Great Reset: A globalisták által tervezett tömeges megsemmisítés

A “4. ipari forradalom”, a transzhumanizmus és a Nagy Újraindítás fogaskerekekként kapcsolódnak egymásba, hogy végül megvalósítsák a globalisták nagy célját: az Új Világrendet.

Forrás: AUF1.TV
https://www.auf1.tv/…

https://www.bitchute.com/video/sihRDzNpKmUD/

11 thoughts on “Great Reset: A globalisták által tervezett tömeges megsemmisítés

 1. Nem “vettük” be, csak bevették !!! Pontosítsunk, lényeges !

  Azok a ma is maszkban csoszogó, rohangáló, idióták, rettegők, ezerszer oltottak, akik csak egy gumi defekt miatt születtek meg, és soha nem voltak képesek az emberi szintre emelkedni, csak végig vegetálják és vegetálták az életüknek mondott biológiai működési idejüket, mint a féle nagy méretű baktériumok !!!

  Életük lényege a nincs, a tölt és ürít, ürít és tölt, azért tölt, hogy üríthessen, és azért ürít, hogy tölthessen. A tökéletes nihil, biológiai megközelítésben.

  A puszta létük, a “nem létező” legnagyobb szükséglete, hogy felvizezze a homo sapiens isteni eredetű nemes borát, a “meg ne ártson” löttyé, igya a gyerek is !!!

  Leonardo da Vinci, ” az emberiség nem hagy maga után semmit, csak teli árnyékszékeket “.

  És ezek itt járnak közöttünk, maszkkal a pofájukon ! A “nem létező”, meg idomítja őket, mint hitvány, cirkuszi kutyákat. Hiába, na, a latrina teli van bio mocsokkal, ennek zömét ma embernek mondják, politikailag nagyon korrektül. Felszínesen eleget tettem az elvárásoknak, nem neveztem néven, a néven nevezendőt. De gondoltam belül kimondani az igazságot, szó szerint, és néven nevezve.

  A karavánt megtámadni ostobaság, állig fel vannak fegyverezve, és sokan vannak. A vízhordót kell csak lelőni ! A karaván szomjan döglik.
  Ideje kimondani mindent, ami segíthet !? Én elpusztítható vagyok, megölhető, de az igazság soha ! Azt csak tagani lehet, ideig, óráig.

  1. Komolyan azt kell gondoljam hogy te ennek az oldalnak az egyik “valakije” lehetsz hogy téged folyamatosan engednek ilyen alpári stílusban kommentelni a cikkek alá. Ha így van, ha nem, az a tény hogy mocskosul alpári stílusban öntheted ide a kommentjeidet és még mindig nem vagy kitiltva innen, ez ennek az egész oldalnak a hitelességét is durván alá ássa!

   1. Kedves Tony!
    S.G. írásai mindig találóak, rátapintanak a lényegre. Most valószínű a Bp-i dugóban ült, és fenti posztjában vezette le a feszültséget. 🙂

  2. Ahogy körülnéztem eddigi munkahelyeimen, a kollégák szó szerint igényelték azt hogy valaki irányítsa őket, megmondja nekik mit és hogyan kell tenni, amit birka módon követhetnek. A vezetés pedig nagyon jól tudjuk nem azokból áll akik méltóak és megfelelnének erre a posztra. Sajnos még a jelenlegi “űrkorszakbeli” ember is kegyetlenül ostoba, holott nagyon is intelligensnek és okosnak érzi magát. Hiába a rengeteg információ amiből kedvére szelektálhatna, nem képes rá. Meg kell hogy mondják neki, rá kell hogy világítsák mit is fogadjon el és ezt vakon követi is – csak az a baj ezzel, hogy nem a tudatilag fejlett változatot követi. Az a pár megvilágosodott meg szenved közöttük, mert kiközösítik, elítélik, lehetetlenné teszik, hogy véletlenül se tudjon érvényesülni. Nagyon nehéz, kemény időszakot élünk meg. Én továbbra is a közigazgatás megbénításában látom az egyetlen gyors és hatásos megoldást! Hiába a tüntetés az elégedetlenség, sz…nak rá, sőt ez a céljuk, tisztában vannak vele, hiszen ők a “nagyok” tervelik ki mindezt, melynek a már előre megírt forgatókönyvük az alapja.

 2. A Great Resetről-Nagy Újraindításról való, ilyen formán tálalt beszédeknek az a veszélyük, hogy azt a képzetet keltik, valami később bekövetkező, konkrétabban megragadható eseményről van szó. (Még lehet visszaaludni.) Pedig egy folyamat, amelyben már bőven derékig benne járunk. A globalisták akadálytalanul haladnak előre, akár kés a vajban. Eddig semmilyen érdemi ellenállást, eredményt nem sikerült velük szemben elérnünk, azon kívül, hogy már kétségtelenül pontosan tudjuk, mi is az a Nagy Büdös grétriszet.
  Ha így folytatjuk tovább, hasonlóan fogunk járni, ahogy a régi székely viccben a szekérre felkéredzkedett zötyögő utas. Messze van még Kolozsvár? … Messze van még Kolozsvár? … Az már messze.

 3. Csak egy újabb porszemecske a végtelenül elaljasult és a Great Reset sötét lyukába zuhanó világunkból, amelyben már tényleg vigyorgó pofátlansággal röhögnek bele az egész emberiség arcába: az OPEC+ novembertől csökkenti a napi olajkitermelését. Remélik, hogy – nagy hasznukra – emiatt újból 100 dollár fölé emelkedik az olaj világpiaci ára. Mondhatni, soha jobbkor. Már úgyis túl jól elvoltunk mindennek az alacsony árával, legfőképpen az „energiahordozók” nyomott árával.
  (A más olaja, gáza, benzine stb. drága, persze a vizünket majd ingyen fogják kilopni alólunk a globális „közjó” érdekében, a klímaszínház 4. felvonásában kipusztulás szélére sodródott emberiség megmentésére. Elég jó tippünk lehet az, hogy jövő évben, miután teljesen beleesünk az élelmiszerhiányba, megfizethetetlenné vált árakba, sokan a szó szerinti nélkülözésbe, az ivóvíz letámadása következik. Az erre utaló beszoktató propagandahangokat már a hazai, társadalomba módszeresen beépült barnainges zöld különítmények is hallatják. A startjelet a globálselyemfiú Macron adta meg az augusztus végi, nyaralgatása utáni programbeszédében, amelyben ismertette „a bőség kora lejárt” téziseit. Az aktuális energia- és élelmiszerválság taglalása mellett egyszer csak furcsán közéjük szőtte az ivóvizet is…)

 4. HALÁLVESZÉLYES ZSIDRÁKBAN SZENVED ORBÁNIA!!!
  Melyik nemzetisége a világnak az, amelyik mindenütt ott van, mindenütt irányítja a bankokat, a politikát, mindenütt kihasználja még mindig a második világháború történéseit a maga javára!?
  Mintha más nemzetek nem szenvedtek volna benne, felveszik a németektől a kielégítéseket a mai napig (a zsido.com oldalon meg lehet nézni a mai napig az itteniek kielégítését), miközben más nemzetek tagjai nem kapnak kielégítést, miért van az, hogy börtön járhat sok mindenért több országban a világon, ha csak kiejti valaki a zsidó szót némi túlzással?
  És még feltehetnék száz kérdést, hogy miért ülnek a pénzügyi, oktatási és egyéb lényegi pozícióban szinte minden euro-atlanti és egyéb országban zsidók?
  Amit a pokolban égő Simon Peresz 2007-ben mondott, mára tagadhatatlan (kivéve a vásárlás szót!!!)!!!
  Persze ő is csak pontatlanul, félreérthetően fogalmazott, mint cigány-Hitler a susványosi pikniken!!!

  „Elismerte az izraeli nagykövetség szóvivője, hogy Simon Peresz államfő Magyarország és Lengyelország felvásárlásáról beszélt egy fórumon. – Senkit nem akart megsérteni az izraeli államfő a kijelentésével, inkább szerencsétlen szóhasználatról beszélhetünk ebben az ügyben – reagált a Magyar Nemzet megkeresésére az izraeli nagykövetség.” – anno.

  Büchler András szóvivő szerint Simon Peresz a botrányt kavaró beszédével azt akarta érzékeltetni, hogy a közel-keleti bajok ellenére ilyen nagymértékben fejlődik az izraeli gazdaság.
  Közölte: „Bár a szöveg nem tekinthető tükörfordításnak, ám a felvásárlás kifejezés használata korrektnek mondható.”
  Mint ismert, október 10-én Simon Peresz Tel-Avivban, a Kereskedelmi Irodák Szervezetének éves közgyűlésén mondott beszédet.
  Úgy fogalmazott: „Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani.
  Nézzék meg, mekkora birodalmat épített ki magának rendőrség és katonaság nélkül Bill Gates, s azt is láthatják, hogy micsoda ereje van. (…) Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon.
  Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot
  Nos, csak tisztán katonai ésszel, meg egy kis magyar szívvel-lélekkel van okunk aggódni, hogy az orosz esetleg megelégelte a cionista cinizmust és besegít az itteni “rendcsinálásban” is?
  De ki éli túl?
  A zsidó, a cigány, esetleg véletlen az a pár kósza magyar, aki még itt a “szennyvízből teszttel kimutatható”?
  Nekem ez nem tűnik se alkotmányosnak, se demokratikusnak és igen, bűncselekmény, már nagyon régtől, nagyon mélyen…
  Főként úgy, hogy ISRAHELL még soha nem fizetett semmiért magyaroknak és/vagy gójoknak!!!

  1. Így van! A világ legnagyobb szervezett bűnözési szindikátusa, az emberellenes KM (Góg és Magóg titkos néven) tartja kezében az egész világot a babiloni pénzmágiával, a babiloni talmudizmssal, Baal-imádattal.

 5. NANÁ, HOGY 8 ÉVE is CSAKIS az IGAZAT és a VALÓDIT ÍRTUK MEG a CIONISTA FASISZTÁK ÁLTAL VÉGREHAJTOTT VILÁGRASZÓLÓ NÉPIRTÁSRÓL!!!
  …ami akkor még utópisztikusnak tűnhetett az mára már REÁLIS VÉRALVASZTÁS és TÖMEGES SÁTÁNI PROGRAM!!!

  „A zsidók kirabolják Magyarországot” – hirdeti a jobbikos Gurmai Mihály…
  PRÓBÁLTA ELRETTENTENI a JÓ NÉPET ANNO a PÁLOS TRENDTŐL a FAJTAJELLEG ORBÁN ÁLTAL AGYON AJNÁROZOTT és PÉNZZEL KITÖMÖTT APARTHEID TETT és VÉDELEM “ALAPÍTVÁNY” 2014. 05. 13-án!!!
  https://tev.hu/a-zsidok-kiraboljak-magyarorszagot-hirdeti-a-jobbikos-gurmai-mihaly/

  “Gurmai Mihály a Jobbik vésztői elnöke antiszemita tartalmú posztokat tett közzé Facebook oldalán, szerdán. Az egyik bejegyzés, amelyet megosztott eredetileg a Magyar Pálos Trend oldaláról származik, amely azt taglalja, hogy az új, térítésmentes méhnyakrák elleni oltást „megfertőzte egy zsidó cég”. „Fertőzött a zsidó oltóanyag?!… Magyar leányokat tesznek meddővé?! Államilag támogatott népirtás 2milliárdért?! Mérget oltanak a magyar tinikbe?! Szennyezett összetevők vannak az olcsó méhnyakrák elleni oltásban!!! Gyanúsan olcsón, kibogozhatatlan eredettel és nagyon nem “kóser” összetevőkből áll az a vakcina, amivel meg akarják fertőzni lányainkat a pályázat nyertes csaló zsidó offshore cég tulajdonosai!!!…” – olvasható a bejegyzésben.

  Szintén szerdán tette közzé a „Magyarország Szerelmesei És Felszabadítói” oldalának posztját, amelyben arról írnak, hogy egy zsidó hátterű offshore cég, hogyan ment ki milliárdokat Magyarországról. A bejegyzés egy, a Népszabadságban megjelent cikkre hivatkozik, bár arról, hogy ez a cég zsidó érdekeltségű lenne, nem esik ott szó. „A zsidók kirabolják Magyarországot!!!… A Bilderberg csürhe kamu cégei és bankjai mindent visznek!!!… „Offshore-lázban: Talicskázzák kifelé a hasznot”!!!” – írják a kommentben.

  Gurmai azt is nyíltan vállalja, hogy a betiltott Új Magyar Gárda félkatonai szervezet tagja, háttérképén ugyanis az egyik rendezvényükön gárdista egyenruhában feszít. Mindezek után nem túl meglepő az sem, hogy Gurmai fontosnak tartja az azóta megszűnt “Szálasi Ferenc tisztelői” című oldalon elhelyezett Szálasi-idézeteket is megismertetni potenciális szavazóival.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük