Prof. Dr. Sucharit Bhakdi: Génmódosítás korona vakcinával

Tizenkét nappal a kötelező korona védőoltásról szóló Bundestag-vita előtt az MWGFD videója egy döntő ellenérvet ismertetett: egy svéd munkacsoportnak sikerült bebizonyítania, hogy a vakcina mRNS-e átalakítható az emberi test sejtjeinek DNS-évé, és ez az emberi genom megváltozásához vezethet . Hol volt a média felháborodása?

https://www.bitchute.com/video/D6Tds5xNrscO/

https://www.kla.tv/22106

12 thoughts on “Prof. Dr. Sucharit Bhakdi: Génmódosítás korona vakcinával

 1. Az interjú végighallgatása után felmerült bennem a kérdés, hogy nem kellene-e országos “riadó-kampányt” indítani annak széleskörű megismertetésére. Másokban nem merült fel ez a gondolat? Persze, ennek akkor lenne igazi értelme, ha kötelezővé tennék nálunk az oltást.

  1. Az egészségügyben és a szociális szférában dolgozók számára kötelező jelenleg is. Vajon miért éppen ott?

  2. >Persze, ennek akkor lenne igazi értelme, ha kötelezővé tennék nálunk az oltást.

   Miből gondolod, hogy nem lesz kötelező ?
   Mégis mit fog csinálni orbán a 9.5 millió vakcinával amit már megrendelt kb. 70 milliárdért ? Saját magába vagy a holdudvarába nyomkodja bele ?
   A németek most fogják megszavazni a kötelező oltást, s ami németben megy az megy magyarban is, sőt mindenhol is.
   Tetszett a fidesz megdöbbenése, hogy “saját magunkat is megleptük”. Én is meglepődtem, hogy ebben az országban annyi hülye van, hogy ezekkel bármit el lehet hitetni és meg lehet csinálni, sőt BÁRMIT MEG IS FOGNAK CSINÁLNI VELÜK (sajnos velünk is).

 2. Ordítani tudnék!!! Megosztom, hátha valakit még érdekel, jobban mint a kamu választás.

 3. az a baj, hogy egyszerüen nem jut el elèg emberhez, vagy ha igen nem hiszik el, kognitiv disszonancia, súlyos tagsdàsban èlnek, a pàrom is hereràkos lett kèt Moderna után, de nem nem attól, ès èn vagyok a hülye. Olyan tènyleg mintha agymosottaká is lettek volna…😔

 4. Csak az elejét láttam már, de már most szóvá kell tegyem, hogy az egész érvelés ingoványon áll.

  Számomra (és szerintem objektív alapokon is) a mindenek előtti a priori érv a kötelező Covid-19 oltás ellen továbbra is az amit ismételgetek az egész hisztéria kezdete óta: Semmiféle vakcina, gyógyszer vagy egyéb testi beavatkozás NEM lehet kötelező, akár gént módosít, akár csak egy vitaminkoktél, akár csak egy hashajtó, akár halálos méreg, de még akkor sem ha bizonyítottan az örök élet elixírje,

  Engem az zavar, de nagyon, hogy mindezt akár egyszer is szükséges kimondani. Pláne két év eltelte után, akkor amikor már a legmélyebben agymosottak számára ki kellene rajzolódjon hogy mily óriási jogi földcsuszamlást indít el, ha csak egyszer is elfogadjuk a szabadság és alapjogok korlátozását, bármely vélt vagy valós alapon. Megkérdem, mégis mit csinálnak jogászaink ahelyett hogy emiatt üvöltenének a nap huszonnégy órájában? De még egy normál emberi elme számára is az egész kötelező vakcina gondolat percenként kellene kiverje a biztosítékot.

  Mert a kulcs-kérdés nem a vakcinák mivolta, tartalma, működése és veszélyessége, hanem annak kötelezővé tétele, kényszerítése.

  Egy racionális és morális ember számára még csak szóba sem jöhetne a gondolat hogy egy orvosi beavatkozást bárki bárkire is rákényszeríthet, függetlenül az adott szer tartalmától. Nemcsak a direkt kötelezésért, de minden egyéb kényszerítő eszköz alkalmazásáért is már életfogytiglanra kellene bezárni azt aki efféle kötelező beavatkozást javasol, bevezet vagy akár végrehajt.

  Ezen az alapon bármely ország döntéshozói e tekintetben azzal kellene szembenézzenek hogy egy nap majd jön egy idegen aki nagyobb tudós lesz náluk és majd valami tudományos szöveggel rájuk erőszakol bármit ami eszébe jut a saját kutatásai alapján.

  Ha holnap a világ önjelölt “urai” úgy gondolják hogy a másik nagy átverés, a klíma-duma ürügyén kötelező lesz otthon maradni, ha majd lezárják az egész bolygót, és mindenkit éhhalálra ítélnek, mert ezáltal majd “megmentik a bolygó”, akkor mi lesz? Ha a “túlnépesedés” duma annak lesz alapja hogy mindenkit sterilizálni KÖTELEZŐ, akkor mi lesz?

  Akkor majd úgy érvelünk, hogy nézd, itt a bizonyíték, nincs is klímaváltozás, tessék minket szabadon és békén hagyni?
  Nem. Minden demokratikus jogállamban az ALAP, az axióma, a kőbe vésett fundamentum az, hogy minden ország minden polgára, legyen az politikai vezetése, tudósa, áltudósa, vagy csak egy mezei bárkije, mindenki mást szabadon és békén kellene hagyjon, ezzel szemben minden köztörvényes vagy nagystílű bűnöző, akik mások szabadságára és életére tör bármiféle ürüggyel, akár vakcinákkal, maszkokkal vagy egyéb módon, mehet szépen a törvényszék elé majd a börtönbe.

  Ha képtelenek vagyunk átlátni hogy e kérdéskörben mi a valós alap, ha ehelyett állandóan a bizonyítási kényszer kelepcéjéből “érvelünk” egy szabadságunk és életünket követelő ürügy ellen, akkor mindannyian megyünk a levesbe. Kiváltképpen mivel a népirtók a sárgaház szélére félemlített és agymosott tömegek torkán már mindenféle ürügyet képesek lenyomni .

  1. Teljes mértékben egyetértek, és ezen nagyon erős, szilárd álĺásponttól nem szabad eltérni SOHA. Egyébként nagyon kedvelem és tisztelem a professzor urat, de ebben a mocsok világban sajnos ez a diplomatikus attitűd már messze nem elég. …… viszont le a kalappal az erkölcsi értékrendje, tudása és kitartása előtt, minden ilyen ember egy igazi kincs.

 5. Nekem is ez a tapasztalatom. Egyszerűen nem hiszik el,hogy ez megtörténik velük.
  Ilyenek mindig csak mással történhetnek, velük nem.
  Lehet,akkor sem ébrednek fel,amikor a saját sírjukat ásatják velük. Még akkor is azt fogják mondani,hogy ez nem velem történik.
  Nem csodálom,hogy sok országban megnőtt az öngyilkosok száma. Mit lehet még tenni, hogy felfogják végre?! Nem csak a saját sírjukat ássák,hanem mindannyiunkét beleértve a következő nemzedéket is már ha lesz még ilyen.😢😒

 6. Nem sokkal miután küldtem előző kommentem, véletlenül találtam rá az alábbi néhány hónappal ezelőtti Szkeptikus videóra.

  “A védőoltások kötelezése nem tudományos kérdéskör – bioetika, orvostudomány és felelősségvállalás”
  https://www.bitchute.com/video/HKD6zKZOiCDe/

  A címe és az első néhány perc után is úgy gondolom érdemes megosztanom. Témába vág.

 7. Tisztelettel, már 2021-ben is kötelező volt, csak a háziorvos erkölcsén múlik a jövőbeni sorsod, jogfosztásod,..! Valamivel jelölik a méreg-injekciókat, mert véletlenül sem merne mellészúrni,.. ! ..?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük