10 millió wuhanit teszteltek és a tünetmentes néhány pozitív egyáltalán nem fertőz

Tudományos kutatás: lezárások utáni SARS-CoV-2 nukleinsav szűrés Wuhanban, közel tízmillió lakossal.

A SARS-CoV-2 fertőzés szűrése Wuhanban városszerte, egy tömeges szűrési program a lezárások utáni időszakban, ami nemzetközi fontosságú felbecsülhetetlen tapasztalatokat nyújtott, ahogy egyre több város és ország lép be világszerte a lezárások utáni szakaszba.

A tanulmány beszámol a szervezési folyamatról, hogy milyen részletes technikai módszereket alkalmaztak és a város méretű nukleinsav szűrés eredményeiről.

A 9 899 828 résztvevő közül 9 865 404-nél korábban nem diagnosztizálták a COVID-19-et, és 34 424-en már COVID-19-en átestek voltak. A 9 865 404 COVID-19 kórelőzmény nélküli résztvevők szűrése után nem találtak újonnan megerősített COVID-19 esetet.

A wuhani SARS-CoV-2 fertőzés nukleinsav szűrésében közel 10 millió embert teszteltek és nem találtak egyetlen újonnan megerősített COVID-19 esetet sem. A tünetmentes pozitív esetek kimutatási aránya nagyon alacsony volt, és nem találtak bizonyítékot arra, hogy a tünetmentesen pozitív személy átadná a fertőzést bárkinek, akivel visszavezethetően egy légtérben vagy közeli kapcsolatban volt.

A teljes kutatás angol nyelven megtekinthető itt: www.nature.com/articles/s41467-020-19802

Pdf formában pedig letölthető innen: www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w.pdf

3 thoughts on “10 millió wuhanit teszteltek és a tünetmentes néhány pozitív egyáltalán nem fertőz

  1. Ez az elmúlt egy év második legjobb híre… Ma viszont egy szörnyűt is hallhattunk Ferenc pápa szerint az erkölcsi kötelesség, hogy beoltassák magukat a hívek. Ő könnyen beszél, mert nagy csinnadratta mellett majd megkapja a desztillált vizet… Simán el tudom róla képzelni… Egyházfőként ebből ki kellene maradnia és inkább a 91.zsoltárt hirdetni!!! Ejnye, ejnye.. Hova lett a HIT???!!

    1. Ferenc Pápa benne van a szabad kőművesek és oltás mizériában is rengeteg videó és fénykép van róla fent a youtube csatornáján!Ha nincs egy ikertestvére akkor nagyon nagy gonoszságokat követet el! De a nyakába Ferenc pápa nem keresztet viseli meg lehet nézni Ki nagyítva! Mit jelképez!?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük