Professzorok újabb levele a Paul Ehrlich Intézethez

Több oldalról szorongatják a Paul Ehrlich Intézetet (PEI), hogy kiderüljön minden eltitkolt adat a géninjekciókról. Ebben a videóban a legújabb PEI-nek címzett levélről lesz szó, amit 5 professzor fogalmazott meg.

A levél teljes szövege ebben a cikkben található: https://reitschuster.de/post/chemiker-schreiben-erneut-brief-an-das-paul-ehrlich-institut/

A törvények, amelyekre a professzorok hivatkoznak és amiket illene betartani az államnak is: https://www.gesetze-im-internet.de/ifg/__1.html, https://www.gesetze-im-internet.de/amg_1976/__5.html, https://www.gesetze-im-internet.de/amg_1976/__32.html

https://www.bitchute.com/video/zHAXjeuOEBLF/

Bíró Éva tudósítása.


6 thoughts on “Professzorok újabb levele a Paul Ehrlich Intézethez

  1. Az a baj, hogy az emberek rettegnek. Én adtam az egyik kovidos lakótársamnak (munkásszálláson élek ugyanis) kvercetint és cinket, mondtam,hogy hagyja abba a farivirapir szedését, kivéve ha azt akarja, hogy odalegyen a mája. Nme berte beszedni, mert megkérdezte a háziorvosát, aki közölte vele, hogy ezek mérgek (mármint a cink és a kvercetin), napokon belül belehal, ha beszedi, ráadásul ha beszedi, akkor keressen másik háziorvost mert ő nem lát el olyan embert, aki gyógyszer helyett, boszorkányfüvekkel mérgezi magát.
    Elkeserítő, hogy bedőlt neki, nem merte beszedni, szedte tovább a farivirapirt, most pedig sír, hogy hosszabb idegi tart a mája kezelése, mint maga a kovid, a poszt-kovid szindrómákkal együtt….
    Őszintén megmondom, tudom, hogy csúnya dolog, de még sajnálni se tudom. Mindenkinek vállalnia kell a felelősséget a döntéseiért.

    1. Igazad van Jokko, a menthetetlen embereket nem szabad sajnálni, mert az is csak lefelé húzza az embert, most már menjen és panaszkodjon a háziorvosának…

  2. Kedves Éva,

    Köszönöm az információkat. Remek,hogy vannak olyanok,mint Te. Akik folyamatosan utánajárnak az információknak és nem csak a mainstream média harsogását.ill. elhallgatását látja és hallja az ember.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük