig. Ez elég biztonságos amennyiben nem szed olyan gyógyszereket, amelyek megnyújtják az elektrokardiogram QT intervallumát…
  Tekintettel arra, hogy a hidroxi-klorokinhoz egyre nehezebb hozzájutni, egy másik lehetőség az Ivermectin 12 mg még az oltás napján, és egy héttel később egy másik adag, ha a reakciók és/ vagy tünetek továbbra is fennállnak. A 15 és 24 kg közötti gyermekeknek csak 3 mg-ot, a 25 és 34 kg közöttieknek 6 mg-ot, a 36 és 50 kg közöttieknek pedig 9 mg-ot kell bevenniük.

  Ha jelentős reakció lép fel a vakcinára adott válaszként, a következőket lehet hozzáadni (a sok C-vitamin vagy liposzómás C-vitamin mellett):

  Azitromicin 250-500 mg hetente háromszor (feltéve, hogy nem szed már olyan gyógyszereket, amelyek megnyújtják a QT-t az elektrokardiodiagramban…), vagy a 200 mg-os doxiciklin naponta egyszer vagy 100 mg naponta kétszer. Ez utóbbinak is védelmet kell nyújtania, ha minden második nap szedik.
  Ambroxol 75 mg (mucosan), elérhető néhány országban, is egy jó gyógyszer, amely segít a sejtek méregtelenítésében.” (MS fordító)
  https://www.sott.net/article/446728-COVID-Mass-Vaccination-Experiment-Prepare-For-The-Worst-With-This-Health-Protocol

  hivatkozásokat ld. a cikkben, mely eredetileg megjelent itt:
  https://health-matrix.net/2021/01/07/covid-mass-vaccination-experiment-prepare-for-the-worst-with-this-health-protocol/

  1. Ez a VESZTESEK viselkedése.

   Veszítenek, mert beadatják maguknak és a családjuknak, majd okoskodni kezdenek, hogy ők valójában nem is veszítettek, hiszen mindenféle “oltáskivezető” házi praktikával próbálkoznak.

   Ezzel szemben a valóság az, hogy aki beadatta magának, az egy VESZTES. Bármivel is próbálkozik utána. Bárhogyan is forgatja a szavakat utána.

   A győztes az, aki NEM adatja be, pláne nem köpi szembe magát a saját hazugságaival. A valódi győztes NEM térdel le, és pláne nem kezdi el magát győztesnek tartani, miután kapitulált.

   Győztes az, aki ki tudja mondani azt a szót, hogy NEM !!!

   Vesztes az, aki igent mond, majd megmagyarázza magának, hogy ő betérdelt ugyan, de később “megoldotta okosba” hogy semmis legyen a megaláztatása.

   Ezek az emberek szánalmasak.

   1. Feltételezem ennek az oldalnak a létrehozói nem “vesztesként” tekintenek az oltottakra, függetlenül attól, milyen indíttatásból vették fel az oltás-ami-nem-védőoltást (szabadabb mozgás illúziója, társadalmi/családi nyomás, munkahelyi kényszerítés), hanem olyan embereknek tartják őket, akik lehet, hogy segítségre szorulnak a vakcina mellékhatásai miatt. A hivatkozott ‘protokoll’ is ennek szellemében született.

    Ugyanakkor lehet, ugyanezek a “vesztesek” (az Ön gondolatmenete alapján a túlnyomó többség) majd triplán maszkozott és oltott voltukban fogják majd követelni az oltatlanok kötelező vakszolását és/vagy szegregálását (elkülönítő táborok?), ahogy azt már saját fülemmel is hallottam ‘Mária országában’…

    1. Biztos vagyok benne, hogy ennek az oldalnak a létrehozói nem vesztesekként tekintenek a beoltottakra, hanem megtévesztett, segítségre szoruló embereknek tartják őket.

     Ezzel együtt a hozzászólásban, amire reagáltam, azt olvastam, hogy valaki egy GYEREKET készít fel ELŐRE arra, hogy a GYEREKNEK adassa be az oltást.

     Ez elborzasztó !!!

     Miért képtelen valaki arra, hogy NEM-et mondjon?

     Miért egyszerűbb a számára az, hogy mindenféle “hókuszpókuszokkal” nyugtassa le a saját lelkiismeretét? A feladat az, hogy NEM-et kell mondani. Nem az a feladat, hogy a “vesztesek” mindenféle házi praktikákat osszanak meg egymás között a saját háborgó lelkiismeretük lecsillapítására!

     Tagja voltam a FB-on számos oltásos csoportnak. Szinte mindegyikből kiléptem, mert nagyon rossz hatással kezdett rám lenni az állandó panaszkodás, meg sopánkodás, meg sírás-rívás, meg az a hozzáállás, hogy azt sulykolták egymás fejébe, hogy “nincs mit tenni” meg hogy “köteleztek rá”…

     Tegnap az egyikben, ahol még maradtam, egy érdekes sztori állt nekem össze egy anyukától, aki szintén panaszkodott.

     Anyuka feltételezem, mert nem írta, beoltatta magát. Előtte vagy utána csatlakozott az egyik mellékhatás csoporthoz. Feltételezem, hogy önelégülten olvasta a sok panaszt, és különbnek érezte magát a sorstársainál amiatt, hogy neki nem lett panasza. Anyuka elvitte oltatni a 15 éves gyerekét is. Az oltás éjszakáján a gyerek lázasan hányta végig az egész éjszakát.

     Anyuka most megszeppenve, tágra kerekedett, csodálkozó szemekkel kérdezi az oltáskárosult csoportban, hogy “ez meg mi a sxar?” A csoporttagok meg visszakérdeznek: “idejártál olvasni, és nem fogtad fel, hogy miről van szó?”

     Szóval azok között, akik nem mernek kategorikusan NEM-et mondani, szerintem nagyon erősen dolgozik az “illuzórikus optimizmus” nevű lélektani jelenség. Ennek a lényege az, hogy az illető bizonyos abban, hogy a rossz dolgok mindig csak másokkal történhetnek meg – velük és a családjukkal soha.

     Ezért háborít fel, ha valaki a még oltás ELŐTT álló (első, második, harmadik… előtt álló) bizonytalanoknak az “oltáskivezető” meg egyéb “házi praktikákat” ajánlgatja. Hogy “oltasd magad” mert az a könnyebb út, de ne félj, utána majd megoldod a házi praktikákkal otthon, “okosba”.

     Egyetlen megoldás van: NEM-et mondani. Nincs más megoldás. Aki nem ezt tanítja, az kollaboráns.

     Aki eljut odáig, hogy ki tudja mondani a NEM-et, azt onnantól nem érdekli, hogy kik, mennyien és mit követelnek a számukra tökéletesen IDEGEN emberek sorsával kapcsolatban az öklüket rázva a fotelben, vagy akár az utcán.

     “Mária országát” meg inkább hagyjuk, hiszen maga a római katolikus egyház is kollaboráns a népirtásban.

     Nincs már a római katolikus közösségekben hívő sem, aki megértené, mit jelent ez az intés Jézustól: “Legyen a ti beszédetek: igen, igen, nem, nem; ami ezeknél több, a gonosztól van.” (Máté 10, 37)

     1. RE:”… a hozzászólásban, amire reagáltam, azt olvastam, hogy valaki egy GYEREKET készít fel ELŐRE arra, hogy a GYEREKNEK adassa be az oltást.”

      A cikk szerint a legtöbb helyen – így nálunk is – kötelező gyermekkori “MMR [kanyaró-mumpsz-rózsahimlő/rubeola] vakciná”-ról van szó. A szerző az így nyert tapasztalatát látja alkalmazhatónak abban az esetben, ha valaki mégis beadatja a Covid-1984 méreginjekciót. (Javítom magam: nem 37 kilós, hanem 37 fontos gyereket említenek.)

      Más kérdés, hogy létezik-e ‘kanyaró vírus’ a Dr. Stefan Lanka contra Dr. David Bardens bírósági ügye alapján –
      https://africacheck.org/fact-checks/fbchecks/no-german-supreme-court-didnt-rule-measles-doesnt-exist 2019.05.22.

      Vö. https://minorinput.wordpress.com/2021/07/11/the-case-of-stefan-lanka-ex-virologist/

      https://www.pepijnvanerp.nl/2017/01/disappointing-outcome-of-bardens-vs-lanka-measles-proven-to-exist-but-anti-vaxxer-lanka-keeps-his-money/

 5. Apró jó hirek innem-onnan.

  Egy masszív bírósági pert akasztottak a dél-afrikai kormány nyakába dél-afrikai ügyvédek a covid bűncselekmények miatt. Érdemes megnézni, nagyon jó dolgokat mond az ügyvéd járvány ügyben is. A cabal bábjai gyakorlatilag megszegtek minden törvényt.
  ITT VALAMI BEINDULT!!!
  https://www.bitchute.com/video/6m4ttykWpWQY/

  Ez a másik hír pedig az én szösszenetem.

  Ma beleolvastam, a Montreal gazette nevű, Kanada talán legocsmányabb, globalista szennylapjába, és láss csodát egyetlen egy hír sem volt benne covid járványról. Ez szinte hihetetlen hogyha azt vesszük alapul, hogy az elmúlt 2 évben a sport rovatot kivéve, szinte csak a fekete mágia propaganda őrjöngéseivel volt tele az egész oldal. Úgy, hogy valami folyik a háttérben. A jelekből arra lehet következtetni, hogy járvány ügyben, legalábbis pozitív fordulat történik és a “doom and gloom” hangulat ellenére a covid kártyavár összeomlani látszik, ahogy azt Lenkei doktor is mondta.
  Ugyanakkor a pénzügyi szférában komoly megrázkódtatások lehetnek. Ma olvastam hogy: Vezető brókerek arra figyelmeztetik ügyfeleiket, hogy vonják ki pénzüket a tőzsdéről.
  Meglátjuk mit hoz a vörös október.

 6. Egy másik fontos hír! Nemzetközi tudományos folyóirat!!!! Tudomány megerősíti az erősen oltott országokban magasabb a Covid 19 megbetegedési arány. (mintha ez nem tudtuk volna már hónapokkal ezelőtt.)

  Subramanian, SV, Kumar, A. A COVID-19 növekedése nem függ össze az oltások szintjével 68 országban és az Egyesült Államok 2947 megyéjében. Eur J Epidemiol (2021). https://doi.org/10.1007/s10654-021-00808-7

 7. A legszomorúbb az egész járványmizériában az, hogy ha vége lesz ennek az őrületnek, a propaganda vezetői győztesnek hirdetik ki magukat. “Legyőztük a járványt a tudománnyal!” –> Ez lesz a lobogójukra tűzve. Az oltás-ellenzők lesznek a fekete-bárányok, a sátánok, akik megpróbálták aláásni az ő emberiséget megmentő munkájukat, de nem sikerült nekik, lám eltűnt a vírus. Győztek a vírus és az oltás-tagadókkal szemben is!
  Nincsenek illúzióim, én aki nem oltakozott – a járvány után is lenézett hülye-gyereknek fogok tűnni mindenki szemében.
  Az oltások közép és hosszútávú mellékhatásait meg egész egyszerűen nem lehet majd bizonyítani. Az elszenvedőkben is meg fog maradni a kétely, hogy vajon akkor is kialakult volna a betegségük, ha nem oltakoztak volna?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük