A brit kormány végre elismeri, hogy a COVID vakcinák génterápiás beavatkozások? Totalitárius Larry feltáró levele és a WHOkrácia


https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/podcast_35:6

4 thoughts on “A brit kormány végre elismeri, hogy a COVID vakcinák génterápiás beavatkozások? Totalitárius Larry feltáró levele és a WHOkrácia

 1. https://www.szilajcsiko.hu/single-post/tanka-endre-az-5g-emfr-bizonyitott-kartetelei-es-nem-cafolhato-veszelyei

  Ez a választás előtt jelent meg, jó összefoglaló.
  A digitális pénz működtetése az 5G áramfogyasztásán felüli extra hő, ha jól gondolom. Elég sok rendszer feltörésről és pénz eltűnésről is lehet olvasni. Egy jól célzott áramszünet is járhat adat(pénz) vesztéssel. Egyszóval nem biztonságos, és felesleges bonyolítás.
  Az hamis definíció, hogy a pénzmosást megszünteti a digitális pénz.
  A globális maffia tud nagyban játszani, offshore, aranyban. Mondjuk. Teljesen kikerülve a “nyílt” rendszert.
  Nekik a ‘vonal alatti’, könyvelési hiba nagyságrendek eltüntetése feltételezem, hogy rutin.

  A választási számokból a felébredettek létszáma jól becsülhető. MHM és NÉP szavazói, kb 350 ezer fő.
  A média monopóliuma a legártóbb blokk, sokkal többen gondolkodnának másképp jobb eléréssel. Gimiben az 1984-et régi fényképezőgéppel lefotózott, össze nem fűzött lapokból összeállítva olvastam, kölcsön kapva.
  A Fidesz anno nyomtatott sajtóval kezdte a propagandát. Az online média mellett talán még ma is van létjogosultsága. (Sőt biztos)

 2. Tisztelt Tamasi doktorúr, tisztelt doktor urak, tisztelt Gődény úr, és minden vonatkozó kedves szakértő!

  Fontos – kérem, ha lehet, válaszolják meg itt, e hozzászólásom alatt, mindannyiunk okulására! Mindnyájunk számára igen fontos és lassan talán aktuális kérdés merült fel bennem, mely megválaszolásához orvosi tudás szükséges, és nekem nincs ilyen végzettségem.
  Váratlanul eszembe ötlött az Önök által közölt videofelhívás az olasz szülészorvossal, aki a WHO által is tervezett leendő, Marburg mizéria kapcsán elmondta, hogy a CIA által is -adott esetekben olykor- használt kivégzőszert, a RICIN-t fogja tartalmazni a “Marburg elleni” leendő vakcina, amely 1-2 héten belül megöli az oltottat ÉS AZ OLTATLANOKAT IS ERŐSEN (életveszélyesen?) MÉRGEZI az oltottak izzadása és egyéb váladékozása által (az alatt az 1-2 hét alatt, amíg még életben lesz a -történetesen- nem-placebót kapó oltott ; ki tudja, talán sokkal kevesebb lesz már a titkoltan placebós injekciók aránya).

  KÉRDÉSEM:
  RICIN ELLENI ELLENSZÉRUM LÉTEZIK vajon? Ha igen, lennének kedvesek mindannyiunk okulására írni és beszélni erről? Adagolása, beszerezhetősége, ára, esetleges mellékhatásai stb. Mert a k0vd-vakcinák ellen még lehetett egészséges életmóddal védekezni egy magam fajta oltatlannak, oltatlanoknak, na de a ricin ellen?? Állítólag pl az ivermektin édeskevés, egy ricin mérgezés megszűntetéséhez.
  Ha lehet javasolni, essen több szó erről egyes leendő videójukban.

  Vonatkozó gondolatként mellékelek egy cikket a mediaforras com oldalról:
  https://mediaforras.com/uj-fejlesztesi-irany-onterjedo-vakcinak-1471
  “A National Geographic szerint tudósok csoportjai un. „önterjedő vakcinákat” fejlesztenek, amelyek képesek átterjedni oltottról beoltatlanra.”

  Előre is köszönöm nyilvános válaszukat, ha ITT is van rá mód, a jelen hozzászólásom alá! (Mivel az összes videót nyilván a többség nem hallgatja meg, én se mindig mindet.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük