A Klímablöff

Forrás: Kla.tv www.kla.tv/26114

https://www.bitchute.com/video/GhoU0WoueekL/


14 thoughts on “A Klímablöff

 1. Ezen az oldalon elég régóta, legalább másfél éve többekkel kiderítettük, hogy az érezhető klíma probléma is az 5G-vel kapcsolatos.
  Most éppen az erkélyen 41 fok van. Felhő nincs az égen, a csapadékot, mint olyat elfelejthetjük. A Haarp és az 5G működése csinálja.
  Arra van pénz, és az energia értékesítés profit számokban meg is jelenik(mennyiségi hatásként, amit árhatásnak állítanak be), le se tagadható, hogy ezek működtetéséhez szükséges energia megtermelésre kerül, főleg CO2 kibocsátással megfűszerezve.
  Miért nem szól erről a videó?

  1. Amikor arról írtam, hogy a Haarp és a sokG viszi a pénzt, az okozott károkon kívül, azt a kényszerű ‘vásárlói’, kikényszerített felhasználói szempontból írtam.
   Alapból a kutyának se kell a rendszer, mégis velünk fizettetik ki, sokadik bőrünk lenyúzásaként.

  2. Pár kiegészítés.
   Nincs érezhető klímaprobléma, csak bebeszélt. (De ez tényleg összetett és bonyolúlt kérdéskör.)
   Télen is, ha rásüt a nap, a külső hőmérő mutathat akár 20 foknál többet.
   Eső az elmúlt szezonokban és mostanában volt és van épp elég.
   A CO2 kibocsátásnak megközelítőleg sincs akkora jelentősége, mint amekkorát negatív értelemben tulajdonítanak neki, és hogy ehelyütt mintegy elfogadott alaptézisként érdemes lenne szóba hozni.
   Az 5G-re talán nem lehet mindent ráfogni. Annyira még nem elterjedt-kiépített, hogy az egész bolygóra bárminemű döntő hatással lehessen. Végül pedig, elég újdonság ahhoz képest, amilyen régen – évtizedek óta – nyomják a klímaőrületet. Gyakorlatilag pár éve se híre, se hamva nem volt, miközben ma már nem is annyira fiatal emberek egész generációja rögtön beleszületett egy állítólag katasztrofálisan felmelegedő világba…

   1. Igen, ha 40 fokos tűző Nap süt egy helyen, ahol még hőmérő is van, akkor annyi a hőmérséklet. Most 25 fok van kint, mű felhős az ég, amiből eső nem várható.
    Számok nélkül (mennyi extra égetés kell az időjárás és G-k működtetéséhez) valóban mindenki azt ír, amit jónak gondol. (Mű “felhő”, mű “eső” működtetés melege, energia pocsékolása)
    A G teljesen ki van építve ott ahol élek. Értékelhető eső pedig nálunk nincs évek óta. Van viszont rögtön leégető sugárzás, ami szintén tapasztalat.
    Most nemcsak a lentebb olvasható földi hőmérséklet önszabályozás működik, hanem a naponta tetszőlegesen, sok energia ráfordítással változtatható művi is.
    Azt látom, hogy erről nem igazán akarnak a válaszolók tudomást venni. Ez óriási baj.

    1. Kedves A.! Nyugodjon meg, nekem is vannak tapasztalataim – szó szerint a saját bőrömön –, amik pontosan az Ön által hangoztatott dolgokat támasztanák alá. A jelenségek alkalmával szintén ugyanezek a mesterségesen előidézett okok voltak az első gondolataim. Ismeretes, hogy sok évtizede kísérletezgetnek mindenféle agyatlansággal, előrehaladott eredményeik vannak és alkalmazzák is őket, nem törődve az emberekkel, a káros hatásokkal. De hogy minket most már rádiófrekvenciás hullámokkal vezérelnek, ki-bekapcsolgathatják bennünk a járványos betegségeket; hogy fali klímaberendezésként, szinte kedvük szerint szabályozgatják a földi időjárást, és hasonlók, ahogy az ezeken az oldalakon elszórva elhangzik, szerintem túlzás. Tény, hogy vannak hatalmasságok, akik ilyesmikre törekednek és rengeteg pénzt, energiát pocsékolnak rá. Azonban kétséges, hogy a próbálkozásaikkal a természetet felül tudják múlni. Nem tagadható, amit mond: „nemcsak a földi hőmérséklet önszabályozás működik, hanem a változtatható művi is”. Csakhogy itt két különböző fajsúlyú kategória találkozik, a Föld klímarendszere a helyileg korlátozott és időszakos időjárás-befolyásolással.

    2. https://www.origo.hu/tudomany/20220705-oriasi-ozonlyuk-jelent-meg-a-tropusok-felett-ez-mindenkire-hatassal-lesz.html

     Adalék a klíma kérdéshez.
     A halogénezett szénhidrogének ózonréteg bontó, folyamatosan további önkatalizáló hatása nincs “megállítva”.
     A mű időjárás, és mű frekvenciák pedig teljesen feleslegesek, mi több, egyértelműen károsak.
     A művi károkozás fajsúlya pedig pont a mindennapokból összesített élettani és finanszírozási hatás miatt jelentős. A művi probléma takarás (légkör működés manipuláció) eltávolít a valós jelenségekkel való foglalkozástól. Közben elmélyül az alap jelenség. Az, hogy nincs betiltva a halogénezett szénhidrogének használata. Sőt, kiterjesztett.

  3. MI A CO2 PROBLÉMA LÉNYEGE? NÉPIRTÁS. MI VAGYUNK AZ A CO2 LÁBNYOM, AMIT EL AKARNAK TÜNTETNI.

   A világon az elmúlt 100 év alatt cca 100 szabadalmat jegyeztettek be az időjárás befolyásolására.
   A fő kérdés, hogy ezt az emberiség szempontjából jó vagy rossz célra használják-e fel.
   Mert a központi narratíva, amit 0-24-ben tolnak a globális médiában, hogy a Föld túlnépesedett, és a CO2 kibocsátás,stb, az színtiszta hazugság.
   Még Rócsild báró dédunokáját, Gréta Thunberget is a nyakunkra küldték, hogy ossza az észt, és felkészítsen bennünket a dekarbonizációra.
   Véleményem szerint ez a narratíva teljesen torz, és hamis, megtévesztő, és kizárólag bizonyos érdek kiszolgálására készült, rossz célból, gonosz szándékkal.
   A sziliciumvölgyi rablóbárók és a globalisták elképzelése téves.

   Ők 3 dologra alapozzák elképzelésüket:
   – a kibernetika információs és rendszerelméletére,
   – a Newmann-féle játékelméletre,
   – és a Malthausian-modellre, mely szerint a rendszer, amiben élünk zárt, és véges, mert működtetéséhez folyamatosan csökkenő energia áll rendelkezésre.
   Ezért találták ki a dekarbonizációt, és a depopulációt.

   Ma a tudósok nagy részét, és a kutatásokat az egyetemeken, amelyek drágák és tőkeigényesek, a globalisták fizetik, és nem az emberiség érdekében, hanem éppen ellenkezőleg. Hogy relatíve minél több ember pusztuljon el, de úgy, hogy ne hagyjanak maguk után karbonnyomot.
   Mert a ii.világháborúban a 65 milliós zsidó lakosság kiirtása mementóként jelen van a mindennapjainkban, és ilyet soha többé nem akarnak.
   Mennyivel egyszerűbb egy olyan COVID, vagy másfajta vakcina, ami 1200 lehetséges betegséget okoz, és szép lassan elfogynak az emberek, és nincs felelős.
   Ez tudom, hogy horrornak hangzik, de ezzel szembe kell nézni mindenkinek, mert ez a színtiszta valóság.
   Bizonyos körök ezt akarják elérni, és sajnos a tudomány ma az emberiség elpusztításán dolgozik.

   Pedig a helyzet egyáltalán nem drámai.Nézzük a kérdéseket:
   1.)Túl sokan vagyunk, és a bolygó nem bírja ez ezt a tömeget:
   Válasz: Hazugság.
   A Föld 8 Mrd-os lakossága elférne egyemeletes sorházakban, csak Texas államban.(!!!!)
   Tehát közel sem fogyunk ki a tényleges helyből jelenleg, és még emeletes házakra sem lenne szükség.

   2.) Elfogy-e az élelmiszertermeléshez szükséges hely?
   Válasz: Nem.
   A nemzetközi mezőgazdasági termelékenységgel foglalkozó USDA Gazdaságkutató Szolgálat szerint a világ az emberi népesség növekedési üteméhez viszonyítva növeli az élelmiszer-termelékenység ütemét. Tehát nincs probléma.
   Az ok, amiért bizonyos területek kritikus hiánytól szenvednek, politikai és gazdasági okokból fakad, amit orvosolni lehet és kell.
   Kína most ezt teszi a nagyvárosainak építésével, és az Egy övezet egy út kezdeményezéssel Afrikában 21 századi világvárosokat fognak létrehozni, és vannak technikák a sivatagból is lehet oázist létrehozni.

   3.) Elfogy-e a víz?
   Válasz: Nem.
   Vannak jól ismert technikák ennek a megoldására, felteszem a cikket, abban levan írva elég részletesen, akit érdekel, mert nagyon hosszú lenne ennek bemutatása.

   4.) Mit tegyünk a szeméthegyekkel?
   A Válasz: A megoldás plazmafáklya alkalmazása, ami nem csak eltünteti a szemetet, hanem fontos elemeket állít elő.
   Az iparban a jövő új területe, amely teljesen forradalmasítja az erőforrásokhoz és a hulladékhoz való viszonyunkat, az alacsony és magas hőmérsékletű plazmafolyamatokban található, amelyek drámai módon növelik az acél, vas, titán és bármely más, a modern társadalomhoz szükséges fémforrás termelékenységét.

   Szóval a Hazugság Birodalma több évtizedes agymosása tönkre tette az emberek gondolkodását.
   Rendet kell tenni a fejekben, és közös erővel meg lehet oldani a problémákat, és a bolygót újra élhetővé lehet és kell tenni.
   Legalább a gyermekeink, unokáink és a jövő generációi miatt.
   Mert a szándék a lényeg: hogy a bolygót megmenteni akarjuk-e, avagy elpusztítani.
   https://canadianpatriot.org/2022/07/22/what-determines-a-limit-to-growth-2/

 2. A liberális Svájc nem sokára fog szavazni a klimaörületről.

  Forrás: https://www.rettungwerkplatzschweiz.ch/home

  A klimaörület ellenzői bemutatják, hogy Svájc esetén az egész cél megvalósítása 400 millárd frankba kerülne.
  Az ellenzők azt is bemutatják, hogy a klimaörületet Usa-ból vezénylik le és erőltetik rá az európai emberekre.
  A cél megvalósítása nagyon komoly korlátozásokkal járna.

  Nemrégen olyan örült ötletet hallottam, hogy a CO2-öt a tessini tudósok a levegőből akarják kivonni.
  És a CO2-öt összetört betonnal akarják átítatni. És azt valami, nem is tudom milyen módszerrel a földnek a mélyébbe akarják
  juttatni. Úgy tünik, hogy a CO2-öt le kell hütteni. Mert igy valami szilárd halmazállapotot lehet elérni.
  Ami szerint a CO2 megkötött állapotban kerülne. Ezzel csak az a baj, hogy ennek az örült ötletnek a megvalósítása
  nagyon költséges lenne. Ezt azért akarják igy megtenni, mert az autók és stb. által kibocájtott CO2-öt teljesen megszüntetni nem
  lehet.

 3. A mai felmelegedést nem az emberi kéz hozza létre. Mondják az orosz tudósok. És Oroszország kilépett ebből a klima örültek klubjából.

  Az orosz tudósok szerint egy aktiv vulkán annyi széndioxidot enged egyetlen nap alatt a természetbe, mint amennyit az emberiség
  energia felhasználásával egy egész év alatt okoz a földnek.

  De emlékezzünk csak a 30 éve előtti hütőszekrény üzletre, amit Montreali Protokknak hivtak, amit az usákos DuPont de Nemours cég
  szabadított az enberíségre.

  A mostani mérgező Freon R-134a hütőszekrény kb. 30 %-kal több áramot használ, mint az előző betiltott Freon R-12 és R-22.
  És ez Oroszország számára évente 250 – 300 millárd rubel kárt okoz, az többlet áram és az ilyen új tipusú hütőgépek cseréje.

  1. Ha valaki a kútba ugrik, meggondolandó az utána ugrás.
   Úgy látszik, már minden NWO által ásott kútba a legtöbb ország vezetősége beleugrott, egymást utánozva.
   Az oroszok fentiek szerint ezügyben inkább előtte számolnak.

   Egyébként ahogy anno feltettem a kérdést, hogy ismerhetjük-e az oltás tartalmát, akkor is ha kísérleti, továbbra is érdekel, hogy ismerhetjük-e a sokG és klímablöff számolást, egy érthető és átlátható rendszerben, miről is beszélünk?
   A számok nyelvén is kiderülne a csalás, a számok nem hazudnak, gondolom ezt abból, hogy a hatalom gyakorló döntéshozók a számokat erősen titkolják.

   Azért, mert a “vezetőség” beugrott a kutakba, én nem akarom, hogy engem is magukkal rántsanak az NWO halálos mélységű csapdáiba.

 4. Na, itt helyben nem is szólok hosszabban hozzá. A klímahalandzsa mindent visz. Ha lehet, a láthatatlanul terjedő járványokkal való állandósított ijesztgetésnél is sokkal nagyobb gazembersége a globalista elitnek. Ráadásul még az oltatlanok 60-80%-át is megbűvölték vele.

 5. NEM LEHET TAGADNI TÖBBÉ A VALÓSÁGOT: A III. VILÁGHÁBORÚ ZAJLIK. ELLENÜNK.

  Az emberiség egész történelme arról szólt, hogy őrizze meg az elit a hatalmát, a tömeg leigázásával.
  Most sincs ez másképp, csak sokkal durvábbak az eszközök, mert a 21-ik századi Globális Hazugságipari Művek világméretű dezinformációs hálózata 0-24-ben ontja a hazug narratívákat és információkat.

  PROBLÉMA-REAKCIÓ-MEGOLDÁS, ez a jól bevált eszközük. Válságokat generálnak, hogy pszihikai terror alá helyezzenek bennünket, a PSYOP révén.
  Vírus hisztivel, -háborús hisztivel- klíma hisztivel sokkolnak bennünket, arra apellálva, hogy az emberek többre becsülik a vélt bizonságot, mint a szabadságot.
  Legalábbis a COVID-nál így működött: AZ EMBEREK 90%-A ÖNKÉNT MONDOTT LE A SZABADSÁGÁÉRT EGY VÉLT BIZTONSÁGÉRT CSERÉBEN.
  És állítom, ha jönne egy újabb vírushiszti, az emberek 50%-val ugyanezt meg lehetne tenni…)))

  JAVASLOM MINDENKINEK: VIGYÁZÓ SZEMÜNKET AFRIKÁRA IRÁNYÍTSUK!!!
  Az afrikai országok nálunk sokkal jobb mentális állapotban vannak, nyilván megszenvedtek érte. A nyugat évszázadok óta leigázta, kirabolta, nincstelenné és rabszolgává tette őket.
  Fauci és Bill Gates az emberiségellenes vakcinák kísérleti terepeként használta Afrikát, és az ott élő embereket.
  Ennek az lett a következménye, HOGY AFRIKA FELÉBREDT, ÉS AFRIKA MENTHETI MEG AZ EMBERISÉGET.
  – 2020-ban Afrikában nem oltatták be magukat az emberek. Az afrikai földrészen volt a legkevesebb a beoltottak száma, és aránya.
  – Az afrikai vezetők NEM TILTOTTÁK BE AZ IVERMECTINT, EZÉRT OTT VOLT A LEGKISEBB A HALÁLOZÁS IS.
  – 2022-ben 64 AFRIKAI ORSZÁG HEKKELTE MEG A WHO EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGHATÓSÁG TERVÉT!!!!!
  – 2023-ban Nigéria most megbuktatta a CBDC bevezetésének tervét. A lakosság fellázadt, és nem engedett a nyomásnak.
  Nekik nincs másuk, csak a szabadságuk. Felismerték, hogy a CBDC rabszolgapénz, és az életük árán is, de megvédik a szabadságukat. Tanulhatnánk tőlük.
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/africas-first-test-run-cbdc-has-failed

  A BRICS-országok az” Egy övezet egy út” programmal rendkívül komoly infrastruktúrális beruházásokat hajtanak végre a win-win együtt működés keretében, amely Afrika világhoz való felzárkózását jelentheti.
  Amíg Soros mesterségesen generálja a migrációt, a józan Kelet a probléma megoldását helyben történő fejlesztésekkel képzeli el.

  Látnunk kell: a Nyugat célja a világ politikai-gazdasági-és kulturális lerombolása, a keresztény hit és benne az erkölcsi értékek teljes elpusztítása, hogy helyébe lépjen az új világrend rabszolgasága, és vallásként a sátánimus, és a törvényesített pedofília és perverzió.

  A meglévő valóságunk eltörlése van folyamatban, és létre akarnak nekünk hozni egy másfajta valóságot.
  Most naponta éljük meg azt, hogy megszokott valóságunk ezer apró szilánkra törik, és a dolgok szétesnek.
  Összezavarodunk és pánikolunk. Megpróbáljuk újra összerakni a valóságot, de az eltűnt, már nincsen meg.
  Nem tudjuk, hogy merre van előre, és mikor és mivel teszünk jót vagy rosszat, és ez az, ami felőrli az embert
  Mert a biztos rosszhoz is hozzá lehet szokni, de a bizonytalanság az egy állandó feszült állapot, ahhoz soha, az felőrli az ember idegrendszerét.

  Ki kell tartani minden áron a krisztusi értékek és a hitünk mellett, ha nem akarunk a perverz globalisták rabszolgájává válni.
  Senki sem gondolta volna a 86 éves Chomskyról, hogy a Viagra, az Ecstasy, és a frissen betakarított adrenokróm hatására meztelen szexrabszolgákat kerget Epstein szigetén… Nincsenek szavak a döbbenetre…)))

  Addig is zárjuk el a TV-t, és ne olvassunk maistream-médiát. Ki kell zárni a médiahisztit és a paráztatást az életünkből.
  Minden áron meg kell őriznünk saját életünkben a normalitást, úgy hogy kizárunk mindent, amit csak lehet a külső világból.
  Mindenkinek tanácsolom az imát, mert az kvantumgyógyítás. Minden rezgés, és energia, és segít helyreállítani azt a magasabb energiaszintet, ami megvéd bennünket a negatív entitások hatásaitól
  És ami lényeges, az ima olyan, mint a meditáció: segít lecsendesíteni az elmét, és megnyugtatja az idegrendszert.
  Tartalékoljuk az energiánkat a végső küzdelemre, hogy az afrikai országokhoz hasonlóan képesek legyünk mi is megvédeni szuverenitásunkat a CBDC-vel szemben, mert a készpénz a szabadságunk utolsó bástyája.
  Áldás/szeretet Mindenkinek!

  1. Kiegészítés a bevezetőjéhez.

   A harmadik világháború látható kezdete a “Peresztrojka”, a Szovjetunió “felbomlása”, meg a magyarországi, és egyéb “rendszerváltások”, egyébként meg a “világháborúk” az idők kezdete óta tart !!!
   A technikai “fejlődés” teszi láthatóvá, mert a titkos hátterek sem nem láthatók, sem nem hallhatók. Maximum sejthetők, és az is csak utólag !

   Ez mind mesterséges, előre tervezett, akárcsak az EU-ba való, és a NATO-ba “csatlakozása” a Magyarországnak nevezett területnek.

   Érteni kellene a világ működtetését, mert nem “működik”, hanem “működtetik” !!!

   A világot ezer évek óta titkos társaságok “működtetik”, ezért az állandó háborúk, népek, embercsoportok egymásra uszítása, bármilyen hamis, koholt indokokkal !!!
   Az “oszd meg és uralkodj !” kíséri végig a történelmet, nagyon kevés kivétellel. A “csalással viselj háborút !” aljassága benne van a leghétköznapibb dolgokban is.

   A világháború kifejezés már nem fedi a szándékot, ez egy aberrált emberirtás minden eszközzel, és az aberrált hatalomvágy érdekében.

   A háttérhatalmi “családok” maffia háborúja kiéleződött. Ezt leírni így egyszerű, megérteni nehezebb, felfogni képtelenség, de ez van !

 6. A földtörténet -és az emberiség történelme során is- a különböző mértékű jégkorszakokat/lehűléseket a légkörre ható katasztrófák idézték elő (vulkanikus tevékenység, esetleg meteorit-becsapódás).
  A saját elméletem szerint: Ha a légkör hőmérséklete emelkedik, akkor megnő a vulkanikus tevékenység, ami aztén a légkör lehűlését vonja maga után. Egy leegyszerűsített példa: Ha egy töltött csokoládét melegítünk, akkor előbb-utóbb kibuggyan belőle a töltelék. Persze, bolygónk esetében ez egy sokkal bonyolultabb folyamat.
  Ahogy az ásványi anyagokban gazdag vulkanikus hamu végül lehull a föld felszínére, termékennyé teszi a talajt. Elkezd virágozni az élet, miközben a kitisztuló légkör is folyamatosan melegszik. Erre a melegedésre még rátesz egy lapáttal a növényzet egyre nagyobb területeket meghódító terjeszkedése.
  A sötétebb földfelszín és az elszaporodó algák miatt sötétebb vízfelszínek egyre több hőt kezdenek el tárolni, csakúgy, mint a légkörben egyre növekvő páratartalom.
  Aztán a melegedő légkör hatására megint megnő a vulkanikus tevékenység.
  Szerintem ez a Föld klímájának természetes körforgása (leegyszerűsítve).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük