Támadnak a szúnyogok

Egy 2015-ben kiadott szabadalom látott napvilágot – a következő címmel: „A mérgező szúnyogok levegőben való szabadon engedésére szolgáló rendszer.”

Többek között szó szerint ez áll benne: „Katonai célból a szúnyogok olyan kórokozókat terjeszthetnek, mint a malária, hogy betegséget okozzanak, vagy még annál fertőzőbb kórokozókat és vírusokat is alkalmazhatnak”.

Tény, hogy a hátunk mögött már több százmillió genetikailag módosított szúnyogot engedtek ki a természetbe. Aki esetleg mást állít, annak az ENSZ hivatalos honlapjai bebizonyítják, hogy téved. Ugyanígy az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) is, aki 2022-ben 2,4 millió genetikailag módosított szúnyog szabadon engedését engedélyezte. Íme a legfrissebb rémisztő tények, de az első elképesztő kiutak is – a Kla.TV alapítójától, Ivo Sasektől.

Kla.TV

https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=hu&id=26660&date=2023-07-28

6 thoughts on “Támadnak a szúnyogok

 1. A kimegy a „kórokozó” témához az észrevételem ismételten:
  A halállal randevúzók részére a legmagasabb szintű öröm a halott, bomló anyagokkal való találkozás. Ez vallásilag szent, ezzel nekik semmi bajuk, semmi problémájuk nincs.
  De amikor a halott, bomló anyagok az orron, a bőrön vagy a szájon át távoznak, az érintkezés a bűn és a fertő maga.

  A szúnyog nyála ijesztgetés tárgya, az a fertő. De a titokban, fenyegetés terhe mellet kötelezően az ételhez kiegészítőként hozzálopott féreg ürülék megetetése teljesen rendben van egyeseknek. Vajon miért?

  Egyáltalán nincs rendben. A „szent vallás” szent ürülékének ételként való tálalása már tanulmányokban kimutatottan káros, megbetegítő. (Segítségül, ha egészen egyszerűen magunktól ez az undormány valamiért nem lenne triviális.)

 2. Tavaly nyáron 5-és 10 forintos méretű puklik lettek rajtam, 2-3 mm vastag, “szúnyogcsípések” !
  Nagyon nehezen múlt el. Soha nem láttam, és nem is hallottam a “szúnyogokat” !
  Végül jó magyar Protect, befújva a lakás, kimenekülés két órára, utána teljes szellőztetés, és valóban megdöglöttek a dögök !!!

  Idén két csípés a jobblábam sípcsontján, két nap múlva tenyérnyi véres, ekcémás formájú, és fájdalmas “izé” a helyén !!! Két csípés nyoma látszott !!!
  Szélsebesen körömvirág krém, ( magyar !!! ), és öt nap alatt elmúlt.

  Ilyen, és ehhez hasonló szúnyogcsípések a múltamban nem fordultak elő, pedig láttam már néhányszor felkelni a Napot.

 3. Az idén nyáron, kb másfél hónapja rajtam is rengeteg ilyen pukli lett, 30-at számoltunk a hátamon, combomon, ennyi szúnyog egyszerre már zajként is sok, nem láttam és nem hallottam őket, valami furcsa az egész. két hét alatt múlt el, én Fenistilt használtam, de a nyomok sokára múltak csak el

 4. Az egyik éjszaka 1 óra körül arra ébredtem, hogy éktelen zajjal robog egy kisteherautó a külvárosi utcában, ahol lakom, és egy kb. fél méter átmérőjű csőből egy több méter hosszú, gázlángszerű kék sugarat okád, főleg a környező fákra. Ezt már tavaly nyáron is láttam, mindig késő éjszaka vagy kora hajnalban, amikor az emberek alszanak. Nem hiszem, hogy szúnyogirtás volt, inkább arra tippelek, hogy megszórtak minket valamivel – valószínűleg semmi jóval.
  Sajnos mire berohantam a telefonomért, hogy felvegyem a jelenetet, a kisteherautó már odébbállt.
  Esetleg van valakinek valami információja, hogy mi lehetett az?

 5. Sztam nem kórokozó
  Méreg!
  Az oltottakat meg se csípik
  Akármilyen manipuláltak is
  Azért nem mérgekkel táplálkoznának
  Viszont okos: ha az oltatlanokat szeretik akkor kész is az oltatlanok c járványa
  Ugye
  Nem félni
  Szokásos módszerekkel kúrálható
  Hála a Teremtőnek az immunrendszer teszi a dolgát
  Azaz ismeri – felismeri – kivágja magából.
  Hát sztem Isten tervébe ez is belefér
  Tu a gonoszpókokat is jól megcsípik majd
  Ez se fog összejönni ahogy tervezték
  Mert Isten végez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük