A WHO szerződés felbontása együtt, mielőtt még nem késő

Jelentkezz itt:

https://docs.google.com/forms/d/1yoZCjdw1U8iAGw-MQlJskknJTDYots9_mCGl6ggH6Fw/edit

Szerinted válságban van-e az államnak adott, mindannyiunk közös bizalma, ha az állam, akaratunk ellenére átadja az állami önrendelkezést a WHO-nak, ami így kihat a népi önrendelkezésre is?

Nem azért adunk az államnak 4 évente választásokkal bizalmat, hogy mi gyarapodjunk és ne csak a politikusok!?

HA IGEN, AKKOR TARTS VELÜNK!

Egy új, kimagaslóan hatékony jogi megoldással olyan, Magyarország Alaptörvényével is együttműködő, új közhatalmi megbízást adunk az Alaptörvény B cikke szerint egy új választott képviselő útján az államot képviselőknek, ahol azt kivételesen közvetlenül gyakoroljuk velük, azaz velük (és nem ellenük).

Az ENSZ által biztosított népi önrendelkezési alapjogot az állam – aki idegen érdekeket szolgál ki – sosem kapta meg. Az államnak 1945 óta nincs állami önrendelkezése, azaz szuverenitása: https://njt.hu/jogszabaly/1956-1-00-00 

Az állami szuverenitás hiánya a ma is joghatályos, Párizsban 1947. év február hó 10. napján kelt békeszerződés, és az arra épített további királyi rendeletek és egyéb szerződések miatt van. Ezek a kötelező rendeletek és szerződések kényszerítik az államot az utasított társadalomszervezésre az őshonos, őslakos magyar néppel szemben, pl. magas adók, járulékok és bírságok kivetésére és behajtására.

További részletek a törvényben: https://njt.hu/jogszabaly/1947-18-00-00

További részleteket a Telegramos voice alkalmakkor adunk itt:

https://t.me/stopwhohu

Mindenesetre, ha velünk tartasz, és számíthatunk arra, hogy elgyere és írásba add velünk együtt ezt az új közhatalmi megbízást, akkor jelezd nekünk kérlek itt, ennek a jelentkezési űrlapnak a kitöltésével:

https://docs.google.com/forms/d/1yoZCjdw1U8iAGw-MQlJskknJTDYots9_mCGl6ggH6Fw/edit
Mutassuk meg együtt mennyi őshonos magyar ember él még!

29 thoughts on “A WHO szerződés felbontása együtt, mielőtt még nem késő

 1. Kedves Szakemberek!

  Kevés szó esik itt a sokkG-ről ezért megosztom a gazdag személyes tapasztalataimat amíg még bírom.
  Szórványos kommentelő voltam a különféle alternatív oldalakon aki mindig igyekezet az igazságnak megfelelő, összeszedett és szellemes hozzászólásokat adni, de ez mára megváltozott, már nem írogatok.
  A sokkG pulzáló zümmögő “alapjáratát” egyébként azóta érzem a mióta felszerelték de azt még meg lehetett szokni.
  Február közepe után a gondolatrendőrség aktiváló törvény életbe lépésétől érzem, hogy valami borzalmas történik velem. Először csak rettenetes szívdobogással ébredtem éjszakánként erős fejfájással és valami fura érzéssel mintha az életerőt szívnák ki belőlem. Ha nem aludtam, de feküdtem, mert korábban is max 3 órákat aludtam éjszaka, az éjszaka csendjében furcsa szakasosan kezdődő, hegesztés vagy elektromos sokkoló hangjához hasonló sercegő vagy morajló hangot hallottam ami egyre folyamatosabbá vált pici szünetek beiktatásával. Ha ököllel ütöttem a levegőbe pár pillanatra elhallgatott majd újrakezdte, erre megint ütöttem. Lehetett játszadozni. Egyébként fülemben füldugóval és fejemen párnával is ugyanolyan erővel hallom vagy inkább érzékelem. Volt olyan is hogy ülés közben kaptam egy 10 másodperces “hanghatás” dózist majd pár pillanat után egy újabbat a végére a pulzusszámom kb. a duplájára nőtt. Alvásról azóta gyakorlatilag szó sincs. Ennek 2 hónapja.
  Mivel a remény hal meg utoljára, ezért még a téli hajnali 0 fokba kimentem távol a erdős dombok közé ahol tudtam nincs semmilyen mobilos térerő, hogy ott éjszakázzak. Természetesen mindenféle digitális kütyü nélkül, mert soha nem használok. Fél egykor elkezdődött és szűnni nem akart úgyhogy fejlámpa világánál hazajöttem több óra gyaloglással, hogy legalább ne fagyjak meg. Budapesten természetesen ugyanaz folytatódott utána. Sok minden kipróbáltam lementem a pincébe, hogy pihenjek de pár perc alatt ott is rám talált, pedig nem vagyok beoltva. Kimentem az autóba aludni de kiderült, ott sem vagyok biztonságban. A házban egy éjszaka több tucatszor váltogatom, hogy a hideg kőre vagy a szőnyegre fekszem de sajnos csak percnyi nyugalma van az embernek.
  Aztán mostanában, amikor jobb idő lett kimentem újra a dombok közé a térerő lefedettségek birtokában, de csalódottan kellett tapasztalnom, hogy mindenhol tudják hol vagyok, a semmilyen mobilos térerős, helyeken is, és ugyanúgy csinálják a sokkolást. Talán csak nem a műholdak segítségével? És a földi telepítés csak olyan biztonsági ráadás? Ilyen gondolataim vannak. Vagy miféle technológia ez?
  Egyébként mostanában már éjjel nappal megy szakaszosan vagy szinte folyamatosan váltogatva a nyugalmam megzavarása érdekében. Ha valakinek beszélek erről és a sejtelmemről azonnal jön a figyelmeztető energiaimpulzus. A házban ha egy pillanatra megállok már érzem, és arra van kényszerítve az ember, hogy állandóan mozgásban legyen pihenés nélkül. A számítógép előtt sem érdemes ülni, fogalmazgatni. Ha fekve mégsem mozdultam ebbe a hegesztés zajba az eredmény lüktető fejfájás, szívfájás le-föl nyilalásokkal, és ólmos fáradtság. A szervezetet kiszárítja és nagyon szomjas az ember. És a legújabb tünet, hogy a fogaim elkezdtek romlani feketedni letöredezni, mindez pár hét alatt. Ez tipikus sugárzási behatás. És a szervezetem a lúgosító táplálkozás dacára egyre savasodik el.
  Egyébként a hozzám közel állók nem érzik bár egyszer egy különösen nagy impulzusnál más is érezte a szomszéd szobában is. De ez nem csoda mert alapjában véve én vagyok a megtámadott személy akire fókuszálnak.
  Érdekes ha teljesen kimerevített gerinccel ülök például, akkor csak időnként jön az 1-10 másodperces kellemetlen, borzongató zaj, de ha kényelmes, ernyedtebb pozíciót veszek fel akkor szinte folyamatosra vált, mintha lefeküdtem volna. Tehát így büntet a bágyadtságomért. Ez lenne az intelligencia ami mesterséges?
  Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a “kitüntető” figyelmet mert más oldalakat működtet, cikkeket ír, nyilvánosság előtt szerepel mégsem látszik rajta, hogy ilyen problémái lennének, én pedig csak egy egyszerű kommentelő vagyok, komoly durvaságokat sem írtam, de valami miatt nagyon rám szálltak, és lehet, hogy számomra végzetesen. Két hónapja 51 évesen még 1 karos húzódzkodásra voltam képes a több mint 70 kilómmal, egyik kezemmel a zsebemben a másikkal megkapaszkodva a rúdban, most pedig alig vonszolom magam. Pedig csak néhány hét telt el.
  Ne legyen igazam, de ha az amit sejtek igaz, akkor mindenki úgy fogja felvenni a következő oltást mint a kisangyal és akkor talán még orbánnak is igaza lesz, hogy előbb-utóbb az oltatlanok is be fogják látni, hogy vagy felveszik az oltást vagy meghalnak. Remélem értik mire gondolok tisztánlátó orvosok. A sokkG is hatékony…

  1. Kedves messzetekintő,
   Azért nyugtasson meg, hogy utánajár az Ön esetére alkalmazható terápiának, és nem marad ennyiben az állapota. Nem vár vele túl sokat.
   Egyébként pedig szerintem nem fogják felvenni az oltást az emberek, mert beláthatatlan a következménye.
   Előbb halnak meg az idevezényelt kínai terroristák, ha bepróbálkoznának a kényszerítéssel, legalábbis a konyhakésem éles az én esetemre. A kés beélesítése vonatkozik minden egyéb abnormális kényszerítésre is, amikor erőszakosan, vagy sunyin a normálisakat próbálják ellehetetleníteni.

   Egyébként az oltatlanoknak kártérítés járna, az elveszett életidő alapján. Az alapján fizetnék kártérítést az oltatlanoknak, hogy mennyi időre esnek ki az oltás fenyegetettség miatt a munkából. Vagy mondjuk egy normális betiltott híroldal kártérítése az, hogy az oldal mennyi ideig van betiltva.
   Egy élet ára a 2022.10 havi bejegyzésem alapján 45 millió euró, és számoljunk 75 évvel. 50 ezer euró/hó /fő a kártérítési összeg a munkából való kiesés miatt. (19,6 millió forint). Én 3 évnél járok, és abnormális jogi korlátozás miatt nem végezhetek például alternatív gyógyító tevékenységet, külföldi -nemzetközi felsőfokú diplomával, és ehhez egy, a végzéskor kiadott magyar szakmai minősítéssel. Pedig végig sok-sok embernek segíthettem volna eddig is, az elmúlt 6,5 évben. Abnormális világban ez a normális. Amikor valaki “magas szinvonalú oktatásról” beszél, akkor én sose értem. Én azt élem meg, hogy hiába a magas színvonalú oktatás, ha az országban betiltott, “csak” indoklással.

   1. Kedves Hegedüs A.!

    Orvoshoz jóval Covid előtt fordultam utoljára és már nem is fogok többé.
    Ellenben megpróbálkoztam alternatív gyógymóddal. Kezdetnek a sok negatív hír olvasását már néhány hete korlátozom, de ez annyi volt mint halottnak a csók.
    Tegnap éjszaka kipróbáltam testregeneráló, stressztoldó zenét hallgatni és kétségtelenül hatásos annak ellenére, hogy a frekvenciás támadás nem múlt el és nem is enyhült. Most, hogy ezt a válaszomat írom, is ilyen zenét hallgatok.
    Jótékony frekvencia a káros frekvencia ellen.
    De sajnos önmagában nem 100 %-os ha valakinél folyamatos a stresszhatás utánpótlása. Az embernek koncentrálni kell arra is, hogy tudatosan ellenálljon az auráját megbontó, szétziláló, életerejét elszívó hatásnak. Erőt kell kérnie gondolatban és azt kell mondania NEM. És közben a tágított tudatommal próbáltam eltolni magamtól. Ezt csináltam egész éjszaka, jó nagy krízis volt, de kora reggel csodák-csodája, az idejét nem tudom mennyi idő után fél órácskát aludtam. Az ébredés ellenben nem volt kellemes a már említett G általi káros hanghatásban fürdőzés miatt. Tehát önmagában kevés az alfahullám. De napközben jóval több erőt éreztem és elsősorban nem a fél óra miatt. A kezdeti megvilágosodás erejét.
    Egyébként ezt a egész rendszer egy mesterségesnek nevezett intelligencia irányítja ami szerintem egy automata. Nincs benne szánalom, ha az ember esetleg olyat ír le ami a beletápláltak szerint tilos arra arra rászáll, az idegrendszerét szétzilálja, idővel, megbetegíti, megöli. De fel kell venni a harcot vele meg kell állni még ha károsít is mert folyamatosan menekülni nem lehet, mert az már az őrület.
    Talán misztikusnak tűnhet amit most írok de úgy vettem észre maga hozzászólásai időnként filozofikusabb, talán jártas a spirituálisabb megközelítésben is, ezért bátorkodtam leírni ezeket mert talán megérti.
    A frekvenciákkal (csak ki kell választani) gyógyítani lehet de ölni is.
    Az ölésnek pedig fokozatai, gyorsasága, sokféle természete van. A sokkG minderre képes a politikai, ideológiai ellenfelek, ellenállók kiiktatására, hatástalanítására, semlegesítésére, vagy minimum megtörésére. Ezért nem hiszem, hogy egy konyhakéssel sokat ér az ember még ha éles is.
    Mert az automata rá fog szállni az oltatlanokra ahogy a szókimondókra is, és nem lesz benne kímélet, mert valójában egy gép.
    Ezért írtam le amit orbán mondott, hogy idővel az oltatanok is be fogják látni, hogy vagy beoltatják magukat vagy meghalnak.
    Mert ő tud a nagy tervükről, hiszen sokan tudjuk kicsoda.

   2. Kedves messzetekintő,
    Én is az alvásmegvonás miatt kezdtem írni. Ezen az oldalon is találhatna segítséget, felvéve a közvetlen kapcsolatot az oldal üzemeltetőivel.
    A kínai terrorral kapcsolatban az jutott eszembe, hogy ha likvidálnánk a kínai állami terroristákat, akkor megtámadnák az országot cserébe? Nekik, ahogy a sokG-jüknek is, semmi keresnivalójuk nincs az országban. Biztonsági kockázatot jelentenek.
    Valamint továbbra is fontos lenne olyan polgármesteri, önkormányzati programmal találkozni, ami meghirdeti a természetes rend és nyugalom visszaállítása érdekében a sokG kikapcsolását. Semmi szükség rá. Még nem találkoztam ilyennel, pedig létszükséglet lenne, amennyiben az élet létszükséglet. Megoldaná a hülye sokGsokk támadó gépek kikapcsolását is. Félni a gépektől?

    1. Kedves Hegedűs A.,
     Esetemben nem csak szimpla álmatlanságról van szó, hanem attól sokkal többről. Ha érdekli Edward kommentelő lentebb lévő javaslata alapján utánanézhet.
     Egyébként a sokkG a kínaiak nélkül is itt lenne, és amíg le nem kapcsolják az áramforrásról működni is fog.

  2. Kedves Messzetekintő Kém!
   Az alvásmegvonás nem tréfa. Esetleg megpróbálhatna kialakítani a lakásában egy minden oldalról, alul-felülről zárható Faraday-kalitkát, belülről “kitapétázva” fém szúnyoghálóval vagy alufóliával, hogy legalább aludni tudjon valahol.
   Lenne még más, kevésbé technikai jellegű tippem is, de az csak személyesen Önre tartozik.
   Sok erőt és kitartást kívánok!

   1. Kedves Trynity!

    Irányított energiájú fegyverek, például láthatatlan hullámhosszú lézer kivédésére nem hiszem, hogy elég lenne a Faraday kalitka mivel egy autó is a szerint az elv szerint működik, és abban is próbáltam aludni de ugyanaz jelentkezik perceken belül, mint akár a pincében. Egyébként nem az alvásmegvonás a legnagyobb gond hanem az, hogy sunyin megtámadtak valamivel ami negatív módon hat a szervezetemre.
    Egyébként nem vagyok kém, hanem több minden egyéb tevékenység között például 30 éve asztrológiával foglalkozó személy és a jövőt fürkésztem. De most már azt is kutatom mi okozhatja ezt nálam. Néhány kommentbeli ideológiai állásfoglalásom miatt ilyen hatalmi válasz előrevetíti mi várhat a másként gondolkodókra.
    Persze ha valami hülye hatalmi gépezet a szellemes nick név választás miatt rám szállt, mert azt, hiszik kém vagyok, annak a negatív hatását én fogom elszenvedni akár az életem árán. De akkor irány a Nirvána.

    1. Kedves Messzetekintő Kém!

     A közkeletű tévhittel szemben az autó NEM Faraday-kalitka, mivel nem teljesen védett pl. az ablakoknál, más részei pedig egyenesen antennaként működnek.
     Az alvásmegvonás azért nagyon nagy probléma, mert alvás közben kell(ene) fizikailag és pszichésen is regenerálódnia az emberi szervezetnek. Ha ez alváshiány miatt rendszeresen elmarad, akkor idővel a testi és pszichés túlterhelés miatt a szervezet végül teljesen kikészül és megbetegszik, majd végül feladja. Nem véletlenül ez az egyik legkegyetlenebb kínzási módszer. Még egy gépet is le kell állítani rendszeres időközönként, hogy karbantartsák és feltöltsék üzemanyaggal, hát még egy emberi szervezetet…
     A szervezetének csak akkor van esélye megbirkózni a napközbeni EMF-sugárzás-, stressz- és egyéb terheléssel, ha alvás közben van lehetősége regenerálódni.

     1. Kedves Tinity!

      Javaslom nézzen utána lejjebb az Edward által számomra kommenteltnek, óvatosan ahogy ő javasolta.
      Rá fog jönni, hogy a rögzített GPS pozícióban maradás, például fekvés, ülés, állás egyenesen pusztító hatású arra nézve akire extra módon ráálltak, és a Faraday kalitka itt nem segít, más módon kell védekezni.
      Itt számunkra szinte felfoghatatlan technológiáról van szó.

 2. https://m.facebook.com/100072422123684/videos/mar-mari-emmanuelt-a-kovid-kritikus-%C3%A9s-palesztina-p%C3%A1rti-%C3%A1ll%C3%A1spontj%C3%A1r%C3%B3l-ismert-au/1164086771273109/

  A gépek kikapcsolhatók. Gondolom más sugárzás védelem is lehetséges, de jelen sokkG esetben a kikapcsolás az egyetlen értelmes megoldás.
  A reális veszély a videón látható, ezért kell a magyar fegyverviselést megszavazni. A polgárok fegyvertelenül nem tudták megvédeni a papot.

 3. Tisztelt messzetekintő. Kérem keressen rá a neten , de ne sajátgépről.UNIMAS IBEC Laboratorium Malajzia. ISNAH kisérlet.Scientific & Academic publishing.Nem csak önnek vannak ilyen tünetei. Sok szerencsét!

  1. Kedves Edward,
   Elmagyarázná pár mondatban/oldalban miről szól ez az ügy? Mitől kellene megint rettegni?
   Leírni se lehet?

   1. Nem gondoltam ilyen naivnak. Figyelmesen el kell olvasni a tanulmányt, és ha valamit nem ért annak is utánaolvasni, továbbá jeleztem a tüneteimet fentebb. De ha magára is ráállnak rá fog jönni, hogy onnantól kezdve az életben maradásnak nagyon kicsi az esélye. Talán a csoda még segíthet.
    Írom ezt úgy mint a túlélők túlélője, de nem tudom még meddig.

    1. Nem tudom, mit olvassak el. Pont erre kérdeztem rá. Szerintem mást találtam meg.
     Arról sokkal régebben már írtam, hogy szerintem az mindegy, hogy az irányított besugárzás infra vagy ionizáló röntgen (mint a rákosok “sugárkezelése”) sugárzás. Egyformán deformál, ha mesterségesen és tartósan adják. Ez a véleményem azóta se változott.
     Nagyon titkolózik, és kitérő választ ad. Ezt pedig már nem tudom komolyan venni.

     1. Kedves Hegedüs A.!

      Én az egész tanulmányt elolvastam, sőt utánaolvastam olyan dolgoknak amit nem értettem teljesen, és annak a lényegét elküldtem kommentben magának de az nem jelenhetett meg ezen az oldalon. Vajon miért?
      Egy olyan technológiát tár fel ami teljesen új megvilágításba helyezhetné az állítólagos vírusról szóló vitát.
      Kíváncsi vagyok ez a válaszom megjelenik-e?

   2. A keresőbe annyit Írjon “unimas ibec”. Az oldal lefordítását kérje, majd az oldalon rátalál az ISNAH kísérlet cikkre.
    Én figyelmesen kétszer elolvastam a tanulmányt és lényegében megértettem. Nincs vírus, de betegség kiváltás van, egyénre célozva. És még sokkal több minden kiderül.
    Remélem megjelenik amit írtam.

    1. Köszönöm.
     Sajnos továbbra se találom a cikket. Úgy tűnik, örökre rejtély marad.

 4. Már több éve nem csak nehézfémek vannak a chemtraillel szórt anyagban, hanem USA-ben és egyes európai egyetemeken kikísérletezett, nanoburokba zárt laborvírusok. A burok, miután kiszórták, földi hőmérsékleten felszakad, a vírus genomot pedig fújja a szél, belélegzed. Így beteg az egész világ 2 hetente, mivel minden 2. héten újabb laborvariánst szórnak, egyáltalán nem természetes terjedésről és mutálódásról van szó. Amíg ezt nem fogják fel az emberek, annyi járványt csinálnak aeroszolos nanoburokba csomagolva repülőkről szórt chamtraillel, amennyit csak akarnak.

  https://portal.research.lu.se/en/equipments/lund-university-aerosol-and-climate-laboratory

  1. Laborvírus. Aha, ami nincs is…
   Tessék már kimondani, hogy NINCS!
   A valódi kutatók rögtön, azonnal leleplezték, és ez volt már pár száz éve.
   Csak az álkutatók “kutatják” még mindig, serényen.

 5. Tisztelt Messzetekintő kém.Ha összeköti Garyayev tanulmányait (wave genetics) az ISHNA-kisérlettel akkor kezd igazán összeállni a dolog.Ez így nekünk SAKK de nem MATT.Többet sajnos erről itt nem írhatok. Valóság néha túlszárnyalja a képzeletet.Vizsgálják meg az állatok vérét is.

  itt az oldalon.

  1. Szélhámosság témában ezt találtam:
   https://tothmihalyzoltan.hu/blog/2021/02/02/professzor-gargajev-betiltott-felfedezese-es-rejtelyes-halala/

   Ez egy példa arra, ha valamit nem tudtak bebizonyítani, akkor helyette végtelen hazugsággal próbálják tetézni a kiindulási hazugságot. Vagyis ha a vírus létezését hazug módon feltételezik, akkor hozzá gyártják a kvantumgenetika, hullámgenetika hazugságot.
   Nincs vírus, nincs gén, a baktériumok nem károsak stb.
   Aki baktériumot akar ölni, károsan avatkozik bele a gyógyító testi folyamatokba. Ha sikeres egy gyógyító folyamat, eltűnik a gyulladás, eltűnik a helyreállító többlet baktérium. Viszont addig nem szabad kiirtani az alap normális mennyiségeket se.
   Teljesen elmebeteg dolog rákattanni a baktériumok irtására.
   Elmebeteg dolog hülyét csinálni a baktériumokból, megzavarni a működésüket, akár méreggel, akár rezgéssel.
   A betegség az ilyen beavatkozástól nem fog eltűnni, csak elmélyülni.

  2. Tisztelt Edward! Csak fogászati érzéstelenítővel juttathatták belém a nanoszenzort, mert anélkül nem tudom elképzelni, hogy beazonosítsanak, vagy a két másik lehetséges ok, hogy oltottról oltatlanba is átkerülhet, vagy a chemtrail jeladó fémrészecskéi által? De akkor az egyedi azonosítás hogyan történhet? Újabb, elrejtőzésre való próbálkozásaim során, több méterrel a föld felszíne alatt is rám találtak, mobltelefon, smart készülékek, személyi igazolvány és egyéb beazonosító plasztikkártya nélkül, kültéri 4G mellett.
   Három hónappal ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ilyen technológia létezhet. És most a saját bőrömön kell tapasztaljam, hogy létezik.
   Nem voltam eléggé messzetekintő.

   1. Kedves messzetekintő,
    A kültéri 4G az tudtommal 4G+, vagyis álnéven 5G. A “napelemes” órák is szóba jöhetnek adóvevőként, a kém cuccok is, pl. tollak stb. A föld felszíne alatt, pl. barlangban, pincékben is ki lehet építve bármi, minimum közvilágítási adóvevő, mozgásérzékelő, vagy fejlámpa, a metró pedig triviális.
    Ha követik, az látható a kiválasztható wifi kapcsolódási lehetőségeknél az eszközökön. De csak valamiért fontos embereket követnek és szekálnak.
    Az én fogorvosi injekciómban grafén lehetett, ami épp elég baj. Chip-et mi értelme lenne tenni mindenbe? Talán esetleg épp az, hogy senkit ne lehessen egyértelműen beazonosítani, és ellopható legyen pont az a digitális személyisége, ami szándék szerint az igazi. A sok chip között elvész. Ez a baj a digitális semmivé tevő technológiával. Digitálisan semmivé tesz. Addig jó, amíg valaki nem aktiválja a digitális személyi nyilvántartását, hanem marad minden adata papíron.

    1. Kedves Hegedüs A.!

     Egy több mint 50 éve összeomlott, tanyaépület mellett lévő pincealagútban éjszakáztam és elhiheti, hogy mindenre felkészültem, ezért semmi technikai eszközt nem vittem magammal, órát sem, lámpát sem, semmit. Csak egy mécses világított a vacsorám alatt, de azután azt is eloltottam. A vacsora alatt minimális mértékben a G pulzálását érzékeltem, de ahhoz már hozzászoktam. És csak azután kezdődött a kellemetlen, távoli morajlásszerű hang (ami kiszívja az emberből az életerőt és olyannak tűnik mint amikor megtalálják az embert), majd a szinte összefüggő elektromos kisülések zajához, hegesztéshez hasonló hang, hogy vízszintesbe helyeztem magam és kezdtem álmosodni. Ez pedig a bioelektromos rendszert teszi tönkre, rázza szét. És ez hosszú órákon keresztül tartott, hajnalig amíg ki nem mentem, hogy elvégezzem a dolgom. Utána visszamentem mécsfény mellett áthurcolkodtam a pincealagút kb. 10 méterrel távolabbi részére és ott megpróbáltam az alvást, de a fent leírt folyamat ott is lezajlott.
     Egyébként ettől a tanyahelytől több kilométeres körzetben nincs semmi emberi hajlék.
     Este erős szürkületben tettem meg az oda vezető utat fekete ruhában és napszemüvegben szinte vakon lépdelve a földúton. Többször túráztam arra, ismerem a járást de ilyenformán nehéz volt haladni.
     Egyébként az én fogászati érzéstelenítésem pont ugyanúgy zajlott le 2021 végén ahogy maga leírta. Én próbáltam meggyőzni a fogorvost, hogy nekem nem kell, de a sürgősségi beavatkozást nem végezte volna el a fogászati ambulancián, hogyha nem kérem. Mivel egy óra után sem hatott semmit az injekció, még egyet belém akart erőltetni de azt mondtam azt már nem, kezdjen hozzá. Biztos vagyok benne, hogy akkor lettem megbillogozva.
     Korábban olyan helyeken is próbáltam éjszakázni ahol semmiféle térerő sincs, de ott is a fentekben leírtak történtek. A Starlink műholdakra gyanakszom.
     És még egy ijesztő dolog. Azóta, hogy ez elkezdődött (kb. két és fél hónapja) a fogaim is elkezdtek belülről romlani és elkopni. Volt egy több mint 25 éve amalgámmal töltött jó állapotú fogam leghátul. Nem volt vele bajom. Most a fog félig eltűnt, de ami még ijesztőbb, hogy a benne lévő amalgámrész ferdén simára van polírozva, és csillog a szám mélyéből ha kinyitom. Ilyenre szerintem csak valami lézer képes, esetleg egy olyan irányított energiájú távoli lézerfegyver amit rajtam tesztelnek.
     Tehát nem csak arról lehet szó hogy elektromágneses hullámokkal blokkolják az elektronátvitelt és digitális mérgezést okoznak nálam, hanem valami többről. Ha ez műholdról történik akkor már megvan miért nem lehet elbújni előlük.

 6. Tisztelt messzetekintő kém.A elsővel lehetséges a másikkal csak testi kontaktus útján a harmadikkal nem. De le tudja ellenőrizni egy 2015 körüli smart telefon bluetooht-jával .Mac-címet fog generálni . Ha nem jelenik meg semmi az jó,de a közelben ne legyen más bluetooth jelet kibocsájtó eszköz.Valószinüleg az ön esetében a kapcsolódást kell felbontani,A ISNAH tanulmány leírja hogy ez hogy lehetséges.Ne féljen ,szedje össze magát és gondolkodjon pozitívan .Legyen kreatív ne adja meg magát, másoknak is sikerült magának is fog.Nekem fél évbe telt.(Cardio Chelate with EDTA)+multimineral.Ja és még valami a Hardwear mindenkiben benne van a Softwear még nincs.És ez a program úgy működik mint az amerikai BINGO csak világszinten.Tisztelt messzetekintő többet nem kommentelek mert már csak durvább dolgokat tudnék írni és nem akarom kockáztatni az oldal működését.Szükségünk van a portálra és bátor üzemeltetőire Ők a tiszta szívű igazi MAGYAR EMBEREK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük