Volt francia képviselő: Macron elnök nem kapott Covid ellen oltást, mert a vakcina nem biztonságos


Rumble: https://rumble.com/v2djqkk-volt-francia-kpvisel-macron-elnk-nem-kapott-covid-ellen-oltst-mert-a-vakcin.html

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/s41gYFcvhA4W/

16 thoughts on “Volt francia képviselő: Macron elnök nem kapott Covid ellen oltást, mert a vakcina nem biztonságos

 1. VÉSZHELYZETI RIADÓ MINDENKINEK!

  “Több mint 100 nemzet kötött globális megállapodást, a „Project Sandman” elnevezést az USA-dollár és a petrodollár dominanciájának megszüntetésére és megszüntetésére.

  A „Project Sandman” egy 100+ nemzetre kiterjedő megállapodást ír le, amely elindítása esetén a nemzetek egyszerre dobják ki a dollárt, és hagyják el a „petrodollár” státuszt, amely lehetővé tette az Egyesült Államok számára, hogy 50 éven át élvezze a fiat pénzhamisítást és anyagi bőséget a pénznem rovására. mindenki más. Amikor ez a döntés megtörténik, a dollár és az összes dollárban denominált eszköz szó szerint egyik napról a másikra a nulla közelébe süllyed.
  Ez azt jelenti, hogy minden dollárban denominált bankszámla, kötvény, nyugdíjalap, kincstár és egyéb befektetési eszköz lényegében nulla lesz azon egyszerű oknál fogva, hogy minden bank és piac befagyasztja a működését. (Ez a James Rickards „Jég-9” forgatókönyve.)
  A tőzsdén lévő pénzeszközök ezeken a piacokon ragadnak, és a teljes banki és pénzügyi infrastruktúra katasztrofális likviditási válságba kerül, amely szinte az összes pénzügyi tranzakciót „befagyasztja”.
  A hitelkártyák működése leáll. Az élelmiszerjegy-rendszerek leállnak és nem is maradnak. Az ATM-ek nem működnek. Az elektronikus átutalásokat leállítják, a csekkeket nem teljesítik, és a bankok offline állapotúnak tűnnek, amikor az interneten keresztül hozzáférnek hozzájuk, és „karbantartási” üzeneteket jelenítenek meg a pánikba esett felhasználók számára.

  A dollár összeomlása szándékos terv, hogy az éhező tömegeket egy digitális dollárellenőrző rácsba kényszerítsék.

  Ezt a forgatókönyvet a dollár fiat valuta szándékos összeomlására tervezték, és arra a kísérletre, hogy mindenkit rákényszerítsenek a banksterek által vezetett digitális dollárrendszerre. A pánik közepette az embereknek egyetemes alapjövedelmet (UBI) és élelmiszer-jóváírást ígérnek (szigorúan betartják az élelmiszer-adagolást), de csak akkor, ha a jóváhagyott digitális pénztárcarendszert ugyanazok a bűnözők üzemeltetik, akik az utolsót költötték. 50 év kifosztja a dollár értékét.
  A kétségbeesett emberek engedelmeskednek, és eladják a lelküket (és a szabadságukat) néhány további étkezésért cserébe… még akkor is, ha jövőjüket eltörli a Szörnyeteg pénzügyi rendszere, amely örökre rabszolgaként és elszegényedve fogja őket tartani.

  Íme egy nagyon informatív videó Ben Armstrongtól, a The New American-től, aki a petrodollár közelgő összeomlását mutatja be:

  Amikor a petrodollár véget ér, a zavargások sem maradnak el
  Amerika illegitim megszálló „kormánya” jelenleg dollárbillió dollárt pumpál ki fiat valutában, utolsó, kétségbeesett lépéseként, hogy kifosztja a rendszert annak végső összeomlása előtt. (Nem gondoltad, hogy az Ukrajnának szánt „segélyek” milliárdjai valóban Ukrajnának irányulnak, ugye?)

  A háború Oroszországgal csak a fedősztorija ennek a tervezett összeomlásnak és Amerika régóta tervezett lerohanásának, miközben a csúcson lévő árulók (Biden stb.) lopott zsákmánnyal töltik meg bankszámláikat.

  Amikor a kőolajdollár összeomlik és a bankok befagynak, szinte azonnal zavargások kezdődnek az Egyesült Államok minden nagyvárosában. Teljes káosz fog uralkodni, miközben a kétségbeesett, semmitmondó, felkészületlen tömegek gyilkolják egymást, miközben megpróbálnak élelmet, vizet és lőszert találni. A jogállamiság összeomlása megdöbbentően gyors lesz, az országos káoszba egyetlen rendőr vagy nemzetőr egység sem fog beavatkozni.

  Csak a vidéki területek lesznek biztonságban, mivel a helyi polgárok és a rendfenntartók együtt dolgoznak azon, hogy megvédjék a helyi közösségeket a menekültek hullámától és a városokból szétterjedő erőszakos bandáktól. Gyors lesz az igazságszolgáltatás a fosztogatók, erőszakolók és gyermekkereskedők számára, miközben a helyi templomokat elárasztják a menekültek, akik korábban az (összeomló) városokban éltek.

  A halálhullám felgyorsul, és az összeomlást követő néhány napon belül milliókat fenyeget a halál veszélye az alapvető higiéniai feltételek hiánya miatt, miközben a demokraták által irányított városok utcáin ömlik a tömegek ürüléke. Működő elektromos hálózat hiányában a települési vízellátás is összeomlik. Egész városok, például Los Angeles esnek egy halálos vízhiányos forgatókönyvbe, amely olyan erőszakkal és törvénytelenséggel párosul az utcákon, hogy még a humanitárius segélyszervezetek sem mernek belevágni a harcba.

  Alsó vonal? Tömeges éhezés, káosz, törvénytelenség, erőszak, betegségek és elnéptelenedés.
  Más szóval, mindent, amit a globalisták mindvégig akartak Amerikának.
  Ezek közül egyik sem baleset. Minden el van tervezve. Bidenék, Clintonék és még az olyan neokonok is, mint Bush, az első naptól kezdve részesei ennek a tervnek. Ez az Amerikai Egyesült Államok ellenőrzött lebontása, akárcsak a 7-es épület.”
  Ugyanez lesz Európában is. Éhezők viadala élőben.
  https://prepareforchange.net/2022/03/25/100-nations-have-global-agreement-now-being-deployed-called-project-sandman-to-drop-and-end-dominance-of-u-s-dollar-and-petrodollar/

 2. Volt esze, hogy nem oltatta be magát. Gondolkodott, és erre a következtetésre jutott. Ez a lehetőség mindenkinek adott volt, de nem éltek vele, hanem beoltatták magukat. Aki nem oltatta be magát, az nem csodálkozik ezen a híren, mert a fejében folyamatosan résen van a józan ész. Nagyon nagy árat fizetnek az oltottak az ostobaságuk miatt, de ne akarja senki megmenteni őket! Ennél jobb tanulópénzt soha nem fizették még az életben. Majd ez a nagy tévedés fogja őket rábírni a gondolkodásra, nem az ébresztgetés, a tájékoztatás, a videómegosztás, hanem a saját nyomorúságos helyzetük.

 3. Nagyon kíváncsi vagyok hány ilyen leleplezés kell még, hogy elérje az emberek kritikus tömegének ingerküszöbét.

 4. Egy román oldalon találtam fordításban Trump 16-ai üzenetét a globalista bagázsnak. A video is ott található:
  A NYUGATI CIVILIZÁCIÓRA A LEGNAGYOBB VESZÉLYT NEM AZ ORORSZOK HANEM MI MAGUNK JELENTJÜK.
  https://www.activenews.ro/externe/Manifestul-lui-Trump-Cea-mai-mare-Amenintare-pentru-civilizatia-occidentala-NU-este-Rusia-ci-NOI-insine-VIDEO-180701
  nyilván, hogy nem magánakcióként beszél, kb az a platform üzente ezt, amely Muskot is terelgeti.

 5. Hátha valaki nem tuudta
  Németországban az Ukrajnából betelepítendő embereknek kiszemelt német házak tulajdonosait találják koronavírusosoknak. Micsoda véletlen!

 6. Sokan vannak még ilyen NAIV műsorvezetők mint ez a gyerekfejű is?
  Nekik kellene a legjobban értesültnek lenniük, hiszen napi szinten ott vannak a tűz körül, az információ tömkelegiben benne.
  Azt pedig hogy a XXI.században ennyire ne tudjon szelektálni egy ember, bizony nagyon elkeserítő!

  1. Színjáték. Figyeld a szabadkőműves mimikát és a kézjeleit. Ez úgyszintén a bohózat része….”the show must go on”.

 7. Már korábban is írtam arról, hogy a szív egy hidraulikus csavarhúzó, önmagában is egy örvény, szívó hatással. (https://www.bitchute.com/video/Tet6q0OHSArg/ LIVE Q+A WEBINAR FROM MAY 27TH, 2022, rövid rész, a videó legvégén. A teljes videó magyar feliratozást érdemelne.)
  Ám a szív működése ennél sokkal mélyebb tartalmú és szépségű. Egy korábbi Dr. Cowan videót anno félrettem a nehézsége miatt. Remélem most sikerül félrefordítás nélkül megosztani. A szívügy téma megértéséhez sokkal közelebb visz. (THE HEART IS NOT A PUMP – DR TOM COWAN – MAR 12 2020)
  https://www.bitchute.com/video/sMHzkf6YNSNJ/
  Dr. Cowan az előadásában bemutatja azt a Rudolf Steinertől származó gondolatkört, hogy a szív működése nem pumpa szerű, amiről egy egész könyvet is írt Human Heart, Cosmic Heart címmel. A kérdésfeltevése az előadásban annak megválaszolására irányul, hogyan alkothatunk fogalmat a szív működéséről, és ez hogyan tud minden eddigi élettani gondolkodást megváltoztatni.
  Az első téma annak bemutatása, hogyan történik a vér áramlás. Amikor a vér a szívbe ér, vagy a szívből kilép, az egyformán nagyon gyorsan történik. Mi gyorsítja fel? Minél jobban elágazik az érrendszer miközben eljut vér a sejtekhez, az áramlási sebesség egyre csökken, majd a végén, a zselés, vizes szöveti területen lényegében megáll. Olyan, mint egy elágazó folyó. A sejteknél a folyadék leadja az oxigént, és a tápanyagot, és felveszi a szén-dioxidot és a hulladékot, majd a visszafele induló sok hajszálér egyre inkább összefonódik vastagabb ereket kialakítva, végül vénaként jut el a szívbe ismét. Az érhálózatban az erek belső átmérője szűk, amit a benne áramló nagyon viszkózus anyag (a vörösvértestek és a vérlemezkék) tölt ki, aminek áramlásához egy nagyon nagy, hosszú távolságra ható fenntartó nyomás szükséges. Ha a szív egy pumpa, akkor a szívizom összehúzódása generálja a nyomást. Hogyan? Vajon a szívből induló nagy nyomás vezérli-e a sejteknél a vér áramlás megállása utáni újraindulását visszafele? Hogyan lehet a szívtől távoli szövetekben megálló folyadékot ismételten mozgásra bírni?
  A válasz egyik pontja szerint önmagában ahhoz, hogy a vér a szívből kifele áramoljon a sejtek felé, nem kell a szívnek pumpaként szolgálni. A bal kamra falának egy része nagyon vastag, a kiáramló részen, közben néhány helyen vékonyabb. Senki nem készít ilyen alakú pumpát. Valamint az aorta formája boltíves, amiből indulnak az elágazások a fejbe indulva felfelé, a testi részbe pedig lefelé. Képzeljük ezt el az áramlást egy kerti locsoló tömlővel illusztrálva, amit a csapnál boltívesre hajlítunk. Mit fog csinálni a tömlő, ha növeljük a vízcsapnál a nyomást? Ki fog egyenesedni. A szívnél viszont a kiáramlásnál az ér boltív két vége egymáshoz felé behajlik. Ez egy szívó hatás, nem pumpálás. Lehetetlen is olyan nagy nyomást előidézni, amivel a sűrű folyadék el tudna jutni a keringési rendszerben a távoli végpontokig.
  A tanult pumpáló mozgás nem mozgathatja a szívet. Lehet, hogy az a pillanat mozgatja a szívet, ahol a sejtekben az anyagcsere történik? Ahol -amikor nincs mozgás? A további válaszokhoz ismerni kell a víz négy állapotát a szervezetben. A negyedik állapot a még nem felismert, vagy el nem ismert zselé állapot, aminek negatív töltése van, egyedi viszkozitása és egyedi pH-ja, ami mindig reakcióba kerül egy hidrofil, vizet szerető felülettel (protein pl.). Amikor a hajszálérben, ami egy hidrofil cső, levő anyag pozitív töltése a testi végponton találkozik a vizes zselé negatív töltésével, a zselében szétválasztódnak a töltések, ami áramlást indukál. Ezzel megmagyarázható, hogyan áramlik majd tovább a vér, miközben a visszafele úton az erek egyre inkább összetalálkoznak.
  Összefoglalva a két ajánlott videót, a keringés a végtagokban kezdődik, az ottani szövetekben keletkezik egy olyan töltés szétválasztás miatti feszültség által indukált áramlás, amitől a negatív ionok a szöveti zselébe választódnak ki, a végtagokban, a szívtől messze maradnak, a pozitív ionok pedig kioldódnak, vagy másképp beleoldódnak az áramló vér folyadékba, egyben létrehozva azt. Az, hogy hol milyen átmérőjű lesz az érhálózat, és milyen lesz benne a nyomás, azt a környező fény és elektromágnesesség is befolyásolja.
  Mi a szerepe a szívnek ebben az áramlás fenntartásához? A szív megállítja a vért, aminek áramlását a vizes zselé a kapillárisok felől indította, az elektromos töltésszétválasztással. A szív, ami hasonlít egy hidraulikus csavarhúzóra, egy olyan gát, ami visszatartja a vért, és rugalmasan tároló edényként is funkcionál. Amikor jön a gyorsan feltörő vér, a nyomás különbség alapján kinyílik a kapu, amin átmegy a vér, a bal kamra nyomására, amihez nem kell pumpáló energia, és a töltésviszonyok változása alapján bezáródik. A bal kamrában megáll a vér, szívó hatású vákuum keletkezik, és ettől elindul egy belső örvénylés, amit Leonardo da Vinci írt le egy kísérlet alapján. Ilyenkor belül a folyadék áramlás spirál formában történik, ami az élet kialakulásának a formája. Az életerő a vízben ekként nyilvánul meg. A spirál formájú áramlás a fényből származó energiát, információt képes átalakítani struktúrává, formává. A vér így fogadja magába a fény energiát a szívben, ami a lélek – nehéz ezt másképp mondani, – és a szívből a vér ezzel a mechanizmussal kerül továbbításra a testbe. A szufik azt mondják, hogy van egy pillanat, amikor megáll a szív. Ebben a pillanatban lép be Isten az emberbe. (Én pedig azt sejtem, hogy a fény pillanatnyi lelki dimenziói ebben az állapotban válnak az élet pillanataivá.) Amikor a nyomás különbség ismét túl nagy lesz, a kiáramlási kapu kinyílik. Az örvény a szíven keresztül testi elektromágneses teret generál és tart fenn.
  A szívben nemcsak egy kis örvénylés van, hanem kb 15 ilyen van, és ezek mind össze vannak kapcsolódva a különböző szerveinkkel. Például az egyik örvény, amelyik össze van kötve a léppel, becsomagolja a szívben azokat a vörösvértesteket, és el is juttatja a lépbe, amiről a lép valahogy tudni fogja, hogy el kell távolítani. Úgyanígy van akkor is, ha valahol egy vérző seb keletkezik. A szív egy örvénye becsomagol kollagénes elemeket, amit eljuttat a sebhez, hogy elálljon a vérzés és begyógyulhasson. A szív örvényei hangszerelik azt, ahogy a külső energia be tud jutni a testbe, létrehozva a fizikai szubsztanciát, amitől kialakul az élet.
  Ez az életről kialakított szemléletmód teljesen megváltoztatja a betegség koncepcióját. Például úgy lehet magas a vérnyomásunk, hogy amikor a véráramlás a rendszerben gyenge, a vérnyomás emeléséhez össze kell szorítani az erek keresztmetszetét. Ilyen szemlélettel ez nem betegség, hanem az érszűkítés egy testi kompenzációsstratégia ahhoz, hogy biztosítva legyen a véráramlás. A test bölcsen reagál, ami bár tünetekkel jár, fájdalommal, de jobb, mintha nem lenne véráramlás. A betegségek kompenzációs stratégiák. (Kiegészítésem: az elhangolódásaink megmutatásához és az elviseléséhez, hogy még működni tudjunk, amíg az elhangolódás meg nem szűnik.)
  Hogyan lehet leállítani és visszaállítani a vér áramlását? A szöveteink víztartalma képes elnyeli az elektromágneses mező energiáit. Attól függően javul ezáltal a zselé struktúránk és lesz szabadabb a töltés áramlásunk is, hogy ez a belső vizes zselénk áramlás blokkoló vagy fokozó hatásnak lesz kitéve. Áramlás blokkoló, leállító a LED világítás. Áramlás fokozó a napfény. A földdel érintkezve szintén megnő az áramlás. Ilyen áramlás javítási példa a kézfogás, vagy a kutya simogatás is. A nem természetes elektromágneses tér azonnal leállítja az áramlást, mivel elveszik tőle a víz a normális struktúráltsága. Az élet alapját, a testi integritást veszélyezteti a nem természetes sugárzás.

  Amitől ezen elmélet ismertetésem a kommentbe illik, annak hangsúlyozása, hogy az 5G önmagában kicsapja a vért. Oltás se kell hozzá.

  1. Ez az ismertetés fontosabb, mint a bármelyik itt. Elgondolkodtató, ugye, hogy az oltásos izének honlapja is van, sok csoport, akik erről beszélnek (persze fontos), de az elektroizének semmi. Nulla. Így aztán, aki hirtelen meghal, annál már a szkeptikusabbak is csak arra gondolnak, az oltástól van. Pedig….
   Mindenki egymásra haragszik, közben hullámoznak…..
   A víz szerkezet elrontásának jele az is, amit pár éve tapasztalok, hogy régebben légúti betegségnél tele volt az orrom, utóbbi időben meg az is csökken, szárazabb minden.
   Ami viszont a legfontosabb gondolatébresztő az írással kapcsolatban, amikor kifejtésre kerül, hogy a szervek, sejtek hogy intézik és hogy tudják, mikor mit kell tenni, olyan összehangolt és bonyolult intelligens munka, folyamat ez, hogy el se tudjuk képzelni. Az ember a saját kis istenített agyával nem tud ilyen rendszert összehozni. Mi pedig azt hisszük, hogy mindent kézben tudunk tartani, a döntéseinkkel, gondolkozásunkkal, majd mi megoldjuk, életben maradunk, pedig az élet minimáis töredék részére van ráhatásunk. Azt hisszük, hogy ez az életben tartásunk csak a biológia szintjén van így? Nem tudjuk, hogy működik bennünk bármi ennyire hihetetlenül, de az élet többi része majd mind rajtunk múlik? Hát nem, és nem is lenne logikus. Kb semmi történésre nincs ráhatásunk, amire meg lenne, azzal nem foglalkozunk, mert mindenki a saját túlélésével törődik csak. Pedig ez egy rendszer, pont mint a test, mi pedig a sejtecskék benne azt hisszük, külön állunk, és egyedül nekünk kell megmaradni. Ezzel szemben olyan erők tartanak életben, és intézik az eseményeket, amit fel sem tudunk mérni.

   1. Kedves Halmos Szilvia !

    Nagyon nem állt szándékomban már egy betűt sem ide írni, de csak kipréselem magamból még ezt a pár sort.
    Remélem vissza néz, és olvasni fogja ?

    Nagyon sok mindenhez nem értek, és nagyon sok mindenhez nagyon jól értek, az emberi test működése alapfokon ( !!! ), megértett számomra. Egy elképesztően bonyolult, emberi ésszel nem felfogható “szerkezet” az ember. Ahogy Ön is írja.
    Ezt sokan, nagyon sokan, egy tudálékos kézlegyintéssel elintézik, hogy a “tudomány” már mindent tud róla. Ezekkel az emberekkel nincs miről és mit megbeszélni !

    Ami a lényeget illeti, amiért megerőszakoltam magam, hogy még is csak ide pötyögjek, az az, hogy a Hegedűs A.-nak írt válaszában hangsúlyozza, hogy az “elektroizének” semmilyen honlapja nincs.
    Hozzá teszem, észre sincs véve, egyszerűen úgy van kezelve a dolog, hangsúlyozom ezt több, széles körben elterjedt, és súlyos tényeket tartalmazó videó után ( !!! ), mint ha meg sem lett volna említve. Néznek csak, és nem látnak ???

    Amikor Andreas Noack a számára végzetes videójában megemlíti a “szénpengéket”, azt egészen biztosan okkal tette, mert a graphén szén alapú, és keményebb a gyémántnál !!! El is végezte a ” rábízott feladatot” !

    Amikor megnéztem a Poornima Wagh videót, és ott elhangzott, ( elhangzik, meg kell nézni !), hogy a graphén bipoláris jellegű, számomra ott és akkor leesett a “tantusz”, hogy a szervezetben az oltással egy félvezetőt hoznak létre, ami éppen feszültséget, vagy ha tetszik, áramot erősít. Általános megnevezése “organic semiconductor”, jó pár éve létezik az elnevezés, de érdemben én sem foglalkoztam vele, nem volt rá okom.

    Újra leírom, a technológia, a nanotechnológia égisze alatt egészen biztosan odáig jutott, ( hadiipar, semmi “orvostudomány” !), hogy az oltott szervezetében létrejön egy “valami”, egy primitív, de működő félvezető, nevezzük primitív tranzisztornak ( !? ), ami a test üzemszerű működéséhez szükséges feszültségeket, ( áramoka ?), befolyásolja, megváltoztatja.
    Magyarul, a normális működést elektromos befolyásolással abnormálissá teszi !

    Ezt írtam le pár héttel ezelőtt, hozzá téve, hogy nagyon nagy valószínűséggel, (csak, hogy egyszerű és érthető legyen !), rövidzárlatot okoz a testben, ami lehet “csak” betegség, rosszabb esetben nagyon rövid idő alatt halál.
    Az egyetlen, hangsúlyozom az egyetlen valaki, az Hegedűs A., volt, hogy “észrevette”, és reagált is rá !!!???
    Nagyon valószínűnek tartom, hogy a feltételezésem helytálló, nem csak amolyan okoskodó eszmefuttatás.

    A grafén ( graphen ) tulajdonságai,:

    Szénalapú, grafit származék,
    Nagyon nagy a mikrohullám elnyelő képessége,
    Félfémes jellegű, ami alapból félvezető tulajdonsággal rendelkezik,
    Kiváló elektromos vezető, jobb a vezetőképessége mint a vörösréznek,
    Rugalmasabb mint a gumi,

    A többin lehet elgondolkodni mindenkinek !?

    Tisztelettel, S.G.

    1. Igen, erről írtam az elején, de az nem elég, hogy itt egy- két hozzászóló ezt észreveszi és leírja (“meg van neki engedve”), hanem erről kéne szólni nagyobb részt egy honlapnak. Ami például sok emberhez eljuthat. A “jelenség” megismerése helyett lehet szidni a fájzert meg a faucsit…

     1. Kedves Halmos Szilvia !

      Ameddig nem láttam a Poornima Wagh videót, nekem sem jutott az eszembe !!! Nem ugrott be egyszerűen !
      Azért a nagyérdemű egy részét meg kell védjem, mert némileg jártasnak kell lenni az elektronikában, hogy ez egyáltalán eszébe jusson az embernek ! A kívülállók számára ott volt a szabadalmi hazugság, hogy RNS, meg mRNS, és a génterápia folyamatos hangsúlyozása, pro, és kontra !!!
      Remek figyelemelterelés !!!
      Csalással viselj háborút !!! Azok a bizonyos szabadalmak csak parasztvakítás, és mi is hittük, hogy génmanipuláció a cél ! Egy darabig csak ! A Ricardo Delgado, és a Poornima Wagh videó, utóbbi kulcsmondatai, megugrasztották az agyam.
      Amit én itt leírtam, először pár hete, azt a világon eddig ( tudtommal !?) senki, és sehol. Pedig biztos vagyok benne, hogy itt van az eb elhantolva !
      Az, hogy az emberi test működése elektromos feszültségek, impulzusok által irányított, ezt úgy általában tudomásul veszi, mindenki tényként. Bólintanak, és kész. De !
      Az impulzusok nem a semmiből jönnek, mert az kizárt, ez itt nem Sci-Fi irodalom ! És impulzusok csak akkor jöhetnek, ha van egy állandó feszültség, vagy áramforrás ! Honnan van állandó feszültség egy emberi testben ? Nagyon nagy valószínűséggel nem “generátorok” termelik a feszültséget,( áramot ), hanem akkumulátorok tartják szinten !? Ez a legvalószínűbb !
      Az impulzus, az egy létező feszültség irányítása, egy arra alkalmas eszközzel, az impulzus nem generált feszültség, vagy áram, az van, az impulzus csak egy “parancs” ! A parancsot “kapuk, és gátak” segítségével juttatja el a test, mint a valós fizikai digitális áramkörökben !
      Tehát az emberi test akkumulátorait, és-vagy impulzus adóit, egy betelepített idegen feszültség, vagy áram erősítő eszköz, ( organic semiconductor ), befolyásolja. Ezért a graphén, a speciális tulajdonságaival !
      A többi “csak” mérgez, illetve a működéséhez szükséges “szennyező anyag” . Ki van ez találva !!!
      A megépített “elektroizé”, rövidzárlatokat okoz a testben.
      Látott már valaki felrobbanni elektrolit kondenzátort, vagy akkumulátort ??? Ajánlom filmről megnézni !

    2. Kiegészítésként !

     A felsorolt tulajdonságai nem egy, mindenkor azonos állapotra vonatkoznak, mielőtt bárki megkérdőjelezné !
     Egyébként utána lehet, és kell(ene) is nézni, hogy egészen érthető és világos legyen, hogy miért van grafén a löttyben !!!

     1. Azért afelől se legyen kétsége, hogy cucc nélkül is működik ez. Üljön be egy mikrosütőbe és nézze meg mire képes, nemkell ehhez magába telepíteni semmit.

 8. Jude példája a háziasszony kutyulásával ide is illik. (Az elnéptelenedési terv leleplezése-Dr.Zelenko). Kihozták az oltásból, amit ki akartak, szerintük. Ami S.G. írása alapján is, a fizikai szabályok által leírva kihat a környezet, az élő és élettelen létezők elektromosságára is, mivel az elektromos mező univerzális (elektrosztatikai tér a fogalom?). Ez az élet rendjébe való belebarmolás lenne a fő bizonyíték a népirtásra. Valószínűsítem, hogy minden fizikában, biofizikában felsőfokon profi három perc alatt összeállítja egy bírónak szakmailag, hogy hogyan. Csak a jogalkalmazói szándékon múlik a peresítés és az ítélet. A hozzáértők tudják a választ, nekik érdemes feltenni a kérdéseket.

  1. Kedves Halmos Szilvia !

   Amiről írtam, az égvilágon semmi köze az 5G-hez, meg egyikhez G-hez sem !
   Többek között az a lényege, hogy az “oltás” nem igényel külső technikai támogatást ! Miután beadták, önműködő, önjáró, automatikus.
   A mikrohullámú sugárzás bármelyik fajtája káros ugyan, de egyikből sem lesz szénpenge a testben, “csak” durván hősokkol, és az nagyon nem ugyan az, mint amiért ott a graphen a löttyben !
   De semmilyen vitát nem akarok sem nyitni, sem folytatni, és amúgy is elegem van már ebből az egészből, tokkal, vonóval.
   És nem kell velem semmiben egyetérteni sem !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük