Volt francia képviselő: Macron elnök nem kapott Covid ellen oltást, mert a vakcina nem biztonságos


Rumble: https://rumble.com/v2djqkk-volt-francia-kpvisel-macron-elnk-nem-kapott-covid-ellen-oltst-mert-a-vakcin.html

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/s41gYFcvhA4W/

8 thoughts on “Volt francia képviselő: Macron elnök nem kapott Covid ellen oltást, mert a vakcina nem biztonságos

 1. Volt esze, hogy nem oltatta be magát. Gondolkodott, és erre a következtetésre jutott. Ez a lehetőség mindenkinek adott volt, de nem éltek vele, hanem beoltatták magukat. Aki nem oltatta be magát, az nem csodálkozik ezen a híren, mert a fejében folyamatosan résen van a józan ész. Nagyon nagy árat fizetnek az oltottak az ostobaságuk miatt, de ne akarja senki megmenteni őket! Ennél jobb tanulópénzt soha nem fizették még az életben. Majd ez a nagy tévedés fogja őket rábírni a gondolkodásra, nem az ébresztgetés, a tájékoztatás, a videómegosztás, hanem a saját nyomorúságos helyzetük.

 2. Nagyon kíváncsi vagyok hány ilyen leleplezés kell még, hogy elérje az emberek kritikus tömegének ingerküszöbét.

 3. Egy román oldalon találtam fordításban Trump 16-ai üzenetét a globalista bagázsnak. A video is ott található:
  A NYUGATI CIVILIZÁCIÓRA A LEGNAGYOBB VESZÉLYT NEM AZ ORORSZOK HANEM MI MAGUNK JELENTJÜK.
  https://www.activenews.ro/externe/Manifestul-lui-Trump-Cea-mai-mare-Amenintare-pentru-civilizatia-occidentala-NU-este-Rusia-ci-NOI-insine-VIDEO-180701
  nyilván, hogy nem magánakcióként beszél, kb az a platform üzente ezt, amely Muskot is terelgeti.

 4. Hátha valaki nem tuudta
  Németországban az Ukrajnából betelepítendő embereknek kiszemelt német házak tulajdonosait találják koronavírusosoknak. Micsoda véletlen!

 5. Sokan vannak még ilyen NAIV műsorvezetők mint ez a gyerekfejű is?
  Nekik kellene a legjobban értesültnek lenniük, hiszen napi szinten ott vannak a tűz körül, az információ tömkelegiben benne.
  Azt pedig hogy a XXI.században ennyire ne tudjon szelektálni egy ember, bizony nagyon elkeserítő!

  1. Színjáték. Figyeld a szabadkőműves mimikát és a kézjeleit. Ez úgyszintén a bohózat része….”the show must go on”.

 6. Már korábban is írtam arról, hogy a szív egy hidraulikus csavarhúzó, önmagában is egy örvény, szívó hatással. (https://www.bitchute.com/video/Tet6q0OHSArg/ LIVE Q+A WEBINAR FROM MAY 27TH, 2022, rövid rész, a videó legvégén. A teljes videó magyar feliratozást érdemelne.)
  Ám a szív működése ennél sokkal mélyebb tartalmú és szépségű. Egy korábbi Dr. Cowan videót anno félrettem a nehézsége miatt. Remélem most sikerül félrefordítás nélkül megosztani. A szívügy téma megértéséhez sokkal közelebb visz. (THE HEART IS NOT A PUMP – DR TOM COWAN – MAR 12 2020)
  https://www.bitchute.com/video/sMHzkf6YNSNJ/
  Dr. Cowan az előadásában bemutatja azt a Rudolf Steinertől származó gondolatkört, hogy a szív működése nem pumpa szerű, amiről egy egész könyvet is írt Human Heart, Cosmic Heart címmel. A kérdésfeltevése az előadásban annak megválaszolására irányul, hogyan alkothatunk fogalmat a szív működéséről, és ez hogyan tud minden eddigi élettani gondolkodást megváltoztatni.
  Az első téma annak bemutatása, hogyan történik a vér áramlás. Amikor a vér a szívbe ér, vagy a szívből kilép, az egyformán nagyon gyorsan történik. Mi gyorsítja fel? Minél jobban elágazik az érrendszer miközben eljut vér a sejtekhez, az áramlási sebesség egyre csökken, majd a végén, a zselés, vizes szöveti területen lényegében megáll. Olyan, mint egy elágazó folyó. A sejteknél a folyadék leadja az oxigént, és a tápanyagot, és felveszi a szén-dioxidot és a hulladékot, majd a visszafele induló sok hajszálér egyre inkább összefonódik vastagabb ereket kialakítva, végül vénaként jut el a szívbe ismét. Az érhálózatban az erek belső átmérője szűk, amit a benne áramló nagyon viszkózus anyag (a vörösvértestek és a vérlemezkék) tölt ki, aminek áramlásához egy nagyon nagy, hosszú távolságra ható fenntartó nyomás szükséges. Ha a szív egy pumpa, akkor a szívizom összehúzódása generálja a nyomást. Hogyan? Vajon a szívből induló nagy nyomás vezérli-e a sejteknél a vér áramlás megállása utáni újraindulását visszafele? Hogyan lehet a szívtől távoli szövetekben megálló folyadékot ismételten mozgásra bírni?
  A válasz egyik pontja szerint önmagában ahhoz, hogy a vér a szívből kifele áramoljon a sejtek felé, nem kell a szívnek pumpaként szolgálni. A bal kamra falának egy része nagyon vastag, a kiáramló részen, közben néhány helyen vékonyabb. Senki nem készít ilyen alakú pumpát. Valamint az aorta formája boltíves, amiből indulnak az elágazások a fejbe indulva felfelé, a testi részbe pedig lefelé. Képzeljük ezt el az áramlást egy kerti locsoló tömlővel illusztrálva, amit a csapnál boltívesre hajlítunk. Mit fog csinálni a tömlő, ha növeljük a vízcsapnál a nyomást? Ki fog egyenesedni. A szívnél viszont a kiáramlásnál az ér boltív két vége egymáshoz felé behajlik. Ez egy szívó hatás, nem pumpálás. Lehetetlen is olyan nagy nyomást előidézni, amivel a sűrű folyadék el tudna jutni a keringési rendszerben a távoli végpontokig.
  A tanult pumpáló mozgás nem mozgathatja a szívet. Lehet, hogy az a pillanat mozgatja a szívet, ahol a sejtekben az anyagcsere történik? Ahol -amikor nincs mozgás? A további válaszokhoz ismerni kell a víz négy állapotát a szervezetben. A negyedik állapot a még nem felismert, vagy el nem ismert zselé állapot, aminek negatív töltése van, egyedi viszkozitása és egyedi pH-ja, ami mindig reakcióba kerül egy hidrofil, vizet szerető felülettel (protein pl.). Amikor a hajszálérben, ami egy hidrofil cső, levő anyag pozitív töltése a testi végponton találkozik a vizes zselé negatív töltésével, a zselében szétválasztódnak a töltések, ami áramlást indukál. Ezzel megmagyarázható, hogyan áramlik majd tovább a vér, miközben a visszafele úton az erek egyre inkább összetalálkoznak.
  Összefoglalva a két ajánlott videót, a keringés a végtagokban kezdődik, az ottani szövetekben keletkezik egy olyan töltés szétválasztás miatti feszültség által indukált áramlás, amitől a negatív ionok a szöveti zselébe választódnak ki, a végtagokban, a szívtől messze maradnak, a pozitív ionok pedig kioldódnak, vagy másképp beleoldódnak az áramló vér folyadékba, egyben létrehozva azt. Az, hogy hol milyen átmérőjű lesz az érhálózat, és milyen lesz benne a nyomás, azt a környező fény és elektromágnesesség is befolyásolja.
  Mi a szerepe a szívnek ebben az áramlás fenntartásához? A szív megállítja a vért, aminek áramlását a vizes zselé a kapillárisok felől indította, az elektromos töltésszétválasztással. A szív, ami hasonlít egy hidraulikus csavarhúzóra, egy olyan gát, ami visszatartja a vért, és rugalmasan tároló edényként is funkcionál. Amikor jön a gyorsan feltörő vér, a nyomás különbség alapján kinyílik a kapu, amin átmegy a vér, a bal kamra nyomására, amihez nem kell pumpáló energia, és a töltésviszonyok változása alapján bezáródik. A bal kamrában megáll a vér, szívó hatású vákuum keletkezik, és ettől elindul egy belső örvénylés, amit Leonardo da Vinci írt le egy kísérlet alapján. Ilyenkor belül a folyadék áramlás spirál formában történik, ami az élet kialakulásának a formája. Az életerő a vízben ekként nyilvánul meg. A spirál formájú áramlás a fényből származó energiát, információt képes átalakítani struktúrává, formává. A vér így fogadja magába a fény energiát a szívben, ami a lélek – nehéz ezt másképp mondani, – és a szívből a vér ezzel a mechanizmussal kerül továbbításra a testbe. A szufik azt mondják, hogy van egy pillanat, amikor megáll a szív. Ebben a pillanatban lép be Isten az emberbe. (Én pedig azt sejtem, hogy a fény pillanatnyi lelki dimenziói ebben az állapotban válnak az élet pillanataivá.) Amikor a nyomás különbség ismét túl nagy lesz, a kiáramlási kapu kinyílik. Az örvény a szíven keresztül testi elektromágneses teret generál és tart fenn.
  A szívben nemcsak egy kis örvénylés van, hanem kb 15 ilyen van, és ezek mind össze vannak kapcsolódva a különböző szerveinkkel. Például az egyik örvény, amelyik össze van kötve a léppel, becsomagolja a szívben azokat a vörösvértesteket, és el is juttatja a lépbe, amiről a lép valahogy tudni fogja, hogy el kell távolítani. Úgyanígy van akkor is, ha valahol egy vérző seb keletkezik. A szív egy örvénye becsomagol kollagénes elemeket, amit eljuttat a sebhez, hogy elálljon a vérzés és begyógyulhasson. A szív örvényei hangszerelik azt, ahogy a külső energia be tud jutni a testbe, létrehozva a fizikai szubsztanciát, amitől kialakul az élet.
  Ez az életről kialakított szemléletmód teljesen megváltoztatja a betegség koncepcióját. Például úgy lehet magas a vérnyomásunk, hogy amikor a véráramlás a rendszerben gyenge, a vérnyomás emeléséhez össze kell szorítani az erek keresztmetszetét. Ilyen szemlélettel ez nem betegség, hanem az érszűkítés egy testi kompenzációsstratégia ahhoz, hogy biztosítva legyen a véráramlás. A test bölcsen reagál, ami bár tünetekkel jár, fájdalommal, de jobb, mintha nem lenne véráramlás. A betegségek kompenzációs stratégiák. (Kiegészítésem: az elhangolódásaink megmutatásához és az elviseléséhez, hogy még működni tudjunk, amíg az elhangolódás meg nem szűnik.)
  Hogyan lehet leállítani és visszaállítani a vér áramlását? A szöveteink víztartalma képes elnyeli az elektromágneses mező energiáit. Attól függően javul ezáltal a zselé struktúránk és lesz szabadabb a töltés áramlásunk is, hogy ez a belső vizes zselénk áramlás blokkoló vagy fokozó hatásnak lesz kitéve. Áramlás blokkoló, leállító a LED világítás. Áramlás fokozó a napfény. A földdel érintkezve szintén megnő az áramlás. Ilyen áramlás javítási példa a kézfogás, vagy a kutya simogatás is. A nem természetes elektromágneses tér azonnal leállítja az áramlást, mivel elveszik tőle a víz a normális struktúráltsága. Az élet alapját, a testi integritást veszélyezteti a nem természetes sugárzás.

  Amitől ezen elmélet ismertetésem a kommentbe illik, annak hangsúlyozása, hogy az 5G önmagában kicsapja a vért. Oltás se kell hozzá.

  1. Ez az ismertetés fontosabb, mint a bármelyik itt. Elgondolkodtató, ugye, hogy az oltásos izének honlapja is van, sok csoport, akik erről beszélnek (persze fontos), de az elektroizének semmi. Nulla. Így aztán, aki hirtelen meghal, annál már a szkeptikusabbak is csak arra gondolnak, az oltástól van. Pedig….
   Mindenki egymásra haragszik, közben hullámoznak…..
   A víz szerkezet elrontásának jele az is, amit pár éve tapasztalok, hogy régebben légúti betegségnél tele volt az orrom, utóbbi időben meg az is csökken, szárazabb minden.
   Ami viszont a legfontosabb gondolatébresztő az írással kapcsolatban, amikor kifejtésre kerül, hogy a szervek, sejtek hogy intézik és hogy tudják, mikor mit kell tenni, olyan összehangolt és bonyolult intelligens munka, folyamat ez, hogy el se tudjuk képzelni. Az ember a saját kis istenített agyával nem tud ilyen rendszert összehozni. Mi pedig azt hisszük, hogy mindent kézben tudunk tartani, a döntéseinkkel, gondolkozásunkkal, majd mi megoldjuk, életben maradunk, pedig az élet minimáis töredék részére van ráhatásunk. Azt hisszük, hogy ez az életben tartásunk csak a biológia szintjén van így? Nem tudjuk, hogy működik bennünk bármi ennyire hihetetlenül, de az élet többi része majd mind rajtunk múlik? Hát nem, és nem is lenne logikus. Kb semmi történésre nincs ráhatásunk, amire meg lenne, azzal nem foglalkozunk, mert mindenki a saját túlélésével törődik csak. Pedig ez egy rendszer, pont mint a test, mi pedig a sejtecskék benne azt hisszük, külön állunk, és egyedül nekünk kell megmaradni. Ezzel szemben olyan erők tartanak életben, és intézik az eseményeket, amit fel sem tudunk mérni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük