Készpénzmentesség – a pokol kilincse

A Kla.TV alapítója, Ivo Sasek megvilágítja az egyre növekvő készpénzmentes fizetési forgalom árnyoldalait. A szólás “Csak a készpénz az igazi pénz” időközben már nem mond eleget. A készpénz már az utolsó szabadsággal azonos fogalommá vált. A fenyegető készpénzmentesség a világot átfogó rabszolgaság házának ajtókilincsévé válik. A készpénz ezzel szemben egy fontos biztonsági zár szerepét tölti be, amely még visszatartja a pokolnak ezen formáját.

https://www.kla.tv/21886

5 thoughts on “Készpénzmentesség – a pokol kilincse

 1. Míg a színházi mizéria második felvonása zajlik (orosz-ukrán háború), addig az EU ez év nyarán (július eleje) bejelenti a COVID-19 igazolványok kötelezővé tételét. Ha nincs valakinek QR-kódos COVID-igazolványa, megfosztják a szabadságától. Ha a tagállamok többsége ezt a törvénytervezetet aláírásával jóváhagyja, bevezetésre kerül a kötelező oltás. (Nem a kormány dolga, hogy megvédje az egészségemet. Az ő feladata az, hogy megvédje a jogaimat. De ha elkezdünk kereskedni a szabadsággal, mint portékával a biztonság érdekében, akkor mindkettőt el fogjuk veszíteni.) 2022/2023 vége körüli időkre tervezik a digitális valutát. Minden EU-polgár kap egy ID-személyazonosítót. Az ATM-eket QR-kóddal látják el. A készpénzt 1,5 éven belül ki akarják vezetni. Minden EU-polgárra kivetik a CO2-adót. https://edcdeveloper.wordpress.com/2022/03/14/while-youre-watching-the-theatre-of-war-eu-agenda-rolling-on/
  (Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. Többnyire az összeesküvéselméletek idővel valósággá válnak.) Aki ellenáll, azt bedugják egy átnevelőtáborba (FEMA-https://www.youtube.com/watch?v=n9tgPokF_yc).
  https://edcdeveloper.wordpress.com/2022/03/14/while-youre-watching-the-theatre-of-war-eu-agenda-rolling-on/

  1. A környezetemben lévő gyógyszertárakban, az agyoniskolázott rabszolga majmok szájmaszkban robotolnak ! A nép meg bemegy maszk nélkül is ! Persze van akinek már ráragadt az agyatlan fejére, és abban alszik, megvédve önmagát, önmagától !
   Ez ám a tudat, ész, logika, intelligencia !

   Az utca tele van maszkos idiótákkal, úgy, hogy száz méteres körzetben nincs senki rajta kívül ! Korra, nemre való tekintet nélkül !

   Kijön a Spar-ból egy mondjuk házaspár, kétszáz méter a kocsi, odamennek, maszkban, bepakolnak a csomagtartóba, majd beülnek a kocsiba, maszkban !

   Megszokott, ül a barom a kocsiban, egyedül, maszkban !

   Szintén Spar, két kifli, egy tejföl, fizetve kártyával, természetesen a zöme, okostelefonos idióta, három bankkártyával, egy gramm agy nélkül, mert ez a trendi !

   Boldog idióták az Interspar robot kasszáinál, állig felfegyverkezve bankkártyákkal !

   A korábbi három pénztár helyett csak egy van, az sem működik . A robot kassza nem akarja elfogadni a pénzem . Egy ott dolgozó hölgy aki felügyeli a robot kasszákat, oda szól, hogy “én segítek”, mondom az kevés ! Szerencsétlen azonnal megsértődött, mert nem értette !
   Mondom, hogy ide pénztár, és pénztáros kellene, nem robotok, én embertől akarok vásárolni, embernek akarok fizetni, nem egy tetves gépnek, és nem sokára ön is el lesz küldve, elveszti a munkáját, mert sokkal olcsóbb egy robot kassza, mint egy ember !

   Erre csak annyi volt a megjegyzése ( láthatóan megütötte a mondat !), hogy reméli, hogy nem így lesz ? Megnyugtattam, így lesz !
   A boltban kétszer annyi volt a biztonsági őr, és harmad annyi a személyzet, mint két hónappal korábban !!!

   Kedves Tisztánlátó ! Ezeknek az Isten barmainak mit lehet elmondani, amit felfognak, amit megértenek ? Szinte semmit !
   Nézze meg a “birkamenet” résztvevőinek megnyilvánulásait ! Elképesztően tragikus. A legszörnyűbb, hogy ez a nagyon nagy többség.

   De megnézheti a “baloldal politikusainak” kampány reklám filmjeit is !!! Érzékeltetni önmagával, hogy mi az amit “szellemi színvonalnak” becézünk !
   Ide már csak az obszcén szinonima szótár összes lenne elég, kétszer legalább, hogy jellemezni lehessen azt a szintet, amit erre a csődtömegre mint jelzős szerkezetet leírhatnánk. Vagy még az is kevés !?
   A szép szavak ideje nagyon régen lejárt. A hülyék meg akkor is hülyék, és azok is maradnak, ha esik, vagy ha süt a Nap !
   És a fent említettek csak egy picinyke morzsa, a nagy, trendi idiotizmus tortájából .

 2. Ennek az úrnak igen naiv elképzelései vannak arról a “világszintű döntésről”, hogy a válságokból, háborúkból, az emberek halálából és szenvedéséből nem húzhat hasznot a transznacionális bagázs. Majd önként lemond a rekordprofitjáról? Na és ki fogja meghozni ezt a döntést, de legfőképp ki fog gondoskodni a végrehajtásáról? A mostanra teljesen lebutított, agymosott-agyhalott tömegek, vagy az őket egyre pofátlanabbul kizsigerelő népnyúzók? Talán az ugyanezen tömegek által a pozíciójukba juttatott, velejéig korrupt politikusok? Vagy a pszichopata-technokrata “szakértők”? Akkor ugyan várhatunk ítéletnapig! Ahogy én látom, itt nem maradt más, mint hogy mindenki egyénileg tegye a dolgát, és mondjon nemet mindenre, amit az Új Világrend vagy a Nagy Újraindítás szellemében rá akarnak kényszeríteni. A végsőkig.
  Abban igaza van az úrnak, hogy az elmúlt 2 évben történteket (David Icke és még néhány ember kivételével) egyikünk se tudta volna korábban elképzelni, és most se tudjuk elképzelni, hogy mi minden szörnyűség jön még. Úgyhogy mindenkinek magának kell meghoznia egy sor stratégiai döntést, pl. kivenni a pénzét a bankból, mert bármikor zárolhatják a bankszámláját: lásd a Justin Castro-Trudeau rezsimje által hozott döntést, amit később kénytelen volt visszavonni, mert a bankszektor figyelmeztette, hogy milyen veszélyes, ha
  1. az emberek megrohanják a bankokat a pénzükért, és
  2. ha a történtekből okulva nem mennek bele önként és dalolva a digitális pénzrendszerbe, mert akkor pillanatok alatt földönfutóvá válhatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük