Dr. Pócs Alfréd – Mi a különbség a vakcina és az oltás között?

2021. október 30. Lajosmizse

21 thoughts on “Dr. Pócs Alfréd – Mi a különbség a vakcina és az oltás között?

 1. Tisztelt Doktor Úr!

  A videóban említi, hogy a van aki placebót kap. Azoknak a karfájdalmon kívül más mellékhatás nem jelentkezik. A környezetemben számos oltott van, akinek csak ilyen mellékhatás volt, tehát ők nem hiszik hogy másoknak lehetett esetleg rövid, vagy középtávú, illetve vannak akiknek azóta tartósan súlyos az állapotuk. A kérdésem az lenne, hogy akik placebot kaptak, azoknak hogy van magas antitest szintjük? Ismerősöm megkapta a covidot, az antitest szintje lecsökkent a határérték alá, és utána egy pfizerttől 3000 lett az érték. Egy napig gyengélkedett. Válaszát köszönöm. Üdvözlettel Varga Zsuzsa

 2. Az oltás sorozatoknak talán a rászoktatás a célja, mint egy kábítószernek. Hiszen nem tudni mit tartalmaznak az oltóanyagok.
  Egy része placebo hogy legyenek oltáspártik is, akik elmondják hogy nincsen semmi bajuk az oltástól. Ez egy jó taktika a gonosz tettek végrehajtására.
  Végülis ez az oltás egy “orosz rulett”, mivel kiszámíthatatlan kik kapják meg az eredeti mérget.

  1. Előbb-utóbb mindenki megkapja! Ez nemcsak stratégia, hanem nem is volt ekkora gyártási kapacitásuk, mint amennyi anyagot szétszórtak. Ezért a legtöbben eddig szerencsések voltak és csak placebót kaptak, de az x. adagnál már nem biztos, hogy szerencséjük lesz…

 3. Pócs doktortól kérdezem, hogy általában hány nap alatt kapnak választ a kapcsolattartási kérvényre a kórházaktól a súlyos betegek hozzátartozói.
  Gondolom ez sokakat érint, hiszen a hisztérikusan bevezetett látogatási tilalommal a legkiszolgáltatottabb, telefonálni sem képes és haldokló betegeket zárták el – adott esetben végérvényesen – a családtagjaiktól.
  Különösen vérforraló ez a kitiltás azok számára, akik ráláttak a krónikus osztályok ápoló és orvoshiányának súlyos következményeire.

 4. Kedves Doktor Ur!
  Azt szeretnem megkerdezni, hogy lehet az, hogy az oltottak orraban tobbszoros virus jelenletet mutatnak ki, de a virust meg nem izolalta senki?
  Mint laikus nekem ez ellentmondasnak tunik, de persze lehetseges, hogy nem ertem a reszleteket es ezert hat ez igy.
  Koszonom

  1. Bocsánat, hogy hozzászólok, de szerintem legfeljebb mérgezett , elhalt sejtdarabkákat tudnak kimutatni. Sokat kell még az orvostudománynak beismerni ahhoz, hogy végre mindenki tudja, nincsenek vírusok, csak mérgezés, és rossz tápanyag ellátás.

 5. Az orvos, tekintély. Ezt a tekintélyt fordítják a laikusok ellen a párt-, kormány- és civilszervezetpropagandisták.
  Hála és megbecsülés az olyan orvosoknak, mint Önök!
  Elengedhetetlen követelmény, hogy ne csak a bérenceik szólaljanak meg! Igen, Önök bizonyítják, hogy vannak értő, érző, tisztességes emberek is!
  Tudjuk, nem orvosi probléma előtt állunk, a szabadságunk a tét.
  Köszönöm, hogy ebben tudásukkal és tisztességükkel támogatnak engem, és minden tisztánlátó honfitársamat!
  Nekem nincs “Alaptörvényem”! Csak a Szentkorona törvényét akarom tudni! Minden, a Szentkorona törvényére vonatkozó törekvésüket támogatom!
  Friss-nyugdíjas vagyok, életerős, ha bármiben a segítségükre lehetek, kérem, keressenek!

 6. A tegnapi videó nyomán szeretném megkérdezni, dr. Pócs Alfréd doktorúr közvetlen elérhetőségét.
  Nagyon fontos és sürgős, oltással kapcsolatos magán jellegű kérdést szeretnék feltenni.
  Köszönöm előre is.
  Üdvözlettel: Murvai Zsuzsa

  1. Tisztelt Pócs DoktorÚr! A videójá t rendszeresen megnézem,és megszeretném kérdezni,hogy az Ivermectin-t hogyan lehet beszerezni.Megelőzésre szeretné a családom szedni.Nem vagyunk oltottak. Köszönöm válaszát. Üdvözlettel:Ilona

 7. Nagyon érdekelt volna ez a videó, de a youtube mára eltávolította! Felháborító ez a cenzúra! Fent van esetleg valahol máshol? Vagy feltöltik majd egy másik videomegosztó oldalra? Köszönöm!

 8. Látom, hogy a cenzortube dilettánsokból álló csapata már el is távolította a videót. Esetleg máshol megtekinthető?

 9. https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/11/egy-informator-azt-allitja-hogy-pfizer.html

  Egy informátor azt állítja, hogy a Pfizer meghamisította a klinikai vizsgálataiból származó adatokat
  Egy újonnan megjelent szakértői értékelésű orvosi cikk a Pfizer klinikai vizsgálatai során visszaéléseket, megkérdőjelezhető adatokat és az …

  Egy finn politikus végre elmondta véleményét arról az emberkísérletről, ami jelenleg is zajlik
  Nürnbergre emlékezve: a történelem megismétli önmagát?
  A NASA lélegezhető oxigént vont ki a Mars légköréből a történelem során először

  Egy újonnan megjelent szakértői értékelésű orvosi cikk a Pfizer klinikai vizsgálatai során visszaéléseket, megkérdőjelezhető adatokat és az elszámoltathatóság hiányát tárja fel.

  A British Medical Journalban (BMJ) megjelent cikk interjút közölt a korábbi regionális vezetővel, Brook Jacksonnal, aki a Pfizer vakcinakísérleteinek elvégzésére szerződött Ventaviának dolgozott. (1)

  Azt állítja, hogy az adatokat meghamisították, a betegeknél nem vak kísérleteket hajtottak végre, és az alkalmazottakat nem képezték ki megfelelően az oltóanyag kezelésére.

  Jacksont, egy képzett klinikai vizsgálati auditort és korábbi műveleti igazgatót 2020 szeptemberében alkalmazta a Ventavia. Több mint 20 éves kutatási tapasztalatával Jackson azonnal felismerte a problémákat.

  Miután sikertelenül próbálta megoldani a problémákat a vezetőséggel, elkezdett dokumentumokat gyűjteni, képeket készíteni és beszélgetéseket rögzíteni, hogy nyomon kövesse aggályait.

  2020. szeptember 25-én, miután felhívta az FDA-t, hogy jelentse a felmerülő problémákat és további vizsgálatot kérjen, a Ventavia elbocsátotta, miután közölték vele, hogy “nem illik” a céghez. Fontos lehet megjegyezni, hogy Jacksont 20 éves kutatói tapasztalata során soha nem bocsátották el állásából.

  Jackson azt állítja, hogy a résztvevőket a folyosón helyezték el, és nem figyelték őket pontosan az injekció beadása után. Ezen túlmenően nem követték nyomon a mellékhatásokat észlelő betegeket.

  A laboratóriumban történt visszaélések között szerepelt, hogy a mintákat rosszul címkézték fel, a vakcinákat nem tartották megfelelő hőmérsékleten, és nem jelentették a protokolltól való eltéréseket.

  A feletteseivel folytatott rögzített beszélgetés során elismerték aggodalmait.

  Azonban nem csak Jacksonnak voltak panaszai a Ventavia klinikával kapcsolatban. Az ICON-nak, egy szerződéses kutatási szervezetnek nyomon kellett követnie a laboratórium azon képességét, hogy lépést tudjon tartani az adatlekérdezésekkel.

  Más korábbi alkalmazottak, akik névtelenek akartak maradni, olyan információkat osztottak meg, amelyek alátámasztják Jackson állításait. Az egyik elmagyarázta, hogy időnként nem volt elegendő tampon a koronavírus tünetekkel rendelkező résztvevők fertőzésének teszteléséhez, és arra a következtetésre jutott, hogy az adatok kaotikusak.

  A 153 Pfizer klinikai vizsgálati helyszín közül az FDA kilencet vizsgált meg. Ezek egyike sem volt a Ventavia laborja, amelynek három klinikája volt. A Pfizer ismét szerződést kötött a Ventaviával a következő, négy klinikára kiterjedő vakcinakísérletekre. (2)

  (1) – https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635
  (2) – https://thepulse.one/2021/11/03/whistleblower

 10. Szeretném megkérdezni, hogy aki az oltások után semmiféle hatást, fájdalmat nem érzett ott mi a helyzet.

  1. 1. placebot kapott 2. később, akár évek múltán is lehet mellékhatás 3. ha többet nem vesz fel, jó állapotban van, fiatalabb és ha szerencséje van, megússza

 11. Szeretném a továbbiakban azt is megkérdezni, hogy mi a véleményünk Astra Zeneca oltásról

 12. Üdvözlöm!Sajnos mindenhonnan törölték a videót,a youtube sem játsza le.Esetleg valahol meg tudom még nézni?

  1. Simán a be a keresőbe a címet én ma meg tudtam hallgatni, többször rá kell kattintani, de megnyílik Dr. Pócs Alfréd mi a különbség a vakcina és az oltás között,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük