Prof. Dr. Dolores Cahill előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

A Szabadság Világszövetségének elnöke

Kár, nemkívánatos események és halálesetek:
Miért?
Miért nem állítják meg?

One thought on “Prof. Dr. Dolores Cahill előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

  1. Remek előadás! Kár, hogy a 25. perctől látható történelmi tabló részletes magyarázatára már nem maradt idő. Az egész elnyomó, kiszipolyozó rendszer a születési bizonyítványok és a lelkek – vagyis élő emberi lények! – adásvételére, a természetjog helyett a tengerjogra és a társasági jogra alapul. Vagyis nem a jog szolgálja az emberi lényeket, hanem az emberi lények születésüktől fogva alá vannak vetve egy elnyomó jogrendszernek, hogy egy magát kiválasztottnak tartó, beltenyésztett, degenerált parazita kaszt biztosíthassa a korlátlan uralmát a Föld teljes lakossága fölött. Az iskolákban persze ezt nem tanítják, így az embereknek fogalmuk sincs róla, hogy pl. miért van a nevük minden hivatalos iraton csupa nagybetűvel írva.

    Dolores Cahill említette, hogy az emberek többsége el sem tudja képzelni, hogy a vezetőik szándékosan ártani akarnának nekik. Ez azért lehet így, mert egy “átlag”ember élete során nemigen találkozik személyesen echte pszichopatával, akik leginkább a magasabb társadalmi körökben, az ún. “elit”, a cégvezetők, politikusok, celebek között vannak túlreprezentálva, ahol az előrejutáshoz elengedhetetlen az empátia, a lelkiismeret és a morál hiánya, annál fontosabb a gátlástalanság, könyörtelenség és embertelenség. Sajnos egyre többen fogják megtapasztalni közvetlenül, a saját bőrükön, hogy mi mindenre képesek ezek a pszichopata ember-utánzatok. Ebben a világban szó szerint életveszélyes a naivság!

    Dolores Cahill elejtett egy kifejezést az oltásnak hazudott méreginjekcióval kapcsolatban, amely ismét csak merő neurolingvisztikai programozás: “több a kára, mint a haszna”. Ez azt sugallja tudat alatt, hogy mégiscsak van valami (egészségügyi) haszna, amikor pedig szó sincs erről, mert senkit nem véd meg semmitől, sőt! Haszna legfeljebb a Big Pharma számára van, mégpedig a rekord profit, emberek tömeges megnyomorítása és megölése árán!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük