Ivermectin megint és mi köze ennek az oltásokhoz? – Angelika Mihalik

Ha egy fertőző betegség kezelésére létezik hatékony terápia, akkor az adott betegség megelőzése érdekében kísérleti fázisban lévő vakcina készítmény nem kaphat ideiglenes forgalombahozatali engedélyt.

Forrás: https://angelikamihalik.substack.com/p/ivermectin-megint-es-mi-koze-ennek

Tehát, ha elismerték volna az Ivermectin hatékonyságát, akkor pl. nem lehetett volna leoltani a világ zömét a Comirnaty nevű, 2021-2022-ben klinikai kísérleti fázisban lévő készítménnyel.

Most olvastam két gyakorló orvos véleményét az Ivermectinről, amiről eszembe jutott ez a kis, korábban látott képecske, amit kicsit kiegészítettem:

“Ha 2024. elejére még mindig csak annyit sikerült összehoznod, hogy ‘lóféreghajtónak’ nevezed azt a gyógyszert, amelyik 2015-ben humán betegség hatékony kezeléséért nyerte el a Nobel-díjat, akkor mindenkinek jobbat tennél, ha kiszállnál a játékból.”

És ehhez kapcsolódóan egy ügyemből hozok 60 tanulmányt arról, hogy az Ivermectin miért hatékony és milyen hatásmechanizmussal dolgozik SARS-CoV2 fertőzés és/vagy a tüskeprotein ellen, egy másik ügyemből pedig hozok pár képernyőfotót a Pfizer-EU szerződésből.

Tehát az Ivermectin tanulmányok:

1.         Milyen mechanizmusokon keresztül hat az Ivermectin a SARS-CoV2 és a tüskeprotein ellen

https://www.nature.com/articles/s41429-021-00491-6

2.         Az Ivermectin megakadályozza a tüskeproteinnek az ACE2-höz kötődését

https://iv.iiarjournals.org/content/34/5/3023

3.         Az Ivermectin a tüskefehérjét, a fő proteázt, a replikázt és a humán TMPRSS2 receptorokat célozza meg, és ezeknek a sejtekhez kötődését akadályozza

https://www.futuremedicine.com/doi/10.2217/fvl-2020-0342

4-59:   Ezen a linken 56 tanulmány linkje van arról, hogy miképpen akadályozza és gyógyítja az Ivermectin a SARS-CoV2 tüskeproteinje egészségre gyakorolt káros hatását

https://www.nature.com/articles/s41429-021-00491-6/tables/1

60.       Az Ivermectin hatékony a tüskefehérje káros hatásainak kivédésében

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9823263/

Mindemellett az ausztrál kormány egészségügyi hatósága a 2023. május 3-án közzétett végleges határozatában “megszüntette ivermectinre vonatkozó korlátozást, mivel elegendő bizonyítékot talált arra, hogy a jelenlegi egészségügyi helyzetben a háziorvosok által történő felírás esetén az egyénekre és a közegészségügyre vonatkozó biztonsági kockázatok alacsonyak. Figyelembe vették a bizonyítékokat és az orvosok tudatosságát az ivermektin kockázataival és előnyeivel kapcsolatban, továbbá a COVID-19 elleni oltások és a hibrid immunitás magas arányára Ausztráliában, az Ivermektin egyes személyek általi használata nem veszélyezteti a közegészségügyet.”

https://www.tga.gov.au/news/media-releases/removal-prescribing-restrictions-ivermectin

Miért tette ezt az ausztrál kormány? Mert már mindegy. Mindenkinek. A kormánynak is, a Pfizernek is, és az oltottaknak is.

És itt a csodálatos Pfizer-Eu szerződésből pár szemelvény angolul és magyar hevenyészett fordításban. A kisárgított a szöveg releváns most.
3 thoughts on “Ivermectin megint és mi köze ennek az oltásokhoz? – Angelika Mihalik

 1. Én úgy értem a fentieket, hogy itt gyógyszer betiltásáról van szó, ami egyébként régóta működik. Egy bevált indikációval, idegen fehérje szaporodás, vagy képződés gátlásként használt szer(ha jól értem) betiltása, csak mert.
  Azt egyáltalán nem értem, hogy nem létező járványhoz mi köze lenne bárminek is. Nem kapcsolódhat semmilyen szabályozás és oltás kibocsátás semmilyen nemlétező eseményhez. Kísérletként sem. A semmivel kapcsolatban milyen kísérlet végzése merülhetne fel? Definiálhatatlan.
  Mindig kibújik a szög a zsákból, a hamis magyarázkodás vagy narratíva jogi létezésként feltüntetett átfedése csalás, szemben egy valós, mesterségesen okozott mérgezéses betegséggel, amit valóban gyógyítani kell.

  1. Az Ivermectin hatásmechanizmusáról való másik elképzelésem, ami szintén lehet hibás értelmezés, az, hogy az Ivermectin néven bevitt anyag kelátképző olyan toxinokkal, vagy mérgekkel, ami bizonyos betegségállapot(ok)hoz köthető. A férgekkel pedig az a kapcsolat, hogy a szervezet segítség nélkül magától férgekkel átalakítást végezve könnyítheti meg a mérgek semlegesíthetőségét az ilyen betegségállapot(ok)ban. Ha nincs mit semlegesíteni, akkor már nincs szükség a férgekre se. Így érthetőek lennének a Dr. Cowan által a féregtelenítésről elmondottak is. Ha már nincs mit átalakítani, eltűnnek a férgek maguktól.

   A betegségállapot pedig nem feltétlenül a nemlétező vírus „fertőzésével” nevezhető meg, hanem például a látható, érezhető tünetekkel, az állapot kifejeződésével.

 2. https://www.bitchute.com/video/hJwnhIidjAXP/
  Q&A WEBINAR- JANUARY 24TH, 2024

  Dr. Cowan a héten foglalkozott a cukorbetegséggel, a köszvénnyel, a savanyú káposztával és a fermentálással, és más témákkal, amik mind kiemelést érdemelnének. Engem az a téma fogott meg, ami a tudományos kutatás módszeréről szól. A vírusokhoz hasonlóan most a hormonok kimutatása kerül terítékre. Sokak érdeklődésére tarthat számot az ezzel kapcsolatos meglátása.

  Valóban olyan formában és funkcióval léteznek-e a hormonok (progeszteron, tesztoszteron, inzulin, ösztrogén) az élő szervezetben, ahogyan az nekünk tanítva van? Például kimutatható-e az injekcióban adott inzulin a hasnyálmirigy sejtjeiben?
  A kutatók azt mondják, hogy igen, ezek a vegyületek bennünk vannak. De honnan tudható ez?
  Úgy mutatják ki a hormonokat, hogy vért vesznek, amit összekevernek különböző savakkal, vagy lúgokkal, majd számos kémiai és fizikai műveletet végeznek vele és a végén megtisztítják. (Pl. szűrés, elektroforézis.) A folyamat legvégén kapott anyag formuláját tekintik a hormon kémiai képletének.
  Az így kapott anyag testre való hatását vizsgálva pedig azt kapjuk, amit többé kevésbé az élő működés mutat. Ha az inzulint beadjuk, lecsökken a vércukorszint.
  A problémát az jelenti, hogy a gyártott inzulin anélkül is kimutatható-e egyedi szöveti természetes anyagként, hogy a szöveti anyagot összekevernénk a kimutatáshoz mindenféle egyéb más dologgal.
  Ha a vérből kiválasztanak valamit, vagy a hasnyálmirigyből, a heréből, a petefészekből, és hozzáadnak savakat, akkor a savak részvétele hozzátesz valamit, ami nem volt benne eredetileg a kémiai hormon formulában. A kimutatás során nem ismerjük meg a kiinduló hormon formulát. Ha az ismeretlent összekeverjük ismert vegyi anyagokkal, az már olyan vegyület, csapadék lesz, aminek teljesen más, egy harmadik változat a formulája és a fizikai formája, megjelenése. De honnan tudjuk azt, hogy a végtermékben a kiinduló anyag eredeti formája is benne van, benne maradt?
  Ha a vegyészeket kérdezzük erről, a válaszuk az, hogy nem tudnak eredeti hormon formát csinálni, mert ők nem találják meg soha külön a hormont a keletkező csapadékban.
  A vegyészek nem tudják kontrollálni a kísérletet. Nem tudják, hogy a kémiai anyag, ami a hormon, benne van-e az élő szervezetben.

  Eddig a gondolatmenet hasonlít a vírus meg nem találhatóság bizonyításának gondolatmentéhez. Ám egy újabb csavarral Dr. Cowan összekapcsolja a részecske(atom) elmélettel a hormon kérdést, és a következőket állítja:
  Az elemi fizika szempontjából az az állítás, hogy a részecskék léteznek, akár mint anyagok (amit kémiai képlettel leírható anyagoknak, azon belül pl. hormonoknak nevezünk) vagy hullámok hamis.
  Van egy részecske/atom vagy anyag/ modell, ami nem létezik, legalábbis nem az élő szervezetben. Létezik általános mindennapi anyag kicsapódás a szervezetben. Vagy ha valakinek az energia mező kisugárzási szintje lecsökken, meg- vagy elváltozik, akkor látunk olyat, ami fizikai elváltozás, anyagi csapadék stb. Amikor valakinek normális az elektromos mezője, tere, akkor nem láthatók extra, különös anyagi elváltozások, nem keletkeznek „kemikáliák”, külön kémiai anyagok. Legalábbis az élő szervezetben ennek nincs nyoma.

  https://www.cukorbetegkozpont.hu/hireink/gyogyszer-vagy-inzulin-melyik-kell-cukorbetegseg-eseten-1
  Sokakat érintő probléma lehet, és például ebben a tájékoztatóban is külön kitérnek az inzulin terápia egyik hatására, a leadhatatlan zsírréteg miatti testsúlynövekedésre. „Élettani okra” hivatkozva. (A fogamzással kapcsolatos hormon témát nem is említve.)
  A fentiekből következően számomra az bizonyított, hogy anyagcsere szinten természetes módon nem termeljük azt az „inzulint”, ami a használatban levő zsírfelragasztó hatással bíró ilyen nevű gyári mű cucc.

  A téma felvetése ismét az „élettan” újragondolására, és a régi-új valódi gyógymódok újrafelfedezésére késztet. Igény van az új magyarázatokra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük