5 thoughts on “A gazdasági bérgyilkosok

 1. https://youtu.be/YdwQPsxvP8s
  Sajnos csak az első rész elérhető.
  Egy kis történelmi visszatekintés.

  Az biztos, hogy sok mindenkinek nem ártana az erős személyi, és az 5G gyilkos manipulációja elleni védelem.
  (Gróf Tisza István emlékére)
  Adómentes állami juttatásként hasznosabb lenne poloska semlegesítő és használati útmutató (képzés) biztosítása a száj pelenka helyett. (Mintha a mobil töltők hálózati csatlakozójában is lenne valami…, nem kell külön PR ajándék kém toll.)
  Na meg hasznos lenne a hálózat szereplőinek felfedése, nyilvánosságra hozása, bűneik elszámoltatása -:).

  1. A dollár rohad, a bérelt forintot rántja magával, az események meg csak a szokásos folytatás, Ukrajna .
   A könyv 2004-es megjelenése óta, a gazdaságnak nevezett mű hó, erősen olvadni kezdett !

   A “korporációk” által alkalmazott ügynökök meg azt harsogják, hogy “mindent lehet, csak akarni kell !”, tehát síparadicsom a sivatagban, aki nem ért egyet az ellenség !

   A rendszer hatalmi átmentésére való törekvés a New World Order, fedőnéven zajló világ koncentrációs táborrá alakítása, meg ami vele jár.
   Pont.

   A számtalan titkos társaságok által pénzelt, és kiképzett “nagy magyar hősök”, meg teszik a “dolgukat”, ” Magyarország előre megy, nem hátra.”
   Megint csak pont !

   Lehetne írni a végtelenségig, hogy micsoda hazugságözönben élünk, és az élet minden területén. De !!!
   Mottó,:
   “Egy hülyének soha nem lehet elmagyarázni, hogy hülye”.

   Innentől meg minden mindegy, és felesleges írni egy betűt is.
   Pont !

 2. Megnyitnám a Dr. Drábik János Egyetemet. -:)

  A komplex természet rombolás,mint káosz a profitért modell bemutatásához egy aktuális rövid példa:
  A búzatermesztés mai technológiájáról esik szó itt:
  https://isterra-seeds.com/technologiak/oszi-buza
  Ami szükséges:
  -Talaj megfelelő tápanyag és nedvesség tartalommal. Ha nem megfelelő az ásványi anyag mix és a nedvesség, akkor leveleken keresztül kellene felszívódni kb. a következő anyagoknak: foszfor, mangán, bór, cink, kén, réz, magnézium. A két alapvető tápanyag a nitrogén és a kálium.
  -Megfelelő hőmérséklet, megfelelő időzítéssel.
  -Hosszú nappal.
  A két év óta most is tartó feltűnő szárazság és abnormális hőmérsékleti viszonyok feltehetően nem kedveznek a növények életritmusának. (Időjárás manipuláció.)
  A talaj pedig tápanyag hiányos. (Vagy netán gomba hiányos? ami segítené az ásványi tápanyag felvételt.)(Vetésforgó?)
  -Gyomirtás. Ha a talaj ásványi anyag koktélt kap, az erősítheti a gyomot is. A kémiai gyomirtó pedig felszívódhat a növénybe is, fel is halmozódhat a talajban.
  -Gombaölés. A növényre szórt extra ásványok, némi nedvességgel a gombák kedvenc élőhelyei. Lehetőség a növény ásványi anyag felvételéhez.
  A chemtrail fokozhatja a gombásodást, de újfajta ásványok miatt újfajta gombák jelenhetnek meg a föld alatti/feletti részeken. A gombáknak a talajban kellene segíteni, ott lenne a helye ennek az ásvány feldolgozási folyamatnak. A gombaölő a talaj gombáit is pusztíthatja. Most már háromszori gombaölés javasolt.
  -Rovarirtás: az állati kártevők (pl.poloska) természetes ellenségeit, a madarakat az 5G kipusztítja. A madárevő állatok pedig hiába keresik a táplálékot. Viszont a kártevő túlszaporodhat, ellenállóbbá válhat, átterjedhet másfajta növényre is, hogy még több és több rovarirtóra legyen szükség.

  Azt csodálom, hogy egyáltalán terem még búza.

  A búzában lévő méreg adag maradékot, napi szinten, az engedélyezett! mennyiségek formájában megesszük. Ez az egyének aktuális összetett állapotától függően felhalmozódva, más bevitelekkel együtt hatva, megbetegítő tényezővé válhat, de nincsenek ilyen hosszú távú ok-okozati kapcsolatok kimondva.

  A természetből élnénk, csak nem hagyjuk megújulni. Sőt mi több, a termő folyamatok szintjein a világhatalom, a sok pénzével hivalkodva szinte visszafordíthatatlan pusztítást végez. Gyorsan. Hatékonyan. Fokozatos kivégzés szerűen.
  Így a Föld tényleg nem fog senkit eltartani.
  Csak nem az “emberek” miatt.

 3. no comment, a cim elmond mindent, meg sem kell néznem. Ha részt veszel a gulágjukban mint rabszolga része vagy a problémának (“kényszerből” csináltam egy darabig, de annyira hülye azért nem vagyok, hogy egy életen át szivják vérem – meg kell szabadulni a nem létező “szociális” “normától”, stigmáktól, üres semmi, csak leláncolni léteznek) – inkább hajléktalan leszek vagy halott mint ezeknek, ezek közt még egyszer rabszolgálni – és általában van bőr a komcsi gyilkos pszichopaták pofáján, hogy azt hivják “segitségnek”…..

  10+ éve tapasztalom, hogy és hogyan működik a céges kommunista kisajátitás, ellehetetlenités. Legalizálták a régi komcsi módszert, szóval most nem államositás van, hanem megcsinált psziichopata kiskirályokon át felvásárlásként. Igy látszólag az állami szerep nincs képben és “törvényszerű” meg “demokratikus” (meg a f**** tudja milyen üres szavak mögé bújnak, rejtik a nyilvánvaló valóságot) – még ha valóságban nem is igaz teljesen, hiszen ellopott adót valahogy ki kell játszani parazita első osztályú rabszolga kiskirályokhoz és a csúszó-mászó politikusnak meg kell teremteni a szükséges “törvényi” háttért az egész állami szennyet beleértve. ez megy magyar gulágon is és mindenhol nyugaton már 2+ évtizede… most látszik eredménye, ezek ugyanazok…. (mindig a 70-es évekbeli Delon filmből jövő idézet ugrik be: “Régen meg lehetett húzni, lehetett látni a határt, ma már nem tudom eldönteni hol kezdődik és van vége az alvilágnak… valószinű a tetején…”)

  idáig is úgy szórakoztak, használták a pénz fegyvert ahogy akarták az aktuális célszemély ellen (megspékelve technikával, pszicho droidokkal és “törvénnyel” hatásosabb mint a nem létező gázkamrák…). A gyönyörű ebben, hogy akit idáig szivattak, annak már mindegy, viszont akit a szivatásra használtak annak nem. És láss csodát, az igazi karma, Isteni igazságszolgáltatás…!!!! a pszicho schwab le is irja, akit idáig valamelyik csorda – mindegy hogy politikai, gazdasági, céges, állami stb. – megosztott, használt egymás és a többi ellen mint jó tömeggyilkos végrehajtó droid, most ugyanúgy célszemély lett.
  Leirja, nyilatkozza a beteg vén …. meg akarnak szabadulni a privát és állami bürokrácia 90%-ától!!!!!! nekem ez tetszik! nincs több s*gghülye állami droid aki szivat, nincs több céges, bankos olcsó féreg, nincsenek a radikalizált olcsó ugató majmok lent a sz*rban. ez a része tökéletes, csak nem szabad hagyni, hogy a birka magától menjen tömegével vágóhidra és húzza, tolja le a sz*rba, technokrata komcsi utópiába azt akinek még maradt valamije, csepp józan esze és valóságtudata.

  Használjatok privát kriptopénzt!!!!!!! Semelyik csorda nem tudja monitorozni és lenyúlni!!!!!!!!!! (vagy arany, ezüst – de azt simán lenyúlja neo-soc-komcsi-fasiszta bagázs a modern gulágban….)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük