Dr. Andrew Kaufman: Meg kell tanulnunk önállóan gondolkodni

Dr. Andrew Kaufman amerikai orvos, molekuláris biológus és törvényszéki pszichiáter a jelen helyzetről.

https://rumble.com/v1afjr3-dr.-andrew-kaufman-meg-kell-tanulnunk-nllan-gondolkodni.html

6 thoughts on “Dr. Andrew Kaufman: Meg kell tanulnunk önállóan gondolkodni

 1. ANDERSON Christine
  Aan:
  ’emil anton dan van doesburg’

  Op di 28 jun. om 18:53

  Sehr geehrter Damen und Herren,

  vielen Dank für die zahlreichen Zuschriften, von denen mich an die 1.000 E-Mails in den letzten Tagen erreicht haben.

  Das EU-Parlament hat für eine Verlängerung des “Digital Green Certificate” gestimmt, ich habe selbstverständlich dagegen gestimmt.

  Aber leider lagen wir wieder richtig: Die Aufhebung der Corona-Maßnahmen scheint nichts weiter als ein taktischer Rückzug des Establishments zu sein. Zu sehr hat man Gefallen daran gefunden, den Bürgern unter dem Vorwand der ‘Gesundheitsfürsorge’ die Grundrechte entziehen und beim Wohlverhalten wiedergewähren zu können, ganz so als handle es sich um Privilegien. Genießen Sie einen letzten Sommer der Freiheit. Ist er erst vorbei, wird ein weiterer plandemischer (sic) Herbst vor der Tür stehen!

  Ihre Christine Anderson MdEP

  Dear ladies and gentlemen,

  Thank you very much for the numerous letters, of which I received about 1,000 e-mails in the last few days.

  The EU Parliament voted in favor of an extension of the Digital Green Certificate, and I of course voted against it.

  But unfortunately we were right again: the repeal of the Corona measures seems to be nothing more than a tactical retreat of the establishment. Too much pleasure has been taken in being able to take away basic rights from citizens under the pretext of ‘health care’ and grant them back when they behave well, just as if they were privileges. Enjoy one last summer of freedom. Once it is over, another plandemic (sic) autumn will be upon us!

  Yours, Christine Anderson MEP

  1. Jól hangzik a levél végén: “Élvezzétek az utolsó szabad nyarat! Utána ősszel ismét itt a ‘plandemic’ – a tervezett járvány.” Dehát akiik járványt terveznek, azok nem bűnözők?

 2. Nagyon fontos témák nagyon finoman érintve hangzanak el. Szerintem a legfontosabb lényeget említette Dr.Kaufman akkor, amikor összeférhetetlenségről beszélt.
  Amikor 2021 elején könyvelési munka kapcsán először hallottam a fenntartható fejlődés szlogent, naivan arra gondoltam, hogy ez végre arról szól, hogy a világ természeti erőforrásaihoz és adottságaihoz úgy próbál meg viszonyulni minden cég, aki ezt hitvallásként támogatja, hogy nem a rövid idő alatti lerablás, hanem a hosszú távú fenntarthatóság kialakításához és megőrzéséhez járul hozzá.
  Összeférhetetlen az, hogy az a Global hirdeti a fenntartható fejlődést elérendő célnak, aki 1000%-ban az előidézője a fenn nem tarthatóságnak, valamint a világ erőforrásainak gyors elpusztítója, és egyedül csakis ebben érdekelt. A mostanában összefoglalt szándékos tűzesetek is gyanítom, hogy az összeférhetetlenség megvalósulásai. (Tűzszerszámok 15. – Túlélni a Természetben (blog.hu)
  https://tulelniatermeszetben.blog.hu/api/trackback/id/3532925 Ez az írás is szépen mutatja, hogy a tűzgyújtás kifejezetten elősegített a Global italos dobozával is akár, de egyébként minden gyújtópontba irányított Tech ipari akármilyen sugárnyalábbal.)
  A Mérgezett Föld – első változat https://youtu.be/qUvf9f72Lm8 film nagyon szépen bemutatja, hogyan lehet valójában átállni a fenntartható gazdálkodásra, hatékonyan, egészségesen, víz és csapadék, tápanyag és élővilág megőrzően, a legkevesebb fizikai sérülést okozva a természetnek. A táptalaj működésének bemutatása jól példázza azt az emberi egészségre vonatkoztatva is, hogy a betegségre akkor vagyunk fogékonyak, ha az életet működtető táptalajunk szintjei nincsenek a helyükön, felcserélődnek a szintek, így a köztük levő együttműködés sérül, az élet/egészség talaja minden szinten elsivatagosodik. A filmben két helyen kerül szóba aggodalomként megemlítve, hogy a természet önmegőrző, önmegújító rendszerébe illeszkedő gazdálkodással nem lehet a GDP-hez eléggé hozzájárulni, rövid távon termést maximalizálni. Ez egy nagyon téves elgondolás. Ha bármiféle gazdálkodás beleilleszkedne a természetbe, a vegyipar és a gépipar rövid távú extra 150 éves rabló profitja nem lenne biztosítva. Az, hogy hol jelenik meg a profit, egy árazási és technológiai kérdés. Az árazás és a technológia a rövid távú kizsákmányolásra van felépítve, de mivel emberi találmány, ennek megváltoztatása is csak szemléletváltás kérdése, okos, összehangolt politikai döntésekkel bármikor, igény szerint megváltoztatható.
  Várom a hírt, hogy erről a témáról mikor lesz megrendezve egy nemzetközi konferencia. -:) A Global szerepe ezen mindenképp összeférhetetlen.
  Az a kormány indoklás a Global terveinek elfogadására, hogy nagy a Global gazdasági ereje, elfogadhatatlan. Számoljuk ki úgy ezt a gazdasági erőt, hogy figyelembe vesszük, vagyis levonjuk belőle az elmúlt 150 évben a teljes vegyipar és nukleáris ipar által okozott felhalmozott természeti kár (becsült értéken, mivel ez túl drága, ezért nincs helyreállítás, így valószínűleg kalkuláció se létezik) helyreállítási költségét világviszonylatban. Az atomerőmű hulladékok, a műanyagok és a vegyi anyagok (hormonok, gázok, műtrágyák, növényvédőszerek, harci eszközök, stb.) több generációs biológiai (humán is!) károkozása már érzésre is jóval meghaladja azt a profit tömeget, amit ezekből a vállalkozásokból nyereségként néhányan eddig kivettek. (A számokat azóta is várom egyébként -? az 5G(és a kapcsolódó eszközök, chemtrails stb.) hazai többlet áramfogyasztásáról, hőtermelő képességéről, és a teljes komplex károkozó technológia megtérülési kalkulációjáról. Annyi mindenesetre látszik a teljes időjárás manipulációs rendszerből, hogy míg tavaly az erkélyemen 37-38 fok volt, most 45-49 fok van, ez exponenciálisan jövőre mondjuk 65-70 fok lesz, amiben tervezetten elvárt, hogy emberek biciklizzenek, és a természet is elviselje, víz nélkül. Igazi eső pedig nem esett becslésem szerint 2020 év eleje óta.) A másik gazdasági erő korrekció pedig a pénznyomtatás összege, és a háborúkkal, illetve banki padlássöprésekkel szerzett arany, egyéb nemzeti vagyon, azt is ki kellene szűrni a számolásnál.
  Az minden kormány elemi érdeke, hogy elengedje a szöcske és műhús evés, tríciumos víz mérgezés lehetőség, oltás és kapcsolódó mérgezések, ember és tudat kontroll, háború, 5G digitális pénz témát, és kikapcsolja, kikapcsoltassa az időjárás és természet manipulációk kapcsoló gombjait. Egyszerűen azért, mert nincs más szóba jöhető fenntartható KÖZÖSSÉGI és EGYÉNI érdek, és ezt nagyon gyorsan be kellene ismerni, a téma nagyvonalú félresöprésének mellőzésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük