9 thoughts on “Nick Hudson: A Nagy Átverés

 1. NICK HUDSON FANTASZTIKUSAN ÖSSZFOGLALTA A LÉNYEGET:

  A globális elit pénz és hatalomkoncentrációt akar végrehajtani, aminek a módszere: PROBLÉMA-REAKCIÓ-MEGOLDÁS.
  Előbb egy hamis narratíva mentén PROBLÉMÁT generálnak, azt médiahisztivel turbóra állítják a psyops részeként, majd amikor az emberek többsége elhiszi, (REAKCIÓ) akkor jön a bezárás, a szankciók sorozata, mesterségesen előidézett energiahiány (háborúra, Putyinra fogva), a mesterségesen előidézett élelmiszer és vízhiány (a klímára fogva) majd végül az általuk javasolt MEGOLDÁSKÉNT a totalitárius kontroll. Igaz ez mindenre, COVID-ra, háborúra és klímahelyzetre egyaránt.

  Minden eddig generált hiszti az elmúlt 50 évben, az mind hazugság volt, és mi eddig mindig bevettük a hazugságukat.
  Ideje felébredni, és megakadályozni azt, hogy megfosszanak bennünket az emberhez méltó élet alapvető feltételeitől, és a szabadságunktól.

  A klimahiszti mögött semmi más nem áll, csak a pénz és a hatalomkoncentráció.
  A liberális demokraták felismerték azt, hogy hatalmas üzlet van a mesterségesen generált klima-kérdésben, és rárepültek erre, és milliárdokat keresnek vele.
  És ugyanúgy, mint a COVID-nál, kilóra megvették a tudósokat, és évente dollármilliárdokat fizetnek ki az éghajlatváltozással foglalkozó tudósoknak, de csak azoknak a tudósoknak, akik abból indulnak ki, hogy az éghajlatváltozást emberek okozzák.
  Nem tudósok ezek az emberek, hanem fizetett politikai aktivisták.
  A klimahiszti ellen felszólaló tudósokat pedig elnyomják, megfélemlítik.

  Hollandiában már kijelentették, hogy a tehenek a felelősek a nitrogénkibocsátásért.
  És az emberek nem gondolkodnak, hogy a levegő nitrogéntartalma 74 %, vagyis mióta föld van, a nitrogén velünk van, és velünk is kell, hogy maradjon, mert ez az élet alapvető feltétele. De az emberek 90%-a mégis beveszi ezt a hazugságot, baromságot is.

  A mögöttes igazság pedig az, hogy Hollandia a világ 2-ik legnagyobb élelmiszerexportőre az USA után,, és Bill Gates papírmasé figurán keresztül felvásárolják a gazdák birtokait. Az elit majd fogyasztja a prémium minőségű valódi húst, nekünk, a “rabszolgáknak” pedig jó lesz a GMO-s műhús, és az MRNS-el fertőzött tehéntej.
  Ezmár régen nem konteó. Hollandia a WEF mintaállama, és Bill Gatesnek Hollandiában már 3 műhúsgyártó üzeme van, és kiterjedt GMO-s műkaja-bolthálózata.

  A lényeg, hogy minden szavuk hazugság. Nincs klimavészhelyzet., csak mesterségesen terjesztik, hogy itt a világvége.
  Az egész emberiség támadás alatt áll. Mind a COVID, mind az orosz-ukrán háború, mind a klimahiszti, az az emberiség elleni háború része. Mi vagyunk az a CO2 lábnyom, amit el akarnak pusztítani.

  Ideje felkészülnünk a háborúra, a polgári engedetlenségtől kezdve, a multinacionális cégek áruinak szabotálásával.
  És a készpénzt kell erőltetni, minden áron. Vissza kell utasítani a CBDC-t.
  Ez sem konteo. Az USA-ban június 1-el kezdik bevezetni a FedNow-t. Ami Fed-e kezdődik, az már jót nem jelent.
  Ez egy csapda. Ez a CBDC-előszobája. Ugyanaz a pénzügyi architektúra áll mindkettő mögött.
  Csak így akarják átverni, majd becserkészni a pénzügyekben járatlan, jóhiszemű embereket.

  Ébresztő világ! Ébresztő Magyarország! A valóság megérkezett!

 2. HOGY MIRŐL SZÓL A KLIMAHISZTI: A Fit 55-ről

  A globális elit a fedezetlen dolláron keresztül rabolta ki a világot, és adósodott el a világ és Kína felé.
  Ma az USA és mögötte a deep state adóssága több, mint a világ javainak összértéke.
  Ugyanakkor a világ javainak 90%-át ők birtokolják, és ők bitorolják.
  Ez a 22-es csapdája, és ebből a helyzetből csak egy módon tudnak előre menekülni, ha totális káoszt idéznek elő, és teljes politikai-gazdasági-pénzügyi-társadalmi összeomlást.
  Akkor nemcsak, hogy törlődik az összes adósságállományuk, hanem az Új Világrendnek nevezett tervük szerint minden céljukat meg tudják valósítani. (népirtás, totalitárius állam és kontroll, transzhumanizmus)
  Az ehhez vezető út nagyon fájdalmas lehet az emberiség számára, mert járványok, éhínség, hiperinfláció, tömeges népirtás szerepel a sátáni terveik mögött.
  A világ minden nemzetét és állampolgárát olyan válságos állapotba akarják hozni, hogy azt gondolják, nincs más lehetőségük, mint elfogadni a Világkormány csodamegoldását, hogy megmentsék őket a katasztrófától, úgy mint:
  – teljes központosítást,
  – totalitárius államot,
  – egységes világvalutát,vagyis digitális jegybanki pénzt a CBDC-t.

  Nem csak a CBDC-vel, hanem a hamis zöld narratívával, vagy klimahisztivel akarják újból kifosztják a világot,.
  Mindenkitől elvesznek mindenét, ingóságát, ingatalnját. Mindent megszereznek, ami még nem az övék. Földönfutókat akarnak belünk csinálni. Nincstelen rabszolgát.
  Ennek trükkje: környezetvédelmi besorolás autóra, házra.
  Autónál:
  Hamarosan kivonják a benzin és dízelautókat a forgalomból, legalábbis ez a terv.
  Jelenleg az elektromos autó a sláger, aztán majd eljátsszák ugyanezt ezzel is, minet a benzines autóval és a dízelessel, mert jönnek a hidrogénmeghajtású és egyéb autók.
  Vagyis térj át méregdrága elektromos autóra, ha nem tudod megvenni, béreld, ha azt sem, akkor így jártál. De minek is a 15 perces városokhoz.
  Ingatlannál:
  Az EU-ban előírták 35 millió ingatlan felújítását a hazug zöld narratíva alapján, ami azt jelenti, hogy az előírásoknak megfelelően kell majd felújítani ezeket, és nulla energiafogyasztást elérve.
  És ugyanez vonatkozna a franciaákra, és a sokkal szegények Közép-Európai országokra.
  Vagyis ha nem tudsz ennek megfelelni, akkor el kell adnod, vagy legfeljebb visszabérelheted a saját ingatlanodat.
  Ha azt sem tudod fizetni, akkor így jártál 2.0.
  Szóval így válik érthetővé, hogy nem lesz semmid, és mégis boldog leszel. G5-el kiborgként lebutítva.

  Elmebetegek, pszicho és szociopata, perverz őrültek irányítják a világunkat.
  De mi vagyunk többen, és képesek vagyunk Isten segítségével megakadályozni.
  A mi fegyverünk a hit, a tudás, és a gonosz, sátáni tervük leleplezése.
  Minél több emberrel, minél szélesebb körben meg kell ismertetni ezt a tervet, és akkor lesz meg az a kritikus tömeg, amelynek ereje képes lesz ezt az őrületet megállítani.

  És hogy ez sem konteó, itt van Orbán Viktor sajtótájékoztatójának egy részlete, ami erre a veszélyre hívja fel a figyelmet.
  idézet tőle: “Nem hagyhatjuk, hogy tönkretegyék az egész európai középosztályt a klímavédelem jegyében”
  Terjesszétek!
  https://www.youtube.com/watch?v=wYIN-OO-kLE

 3. KI ÁLL A KLIMABEFEKTETŐK MÖGÖTT? UGYANAZOK A PÉNZMOGULOK. VAGYIS EZ AZ IGAZI LELEPLEZÉSE A HAMIS KLÍMANARRATÍVÁKNAK!

  Nagyon ajánom elolvasásra a mélyebb összefüggések megértéséhezF. W. Engdahl írását:
  “Csak kevesen látják, hogyan manipulálják ma a zöldenergia piacokat az olyan spekulánsok, hedgefundok és beruházók javára, mint a Blackrock, Deutsche Bank.

  Hedgefundok: Zártkörű, a résztvevők számára extraprofitot termelő befektetési alapok, melyek a nyilvánosság kizárásával, a tőzsdei szabályok nagyon rugalmas kezelésével, az állami befolyásos helyeken lévő személyek busás jövedelmezésével, magyarul korrupcióval érik el extraprofitjaikat.A költségeket természetesen az energiafogyasztók fizetik meg.

  Az Európában forgalmazott földgáz fő árait meghatározó holland TTF határidős szerződéseket a londoni székhelyű ICE Exchange értékesíti.
  Itt arra spekulálnak, hogy milyen jövőbeni nagykereskedelmi földgázárak lesznek az EU-ban egy, két vagy három hónap múlva. Az ICE mögött többek között a Goldman Sachs, a Morgan Stanley, a Deutsche Bank és a Société Générale áll. A piac az úgynevezett gáz határidős szerződésekben vagy származékos értékpapírokban van.”
  https://www.klimarealista.hu/a-zold-utemterv-avagy-miben-kulonbozik-ez-az-energiavalsag-az-osszes-tobbi-valsagtol/
  Szóval pénz és tőzsdemanipulációról és piramisjátékról, csalásról és hazugságról, korrupcióról és kifosztásról szól a Zöld Deal is.

  1. Sajnos ez így van szerintem is, azt el fogják hinni nagyon sokan. Egyik ismerősöm kolléganője épp a héten jelentette, hogy otthon kell maradnia, mert kovidos lett, pozitív a pcr tesztje. Még mindig sokan itt tartanak. Az nem is érdekel, hogy az ilyen tudatlan emberek önveszélyesek, de az már igen, hogy a közre is. :-((((

   1. Kedves Jude !

    Pontosan !!!
    Ezerszer leírtam, leírom újra, a közveszélyes jóindulatú idióták a háttérhatalom legnagyobb, és legélesebb fegyvere.
    Az elkábított, síkidiótává kiképzett tömegek.
    Van aki több diplomával !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kiegészítésként, többeknél “van az a pénz”, amiért hülyét játszanak, ez is igen jól látható, mert igen kifizetődő a takonygerinc is !

 4. No.-ban az oltások útán 58 ezer emberrel többen haltak, de az egészségügyi miniszter szerint ezt a tényt nem szabad az oltások
  hatására rákenni. Mert az oltások emberi életeket mentettek meg, És megnövekedett túlmortalitás tényét most már hazai és
  nemzetközi fakultások vizsgálják. A kedves és értelmes Prof. Dr. Karl Lauterbach miniszterelnök úr a beszédében kb. 4-szeres
  faktorral a tények elkenésére az önismétlés fegyverét vetette be,

  Forrás:
  Prof. Dr. Karl Lauterbach
  “Ich würde Sie bitten, das Thema Übersterblichkeit nicht einmal zu gestikulieren” – Lauterbach erteilt groteske Anweisungen

  https://odysee.com/@RTDE:e/lauterbach-erteilt-groteske-anweisungen:c

  Aki nem tudja, hogy mi az a ismétlésnek a fegyvere, az próbáljon a magyar parlamenti vitátból tájékozodni.

  Forrás:
  10+1 bizonyíték a kormány háborús részvételére
  Forrás: https://kuruc.info/r/2/259552/

  Ezt a parlamenti fegyvert az usákos képviselő házban már régóta használják. Ez azt jelenti, hogy ez ellenfélnek a javaslatait úgy
  támadják meg, hogy azt értelmetlen vitákkal kifárasztják. Addig beszélnek értelmetlen és süket dumákat, amig az ellenfél már ezt
  nem bírja ki. Vagy ebben az esetben, az időhiány miatt a parlamenti felszólaló a baromságra már nem tud érdemben reagálni.

  Na nem könnyü az államtitkárnak a munkája. Az ilyen munkát valahol talán oktatják is.
  Hogy néznek az ilyen emberek reggel a tükörbe bele, amikor fésülködnek, azt én nem tudom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük