Miért kell haladéktalanul kilépnünk a WHO-ból? – Rendkívüli sajtótájékoztató

Patrubány Miklós, dr. Pócs Alfréd és dr. Tamasi József rendkívüli sajtótájékoztatója.


4 thoughts on “Miért kell haladéktalanul kilépnünk a WHO-ból? – Rendkívüli sajtótájékoztató

 1. Mit vehetünk komolyan? Számos korábbi kommentem alapján már kiderülhetett, hogy ha elkezdem szó szerint komolyan venni azt, amit elvárás szerint komolyan kellene venni, akkor sokszor, egyre többször rögtön ellentmondásba ütközöm. Pl. ilyen állítás az, hogy a WHO pozitívan járul hozzá bárminek és bárkinek az egészségességéhez.
  Újra kellene definiálni, hogy mi vehető komolyan, vagy mit akarunk komolyan venni.

  A WHO egy csapda, nem vehető komolyan. Most hallottam, hogy próbálkoznak a még be nem hálózott alternatív gyógyítást képviselő szervezetek behálózásával itthon. Feláll a szőr a hátamon.

  Koch posztulátum per, Anglia, 49-ik perc. Nagyon jó ilyen híreket hallani, és várom az eredményét. Remélem, komolyan vehető a per és az elbírálás.

  Az EU tagság mellett elhangzott kényelmi érveket nem tartom elfogadhatónak. Költség-haszon elv , és magyar érdek figyelembevétele szempont alapon teljes kudarc a jelenlegi EU. Egy új EU-ra lenne szükség, de egy másikra, aminek előfeltétele, hogy a jelenlegi essen szét, addig nem lehet gyökeresen átalakítani. A jelenlegi EU működésképtelen, egyébként már halott, csak a szétesése, az oszlás hiányzik. Halottól pedig nem lehet azt várni, hogy majd belülről átalakul.

  A halott szervezetek listáját folytatva:
  Ha az ENSZ-ből kell ahhoz kilépni, hogy a WHO-ból kilépjünk, akkor lépjünk ki onnan is, az se élő szervezet. Hirdessünk meg egy új tudományos alapokon nyugvó egészségpolitikai világszövetséget, és kérjük hozzá ugyanazt az állami forrást, amit eddig a WHO-nak adtunk. Már ha igény van arra, hogy valamit innentől kezdve komolyan akarunk venni.

 2. Kezdeményezni kell egy országos népszavazást a WHO-ból, az ENSZ-ből való kilépésre, és egyúttal a CDCD-bevezetése ellen.
  Mert a Covid, és az orosz-ukránnak mondott háború díszletei mögött szélvész sebességgel felgyorsultak a folyamatok.
  Nem évekről van szó, hanem hónapoikról, és erről senki nem mond nekünk semmit!!!

  – Szeptembertől az EU „megbízza”, hogy minden tagállam kínáljon „digitális identitású pénztárcát” minden polgárának és vállalkozásának…
  Az Európai Unió az eIDAS 2.0 keretében kötelezővé teszi a digitális identitást, amely 2023 szeptemberében lép életbe, és biztosítja, hogy minden tagállam digitális identitású pénztárcát (DIW) kínáljon a polgárok és a vállalkozások számára.
  Az Európai Bizottság szerint „2030-ra a polgárok legalább 80%-ának képesnek kell lennie digitális azonosító megoldással hozzáférni a kulcsfontosságú közszolgáltatásokhoz.”

  – Az ENSZ is kiadott egy irányelvet, amely egy globális digitális azonosítási rendszert javasol, amely a bankszámláinkhoz kapcsolódik …

  – Az IMF nyilvánosan elismeri, hogy „globális CBDC-platformot” hoz létre az összes nemzeti központi bank digitális valutájához, amelyet hamarosan bevezetnek…

  – 2023 júniusában a WHO átveszi az Európai Unió (EU) digitális COVID-19 tanúsítási rendszerét, hogy létrehozzon egy olyan globális rendszert, amely elősegíti a globális mobilitást és megvédi a polgárokat a jelenlegi és jövőbeli egészségügyi fenyegetésektől, beleértve a világjárványokat is
  WHO célja, hogy minden WHO-tagállam számára hozzáférést biztosítson egy nyílt forráskódú digitális egészségügyi eszközhöz, hogy az emberek mindenhol gyorsan és hatékonyabban kapjanak minőségi egészségügyi szolgáltatásokat.
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/8-signs-futuristic-control-freak-agenda-globalists-rapidly-moving-forward

  Ijesztő és egyben félelmetes is, amilyen tempóban haladnak előre.
  Nincs idő várni! Cselekedni kell, és azonnal!!!!!

 3. Az orosz kormány megkezdi az egyoldalú kilépés folyamatát számos nemzetközi szervezetből, köztük a Kereskedelmi Világszervezetből és az Egészségügyi Világszervezetből – közölte Pjotr Tolsztoj, az orosz duma alelnöke kedden.
  https://szmm.substack.com/i/129742207/az-orosz-kormany-megkezdi-az-egyoldalu-kilepes-folyamatat-szamos-nemzetkozi-szervezetbol-koztuk-a-kereskedelmi-vilagszervezetbol-es-az-egeszsegugyi-vilagszervezetbol-kozolte-pjotr-tolsztoj-az-orosz-duma-alelnoke-kedden

 4. VANNAK JÓ ÉS KÖVETENDŐ PÉLDÁK ELŐTTÜNK:
  SVÉDORSZÁG NEM KÖVETTE A NEMZETKÖZI PROTOKOLLT COVID-ÜGYBEN, MOST PEDIG KIJELENTETTE, HOGY A KLIMAHISZTI HAZUGSÁG.

  Svédország eltörli a WEF nettó nulladik programját: „A globális felmelegedés csalás”. Svédország bejelentette, hogy megszünteti a WEF zöldenergia-céljait, és kijelentette, hogy az ember által létrehozott globális felmelegedés tudomány csalás.
  https://lumi-news.gr/i-souidia-katargei-to-net-zero-scheme-tou-wef-i-yperthermansi-tou-planiti-einai-apati/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük