Gondolatok a háborúról: Dr. Pócs Alfréd és Ertsey Attila

Dr. Pócs Alfréd és Ertsey Attila elemzése.


https://www.bitchute.com/video/HqzMAR2S7sit/

19 thoughts on “Gondolatok a háborúról: Dr. Pócs Alfréd és Ertsey Attila

 1. Ez a videó eddig a legjobb, ami itt a honlapon megjelent. Megválaszolja a miérteket, amiről eddig gondolkoztunk csak. Válaszokat ad és megoldást kínál. Örülök, hogy meghallgathattam!

  1. Gratulálok, remek beszélgetés volt. Egyetlen mondatért kár, hogy ez csak a konteósoknak szól. Ezeket a tényeket mi “konteósok” tudjuk. Pont azoknak kéne meghallgatni, akiknek fogalma sincs arról mi folyik körülöttük. Tehát én melegen ajánlom minden gondolkodni képes embernek!

   1. A tények azok nem konteók, hanem “összefüggés- (összeesküvés-) gyakorlat” elnevezéssel különböztetendőek meg az igazolhatatlan “konteó”-któl. (A Hihetetlen magazin által is használt különbségtétel.)

 2. Jól látják kedves előadók, én is így látom a helyzetet!
  Teljes mértékig támogatom!
  Viszont sietni kell felnyitni az emberek szemét, hogy ez a mi és utodaink legnagyobb és egyben utolsó lehetősége!
  El kell kezdeni, csinálni kell, meg kell valósítani!
  “Csináljuk meg csináljuk meg, csináljuk meg!”

 3. Ide is beteszem, mert fontos, hogy tudják:
  Malcolm Roberts szenátor hatalmas igazságbombát dobott az ausztrál parlamentben, és leleplezte az egész démonikus covid csalást. Belekeveri az egészségügyi bürokratákat, a Big Pharma dollárjait és azokat, akik eddig hallgattak. Le akarja vadászni őket.
  (Ennek vírusként kell terjednie): twitter.com/…/1509019954712301570

  Jó lenne, ha valaki tudná, hogyan lehet technikailag a twitterről leszedni és azok számára, akik nem tudnak angolul, lefordítani!

 4. Szerintem meg valamikor a jövőben a világhatalom kormányzását innen a Kárpát medencéből szándékoznak működtetni. Ők is tudják, hogy ez a legjobban védhető, legjobb minóségekkel rendelkező Szent terület a földön. Ezért is jöhet elő az egyesítés víziója sok helyen. Egyébként a Bibliában meg ez lehet erre az utalás: …amikor látjátok a pusztító utálatosságot a szent helyen…

  1. Valóban ez a rész volt a legjobb a földön mielőtt telepakolták atomreaktorokkal ( 100 évvel ezelőttig ). Jelenleg 233 működö reaktor van Európa területén! Hosszútávon a leginkább élhető hely valószínáleg Ausztrália és környéke (0 atomreaktor ) és Közép- Afrika ( 0 atomreaktor).

 5. Léleküdítő beszélgetés volt, – köszönöm!
  Nagy kár mindannyiunk számára, hogy nem olyan gondolkodók vezetik ezt az országot, mint ailyenek Önök, de sajnos annak esélyét sem látom, hogy valaha ezt valaha megadja számunkra a Teremtő..
  Tisztelt Ertsey Attila Úr, lenyűgöző volt hallgatni ahogy elképesztő tudásanyagával mondandóját, üzenetét felépítette számunkra.
  Jó lenne, ha mindennapjainkat ilyen közegben élhetnénk, illetve tölthetnénk!
  Még egyszer köszönöm!

  1. Köszönöm a megosztást. Fontos tudni hogy az első rész 2016-ban, a második 2019-ben készült.
   Még nem láttam, de a megjelenés dátumai értelmében nem a jelen orosz-ukrán háborút elemzi és nem arról tudósít, hanem háttér-információt nyújt annak előzményeiről.

 6. Egy kitérővel kezdem, de már ez is rávilágít arra amit részleteznék itt később.

  Az EU hazudik mint a vízfolyás, és már olyannyira összevissza hogy követni sem tudják amit mondanak. Egyszer ugye a szöveg a Putyin elleni szankció, ami pedig egyértelműen nem Putyint sújtja hanem az EU tagállamainak népeit. Hisz az emelt energiaárak minket és gazdaságainakat érintik. Máskor pedig azzal jönnek, hogy azért kell energiaárat emelni mert azáltal csökken a fogyasztás, ami a klímának jó. Lényegében, nyíltan is ki lett mondva, pusztuljon az ember, hogy a bolygó megmeneküljön. Kiknek is tartogatják a bolygót, azt amit eközben háborúkkal pusztítanak? Hát az iszlám népeinek, ki másnak.

  Az EU összevissza narrativája e téren is épp elég ahhoz, hogy bizonyítva lássuk, az ukrán-orosz háború az Ensz és az EU terve volt, és lényege hogy Európa népeit még mélyebb nyomorba döntsék. Mert azon nem kell aggódniuk, hogy a “migránsok” fázni és éhezni fognak. Hogy ők jól éljenek, erről a mindenkori kormányok gondoskodnak majd, mert ez a kötelességük. Az apanázsukat majd az inflációhoz igazítják úgy ahogy a miénket nem.

  Szerintem is történelmi fordulópont korszakát éljük, és elképzelhetőnek vélem, bár ehhez szó szerinti isteni csodák sorozata is szükséges, hogy Magyarország egy itt ismertetett semleges pénzügyi, politikai, gazdasági zónává váljon.

  Amit azonban e beszélgetésből is hiányolok, annak előfeltételei és mindenek előtt a történelmi és jelenbeli erőviszonyok és motivációk valóságos felvázolása, annak megértése hogy kik az ellenségeink, avagy kik azok akik ellen védekeznünk kell, és hogyan? És kik lehetnének a szövetségeseink?

  Sőt, épp a legfontosabb egyébként itt is említett tény elsikkad, emiatt a diskurzus egy önellentmondásra épít. Mintha letennénk egy ház alapját, majd az egész házat az alapok mellett építjük fel.

  Ha már megállapítottuk hogy az alakulóban lévő új világrend egy egyvilágrend, márpedig az, akkor ez azt is jelenti hogy valójában minden konfliktust és háborút ezen egyvilágrend alakítói – egy privát tömörülés – kreál. Amikor csupán országok, vagy akár régiók közti határvonalról beszélünk, kihagyjuk ezt a tényt a számizásból. Mi az hogy az USA, mi az hogy Ukrajna? Mi az hogy Oroszország? Nem a népei, az biztos. De a kormányai sem.

  Amit tudnunk kell mindenek előtt, az hogy kik az ellenségeink, mik a motivációik, kik a szövetségeseik és a tömegbázisuk, és ehhez képest felvázolni annak lehetőségét hogy miként védekezhetünk ellenük, és kik lehetnének a szövetségeseink. Ha országokban, nemzetekben, népcsoportokban, és akár a jelen illetve jövő régióiban gondolkodunk, tévútra kerülünk.

  Alap, hiszen a szemünk előtt áll a realitás: létezik egy globális háttérhatalom ami vérzivatarrá tette egész közelmúlti történelmünk, megosztotta és háborúkba kényszerítette társadalmaink, majd az utóbbi évtizedekben térdre kényszerítette az egész nyugati világ gazdaságát, és lassan a semmivé zúzza az egykori zsidó-keresztény kultúrát. Minden törésvonal mentén megosztották társadalmaink, a nemzeteket nemzetek ellen, majd a jobb-bal konzervatív-liberális szintén látszólagos ellentét mentén, a nemeket és korosztályokat is egymás ellen hangolták, vallásos ellentéteket vertek ott ahol az nem volt (pl átnevelték a keresztény új nemzedékeket ateistává, a tudományos dogmatizmus által), és egyfolytában erőltetik a gender-t ott ahol arra senki nem kíváncsi. Most a Covid-19 ürügyén folytatott manipulációk által további törésvonalakat iktattak az emberek közé.

  Nem csoda hogy nem lehet ráismerni az európai és a nyugati kultúrára, de még a romjaira sem.

  A fő kérdés szerintem az hogy kik azok akik mindezt teszik ellenünk, és miként semlegesíthetnénk őket? Kik azok akik a tervezett orwelli egyvilágrendet bevezetni akarják, akik örökké háborúznak és háborúkat szítanak, kik azok akik az izrael-arab konfliktus mögött állnak, akik bevégezték a new york-i terrortámadást, akik a porig égették a Notre-Dame-ot, akik az ukrán-orosz háború mögött állnak, stb, stb, és akik a Covid-19 általi népirtás megszervezték? Kik azok akik minden olyan szervezetnek diktálnak, a WHO, Ensz, NATO, EU, IMF, amelyek háborús hatásait minden nemzet érzi a bőrén, akkor is amikor a háború egy adott régióban (még) nem éles?

  Ami szintén a szemünk előtt, a tény hogy a NATO ami ezen világlobbi kezében van, nem a nyugat védelmére szolgál hanem annak elnyomására. Az EU nem Európa érdekében létezik, hanem Európa kiszolgáltatására az ellenességei előtt. Az Ensz nem a világbéke bajnoka, hanem egy magánszervezet az egész világ népei kiszolgáltatása ellenségei kezébe. Kik az ellenség tömegbázisa akik elvégzik a fehér világ elvéreztetését?
  Minden egyes ország technokrata elitje, a bankok és nagyvállalatok, a bevándorló tömegek, a velük szövetséges neonáci csoportok, a népüket el- és kiáruló kormányok, és az ezeknek csendesen asszisztáló hasznos idióták milliárdja, avagy a becsapott, az ellenségeik javára politizáló tömegek.

  További alap az a tény hogy az Ensz és annak alszervezete eme bizonyos világkormány és a tervezett globálisan centralizált pénzrendszer politikai homlokzata.

  Na és mely ország az amely elsősorban kontrollálja az Enszt és melyik ország az ami a világ minden nagyhatalmával szövetségre lépett?
  Szaúdi Arábia, az amelyik lényegében egyenlő az iszlám állammal. Na és melyik ország az ami e két pólusú világrendben, miként az fent elhangzik, most meglépte azt hogy Oroszországgal is szövetségre lépett? Hisz a petrorubel-ra váltás a petrodollárról pontosan ezt jelenti. És mindez azt is jelenti, hogy innentől kezdve Oroszországot is az iszlám állam kontrollálja majd, hisz mindenkori energiaárak attól függenek majd hogy SZA miként diktálja az olajárakat.

  Ugyanígy tette tönkre az USA és a nyugat gazdaságát is. Az iszlám nagyhatalmak úgy játszanak jojót az olajárakkal ahogy akarnak. Miért? Mert az iszlám olajországok vezetői arra kényszerítettek minden nyugati kormányt, hogy velük lépjenek szövetségre, tőlük vegyék az olajat, és ennek tetejében még szolgáltassák ki országaikat is a “menekültjeiknek”, és alakítsák át a befogadó országokat iszlám-barátságossá, ami többek közt azt is magában foglalja hogy a befogadó országok hagyják el kulturális hagyományaik. Ugyanis iszlám-barátságosnak lenni annyit jelent hogy minden nem-iszlám kultúrát elhagyni, beleértve a nem-iszlám politikai kultúra elhagyását is, azaz a szabadságjogok, emberi jogok, törvény előtti egyenlőség, és demokratikus jogállamiság, maga a demokrácia elhagyását.

  És kik állnak az EU mögött? Ugyanaz az Ensz amelynek alszervezete a WHO, ugyanaz az Ensz, amelynek az SZA diktál. Tehát. Mindez azt jelenti, hogy egypólusú világrend van, és azt az SZA, a háttérben működő szürke eminenciás irányítja.

  Elmondanám, hogy ez a hatalmi szervezet, amelybe számos egységek tartoznak mint a fehérnek álcázott “Antifa” vagy a Muslim Brotherhood, nem véletlenül tolják maguk előtt a “zsidó” mogul figurákat, mint pl a Gatest, vagy Faucit. Csak rá kell nézni pl a Microsoftra, a Twitter-re vagy az Amazonra. Szinte csak arabokat alkalmaznak.

  Ugyanez az SZA irányította, pontosabban rombolta, az USA és a világ gazdaságát a petrodolláron keresztül, egészen a padlóig. Ugyanez az ország diktálja az Ensz által az egész világ számára diktált migránspolitikát.

  Alap az arra adott válasz is hogy Ukrajna ez a kis ország miért lett helyszíne és célpontja egy látszólag nagyhatalmi konfliktusnak. Szerintem nem azért ami fent elhangzik.

  Abból kell kiinduljunk, ami a szemünk előtt. Már tudjuk hogy minden közel-keleti háború puszta műbalhé és ürügy-kreálás arra a célra hogy legyen mire fogni a végtelen “menekültáradatot” az iszlám országokból. Más szóval minden 3 világ-beli háború, nyomorba döntés, de még a szintén mesterségesen generált természeti csapások is lényegében az iszlám-cionista-náci nagykoalíció által a Nyugat és Európa ellen folytatott háborúk, illetve azok is. Miután Soros és társai az Ensz és az EU kényszerítő eszközeivel nem tudták megoldani (vagy csak részben) Kelet és Közép-Európa iszlám általi megszállását, így megcélozták először a Közép Európa országaival szomszédos Ukrajnát, a 2014-es puccsal leváltatták a demokratikusan választott ukrán vezetést, és betelepítették oda iszlám trójai falovaik egyfajta a tranzit-operációként, na persze az ukránok belső árulói, a fehér neonácik (belső árulók) segítségével.

  Lényegében egész európai és nyugati gazdaságunk és kultúránk ma egy 1400 éve egyfolytában hódító háborúkra sarkalló ideológia markában szorong. Egy ily régi terv a világhódításra- és -áttérítésre nem fog egyszerűen lemondani arról hogy megvalósítsák. Eme háborús és elnyomó, erőzakós ideológia tömegbázisa hatalmas. Aki kilép belőle, azt halállal üldözik apostasy (hitehagyás) “bűne” miatt. Az iszlám már csak emiatt is, de főleg az erőszakos átnevelés miatt, ma már az emberiség rohamosan terjedő rákos betegsége lett. Ugyanezen ideológia kulturális elődjei vezették a török vérengzést Magyarországon és Európa azon részeibe ahová még eljutottak.

  A számos változó közt tehát egy konstans feszül végig a világtörténelem során ami a jelenben kicsúcsosodott, amit ha figyelmen kívül hagyunk nem láthatjuk a valóságot. A szemünk előtt is rejtett de legvalósabb ellenség (amit a gázlángolás módszereivel rejtenek el) az iszlám vezetés, és annak minden egyes nem-iszlám népe ellen kihegyezett ideológiája. A világhódítás és világkonvertálás, és az iszlám állam nemzetek fölé helyezése, ami az egész iszlám mint “vallás” lényege, fő célja.

  Mivel a nyugat, és a világ, minden egyes kormánya és főmédiája meg lett fenyegetve és diktálva ezek által, minden politikai vezetés csak azt végezheti el amit ezek megengednek, pillanatnyilag.

  Tehát a két pólusú világrend csupán látszat. Ami van az egy iszlám által irányított egypólusú világrend ami alatt nyög minden nemzet, minden régió. A valódi ellenségünk a mindenkori iszlám-cionista-neonáci szövetség, ezen belül a Rothschild-ház tervét megvalósító, korokon keresztül áthúzódó háttérhatalom.

  A valóságos háború pedig az iszlám által folytatott háború a világ ellen, de azon belül is leginkább a demokratikus országok ellen. Ne feledjük, Hitler egy iszlám-imádó valaki volt és ő maga az akkor főmufti szövetségese.

  Az iszlám tömegbázisa annak minden egyes tagja, azaz számtalan milliók, kivéltképpen az európai és nyugati migráns-tömegek. Ezeket kontrollálják a helyi iszlám szervezeti, amelyek mind egy globális iszlám-hálózat sejtjei. Mivel nyugaton a kereszténység már csak díszlet, az ellentét nem iszlám vagy zsidó-keresztény kultúrában látható, a globalista-nemzeti ellentétben sem. A valós ellentét a tervezett iszlám világdiktatúra (annak sária rendszere) és a nemzeti szuverén demokratikus államok közt áll. Ami ezen belül minket úgy érintene hogy a török hódoltság egy modern változatába süllyednénk vissza, amelyet többnyire náci jelszavakkal és jelvényekkel akciózó belső árulók kiviteleznének, hogy ne tűnjön fel senkinek mi történik, illetve mire feltűnik végül, már az egész országot mecsetet lepnék el.

  Ha már tudjuk hogy kik azok akik ellen védekeznünk kell, a másik kérdés az hogy hogyan? És kik lehetnének a szövetségeseink?

  Mivel a iszlám-cionista-neonáci hálózat minden kormányt zsebre tesz valamely zsarolás által, a megoldás arra hogy ezt a világhóditást és pusztítást megállítsuk, valóban nem a mindenkori kormányok kezében van, hanem a tömegeknél. Mivel az iszlám tömegbázisa hatalmas, amit ráadásul egy szervezett hálózat kontrollál, és amely nagy erőkkel szervezi a fehér neonáci tábort is, mi is egy hatalmas tömegbázist kellene szervezzünk az ellen, szintén egy hálózat révén és nemcsak önmagunk közt, de szövetségesként bevonva Európa és Nyugat egész őslakosságát is.

  Az első cél a tömegek felvilágosítása e tekintetben, egy alulról jövő és szerteágazó hálózat segítségével, majd egy az egész nyugatra kiterjedő anti-iszlám szervezet létrehozatala kellene legyen. Ha jól értem a Szent-Korona alkotmányos rend lényegét, hát valóban, egy azáltal létrehozott rendszer lehetne egy kiindulópont a nemzeti szintű majd a nemzetközi megoldás felé.

  Egy ilyen felvilágosítás, szervezés és váltás nélkül csöbörből vödörbe jutnánk, és a világ jelen és jövőbeli pénzrendszerét egy közös ellenség irányítaná és azon keresztül (is) diktálna a világnak.

 7. Az itt küldött korábbi kommentemhez (ha megjelenik, ha nem, megértem azt is) mintegy alátámasztásként egy friss hír és egy kérdés.

  Véletlen egybeesés lenne, hogy most amikor a Covid-ürügy már nem alkalmas arra hogy ellenségeink a Húsvét előtti és alatti kulturális eseményeket meggátolják, újra előkerülnek a terrorcselekmények az iszlám által megszállt nyugaton?

  Na persze a duma az, hogy terrorcselekményt eleve kizárják. Érdekes, már most a “vizsgálat” kezdetén?

  Más szóval, előttünk a valóság, egy egyértelmű terrortámadás, amit azonnal letagadnak.
  A hír eleve úgy jelent meg hogy egy autó rohant az ünneplő tömeg közepébe, mintha az önmagát vezette volna.
  Az akció eredménye hat halott (!), néhány tucat súlyosan sérült, a többségük a halál szélén, emellett ki tudja hány megfélemlített egyén, aki ezt a hírt hallván idén tavasszal már valószínű nem megy el egy húsvéti rendezvényre sem.

  Mind a tömegmigráció, mind a Covid-19 és mind az ukrán-orosz háború mögött a cél egyértelműen egy és ugyanaz: a keresztény kultúra maradványai elleni támadás és az ezen kultúrát hordozó országok pénzügyi-gazdasági-logisztikai megsemmisítése.

 8. A világhatalomhoz:
  Szerintem az győz, aki az alternatív energiát bevezeti, ami nem az 5g, hanem az univerzum energiája. Ez lehet/talán/ a függetlenség kulcsa.Az emberi energia tekintetében értékekben a táplálék a legdrágább és a víz. No meg a tiszta levegő. Kincs. Ezek nélkül csak rövid ideig lehet kihúzni. Hiányuk a leghalálosabb.Nemhiába a kiéheztetési hadviselés. Illetve a táplálék/levegő kémiai mérgezése.
  Adminisztrációs területi határok mindig voltak, vannak, lesznek. Átláthatósági,menedzselhetőségi adottság.A menedzselhetőségi egység alapja a területi tulajdon, a vagyon. A vagyon pedig úgy tartható meg, ha valaki egyszerre csakis, kizárólag egy helyre tartozik (állampolgár), és végleges kilépéskor(önszántából) a fizikai vagyont visszaadja, ‘házon belül’ eladja, (majd egy új vevő megveszi), örököse lesz.
  A területi, jogi határ rugalmasan változtatható. Békésen a területi népszavazás működik.Ideiglenesen máshol biztosított életvitelre az igény normális, vagyon kivitel nélkül- ha az adott helyen a megélhetést az ottani feltételek az adott ideig biztosítják.
  A világ erőforrásai változatosak, merev, zárt területi, jogi rendszerek nem alapíthatók rá. A kultúrális, nyelvi, történelmileg kialakult jelen helyzettől pedig nem lehet tollvonással eltekinteni. 
  Megint találkoztam egy olyan példával, amikor az ügyintéző egy gép. Ez az ügyintézés halála. 250 év alatt sehogy sem sikerült intelligenciát és értelmet tenni a gépekbe.Most se fog sikerülni. Mitől is sikerülne?  Ha legalább egy esetben is sikerült volna, arról már tudnánk. A reklám úgy szól, hogy intellektuális csevegést lehet a robotokkal folytatni. De még nem sikerült bemutatni egy intellektuális csevegést se. A robotporszívót is olyan találta fel, aki még soha nem takarított.

  A helyi hatalomhoz és önrendelkezéshez:
  A Szent Korona elmélethez még mindig nagyon kevés a hozzáférhető tartalmi információ, csak címszavak merülnek fel, összefüggések nélkül, nem látom benne az elgondolást. Már várnék egy videót a részletekről.
  Miután álmodozni ingyen van, csak egy ötletelés:
  A világon az ember az első, a beszéd, a gondolkodás és a manuális tevékenység. (a munkavégzés, ez kötelesség is) Az embernek joga van a testhez, a génekhez, a lélekhez-szellemhez-aurához, betegséghez, öregedéshez, szaporodáshoz. Nem lehet az ember szabadalom, se chip-vel megjelölhető.A korábban más helyeken már említett problémás pontok, amikre adott válasz nem valószínű, hogy kikerülhető:
  A jelenlegi rablás alapja a helyi vagyon növekedés külföldre kioszthatósága, illetve a többes állampolgárság. +Uzsora és spekulációs tranzakciók(nulla forintért “megveszem” a több milliárdot külföldiként, vagy tőzsdei spekulációk), és az olyan mesterségesen alacsonyan tartott jövedelem, amiből nem lehet megtakarítani(privát nyugdíjra, eügyre, akár korszerűsítésre) valamint a nagykorúaknak véglegesen adott támogatások (az “ingyen” van). (Mondjuk az oktatás 16 éves korig/nagykorú/ lehetne ingyenes(6+4), de tartalmazzon 2 szakmai végzettséget, és vállalkozás indítási képességet, én-védelmi, önvédelmi oktatást. Ezek után pedig fizetős több lépcsős felsőfokú képzés lehetne(3+3+2).)A globális cégekkel az a baj, hogy nem globálisan eloszló a mögötte lévő eredmény. Mindenhol lehet internet és ‘Meki’ , de csak max. jogdíjért, helyi vagyonként kezelve, helyi tulajdonossal, feldarabolva a hálózatot. Egyébként ahogy érzékelem, pont a világot már jól átszőtt valós gazdasági kapcsolatok és a határok békés életben tartása tudja fenntartani a rendet, de tényleg el is kényelmesít. 
  A tulajdonban, ami egy olyan kétirányú összetartozás, ami elveszíthető, de eladható(ki lehet lépni), hosszú távon megőrizendő, korszerűsítendő, látom az egyéni teljesítményen alapuló értelem és a felelősség kulcsát. A tulajdon semmiképp nem jelent felsőbbrendűséget, de nem is jár alanyi jogon.   
  Az adózást és a profitot nem tartom bűnnek. Különösen, mivel az adó egy jó árnyaló elosztó rendszer (pl. kedvezményt csak pozitív jövedelemre lehet adni, stb.), a profit pedig a siker mutatója: nem szükségszerűen van, de ha sokáig nincs, az az életképtelenség.  .
  A tulajdontól eltérő birtoklás (bérlet) létjogosult, de könnyen átválthat kizsákmányolássá, kiszolgáltatottsággá, alávetettséggé. Mesterségesen besorolt egységes jövedelemmel mesterségesen kasztokat lehet kialakítani. Olyan, mintha ékeket tennénk a küllőbe, hogy ne forogjon a kerék. Mintha mindenki abból várhatná később a mannát, amit valaki más hozzátesz a közöshöz. Sok lehet a potyautas. 
  Szavazó pedig az lehetne, aki adófizető állampolgár, nem életkorhoz kötném. 

 9. 2012. 12. 25. Fontos dátum a jövő szempontjából. (Érdemes ezt a dátumot beírni a google-ba.)

 10. Futurisztikus a javaslat, nem hinném, h lenne realitása a megvalósításnak. Mármint, h Magyarország közvetítő lehetne Kelet és Nyugat között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük