„Vakcina” genetikai transzfekció riasztás

“Úgy tűnik, a hírvivő RNS átkerül a beoltottakról a be nem oltottakra.” – Dr. McCullough

Genetikai mRNS covid Az injekciós áldozatok tipikusan két hét-két hónapig termelnek tüskeproteint, egyesek hosszabb ideig, míg egyesek tartósan; ontják azokat a tüskefehérjéket, és ezek sok be nem adott személy számára mérgezőek lehetnek . Ezt már tudtuk. Ez korlátozott jelenség, és az injekciós áldozattal való érintkezést követő tüskefehérje expozícióból származó természetes személyek tünetei időben korlátozottak és önmagukban oldódnak. Az ivermektin és más ellentüskés fehérjevegyületek segítenek enyhíteni ezeket a tüneteket.  

A tüskeprotein a testnedvekben, köztük az anyatejben termelődik, és mérgező a szoptatott csecsemőkre .

Genetikai transzfekció (ez rosszabb)

Exoszómák válnak ki a sejtből

Ami még aggasztóbb, ahogyan azt Dr. McCullough fentebb leírta, hogy az injektált egyedek ténylegesen leadhatják a genetikai anyagot, a hírvivő RNS-t kódoló tüskeproteint az extracelluláris vezikulákban vagy exoszómákban, amelyek átfertőzhetik természetes, be nem injekciózott kapcsolataikat és szeretteiket.

A tüskeproteint kódoló hírvivő RNS három formában található az injektált személyek vérében: szabad formában; a befecskendezett nanorészecskékben; és az extracelluláris vezikulákban (EV), amelyeket „exoszómáknak” is neveznek, amelyek lényegében saját sejtjeink által termelt nanorészecskék. Az extracelluláris vezikulák tartalmazhatják a szintetikus mRNS-t és/vagy a toxikus tüskeproteint is

STB“Vaccine” Genetic Transfection Alert ‣ Dr Mark Trozzi

https://drtrozzi.org/2022/12/13/vaccine-genetic-transfection-alert/

8 thoughts on “„Vakcina” genetikai transzfekció riasztás

 1. Málnaszörpöt kétféleképpen lehet készíteni.
  Sok pohár mindegyikébe külön öntünk szörpöt és vizet, vagy egy nagy kancsó kész málnaszörpöt öntünk ki üres poharakba.
  Az oltás pedig egy radioaktív – elektromos -mágneses hatású málnaszörp. Lehet, hogy málna nincs is benne.

 2. Hát persze hogy nem hagyta ki a pszichobanda az önszóródó vaccinákat. Régi technológiák is tudtak ilyent: amikor egy 6. osztályt leoltottak a kötelezőkkel, mindig keresztülment az iskolában – a nem oltott osztályokban is egy-egy betegséghullám.
  Semmi meglepő.
  Itt lehetnek a grafénon kívül biológiai-(módosított) élőlényként viselkedő entitások ( ivermektinnel parazitairtással eliminálhatóak és immunitást is lehet szerezni ellenük idővel) de sztem nem túl életképesek / nem tudnak szimbiózisban élni =elpusztítják a gazdatestet.
  Azt gondolom, többféle ilyen entitást is kifejlesztettek, lehet tényleg az örök életű testet kísérletezik ill a távirányátásos embert… ahol pl az entitás a grafént építőelemként használja a növekedéshez. Csak ők tudják. De ahogy kikerült a populációba – nem teljesen úgy alakul ahogy szerették volna! Isten végez! Azaz már ők sem tudják.
  Az anyákat, gyermekeket azért oltották ennyire erőszakosan mert azt gondolták, ott van a legnagyobb esély a szimbiózisra. Hisz a gyermeki test rugalmas és adaptív ( túlélés kulcsa).
  Láttam már fekete szemű babát. Gyönyörű volt, és meglepően fejlett korához képest – éreztem benne ” idegent, mást”. De a szeretet amibe burkolták a szülei: na ez az ami keresztülhúzza a pszichok terveit. Nem tudni meddig él egy ilyen kis lény: de amíg itt lesz, szeretetet tapasztal, ami minden felett áll.
  Ezt gondolom: nekünk kell ragyognunk. Szeretetben. Szívünk e-mágneses mezeje az egyedüli megoldás. De legalább ezzel visszakódolhatjuk szeretteinket – hisz a grafén erősít, ad és vesz is információrezgést. Sok sok velünk kapcsolatba kerülő létezőnek segíthetünk. Ha csak pillanatokra is de visszacsatolhatnak milyen Emberként, Szeretetben élni s akinek az a dolga a Nagy Rendezési Tervben ( a Teremtőtől) – az legyűri az idegen befolyást.
  Lehet tőlem ufo és lehet olyan techn. is amit pl elpusztult ősi civilizációból ástak ki. Akkor az azt a civilizációt elpusztította, most meglátjuk mi lesz. Ha meg ufo és egy lélek nélküli faj kutatja a lélek eredetét és mibenlétét ill próbál genetikai hoaxxal keveredni-nos vagy győz az Ember vagy ….
  Szerintem győzni fog.
  Olvastam h a csillagrendszerünk körül erős Fény tűnt fel. Hogy titán-vanádium gömböket találtak a sztratoszférában.
  Itt van a Megváltás éppúgy mint a lélektelenség. Ragyogjunk! A grafén azt erősíti amit kap. Ha a szívünk ragyog, ha harmóniát sugárzunk meghekkelhetjük a rendszert, amit felhúztak (5G, szateliták) -ami arra hivatott hogy ne engedje be az éteri /Teremtői/Isteni energiákat hanem tartsa egy mesterséges alacsony rezgésen a bolygót – pszichok által kontrollálhatóan.
  Hát sztem nem jön be nekik.
  Áldott Ünnepeket, győzzön a Fény. Legyen!
  Amen.

 3. Exoszómák válnak ki a sejtből??? Hová jutottunk???
  ???????????
  Jaaaaaj, dehogy!! Azok ott a tüskékkel ellátott vírusok!!!! Hát nem látjátok? Azon a szép rajzon, amit Béla rajzolt, éppen befelé mennek, nem kifelé!
  Igaz, hogy mozgóképet vírusokról sem sikerült soha csinálni, hogy kiderüljön a mozgásirány, de nem baj, én látom a rajzon, hogy ott húzza a csíkot a sejt felé!

 4. Akármi is legyen az összetétele és a működési mechanizmusa a toxikus kotyvalékoknak az emberi szervezetben, egy biztos: tiltott emberkísérletek folynak globális méretekben, anélkül, hogy az emberi laborpatkányok valós és teljes körű információt kaptak volna a várható kockázatokról és a rövid- és hosszútávú következményekről, tehát a tájékozott beleegyezésük eleve kizárt! Helyette kaptak egy hazug, manipulatív, gátlástalan göbbelsi propaganda-kampányt, hogy rávegyék őket olyasmire, amibe egyébként nem mentek volna bele, mert “minél nagyobb a hazugság, annál hajlamosabbak az emberek elhinni”.

  Az emberkísérletek hosszú távú célja a jelenlegi emberiség túlnyomó részének kiirtása, az életben maradtak totális alávetése, dehumanizálása és rabszolgásítása, és egy új transzhumán-kiborg, nem nélküli, felhő-tudatú és irányítású, Borg-szerű faj kitenyésztése, genetikailag meghatározott kasztokkal. Eközben kikísérletezik az emberi népességen az összes létező szintetikus toxin és sugárzás genetikai, bio-molekuláris, mentális és emocionális hatását, hogy aztán az eredményeket – és az alávetettek biológiai anyagait! – felhasználják a parazita kaszt egyedeinek fajnemesítésére, élethosszabbító eljárásaira. Vagyis a cél az eugenika a “kiválasztottak” érdekében, a többiek rovására, ahogy azt Aldous Huxley már 1934-ben(!) megírta a “Szép új világ” c. (akkor még sci-fi) regényében.

  Az elkövetőket pedig a legcsekélyebb mértékben sem érdekli a laborpatkányaik hogyléte, szenvedése, netán tömeges pusztulása, ahogy dr. Mengelét vagy a Nürnbergben elítélt többi fehérköpenyes hóhért és bűntársaikat sem érdekelte, a fennkölt “tudomány” nevében.

  1. Is there such a thing as auto-immune disease? – let’s look at the evidence
   https://www.bitchute.com/video/BScnJiQlpSve/

   Ebben a videóban az “ismertnek tekintett” ok-okozati összefüggések boncolása és megcáfolása van ismét terítéken.
   Az eugenika kísérletei, ha alapvetően tankönyvi tévedéseket fognak eredményezni, akkor magukkal szúrnak ki.
   Azért lehet szükség ennyi kísérletre, mert az egészről eddig se volt fogalmuk se, és érzésem szerint ennyi kísérlet után se lesz.
   Egyszerűen nem értik, hogyan működik és változik a test, nem tudják levonni a következtetéseket. Rossz úton járnak. Nem tudnak eredményt felmutatni. A végtelen mérgezésből nem lesz egészség, a maguk számára se, hiszen eleve mindenki különböző. De ha mindenki klón lenne, se értenék annak az egynek se a működését, akármilyen apró darabra szedik szét. A laborpatkány szenvedésnek nem lesz kézzelfogható haszna, ezt borítékolni lehet. Pár ezer éve küzdenek a feladattal, és még nem jöttek rá, hogy nincs univerzálisan mindenkire egyformán ható gyógymód.
   Amit pedig már létező alternatív gyógymódok a valós felismerések alapján, azok használatával, az egyént figyelembe véve, sikeresen elértek, na ezek a tudások és ismert gyógyító mechanizmusok elhallgatottak, szinte ki sem szabad ejteni a nevüket, széles nyilvánosság előtt beszélni róla körülbelül csak börtön fenyegetés terhe mellett lehet.

 5. Krisztinának. Huh! Ez szép volt. Belerezgek! Csak annyit hozzá – a tiszta szó, a tiszta művészet, a tiszta hang, lélekből-beszéd, a tájnyelvek, az eredeti népművészet…. – ezek segítenek. Oltottaknak is és szerelmet gyullasztani is.

 6. az Xmrv és módosított hiv vírus teóriákkal mi a helyzet? ezek szerint az oltások egy T sejt aktivációt korlátozó vírust tartalmaznak, amely átvihető, ugyanúgy, ahogy a hiv-et is “védőoltásokkal” terjesztették régebben. erről tudunk valamit, lehet az oltottak vérében bármi ilyen, átadható vírust találni?

  1. A vírus gondolatát gondolattal lehet átvinni. A vakcinában fizikai mérgek vannak. Pontosítaná a kérdést?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük