Oltás és félelem

Dr. Pócs Alfréd és Dr. Tamasi József beszélgetése arról, hogy hogyan kerülhetjük el azokat a csapda, félelemkeltéses szituációkat amelyekben az állami illetve a nemzetközi propaganda által sulykolt előre megírt program megvalósul és arról, hogy akik veszik a bátorságot, hogy ellent mondjanak ennek a programnak, azok fogják megépíteni a jövőt.

Videó biztonsági link Bitchute-on: https://www.bitchute.com/video/hy1kTpw0jmYd/

34 thoughts on “Oltás és félelem

 1. Tisztelt Doktor Urak!

  Azért nem tudok meggyőzni értelmes, gondolkodó embereket a vírus kitalált voltáról -és nem tudok rá magyarázatot adni-, mert mindent elfogadnak és logikusnak tartanak amit én rendkívül aprólékos, széleskörű -orvosak a tiszt., médiaforrás, bitchute, világhelyzete.com, vírusinfo, brighteon, rumble stb.- kutakodásaim során eléjük tárok, mert az elmúlt télen tapasztalnak a környezetükben, magukon -magamon is- egy betegséget, amit eddig még nem tapasztaltak, életük során, nevezetesen az influenza szerű tünetek lassan javulnak, hosszan elhúzódnak, visszatérnek!?
  Tisztelettel kérdezném hogy van ez most Önök szerint? Most akkor van vírus, vagy nincs, mivel hogy nincs elkülönítve, megtisztítva, visszafertőzve, Koch posztulátum, csak egy szekvenciát adtak meg a Kínaiak, ami történetesen benne van az ember 8. kromoszómájában is, azt egészítették ki számítógépes modelekkel, így nem is tudják vizsgálni veszélyes-e egyáltalán bárkire is!? És ha nincs mi ez a betegség?

  Maradok Tisztelettel:
  Dobos Attila

  1. Nem érdemes beleveszni a bizonytalanságokba. Egy biztos: aki találkozik a kórokozókkal oltás nélkül az kialakítja a hosszú távú és valós ellenállóképességét, az erősödik. Felesleges azon rettegni, hogy van-e vagy nincs. Az élet jó és a gonoszság el fog bukni.

  2. Csatolok egy videót, kérem, nézze meg (https://www.bitchute.com/video/DGy7GI6gDhfD/).
   Röviden: egy dél-kaliforniai virológus és immunológus csapatával 1500 pozitív PCR-tesztet vizsgált be Koch-posztulátum szerint és elektronmikroszkópos nagyítással, és egyetlen COVID vírust sem találtak. Majd továbbküldték másik két laborba is a mintákat kontrollvizsgálatra, az eredmény hasonló volt. Amit találtak viszont, az A és B típusú influenza vírusok voltak. Polimeráz láncreakció tesztet használtak. Majd rákérdeztek a CDC-nél (Centers for Disease Cióontrol and Prevention), hogy tudnának-e adni izolált, tisztított COVID-vírusmintákat, a válasz NEM volt, mert nem rendelkeznek ilyen mintákkal. A COVID-19 nem létezik, egy fikció, és ez teszi tönkre országok gazdaságát és emberek mindennapjait.

   1. A különféle fórumokon felbukkanó, már egy ideje (2020.12.05.?) keringő fenti állítást (‘utólagosan megvizsgálva [Hogyan jutottak hozzá a mintákhoz a PCR laborokból?] 1500 teszteltből egy se “SARS-COV2” pozitív; meg orvosok perlik a CDC-t, stb.’), melyet most egy bizonyos – eleddig nem azonosított – dél-kaliforniai orvosnak (név szerint Dr Derek Knauss, ha egyáltalán létezik ilyen személy?) tulajdonítanak, korábban (ezt én is láttam) szóról-szóra a Cornell egyetemen dolgozó Prof. Robert Oswald-dal hozták összefüggésbe, aki az egyetemi profiljában semmi ilyesmiről nem tesz említést, viszont kiemeli (ld. ‘Research Interest’): “A Covid-19 (nagyon is) valós. Bármilyen Facebook poszt, mely mást állít, az átverés és (egyszerűen) nem igaz. Hordjanak maszkot, tartsák a társadalmi távolságot, és oltsák be magukat, amint a vakcina elérhető lesz.” vö.
    https://www.vet.cornell.edu/research/faculty/robert-oswald-phd).

    Bővebben minderről lásd ‘Mitochondrial Eve’ összefoglaló hozzászólását itt: https://forum.davidicke.com/index.php?/topic/5503-coronavirus-mega-thread/page/1778

    Nagyon úgy néz ki, hogy egy cointelpro (titkosszolgálati? dezinformációs propaganda) művelettel állunk szemben, amelynek a célja az lehet, hogy diszkreditálja a Covid-1984 plandémia igazságkereső “mozgalmát”…
    Ameddig nem találkozom hiteles megerősítéssel, a magam részéről hamis hírként értelmezem a fenti bejelentést.

    1. Kiegészítő javítás: ‘a Covid-1984 plandémia [valós célját és hazug eszközeit feltáró] igazságkeresőket’ [‘mozgalom’ nélkül]

  3. RE: “csak egy szekvenciát adtak meg a Kínaiak, ami történetesen benne van az ember 8. kromoszómájában is, azt egészítették ki számítógépes modelekkel”

   Azt nem tudom, hogy pontosan mit is tartalmaz az egy helyi páciens nem purifikált mintájából és a génbankokban rendelkezésre álló szekvenciákból a wuhani labor számítógépén összelegozott 29 ezer (?) bázispár hosszúságú állítólagos “SARS-Cov2” genomja, viszont a 8-as emberi kromoszómával megegyező 18-tagú primér tudomásom szerint csak a párizsi Institut Pasteur-féle polimeráz láncreakciós tesztben érhető tetten – persze ez is elég nagy baj; nem mintha a többi PCR jobb lenne…

   ld. WHOs pdf-re mutató link ebben:
   https://pieceofmindful.com/2020/04/06/bombshell-who-coronavirus-pcr-test-primer-sequence-is-found-in-all-human-dna/

 2. Tisztelt Doktor Urak!

  Mivel nő az oltottak száma, oly módon is veszélyeztethetik ők az oltatlanokat, hogy esetleges véradásuk után a génmódosult vérüket átadhatják egyre nagyobb valószínűséggel. (Mivel magam adtam már vért, nem emlékszem olyan kérdésre, hogy kaptam-e előtte védőoltást bármilyen időn belül.) A következő csavar, hogy több oltóanyaggal oltanak – talán Magyarországon a legtöbbel -, így a keveredés sem elképzelhetetlen. Legyen a vért kapó személy akár oltott, akár oltatlan. Látható, oltásnál is előfordult, hogy valaki más gyártmányút kapott második alkalommal, mely az életébe került.
  Érdemes lenne e téren is valamiféle megelőző javaslatokat kidolgozni.

  Köszönettel és tisztelettel munkájukért!

 3. Tisztelt Doktor Urak!

  Éppen ezt fogalmaztam meg egy szülőknek írt levelemben a közvélemény kutatással kapcsolatban, ezért engedjék meg, hogy itt is közöljem.

  Kedves Szülők!

  Tudom, hogy amit most leírok nem lesz népszerű, de nem is ez a célom.

  Véleményem szerint ennek a közvélemény kutatásnak abban az esetben lett volna törvényszerűsége, létjogosultsága, ha ilyet kiküldtek volna a gyerekek és tanárok digitális térbe kényszerítése előtt, vagy éppen az iskolai maszkhordással kapcsolatban is.
  Így ez nem más, mint elfogadása annak a propagandának, ami azt akarja elérni, hogy a félelem és a bizalmatlanság irányítsa – továbbra is – az életünket.

  Üdvözlettel:

  Pintér István

  Úgy érzem, hogy kényük-kedvük szerint játszik a kormány, s valójában az “ellenzék” is az emberekkel, és az az érzésem, hogy még élvezik is.

  Köszönöm.

 4. Kedfes Doktor Urak!
  További kitartást kívánok Önöknek ehhez a lelkesen és önzetlenül végzett munkájukhoz! Bízom benne, hogy minél többeket sikerül még időben meggyőzni a döntésük kimeneteléről és visszafordíthatatlanságáról! Köszönet és hála Önöknek!

 5. 2021. március 22. üzenet lényege a Nagy Figyelmeztetés

  Csak a figyelmeztetés megérkezése és a Csoda rövid ideje hiányzik, mert elszabadulnak azok a nagy megpróbáltatások, amelyek megtisztítják a nyájat. Az egyházam szakadása, a háború és a gazdaság bukása olyan események, amelyekre még nem kerül sor. A fenevad bélyege, a mikrochip már úton van, a Nanochip oltások, amelyek az emberiség túlnyomó többségét megjelölik, már készen állnak. A járványok ürügye sok lelket, egyeseket félelemből, másokat tudatlanságból, túlnyomó többséget pedig az elidegenedés és az Istenbe vetett hit hiánya miatt, oltani fog, anélkül, hogy tudná, hogy ezzel elveszíti a a szellem…

  Ellenfelem utolsó uralkodása alatt, amikor azt mondják, hogy be kell oltani a luciferáz nevű biometrikus oltással, tartózkodjon ettől; mert abban a fenevad jele el fog jönni. Az új technológiának, amelyet 5G-nek hív, és műholdas segítséggel, ezt az oltást, miután beadta, a benne lévő nanochipet műholdon keresztül mozgatja, hogy a jobb kezére vagy a homlokára helyezze; Így teljesül az, amit Igém mond: minden kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és rabszolgákat tett, jeleket tett jobb kezükre vagy homlokukra. És senki sem fog tudni vásárolni vagy eladni, ha nincs meg a vadállat védjegye, neve vagy neve. (Jelenések 13. 16, 17)

  Nyájam, előre figyelmeztetlek, hogy ne essen ebbe a megtévesztésbe; figyelj az üdvös üzeneteimre, mert azok végigvezetik a megtisztulás sivatagán át vezető utadon, és biztonságosan elvezetnek Új Teremtésem kapujához. Tudd meg, hogy mindazok, akiket a vadállat jelével jelölnek, megszűnnek juhaim lenni az én nyájamból. Mindazok, akiket a fenevad jelével jelölnek, rosszindulatú és fájdalmas sebeket kapnak. (Jelenések 16. 2)

  Az összeesküvések és a megtévesztések ideje az Új Világrenddel kezdődött, az emberiség soha nem tér vissza a normális kerékvágásba; amikor egy pandémiát felszámolnak, eljön egy másik és mások; mindezt annak érdekében, hogy az emberiség korlátozott és visszafogott maradjon, felkészüljön az Antikrisztus megjelenésére, akit mindenképpen a várható messiássá nyilvánítanak, aki békét hoz a világba és megoldja az emberiség összes problémáját. . Figyelmeztetnek téged, az én nyájom, hogy semmi ne érjen meglepetéssel; maradj éber és éber, imádkozz mindig, mert a napok, melyeket élsz, már sötétségben vannak. Békét hagyok veled, békességemet adom neked. Térj meg bűnbánatot és térj meg, mert közel van Isten Királysága. Mestered, Jézus, a jó pásztor

 6. Kedves Doktor Urak!
  Az elektromágneses sugárzás brutális megnövekedése teljesen egyértelmű. Folyamatosan építik ki – minden média-hírverés nélkül- az 5G-t azaz az ötödik generációs vezeték nélküli kommunikációs technológiát. Ami az irodai és az otthoni wifi-technológiát illeti: ma már mindegyik szolgáltató folyamatosan cseréli a vezetéknélküli ún. routereket “modernebb és megbízhatóbb” készülékekre. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a korábbi 2,4 GHz frekvencia helyett 5GHz-en és sokkal nagyobb teljesítménnyel működnek ezek a berendezések, azaz ez a sugárzó már a téglafalakon is áthatoló jeleket bocsájt ki, vagyis a lakások válaszfalai sem jelentenek akadályt. Ez (is) brutálisan növeli az elektromágneses sugárzásnak való kitettséget . Ami még szörnyűbb, hogy ezeknél a készülékeknél, már az átlagos felhasználó ki sem tudja kapcsolni a rádiófrekvenciás sugárzást, hogy áttérjen a vezetékes (egészséget nem károsító és biztonságos) használati módra, mert ez csak úgy lehetséges, ha valaki a készülék szoftverében megkeresi azt az opciót, hogy kikapcsolja a vezetéknélküli sugárzást és a vezetékes használatra áttér. Régen ezt egy a készülék dobozán meglévő gomb segítségével egy gyerek is meg tudta csinálni, ma ehhez már szinte szakember beavatkozása szükséges….Ennél is szörnyűbb az ami a világűrben történik folyamatosan.Bemásolok ide egy cikket:

  https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2021/04/Survey-Results.pdf
  FELMÉRÉS EREDMÉNYEI
  2021. március 25-én, csütörtökön szinte mindenki, akivel beszéltem, itt Santa Fe-ben, másutt az Egyesült Államokban és Kanadában, azt mondta, hogy nem érzik jól magukat, és nem aludtak jól előző este. Mivel ez volt az én tapasztalatom is, elkezdtem részleteket kérni, és elkezdtem jegyzetelni. A történetek következetesek és sokkolóak voltak.
  Másnapra nyilvánvaló volt számomra, hogy valami rendkívüli esemény történik. Végeztem néhány kutatást, és kiderült, hogy még mindig alacsony a napenergia aktivitása, ezért ezt kizártam okként. Kutatásom azonban felvetett egy okot: az előző napon soha nem látott számú műholdat indítottak az űrbe. A SpaceX 60 műholdat indított szerda reggel (UTC 4:28, UTC), a OneWeb pedig 36 műholdat indított szerda este (UTC csütörtök 2:47, UTC). Ezenkívül a SpaceX hirtelen több mint 400 Mb / s-ra növelte a műholdas internet-kapcsolatok sebességét, amint azt online beszámolták azok a személyek, akik bétaverzióját tesztelik.
  Szombaton hírlevelet küldtem, amelyben megkérdeztem, hogy ez mennyire elterjedt. Csak annyit írtam, hogy én és mások pár hete nem éreztük jól magunkat, szerdán és csütörtökön hirtelen sokkal betegebbek lettünk, teljesen aludni nem tudtam, fájt és viszketett az egész. Egyéb részleteket nem közöltem.

  Ezer válasz érkezett minden kontinensről. New York-ban, Londonban, Párizsban és Madridban élőktől, valamint a legközelebbi cellatoronytól mérföldekre távoli helységekben élőktől érkeztek. Olyan emberekből kerültek ki, akik elektromérzékenynek mondják magukat, és olyanoktól, akik nem. Olyan emberekből jöttek, akik egyáltalán nem használnak vezeték nélküli technológiát és árnyékolták otthonaikat, valamint olyan emberektől, akiknek intelligens mérőórái vannak otthonukban, és kívül 5G antennák vannak, akik e-mailt küldtek nekem a mobiltelefonjukról. Fiatalokból és idősekből érkeztek. Nem számított, mindannyian hasonló tapasztalatokat szereztek. A válaszok: az alábbi Országokból érkeztek

  – Ausztrália, Ausztria, Azori-szigetek, Belgium, Kanada, Kanári-szigetek, Közép-Amerika, Chile, Kolumbia, Ciprus, Dánia, Ecuador, Anglia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, India, Indonézia, Írország, Olaszország, Japán, Jersey, Laosz, Litvánia, Luxemburg, Mexikó, Moldova, Nepál, Hollandia, Új-Kaledónia, Új-Zéland, Norvégia, Pakisztán, Panama, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Skócia, Szerbia, Szlovénia, Dél-Afrika, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország , Ukrajna, Egyesült Államok, Wales

  Egyesült Államok – Alabama, Alaska, Arkansas, Arizona, Kalifornia, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Hawaii, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Maine, Maryland, Michigan, Minnesota, Missouri, Montana, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, Nevada, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oregon, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, Wisconsin

  Kanada – Alberta, Brit Columbia, Manitoba, New Brunswick, Új-Skócia, Ontario, Quebec, Saskatchewan,

  Ausztrália – Új-Dél-Wales, Victoria, Queensland, Tasmania, Nyugat-Ausztrália

  A naplót vezető emberek pontosabbak voltak, mint azok, akik nem, de a történetek rendkívül következetesek. Sok ember néhány hete nem érezte jól magát, és néhányan március 3-án vagy 10-én tűzték ki betegségük kezdetét. Véletlenül a SpaceX két korábbi indítása, minden alkalommal hatvan műhold március 3-án és 10-én éjszaka történt. Mindenki, függetlenül attól, hogy korábban beteg volt-e vagy sem, március 24-én vagy március 25-én hirtelen és mélységesen betegebbé vált, és a legtöbben alig, vagy egyáltalán nem aludtak március 24-én éjjel. Melyik nap részben attól függ, hogy hol laknak; Az Egyesült Államokban március 24., Ausztráliában március 25. volt. Néhány ember betegsége egy nappal korábban, március 23-án kezdődött.

  Az emberek általában arról számoltak be, hogy nemcsak ők, hanem a házastársuk, a gyerekek, a szülők, a szomszédok, a barátok, a munkatársak, az ügyfelek és mindenki más, akiről ismerték, március 24-én vagy 25-én betegek, kimerültek és ingerlékenyek voltak, és alvási problémáik voltak. Néha arról számoltak be, hogy háziállataik vagy haszonállataik egyszerre voltak betegek – macskák, kutyák, csirkék, kecskék, tehenek.

  Akik beszámoltak a tüneteik részleteiről, következetesek voltak. Március 24-én vagy 25-től kezdve nem aludhattak egy, két, három vagy több éjszakát. Néhányan melatonint vagy más alvássegítőt szedtek, és még mindig nem tudtak aludni. Fájdalmuk és viszketésük volt, akár egész testükön, akár testük bizonyos részein, általában a lábukon és a lábukon. Fejfájásuk volt. Izomgörcsök voltak. Gyengék és kimerültek voltak, alig tudtak állni vagy járni, és néhányan megbuktak vagy elestek. Bőrkiütésük volt. Szédültek és émelygtek, gyomorfájásuk és hasmenésük volt. A fülükben a csengés hirtelen erősebb volt. A szemük vörös volt vagy gyulladt, vagy látásuk hirtelen romlott. Szívdobogásuk, gyors vagy szabálytalan szívverésük vagy hirtelen magas vagy nagyon alacsony vérnyomásuk volt. Néhány embernek orrvérzése volt, vagy köhögött fel a vér, vagy a szemük elpattant egy eret.

  Az alábbiakban egy kis minta arról, amit kaptam:

  Egy indiana -i nő március 28-án azt írta, hogy sok barátja az előző pár hétben hátán, térdén vagy csípőjén ment sürgősségi műtétre, és hogy egy másik barátja a következő héten műtétre szánták. “Mindannyian azt mondták, hogy ez gyorsan bekövetkezett, és azt mondta, hogy borzasztóan fájdalmas volt. Tudom, hogy az elmúlt két hétben rengeteg ember stroke-ot kapott … A főnököm borzalmasan rosszul érezte magát a múlt héten.”

  Egy szlovén nő március 28-án azt írta, hogy nem tudja megkapni a menstruációját, minden ok nélkül lázas volt, a mája négy napig fájt, testét pedig kínzások követték. És hogy az anyja és a macskája egyszerre voltak betegek.

  Egy férfi Queensland-ben, Ausztráliábanazt írta, hogy március 25-én “szörnyen aludtam, fejfájással ébredtem péntek reggel, akárcsak az alkalmazottam, és azt mondja, családtagjai is.”

  Egy új-zélandi nő március 28-án azt írta, hogy március 24-e óta álmatlan, nyugtalan, zümmög, szédül, alacsony az energiája, fejfájása és hányingere van, és le kell húzódnia az útról, hogy elkerülje az ájulást vezetés közben. És hogy a barátai is hasonlóan betegek voltak.

  Egy belgiumi nő, pontosan március 24-én 13:00 órakor, hirtelen „fejfájást, emelkedett vérnyomást, émelygést, szívritmuszavart érzett”, el kellett hagynia a munkát,
  hogy lefeküdjön, és a következő két napban beteg volt.

  Egy ember Ontarióbanizomfájdalmat érzett a lábában, „olyan fájdalmat, amelyet még soha nem tapasztaltam”, és bizsergett a fejbőrén, valamint hányingert és rossz étvágyat.

  Egy angliai nőnek van egy rokona, aki adatokat gyűjt, és március 28-án arról számolt be, hogy „nagyon sokan szenvednek vesével, húgyúti problémákkal, viszketéssel, bőrkiütésekkel és fáradtsággal”.

  Egy dél-afrikai férfi légzési problémákat tapasztalt éjjel, március 25–27. Között.

  Egy angliai nő március 3-a óta kínzások alatt áll, a bőre úgy érzi, mintha lángolt volna, erősen megduzzadt a szemhéja, és égett a nyakán, a mellkasán, az arcán, a hónalján és a karjai ráncain.

  Egy nő Új-Skóciábanmárcius 27-én írta, hogy az elmúlt napokban nagyon fáradtnak érezte magát, rosszul aludt, testén keresztül rázkódó fájdalom, fejszéhez hasonló fejfájás, az arc és a nyak szélsőséges bizsergése, szédülés, fulladás / nyaki duzzanat, levegőt, és „úgy éreztem, hogy meghalok”.

  Egy michigani nő azt írta, hogy március 24-én gyenge, beteg és szomorú, nem tudott aludni, és “úgy érezte, hogy meghalok”.

  Egy férfi Magyarországonazt írta, hogy március 25-én és 26-án borzalmas fejfájás, gyomorfájdalmak voltak, hányt, összeesett az utcán, és mentővel a kórházba szállították, ahol sok órán keresztül szuper alacsony volt a vérnyomása. Kutyái szorongtak, féltek, feszültek és többet aludtak. Sok olyan embert ismert, akinek nagyon rossz a fülzúgása, fejfájása, hányingere, gyomorfájása, emésztési problémái és álmatlansága volt ezen a két napon.

  Egy svédországi nő március 28-án azt írta, hogy nem tud aludni, furcsa, nyugtalan nyomást érez, és macskája epilepsziaszerű rohamot kapott, és nem tud járni.

  Egy oroszországi nő március 28-án azt írta, hogy ő, gyermekei és barátai álmatlanságban, rossz hangulatban, szorongásban, letargiában, depresszióban szenvednek, és nyomásérzetet éreznek a fején.

  Egy nő Dél-Karolinábanmárcius 28-án azt írta, hogy március 24-e óta nem aludt, egész testén égő fájdalmak voltak, éjszakai görcsök voltak, szorongás, idegesség, viszketés és fülfájdalom volt. – Olyan gyötrelmes helyzet, mintha halálra mérgezték volna.

  Egy walesi nő azt írta, hogy március 24-én „olyan mértékű kimerültséget és beteges súlyos rosszullétet tapasztalt, hogy szinte lehetetlennek találtam egy székre ülni”. Sem ő, sem lánya nem tudott aludni, és a sógornője is nagyon szörnyen érezte magát.

  Egy angliai nő azt írta, hogy egy tyúk március 23-án hirtelen megbetegedett és március 24-én halt meg.

  Egy New York-i nő azt írta, hogy barátja férjét alacsony oxigénszinttel szállították kórházba március 25-én.

  Egy férfi Illinoisbanmárcius 30-án azt írta, hogy március 26-tól 2-3% -kal csökkent a vér oxigéntelítettsége.

  Egy hollandiai nő azt írta, hogy március 24-én elvesztette a hangját, és tud két gyermekről, akik aznap elvesztették a hangjukat .

  Egy texasi férfi gyógyító gyakorlattal március 29-én azt írta, hogy „március 25-én, csütörtökön elárasztották az ügyfelek, akik beszámoltak arról, hogy nagyon szoronganak, aggódnak, alvási nehézségeik vannak, fájdalmuk van a hát alsó részén, hányinger stb.”

  Egy ember Svájcbanmárcius 29-én azt írta, hogy a jobb keze hirtelen hideg és fájó volt március 25-én reggel, és hogy aznap éjjel elviselhetetlen fájdalmai vannak a jobb karjában. És hogy a következő napokban szoros volt a mellkasa és légzési nehézségei voltak, és még mindig fázott, bizsergett és kimerült volt, merev, fájó izmokkal. Csemetéket termesztett a házában, és észrevette, hogy három napig lassabban nőttek vagy leálltak, és néhányuknak deformált levelei voltak.

  Egy nő Ohióbanmárcius 30-án azt írta, hogy 7 éves lányának március 24-én hirtelen láza volt, éjszaka fejfájás és hányás volt, és március 28-ig felépült. Azt is írta, hogy saját teste fájt, fejfájása volt , ködös érzés és fáradtság, és hogy a családjában senki sem aludt jól az elmúlt héten. Hozzátette, hogy macskája „rosszul volt, didergett és nem ő maga”. És hogy a tyúkjai március 24-én egész nap kiabáltak, és olyan hangokat adtak ki, amilyeneket még soha nem hallott.

  Egy floridai nő március 31-én azt írta, hogy egy hete beteg volt fejfájással, émelygéssel, rossz alvással és szorongással, és hogy 4 éves macskája kedvetlen volt, és nem evett jól.

  Egy illinoisi nő azt írta, hogy március 24-én 21: 00-kor „a gyomrom elkezdett fájni, émelygett, izzadt és részegnek éreztem magam”.

  Egy kaliforniai nő azt írta, hogy március 29-e óta kutyája úgy hánykolódott és sétált, mint aki részeg volt.

  Ez történt Zory macskámmal is. Április 7-én, a 60 műhold újabb felbocsátásának napján alig evett, és úgy járt, mint aki részeg volt.

  Egy nő Kaliforniábanmárcius 28-án azt írta, hogy március 24-e óta súlyos éjszakai nyaki fájdalmai vannak, izomgörcsök és fejfájásai vannak, és hogy fiának hasmenése van. Azt is írta, hogy döglött madarakat lát műholdas indítás után.

  Egy norvégiai nő március 25-én halott seregélyt látott sétányán, amely kiesett az égből.

  Egy nő a washingtoni Spokane-ban , amely az egyik olyan terület, ahol a SpaceX Starlink műholdjainak bétatesztje zajlik, március 31-én azt írta, hogy éjszakai görcsrohamai / remegései vannak, izomgyengeség, lassúság, fejfájás, homályos látás, negatív hangulat / kétségbeesés / harag, lábfájdalom és fáradtság. És hogy március 24, 25 és 26 „borzalmas” volt.

  Egy svéd nő azt írta, hogy március 24-én fájdalmakkal és fájdalmakkal ébredt, és nem tudott rendesen járni.

  Egy másik nő Svédországban azt írta, hogy március 24-én „nagyon rosszul éreztem magam, hánytam, szédültem és zuhantam”.

  Egy osztrák nő április 2-án azt írta, hogy március 24-én húgyúti fertőzése volt, ami fájdalmasabb volt, mint valaha tapasztalta, hogy a következő éjszakákat nem aludta, és még mindig gyengének érezte magát.

  Egy németországi nő azt írta, hogy édesanyját március 25-én mini-szélütés érte.

  Egy wisconsini nő azt írta, hogy édesanyja március 24-én mini-stoke-ot kapott.

  Egy oroszországi nő azt írta, hogy mindhárom gyermeke betegen ébredt fel március 24-én, és otthon maradt az iskolából.

  Egy kaliforniai férfi azt írta, hogy nem tudott aludni szerda este, és hajnali 1 órakor hasnyálmirigy-gyulladással ment a kórházba. „Az orvosom sok vizsgálatot futtatott, és nem talált okot a hasnyálmirigy-gyulladásra”, és két nappal később haza küldték.

  Egy ohiói nő azt írta, hogy „szerda volt életem egyik legrosszabb napja”.

  Egy svájci férfi , aki 40 éven át oktatta a jógát és a meditációt, március 24-én hirtelen energiahiányt, koncentrációs képtelenséget, szédülést és rossz hangulatot érzett

  . Alaszkai nőakivel telefonon beszéltem, elmondta, hogy március 24-én reggel lázas volt, és a vérnyomása rohamosan csökkent, és hogy macskája sírva ébresztette fel aznap reggel.

  Egy washingtoni férfi azt írta, hogy van egy szomszédja egy Starlink terminállal, három WiFi jeladóval, és a normál WiFi routerekkel ellentétben a Starlink routernek nincs kikapcsolása. Azt mondta, fájdalmai és izomgörcsei vannak a Starlink útválasztótól, hogy 1/4 mérföldről érzi, és március 24-én rosszabbodott.

  Egy wisconsini nő, aki orvosi rendelőt üzemeltet, azt írta, hogy március 24-én és 25-én nem tudták megkezdeni a IV-t a betegeknél. “Még a hatalmas, jól kitöltött vénákkal rendelkező betegek számára is 3-5 kísérletre volt szükség, mielőtt be tudtuk volna vinni a IV-t és elindultunk volna.”

  Egy orvos Új-Zélandonazt írta, hogy felesége március 25-én bement a szívritmus-szabályozó ellenőrzésére, és „a technikusnak 3 menetre volt szüksége, mielőtt a készülék elektronikusan csatlakozni fog. Ez még soha senkivel nem fordult elő.

  Egy nyugdíjas walesi orvos azt írta, hogy szíve március 24-én 16: 00-kor pitvarfibrillációba került. Ez egy órán át tartott.

  Egy brit kolumbiai nő, aki magánnyomozó és akinek munkája megköveteli a figyelmességet, március 24-én és 25- én észrevette az emberek általában rossz magatartását elmondta, hogy ő és lánya egyaránt fájdalmasan, fejfájással, torokfájással és izomfájdalommal ébredtek március 25-én, és hogy a fülében csengés fokozódott. Azt mondta, hogy unokaöccse aznap rosszul volt rózsaszínű szemmel, és aznap anyja szeme olyan erősen duzzadt, hogy nem tudott vezetni. Azt mondta, hogy a Maine-ból látogató barátok egyidejűleg betegek voltak, csakúgy, mint a szomszédai. Van egy farmja, ahol tehenek, kecskék és csirkék találhatók. Az egyik kakasa ugyanazon a napon betegedett meg, és március 26-án négy kecske, köztük két gyerek, szarvas szemmel és hasmenéssel betegedett meg, és nem evett. A két kecske a következő héten elhunyt, bár születésükkor valóban egészségesek voltak.

  Angela mesélt nekem a tavalyi tapasztalatairól is, 2020. április 22-én, amikor a Starlink műholdak száma elérte a 400-at, és a SpaceX megkezdte új műholdas rendszerének kezdeti tesztelését. Azon a héten tíz kakasa nem kapott levegőt és elkékült, négyük meghalt. Néhány tyúkjának légzési problémái is voltak, de nem olyan súlyosak. És mind a 16 tejelő tehene egyszerre betegedett meg orrfolyással és hasmenéssel.

  És valaki e-mailt küldött nekem Maine-ból, hogy elmondjam, hogy a Maine-i Betegségellenőrzési Központ arról számolt be, hogy március 24-én Maine-ban több COVID-19-es esetet diagnosztizáltak, mint az előző két hónap bármikor. Ezért úgy döntöttem, hogy megtudom, igaz-e ez az egész világra, és így is van. 2021. március 25-én regisztrálták a legtöbb esetet 2021. január 8. óta, és az ötödik legtöbbet a világjárvány kezdete óta.

  A lábakban és a lábakban, valamint néha a fejtetőn jelentkező fájdalomról vagy viszketésről szóló jelentéseknek van értelme, ha az oka a globális elektromos áramkör szatellitjének milliónyi frekvenciával történő szennyezése. Ez az áramlat az egekből áramlik a testünkbe a fejünk tetején keresztül, és a testünkből a lábunkon keresztül a földbe áramlik. Amikor ez az áramkör szennyezett, az ég és a föld kapcsolódási pontjai erősen kihatnak.

  Arthur Firstenberg
  Szerző: A láthatatlan szivárvány: Az áram és az élet története
  PO Box 6216
  Santa Fe, NM 87502 USA
  telefon: +1 505-471-0129
  arthur@cellphonetaskforce.org
  April 15, 2021
  A legutóbbi 17 hírlevél, beleértve ezt is, letölthető
  és megosztható a Mobiltelefon Munkacsoport Hírlevelek oldalán . A hírlevelek egy része németül, spanyolul, olaszul és franciául is elérhető .

  Itt pedig meg lehet nézni, hogy a bolygónk körül keringő (nem katonai) műholdak és az űr-szemét, mivé változtatta néhány évtized alatt a világűr Föld körüli részét: http://stuffin.space/
  Külön felhívom a figyelmet a rendezett sorokban, vonalmenti alakzatban keringő műholdakra és az általuk generált sugárzásra, amely minden élő szervezetre káros hatással van. Hiába állítja ennek ellenkezőjét bármilyen “tudományos akadémiai” grémium, az akkor is objektív tény, hogy ez a sugárzás káros minden élő szervezetre a Földön. Emberekre, állatokra, rovarokra, a MÉHEKRE, a növényzetre sőt még a talajlakó baktériumokra is, amelyek szimbiózisban élnek a növényekkel és segítenek a növények gyökérzetének a létfontosságú táplálékok felvételében…. El kell gondolkodni azon, hogy ilyen “fejlődésre” kinek van szüksége? Egyáltalán ez fejlődés????

  1. Kedves Surányi úr! A cenzor gyorsabb volt , úgy látszik ez a videó “megsértette” , a 6alom “közösségi irányelveit” , azaz számunkra nem engedélyezett , bizonyára “káros” tartalomtól megint megmentett bennünket a “jóságos” cenzor …
   Remélem, hogy egy másik szolgáltató, másik szerverén meg fog jelenni ez a tőlönk eltiltott információ. Jó lenne, ha mégis csak megismerhetnénk ezt a tiltott tartalmat ….

 7. Az emberi test tömegének 60-70 %- a viz / bár az elmúlt időszakot nézve, erre sokan rácáfoltak… /
  A viz információ közvetitő, megtartó képességéről az alábbi videókban :https://www.youtube.com/watch?v=uENITui5_jU
  :https://www.youtube.com/watch?v=pb_1xTBkoE0&t=19s
  stb.

  … mélyebben a Dr. M.Emoto általi kisérletek / “… ha jó a zene egészségről, ha rossz a zene betegségről beszélhetünk …” /
  A Víz Rejtett Titkai : https://www.youtube.com/watch?v=2axWgN7ZpeU&t=196s
  Gondolataink ereje – A víz titkai: https://www.youtube.com/watch?v=gzsLq1s_qGw
  A víz rejtett bölcsessége : https://www.youtube.com/watch?v=rzAb8wjUUQ0&t=1640s
  stb.
  Érdemes felidézni, hogy ” Pártunk és Kormányunk” milyen “zenét” szolgáltat folyamatosan.
  ” Akinek füle van a hallásra, hallja meg! ”….

 8. Hála és köszönet áldozatos, kitartó munkájukért! Naponta leírhatnám, hisz naponta érzem a lelkembe! Köszönöm!
  Unokáimat a gyerekek azért nem engednék közösségbe, mert a csoporton belüli, harmadik felet ért, vélt fertőzésre is karanténba zárhatják a családot.
  Szavatosság: mekkora erőkkel biztosítják bármely termék szavatosságát, kivéve az oltásokét.

 9. Tisztelt Doktor Urak!
  Fiatal, oltás nélküli, társat kereső lány révén ( szerintem ez többünket is érint) szeretném megkérdezni Önöket, hogy ha oltott férfival hozna össze a sors, szexuális együttlét során elkaphatok- e valamilyen betegséget?
  Válaszukat előre is köszönöm!

  1. Ki fog derülni. Még nincsenek biztos adatok, de panaszok igen. Vannak akik azt állítják, hogy a beoltott környezetében ugyanazok a vérzési zavarok kialakulnak nőkben. Semmin nem lehet csodálkozni, ha az ember megtapasztalja ezt a mérhetetlen rosszindulatot.

 10. Tisztelt Doktor Úr!
  Én, mint egészséges ember, aki még náthás sem volt 2 éve, nem félek, hiszen nincsen okom. Nem szándékozom az egészségemet megkockátatni, hogy a sorba álljak.
  Azonban egy asztmás embernek is ennyi a félnivalója? A statisztikákból látjuk a pozitív számokat a gyógyultak között, de egy asztmásnak ez nem elég, ugyanúgy félni fog a fulladástól és attól, hogy mi van, ha épp Ő kerül lélegeztetőgépre? Egy asztmásnak valódi adatok, statisztikák kellenek, hogy megnyugodjon. A kérdésem az volna, hogy egy asztmásnak sem javasolják az oltást? Tudom, hogy ez a videó az oltás ellen szól, de sehol nem beszélnek az asztmásokról. Ilyen esetben mi lenne a helyes? Kétségbe vagyunk esve, hogy mit csináljunk. A környezetünkben egyre többen oltják magukat, vagyis tünetmentesen tudnak fertőzni. A családtagok is teszik ránk a nyomást, keltik a félelmet az asztmára hivatkozva, hogy minél hamarabb. Nem mondanám, hogy túlzottan félünk, de az is igaz, hogy a korlátozások miatt nem is találkozunk sok emberrel.
  Az asztmás párom esetében az oltás és a fertőzés is rizikó. Nekem,mint egészségesnek könnyű azt mondanom, hogy elutasítom, na de ilyenkor mi lenne a jó út? Vannak-e erről adatok? Huszonévesek vagyunk.
  Válaszát előre is nagyon köszönöm!

  1. Kedves Lepke! Azért nevet írhatna, ha komolyan kérdezni szeretne tőlem. Én Tamasi dr. vagyok. Ez a nevem. Bemutatkozástól talán csak nem fél? A génmódosító kísérleti oltás nem védi meg semmitől. Nem lesz tőle egészségesebb, de jó eséllyel betegebb igen. A náthától félt előző években? Pont annyira kell félnie most is a náthától. A félelem okoz bajt, próbáljonak ezen felülemelkedni, pozitív dolgokkal foglalkozni és az egész oltásos hülyeséget elfelejteni. Ha pedig zaklatják, akkor mondja meg, hogy Maga nem kísérleti nyúl, hanem kéklepke. Üdv Tamasi dr.

 11. Felháborodva és szomorúan tapasztaltam, hogy a leányom egyetemi és a fiam szakközépiskolai tanárai mást sem nyomnak a gyerekekre, mint azt, hogy oltassátok be magatokat. Az egyik egyetemi oktató hölgy odaáig ment el, hogy le perifériázta, söpredéknek, agyilag/mentálisan hibbantnak nevezte azokat, akik nem oltatják be magukat! A táesadalomra veszélyes egyéneknek nevezve, akiket likvidálni kellene! Galamboknak jellemezte őket a sakktáblán, akik összeszarják a táblát es feldöntik a bábukat, tehát a káosz ez a helyzet miattuk alakul így!
  És ezek ‘tanítják’ a gyerekeinket!? Nem más ez, mint kényszerítő befolyásolás, amit egy normálisan gondolkodó szülőnek sem szabadna hagyni! Milyen jogon molesztálja a gyerekeket és terjeszti a hülyeségét?!

  1. “A táesadalomra veszélyes egyéneknek nevezve, akiket likvidálni kellene!”

   Korábbi inkarnációjukban ugyanezek vezették az Inkvizíciót, korbácsolták fel a tömeghangulatot a boszorkányégetések alkalmával…

   Vajon a totalitáriánus Covid-1984 normát követők ezek után főtéren végrehajtott autodafét követelnek majd, miközben lelkesen tapsolnak triplán-maszkozva?

   Egyébként melyik egyetemen történt mindez?

  2. Tisztelt Zsolnai Zita!

   Becslésem szerint 10.000 szabadkőműves rejtőzködik hazánkban, úgyhogy van egy nagy bölcsesség: EMBER TERVEZ, ISTEN VÉGEZ! Amibe belenyúlt az ember az csak rosszabb lett, s most az immunrendszert ütik ki, a Fenevad bélyegével, lehet alaposan elgondolkozni rajta. Nagyon kevesen fogják fel, hogy a nanobotot elpattintva a litium beleáramlik a páciens vérhálózatába, s már nincsen az élők között, ezt már elég régen üzenték mindannyiunknak, de sokan csak a kényelemszeretetéig látnak. Lebuktak az egyházi szabadkőművesek 2021. március 9-én, az egész Magyar Katolikus Püspöki Kar minden egyes tagja az, de jobbat mutatok, ha beírja azt a szavat, páholy akkor elcsodálkozik rajta, hogy kik nincsenek benne ebben az egyre jobban pusztulásba zakatoló vonaton. Annyira várják az Antikrisztust, annyira nem fogják fel, hogy ő már köztünk él, szemében sötétség, erre utal a hazugság vakcinája, lásd szürke emberi lények. S tényleg Izraelre kell tekinteni, mert annyira már a végső időkben vagyunk…
   Az új zsidó Messiás, Jizkiahu Ben David kinyilatkoztatta 2021. március 27. Felépíti a harmadik templomot? : https://www.youtube.com/watch?v=ZKlJOvthTXU

   Van még valami ami lebuktatja a szabadkőművest, akik díjakat halmoznak, azok mindannyian valamelyik páholynak, vagy páholyoknak tagja. Sok nagyon sok olyan emberrel volt alkalmam találkozni, akik annyira meg voltak győződve arról, hogy őket mennyire nem lehet megvezetni, s rájuk hagyom amikor Karinthy Frigyes: Magyarázom a bizonyítványom … nekik előbb-utóbb fel kell ébredni, mertha nem ébrednek fel a pokolban találják magukat, ha ezt elolvassa, akkor megérti: http://www.andre.sokoldal.hu/elkezdodott … csak az életük felajánlása által szabadulnak fel a Fenevad fennhatósága alól, tehát akik olyan ostobák voltak, hogy hagyták magukat félrevezetni, ez szinte az utolsó lehetőségük, mert valami olyan elkezdődött, aminek a végén már Új Ég s Új Föld lesz.

 12. Tisztelt doktor Úr!
  Kérdésem lenne, hogy a PCR tesztet vissza lehet utasítani?
  A szituáció a következő.
  Feleségemmel és 2 lányommal élek egy háztartásban.Feleségemnek és nagyobbik lányomnak pozitiv PCR teszt eredménye lett a munkahelyükön.
  Enyhe nátha és enyhe köhögés a tüneteik.10 napos karanténba kerültünk ezek miatt.Közben nekem is lettek tüneteim-enyhe torokfájás 38 fokos láz és végtag fájdalom. Ma – hétfő-reggel felhívtam a házi orvosomat és ő azt mondta, hogy leadja az adataimat és majd a mentősök felhívnak, hogy egyeztessük a PCR teszt időpontját. Én mondtam a doktornőnek, hogy úgy is karanténban vagyok a családdal, itthon kell maradjak, nem akarok teszteltetni. Erre ő azt válaszolta, hogy ő mint hatósági személy le kell adja az adataimat és majd a mentősök telefonálnak, köszönöm hogy megértett azt letette a telefont.
  Most ha a mentősök telefonálnak, visszautasíthatóm hogy megcsinálják a PCR tesztet?- másik, hogy nem vállalom a költségeket, mivel nincs biztosításom- de amúgy sem akarok teszteltetni.
  Köszönöm válaszát
  Tisztelettel
  horváth zoltán

  1. Kedves Zoltán! Igen visszautasíthatja. Semmilyen joguk erőszakoskodni egyx sok bíróságon megbukott kamu teszttel. Ha zaklatják, akkor ügyvédhez kell fordulni. Tudom, hogy pénzbe kerül, de nincs más, mint harcolni kell és a fegyver drága.

   1. A story folytatása: mivel a doktornő leadta a nevemet, ezért hétfő-kedd háromszor telefonáltak a teszt időpont egyeztetés végett.Én nem vettem fel a telefont. Kedd délután a háziorvosom üzent anyámmal, hogy ha nem vagyok hajlandó engedelmeskedni, tehát teszteltetni, akkor kihívja a rendőrséget és elvisznek.
    -Ez egyébként így van törvényileg, mert a családban van rendőr és őt is kérdeztem.Bár ő azt mondta, hogy ő, mint rendőr nagy ügyet nem szokott csinálni belőle.-
    Végül is beleegyeztem, hogy személyesen megyek el egy tesztelésre.-egyébként péntek óta rosszul voltam, szerintem a hagyományos influenza tünetek, 38 fokos lázam volt, enyhe torokfájás, végtagfájdalom.
    hétfőn délután mintha elvágták volna, megszünt a láz és a végtagjaim sem fájtak már, persze az erőmet még nem nyertem vissza teljesen.
    Ma délelőtt mivel tényleg beteg voltam péntektől, elmentem a tesztre és pozitiv lett.
    Nekem ez most így alakult, mert közben telefonáltak ausztriából hogy mehetek ki dolgozni.
    Gondoltam, ha most úgy is valóban beteg vagyok, megcsináltatom a tesztet aztán kivárom a 10 napot és utána szabad leszek. A tesztelők nagyon korrektek voltak én mindenről tájékoztatást kértem. Egy mentős volt ott és elmondta, hogy ha nem akarom, nem fogják rám erőltetni, megtagadhatom a tesztelést.Azt viszont nem tudta megmondani, hogy annak milyen következményei lesznek, mert azt a házi orvos tudja-ezt mondta a tesztelő személy.
    Amit sikerült leszűrni ebből a tortúrából: vannak ún. helyi kiskirályok- orvosok, rendőrök, hatósági személyek, intézményvezetők-akik a vészhelyzetben rájuk ruházott hatalommal megfélemlítik az embereket és a legtöbben nem mernek nemet mondani nekik.
    Amit önök, az orvosok a tisztánlátásért mozgalom vezetői is mondanak, hogy normális, emberi kommunikációval, akár érvelésekkel lehetne párbeszédet folytatni és így az emberek is nyugodtabban hozhatnák meg döntéseiket.
    De tudjuk ezt miért nem csinálják, mert erőszakkal, félelemkeltéssel befolyásolják az emberek lelkét, miközben a háttérben építik az új világrendet.
    Akár tetszik, akár nem ezt le akarják nyomni az emberiségen!

 13. A félelem, ill. a félelemkeltés a világfelforgató sátánisták egyik kedvelt fegyvere, mivel olcsó, tervezhető és kiválóan működik ! Ma a legnagyobb félelmünk (kételyünk, aggodalmunk, kétségünk, apátiánk, stb.), hogy mi lesz velünk ha már nem lesz mitől félni, mi fogja uralni az életünket ? Tudom ez furcsa, mivel nem így jelenik meg, de a gyakorlat viszont ezt igazolja. – Kérdezem (magamtól és mindenkitől) miért is nem gondolkodunk logikusan és, rendszerben, vagy folyamatokban ??? Az emberi agy erre képes és így felismerhetnénk, hogy ki és mi van az álarc mögött ! Diplomások (tanult, magasan képzett emberek) hol vagytok Orvosok, ügyvédek, tanárok, mérnökök ??? Vagy éppen oltásért álltok sorba ? Az EMBER érzelmi töltésű gondolkodó lény, aki felelősséggel tartozik önmagáért, családjáért és a társadalomért !

 14. Tisztelt Doktor Úr,
  A kèrdèsem az lenne, hogy ha valaki beleesik abba a kis százalèkba, akiknèl súlyosabb lefolyást okoz az idei vírus, mi a teendője? Milyen kezelèst javasolnának önök neki? Köszönöm! Gróf Emese

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük