Dr. Paul Marik: Ismerjük az okot és a kezelés módját, de nem foglalkoznak velük!

“Tudjuk, hogy ezek a vakcinák a beoltott emberek legalább 2-3%-ánál nem várt mellékhatásokat okoznak. Ez nem légből kapott adat, 2-3%. Most számolja ki, hogy hány embert oltottak be ebben az országban és a világon összesen.

Emberek milliói szenvednek, velük senki sem foglalkozik, nem törődnek velük, nem kapnak kezelést és szenvednek.

Pontosan tudjuk, hogy mi a diagnózisuk, én pontosan tudom, hogy mi az. Tudom, hogy mi okozza és tudom, hogy hogyan kell kezelni és nem engedik, hogy kezeljük ezeket az embereket.”

-Dr. Paul Marik

Paul Ellis Marik orvos és egykori orvosprofesszor, aki 2022 januárjában történt lemondásáig a virginiai norfolki Eastern Virginia Medical School tüdőgyógyászati ​​és kritikus egészségügyi osztályának elnöke volt.

https://rumble.com/v1a4xk6-dr.-paul-marik-ismerjk-az-okot-s-a-kezels-mdjt-de-nem-foglalkoznak-velk.html

9 thoughts on “Dr. Paul Marik: Ismerjük az okot és a kezelés módját, de nem foglalkoznak velük!

 1. Nincs szörnyűbb egy lelkiismeretes orvos számára, mint a tehetetlenség. Nem elég, hogy megtapasztalja a szándékos károkozást, de amikor ténylegesen bekövetkezik a tragédia, a gyógyítást is megtiltják neki. Látja a bajt, látja a szenvedő beteget, tudja is, hogy mit kellene csinálni, de nem engedik neki, hogy gyógyítson, hogy tegye a dolgát a legjobb tudása szerint. A hivatalos protokoll szerint kell eljárnia, amiről már régen egyértelműen kiderült, hogy többet árt, mint használ.
  Hát persze. Hisz ez az egész aljas cirkusz nem az egészségről szól. A cél éppen az emberek megölése, “jobbik esetben” beteggé, rokkanttá tevése további hátralevő életükre.

  1. Igen, Ha egy lelkiismeretes orvosról van szó. Annak biztosan lelkiismeretémek a furdalását fogja a hibás és hazúg protokol
   okozni.

   De sajnos vannak más lelkiismerettel nem rendelkező, mondjuk azt, hogy emberszörnyek. Akik tulajdonképpen az emberi jelzőt
   meg sem érdemlik. Itt felmerül egy másik baj is. Felismered azt, hogy a te esetedben mikor állsz szemben egy szörnyeteggel ?
   A legtöbbször az szokott megtörténni, hogy a felismerés csak a tragédia megtönténte útán lehetséges, Ha már az embernek még
   az élete és a jogi úthoz való ereje megmarad, talán még tud valamit tenni az ember.

   Mert hol van ebben a vadliberális rendszerber igazság és jog ?

   Az csak a legritkább esetben tud érvényesülni.

 2. ANDERSON Christine
  Aan:
  ’emil anton dan van doesburg’

  Op di 28 jun. om 18:53

  Sehr geehrter Damen und Herren,

  vielen Dank für die zahlreichen Zuschriften, von denen mich an die 1.000 E-Mails in den letzten Tagen erreicht haben.

  Das EU-Parlament hat für eine Verlängerung des “Digital Green Certificate” gestimmt, ich habe selbstverständlich dagegen gestimmt.

  Aber leider lagen wir wieder richtig: Die Aufhebung der Corona-Maßnahmen scheint nichts weiter als ein taktischer Rückzug des Establishments zu sein. Zu sehr hat man Gefallen daran gefunden, den Bürgern unter dem Vorwand der ‘Gesundheitsfürsorge’ die Grundrechte entziehen und beim Wohlverhalten wiedergewähren zu können, ganz so als handle es sich um Privilegien. Genießen Sie einen letzten Sommer der Freiheit. Ist er erst vorbei, wird ein weiterer plandemischer (sic) Herbst vor der Tür stehen!

  Ihre Christine Anderson MdEP

  Dear ladies and gentlemen,

  Thank you very much for the numerous letters, of which I received about 1,000 e-mails in the last few days.

  The EU Parliament voted in favor of an extension of the Digital Green Certificate, and I of course voted against it.

  But unfortunately we were right again: the repeal of the Corona measures seems to be nothing more than a tactical retreat of the establishment. Too much pleasure has been taken in being able to take away basic rights from citizens under the pretext of ‘health care’ and grant them back when they behave well, just as if they were privileges. Enjoy one last summer of freedom. Once it is over, another plandemic (sic) autumn will be upon us!

  Yours, Christine Anderson MEP

 3. Itt az a kérdés hogy ki dirigál az orvosainknak? A lelkiismeretük vagy azállam?
  Nem kell ragoznom, ugye? Próbája az ember(i)ségnek!

 4. OV időben körülbelül az oltások kötelezővé tétele lehetőségének biztosításakor azt hirdette, hogy hisz az oltásban. Általam utólag most lefordítva ez azt is jelenti, hogy pontosan tudta, és meg is mondta, hogy ez politikai kérdés, semmilyen tudományos alapja, bizonyítéka, értelme nincs az egész témakörnek. Sajnos nem eléggé közérthetően beszél, hiszen “értelmezés” szükséges a szavaihoz.
  Kiterjesztve azt is jelenti, hogy tisztában van azzal is, hogy az egész WHO általi világ “gyógyítás” próbálkozás alaptalan, köze nincs tudományhoz és gyógyításhoz.
  Az egészséges élethez való jog, az élethez való jog, a gyógyításhoz hozzáférés értelmezéséhez pedig nem kell az Alkotmánybíróság. Az alkotmánybírósági értelmezés ezen jogok betiltásához kellett, különben nem került volna eléjük a téma. Az általam sértettnek érzett alapjogok pl. a nemet mondás joga az oltásra szankció nélkül, oltási károsodások elismerése, alap és alternatív terápiák igénybevehetősége a “protokoll” helyett, védelem a további mérgeződéstől, oltás tartalmának, hatásmechanizmusának ismerete.
  A kísérletiség nem zárja ki azt, hogy tudom, milyen kísérletben szereplek. Ez a beállítás is egy nagy elnyomó megtévesztés (az összes mindennapi általános hiányos informálás, félre-, vagy nem informálás mellett).
  Arról jó lenne hallani, hogy a hazai orvosok hogyan állnak most hozzá az oltás és oltás károsodások témához, több, mint két év után. Hogyan definiálják a gyógyítást egyébként, amit kötelezően kell finanszírozni. Az ‘amit a politika előír, az a gyógyítás’, az a rossz válasz.

  1. Tisztelt Uram !

   Szélsebesen, és VASTAG BETŰKKEL TEGYE HOZZÁ, HOGY A KORMÁNY TAGJAI ÉS A PARLAMENTI KÉPVISELŐK MENTESÜLNEK AZ OLTÁSI KÖTELEZETTSÉG ALÓL, TÖRVÉNYBE IKTATVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   MINT EGYKORON A VEZÉR KOMMUNISTÁK, MERT “ŐK MÁS ANYAGBÓL VANNAK GYÚRVA” !

   Nincs semmilyen “kísérleti vakcina”, ez mellébeszélés, szebb szóval hazugság ! Nincs kovid, mérgezés van különböző módokon, hogy influeza tüneteket produkáljanak, és génmanipulációs, előre tervezett gyilkosságok az injekciókkal.
   Itt már páran leírták előttem is, hogy NINCS VÍRUS, NEM LÉTEZIK !
   Azt hiszem, hogy embernek mondott lénytől annyira nem undorodtam még, mint a fent említett szeretett vezető, pedig nagy a verseny az első helyért !

  2. Még azon akadtam fenn, hogy az Alkotmánybíróság kvázi hogyan tilthat be egy létező, egyértelmű jogot. A hamis tartalmi értelmezéssel, vagyis félreértelmezéssel (új értelmezéssel, amit eddig senki nem értett a szöveg értelme alatt). Az ilyen ‘döntés’ józan paraszti ész alapon érvénytelen, nem megszavazott. Pedig pont az ő döntésük miatt vagyok munkanélküli már jó ideje, Talán másoknak, joghoz értőknek érdekes lehet a felvetésem.

 5. Beadatná -e vagy beadatta -e a gyerekkori kötelező védőoltást a sajátvérének?
  Miért is kötelező a gyermekkori védőoltás?
  Hol és hogyan kötelezik európa szerte?
  Észrevette, hogy ez a tendencia 40 éve tart és szinte senkit sem érdekel? ( ők azok akik beoltották gyermeküket )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük