“Miért erőltetitek, ha nagyobb a kár, mint a haszon?”(Dr. Wolfgang Wodarg)

Riasztó képet nyújtanak a gyógyszerek, oltóanyagok mellékhatásainak számadatai az EU EMA-adatbank alapján. Itt közzétett ábránk a 2020. április és 2021. március közötti időszakot öleli fel.


A források alapján közzétette Király József a virusinfok.hu híroldalon: www.virusinfok.hu/2021/04/05/dr-wolfgang-wodarg…


https://www.virusinfok.hu/wp-content/uploads/2021/04/bild1-1.png
Az EU figyelő rendszerének adatbázisába (EMA) bejelentett nemkívánatos esetek grafikus ábrázolása a 2020. április és 2021. március közötti időszakra.

De az értelmetlen oltási akciót, ha törik, ha szakad, folytatják. A szó szoros értelmében holttesteken gázolnak keresztül.
Ha igazak az oltóanyagok hatékonyságáról közzétett számadatok, akkor egy könnyű fertőzés megakadályozásához 140 embert kell beoltani. Másképp fogalmazva: Ha beoltanánk 60 millió német állampolgárt, 425.500-zal lenne alacsonyabb az enyhén fertőzött tesztpozitív személyek száma. Ez kevesebb, mint a lakosság 1 %-a. A többiek amúgyis javarészt immunok a keresztimmunitások következtében. Azaz semmi értelme az oltásoknak.

2021 januárjában 27.242-re ugrott fel a bejelentések száma. Februárban 52.183, márciusba 52.165 nemkívánatos mellékhatást jelentettek be. Így a 2020-as évhez képest ötször magasabb a bejelentett mellékhatások száma.

https://www.virusinfok.hu/wp-content/uploads/2021/04/ema2.png
Az EMA adatbázis adatainak grafikus ábrázolása 2018 és 2021 márciusa között

Mindenki az AstraZenecáról beszél – nem ugyanolyan rosszak a többiek?

Az adatok közelebbi vizsgálata azt mutatja, hogy a bejelentett esetek ugrásszerű növekedését kizárólag az újszerű SARS-CoV-2 oltóanyagok okozzák.

Ha tovább elemezzük az adatokat, láthatjuk, hogy elsősorban a BioNTech/Pfizer mRNS preparátuma okozza a nemkívánatos mellékhatásokat. [Közzétevő: Természetesen ezt az oltások gyakoriságával összhangban kell vizsgálni. És így máris megállapíthatjuk, hogy a bejelentések nagyjából ugyanolyan arányúak mindhárom újszerű oltóanyagnál. Lásd előző bejegyzésünket: https://www.virusinfok.hu/2021/03/19/tobb-mint-20-orszag-felfuggesztette-az-astrazeneca-vakcinat/]

Mivel az EMA-adatbank nem tartalmazza a bejelentések járulékos adatait, úgymint életkor, nem, foglalkozás, nem állapíthatók meg, mely csoportok vannak nagyobb kockázatnak kitéve. Ez azonban egy kísérleti géntechnikai oltóanyaggal végzett oltás esetében elengedhetetlenül szükséges lett volna. Természetesen a kormány illetékeseinek, valamint a PEI (Paul Ehrlich Institut) közegészségügyi intézetnek a rendelkezésére állnak ezek az adatok (trombózis kockázata, stb.).

Az EMA a kockázatokat mindenképp alábecsüli. A tényleges gyógyszer-mellékhatásoknak csak kb. 3 %-a kerül bele a statisztikába. A német Corona Bizottság hírportáljának, a 2020News-nek beszámolójából tudjuk, hogy az oltások következtében fellépő haláleseteket is elhallgatják, illetve ezeket Covid-halottaknak állítják be. Lásd pl. Internetes blog beszámoló egy berlini idősek otthonából: Rettenetes halál az oltás után

Kórházak vonatkozásában, mint pl. a Würzburgi Egyetemi Klinika esetében a 2020News tudomására jutott, hogy a beoltott dolgozóknál fellépő, részben súlyos mellékhatásokat nem jelentették be, mint ahogy a gyakori betegállományba kerüléseket sem.

Az  AstraZeneca alkalmazását jó néhány országban felfüggesztették, legalább is átmenetileg. [Evvel egy külön bejegyzésben foglalkozunk: Több mint 20 ország felfüggesztette az AstraZeneca vakcinát.]

Egyes országokban az 55 éves életkor alatti nők oltásával hagytak fel az agyér-trombózisok szokatlanul magas száma miatt. A gyártó úgy reagált erre, hogy oltóanyagát VAXZEVRIA-nak nevezte át. Hátha ezután kevésbé lesz veszélyes.

Nem jobb a helyzet az USA-ban sem

Az alábbi ábra az USA CDC által fenntartott Vaccine Adverse Event Reporting System aktuális adatait tartalmazza. Az elemzők itt is felhívják a figyelmet arra, hogy felételezhető, hogy a nemkívánatos esetek nagoybb része nem jut el a statisztikákba.

https://www.virusinfok.hu/wp-content/uploads/2021/04/vaers.png

Az USA másik riasztó számadatával, nevezetesen, hogy a beoltott állapotos nők vetélési aránya 366 %-kal megemelkedett a géntechnikai oltások következtében, egy önálló bejegyzésben foglalkozunk. Az ehhez kapcsolódó híradás:

Number of women losing babies after Vax increases by 366% | Principia Scientific Intl. (principia-scientific.com)

Dr. Wolfgang Wodargot itt röviden bemutattuk.
Források:
Viren sind nicht das Problem-bleiben Sie besonnen! – wodargs Webseite!
https://2020news.de/erschreckende-statistik-impfnebenwirkungen-jetzt-amtlich/
2021. április

A források alapján közzéteszi:
Király József

25 thoughts on ““Miért erőltetitek, ha nagyobb a kár, mint a haszon?”(Dr. Wolfgang Wodarg)

 1. Mivel bizonyosra vehetjük, hogy gyógyszerkísérletekről van szó, érdekes lenne tudni, hogy vajon hányan kaphattak placebót. Vajon van-e valamiféle gyakorlata annak, hogy egy kutatás során, amikor eljutnak az adott termék embereken való alkalmazásához, akkor hányan kapnak placebót – van-e erre szabályszerűség? Ha mondjuk 500 embert vonnak be egy tesztelésbe, akkor abból rendszerint 250 placebót kap? Mert ha van erre egy standard, akkor az oltások számából nagyjából meg lehet tippelni, hogy hányan kaphattak placebót.

  1. Igen, ezt még 2020 elején készítették és a benne vázolt Fauci karakter is teljesen összecseng a PCR-ért Nóbel-díjas Kary Mulis véleményével (link lent)!
   Aki pedig érti az angolt, ne hagyja ki semmiképp a 2. részt:
   https://www.bitchute.com/video/4u7rt61YeGox/
   Mulis Fauciról és AIDS-ről:
   https://www.bitchute.com/video/yylMIqOkI4uw/
   De a meglepően bátor olasz parlameni képviselő hatpercesét sem:
   https://www.bitchute.com/video/4u7rt61YeGox/

 2. A Johnson & Johnson is beszáll a ringbe, nem is akárhogy:

  ‘….sokkoló COVID-19 vakcina történet a virginiai Goochland megyéből, ahol a 74 éves Richard Terrell a hónap elején megkapta az egyadagos Johnson & Johnson oltást.
  Néhány nappal a vakcina beadása után Terrellnek súlyos bőrreakciója lett, amely gyorsan elterjedt a testén. Nem sokkal azután a bőre szinte magától kezdett leválni…
  “Kizártuk a vírusfertőzés lehetőségét, magát a COVID-19-t is, megbizonyosodtunk róla, hogy a veséje és a mája rendesen működik, végül arra a következtetésre jutottunk, hogy a beadott vakcina volt az oka” – mondta Dr. Fnu Nutan, aki megjegyezte, hogy ha Terrell nem részesült volna orvosi ellátásban, halál lett volna a vége.’
  https://en-volve.com/2021/03/31/graphic-mans-horrifying-reaction-to-covid-vaccine-causes-his-skin-to-burn-and-peel-off/ (yandex fordító qtranslate-n keresztül, némi utólagos korrekcióval)

  Egy baltimore-i gyárban meg összekutyulták a Johnson & Johnson vakcina alapanyagait az AstraZeneca-jéval – ez máshol is megeshet, csak nem értesülünk róla…
  https://arstechnica.com/science/2021/03/factory-mix-up-spoils-15-million-doses-of-jj-covid-vaccine/

 3. Nem értem, nem értem, és továbbra sem értem, hogy miért nem lehet leállítani, mi kell még , hogy abbahagyják! Mivel, vagy kikkel lehet megállítani, megállíttatni a kormányokat?
  Még a végén kötelezővé teszik, és a gyerekenél is. Én ettől félek, nem Covidtól. És van aki sorba áll érte!

 4. Megnéztem egy “Hozzájáruló nyilatkozat” formanyomtatványt, és hiányolom az egyes vakcinák összetételének részletezését, azok hatását, kockázatát. (Bár kísérleti anyagokról van szó.) A felgyorsított oltakozás nem teszi lehetővé (szándékosan vagy anélkül) a mindenre kiterjedő tájékoztatást. Sokan nem is tudják, mivel állnak szemben, de elképzelhető, hogy az oltást adó sem. Az oltakozó tájékoztatásához való joga sérül ezáltal. Egy un. előre gyártott, semmit mondó általános nyomtatvány nem minősül, szerintem, megfelelő tájékoztatásnak. Egy másik fontos dolog talán még az, hogyha van is valamilyen információátadás, azt az oltakozó meg is értette-e. Úgy gondolom, hogy a tájékoztatás megfelelő körülményeinek biztosítása, megteremtése az eü.szolgáltatók (kórház, házi orvos, szakrendelő) felelőssége.

 5. FunVax = Fenevad bélyege felesleges letagadni, s még ott vannak a háttéralkuk, amelyek felszínre kerülnek, csak akkor már oly sokan kételkednek, hogy ennyire gátlástalanok lehetnek a kinevezett vezetők. A válasz rá pedig ott van a háttéralkukban, az egyiket meg is mutattam, egy tatabányai szerverről mentettem át, melynek a lényege Magyarországnak 7millió lakos 2022-ig, s amennyire elvetemültek túlteljesítik, mert annyira az Antikrisztus bűvkörében vannak.

  1. S még ne felejtkezzünk el a Lisszaboni EU szerződésről sem, amit 2007. december 13-án írtak alá: Abban például Magyarország csupán 6 millió lakossal szerepel!

 6. A COVID-kulisszák mögött morajlik a háborús készülődés:
  Az ukrán hadsereg főparancsnoka: Készen állunk a támadásra
  2021. április 1. 6:15
  Az ukrán fegyveres erők parancsnoka egy interjúban megerősítette hadserege készségét a kelet-ukrajnai szakadár területek visszafoglalására. Ugyanakkor elismerte, hogy ez nagy áldozatokhoz vezethet a civilek körében.

  Mivel Ukrajna mögött a NATO a partnereket, és a nyugati mély államot csak Trump elnöksége akadályozta meg Oroszország elleni háborúban, a jelenlegi helyzet különösen bizonytalan és veszélyes! Ha Oroszország valóban katonailag beavatkozik (amint már bejelentették), ez valójában a harmadik világháborúhoz vezethet.

  https://de.rt.com/europa/115235-oberkommandeur-ukrainischen-armee-wir-sind-bereit-offensive/

  1. Ezzel egészíteném ki:
   A háttérhatalom (Cabal), mivel nem sikerült nagy eredményt elérni a COVID-dal, így régi szokás szerint a háborúhoz folyamodik:
   1) Először is, a Cabal megpróbál kiváltani egy izraeli-iráni háborút. Az összes izraeli katonai repülőgép lopakodó üzemmódba került. Ez jelzi, hogy Irán ellen készülnek támadni. Emellett egy iraki légitársaság röviddel azelőtt törölte az összes járatot Erbil és Aleppo között, hogy az összes izraeli repülőgép “elrejtõdött”.
   2) Másodszor: a Cabal NATO-Oroszország háborút akar. Nagyszámú ukrán csapat mozog kelet felé Ukrajnán belül Luhanszk és Donyeck tartományok felé. Ezek olyan helyszínek, amelyek el akarnak szakadni Ukrajnától és szorosabb kapcsolatban állnak Oroszországgal. A NATO (az Egyesült Államok és az EU) konfliktusokra készül ezen elszakadt tartományok ellen annak érdekében, hogy Oroszországot közvetlen konfliktusba kényszerítse.
   3) A Cabal konfliktust akar indítani Izrael és Oroszország között is. Oroszország figyelmeztetése ellenére Izrael számos Signal Intelligent repülőgépet indított Szíria felé. Ez a fellépés orosz beavatkozást válthat ki és konfliktust indíthat Szíriában.

   1. Tisztelt Tisztánlátó!

    Mutatok valamit, ami magyarázat arra, hogy mégis 2012. október 13-án 16:10 körül érthetően el lett mondva: “Aztán ott lesz a globális oltás bevezetése, ami meg fog ölni benneteket, ha alávetitek magatokat” Amikor szóvá tettem, hogy ez már ki volt nyilatkoztatva, akkor jöttek vele, hogy utólag könnyű mondani, hogy ott van. Annyi helyre feltettem 2012 óta, de ezek szerint sokaknak a kényelem volt a fontos, nem fogták fel azt hogy mennyire nagy harc folyik a lelkekért. Sajnos most pedig hogy a nanobotok zombit csinálnak az emberekből, meg olyan figyelmeztetéseket kapunk, hogy térjetek már észhez, térjetek már meg, úgyhogy megmutatom számodra is, tegnap óta van a birtokomon belül, milyen büntetésre számíthatunk:

    2021. április 7. Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az üldözés nagyon közel van. Ne tervezzetek semmit, mert ez a világ hamar elmúlik. Terveivel és jövőjével együtt végérvényesen összeomlik. Én magam vetek véget ennek a bűnös világnak. Ó, ha látnátok, mennyi démon mesterkedik, hogy hazugsággal és szemfényvesztéssel minél több lelket taszítson a pokolba. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Mentsétek a lelkeket! Csak ez az egy legyen a fontos. Elsősorban ti magatok szentelődjetek meg az állandó bűnbánat és a szentségek által. Megerősítelek titeket, hogy mindig ellene tudjatok mondani a sátán minden kísértésének. Betöltöm szíveteket az Irántam való szeretettel. Előttetek megyek a keresztúton ezer sebtől vérző testemmel. Hátamon a nagy keresztgerendával, töviskoronával a fejemen. Ide hívlak titeket is a keresztútra, az önmegtagadás, a lemondás és a kereszthordozás által. Adjátok át az életeteket Nekem! Csak Engem, lássatok mindig magatok előtt, és Engem akarjatok szolgálni! Akkor megvigasztaljátok átdöfött Szívemet, és elégtételt nyújtotok Nekem az elkövetett bűnökért. Az áldottak között foglaltok majd helyet, és az örök boldogságban fogtok Engem megváltó Isteneteket dicsőíteni.

    Hagyatkozzatok Rám, adjátok át az életeteket Nekem, és nagyon bízzatok Bennem! Én kimenekítelek titeket minden veszélyből, de bizalmatok mértékében árasztom ki rátok kegyelmemet. Ne féljetek se járványtól, se haláltól, se betegségtől, se semmi egyéb fenyegetéstől, mert csak annyit történhet, amennyit Én megengedek. Ha megengedem a szenvedést, az azért van, hogy megerősítsem Belém vetett hiteteket. Ha megengedem a halált, azért teszem, mert annak az embernek már lejárt az ideje a földön. Őt már ki akarom emelni ebből a siralomvölgyből, hogy majd örökké örvendezzen dicsőségemnek. Akik pedig elkárhoznak, azoknak azért engedem meg a halált, hogy ne tudjanak többé ártani sem maguknak sem embertársaiknak. Nálam minden történésnek, eseménynek megvan az oka. Ezek válaszok az egyének életére.

    Ne foglalkozzatok a világgal, sem a világ eseményeivel! Életetek középpontjában legfelül mindig Én álljak, a töviskoronás Király, Aki nem azért szálltam le Atyám öléből, hogy földi karriert fussak be, hanem azért, hogy a világmindenség Királya legyek. Ezt mondtam: „ha fölmagasztalnak, mindeneket Magamhoz vonzok”. Az emberi gondolkodás szempontjából igencsak ellentétes és szokatlan fölmagasztalás volt az Enyém, amikor a felismerhetetlenségig megkínzott Testemmel a keresztfán függtem, és kimondtam: „Beteljesedett! Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet.” Azt kérem, hogy ti is haljatok meg a világnak, és minden csábításának, mert aki jóban van a világgal, az ellensége önmagának és Istennek. Teljes önmegtagadásban és teljes Rám-hagyatkozásban kell élnetek ahhoz, hogy szenteket tudjak formálni belőletek. Értsétek meg, az életetek egyedüli értelme az, hogy szentek legyetek. Isten Országában csak a szenteknek van helyük, akik Istent szeretik. A főparancs a szeretet: Isten és az emberek felé. Ha ezt tökéletesen teljesítitek, már szentek vagytok.

    Ne foglalkozzatok a világgal, mert elvonja a figyelmeteket a legfőbb jótól, az Én tanításomtól. Temetkezzetek el Bennem és szüntelen imádkozzatok! Akkor az Én békémet és örömömet adom nektek.

    Maradjatok hűségesek Hozzám akkor is, ha üldözések, nélkülözések és áldozatok jönnek az életetekben. Ne felejtsétek el, hogy akkor lesztek Hozzám a legközelebb, amikor szenvedtek.

    Minden egyes embernek, és az egész világnak fel kell jönnie Velem a keresztúton a Golgotára, és keresztre kell feszítenie magát az Én keresztemre. Amikor azonosultok Velem a szenvedésben, akkor nyílik meg előttetek dicsőséges Országom kapuja. Amikor elmerültök Bennem, és már nem akartok senkit és semmit, csak egyedül Istent, akkor tudom betöltetni lelketeket az Én békémmel és szeretetemmel. Ez a világ elmúlik minden kívánságával és tervével együtt. Isten akarata azonban örökkévaló, és beteljesül. De csak azok lelkében tud, akik ezt megengedik és akarják, mert tiszteletben tartom mindnyájatok szabad akaratát. Ezért kérve kérlek benneteket, kerüljétek a bűnt, mondjatok ellene a sátánnak és minden kísértésének, aki olyan csúf, hogy belehalnátok, ha megláthatnátok. A bűn mindig undorító. Nincs a földön olyan ocsmányság, amivel szemléltetni lehetne. Egyedül a bűn tud elszakítani Istentől. Féljétek az Istent szent félelemmel, Aki örök Bírája minden embernek, és megfizet mindenkinek cselekedetei szerint. Féljétek elkövetni a bűnt, mert ennek következménye van. Isten végtelenül szereti mindazokat, és irgalmas mindazokhoz, akik elfogadják és tettekre váltják tanítását.

    Gyermekeim! Ütött az óra. Ez a világ véget ér. Most jön fel a Golgotára. Ez kegyetlen szenvedést jelent minden egyes ember számára. Azok tudják könnyebben elviselni, akik felkészültek a halálra, a végső számadásra, akik nem ragaszkodnak senkihez és semmihez. Akiknek Én vagyok a mindenük, a reményük, azok könnyen el tudnak szakadni a földtől és földi életüktől.

    Nagyon kérjétek, hogy avatkozzak közbe, jöjjön el a Nagy Figyelmeztetés, amikor a Szentlélek megmutatja mindenkinek, hogy mi a jó és mi a rossz. Akkor az egyes ember meglátja a bűneit, és megtér Hozzám, üdvözítő Istenéhez. Nagyon sok lelket fogok megmenteni akkor.

    Nagyon szeretlek benneteket, Véremen megváltott gyermekeim! Emberi szó nem képes rá, hogy ezt kifejezze. De ha fölnéztek véres testemre a keresztfán, az mindent elmond nektek szavak nélkül. Mert mindezt értetek és a ti bűneitekért szenvedtem el azért, hogy megmentsem a lelketeket. Szeressetek viszont Engem! Miattatok kiáltottam: „Szomjazom!” Arra vágyom, hogy megmeneküljetek, és üdvözíteni tudjalak benneteket. Fogadjátok meg tanításomat! Ezek az utolsó szavaim. Már benne éltek abban az időben, amikor végérvényesen döntenetek kell Isten mellett, vagy Isten ellen. Döntéseteknek örök következménye van, melyet nektek kell viselnetek.

    Váltsátok tettekre tanításomat, mert csak így van értelme az életeteknek. Erre áldalak meg benneteket Szívem túlcsorduló, örök szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

    Szentírási megerősítések: Mt 23, 1: „Jézus szólt” Mt 24, 9-14: „ Szorongattatásban lesz részetek, megölnek benneteket, s a nevemért minden nemzet gyűlölni fog titeket. Sokan eltántorodnak hitüktől, elárulják és gyűlölik majd egymást. Számos hamis próféta fellép, és sokakat tévedésbe ejtenek. A gonoszság megsokasodása miatt sokakban kihűl a szeretet, de aki mindvégig kitart, az üdvözül. Az országnak ezt az evangéliumát hirdetni fogják az egész világon, bizonyságul minden népnek, és akkor jön el a vég.”

 7. Ma felötlött bennem a kérdés, amire szeretnék a doktor uraktól választ kapni. Én nem akarok oltatni. De mi történik akkor, ha valami oknál fogva vérátömlsztésre kerülnék és egy COVID vakcinás oltott vérét kapom meg….

 8. Szeretnék veletek megosztani egy friss SZUPER JÓ HIRT

  Itt a lényeg fordítása:

  „A kormány sem most sem a jövőben nem támogat egy olyan rendszert, amely az amerikaiaktól megköveteli, hogy tartsanak maguknál egy megbízólevelet. Nem lesz szövetségi oltási adatbázis és nincs szövetségi felhatalmazás, amely mindenkitől egyetlen oltási igazolvány beszerzését követelné meg ”- mondta Psaki kedden az újságíróknak a Fehér Házban.

  “The government is not now, nor will we be supporting a system that requires Americans to carry a credential. There will be no federal vaccinations database and no federal mandate requiring everyone to obtain a single vaccination credential,” Psaki told reporters on Tuesday at the White House.
  https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/white-house-americans-not-required-to-carry-vaccine-passports_3764360.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2021-04-07&mktids=8b4b18521d07eb6d1552a9aa59c9d862&est=lUQFQe0C1mrLbSxjmC3YN8IRvslYHg0lkKTXxzeVNJt2vU%2BeoR9ZQDV%2BbCI%3D

  Ez egy szuper jó hír. Az oltási könyvel való riogatás része a pánikkeltésnek és az emberekre történő nyomásgyakorlásnak annak érdekében, hogy fogadják el az egészségkárosító oltásokat. Ez rossz hír a buta bárányoknak akik beszopták a kamu dumát és beoltatták magukat arra számítva, hogy lesznek majd előjogaik az ellenállókkal szemben. Úgy hogy kitartás, a jelek pozitívak, azt mutatják, hogy mi oltásellenállók kerülünk ki a hadviselésből győztesen.

  Majdnem, hogy biztos vagyok benne, hogy a magyar propaganda média agyon fogja hallgatni ezt a hírt is mint az Európa Tanács idevágó nyilatkozatát.

  1. Itt egy másik jó hír.
   A mai napon Texas állam is törvényben tiltotta meg az oltás igazolványok alkalmazását.
   https://gov.texas.gov/news/post/governor-abbott-issues-executive-order-prohibiting-government-mandated-vaccine-passports?fbclid=IwAR07KHwzVd25cU1tu8qZM7WAyDRR67fmBOtal9D1a8JhtyFJTta_y37Zm3s

   A trend elindult és kitudja hol áll meg. Előbb utóbb Európa partjait is elérik a hullámok. Ez felől kétségem sincs.

   A sok buta bárány aki beoltatta, magát hogy előjogokat szerezzen hatalmasat fog csalódni.
   A mai napon kancellár miniszter Gulyás Gergely ezt mondta: …NEM SZABAD ELFELEJTENI, HOGY AZ OLTOTTAK SZÁMÁRA IS ÉRVÉNYESEK LESZNEK MAJD A JÁRVÁNYVÉDELMI AJÁNLÁSOK, MINT PÉLDÁUL A MASZK TOVÁBBI VISELETE.

  2. Lehet hogy tevedek de sztem ez is csak etetes ami idovel megfordul. Sejtesem hogy evrol evre egyre nagyobb szazalekkal nyomjak a nem-placebo oltasokat, mire az emberek hullanak majd mint legyek azt pedig mindig az eppen aktualis mutansra fogjak. A sok birka meg inkabb megorul es koveteli majd a kotelezo oltast. Magyaran, mindannyiunkat kinyirnak csak fokozatosan hogy ne kelljen tul sokat temetni egyszerre. Bar arra is megvan a technologia amivel anyagot ki tudnak parologtatni a terbol. Lasd 911.

 9. Tisztelt Kollégák, Hozzászólók!

  Most találtam rá egy viszonylag jól összeszedett adatbázisukra. Oltottak száma vs. új esetszám. Az “oltakozás” nem egyenletesen zajlik. Vannak erősebb napok. Amint nézem egy-egy erősebb oltási teljesítményt kb. két hét múlva követi egy magasabb esetszámú kiugrás. Érdemes lesz grafikonokon ábrázolni s a görbék illeszkedését figyelni. Már egy ideje úgy érzékelem, hogy az oltások számával arányosan nő a frissen felfedezett covid+ esetek száma. Ez a hivatalosaknak nem tűnik föl vagy csak vakon bíznak a cégekben, akik kizártnak tartják, hogy a vakcinák pozitív eseteket produkáljanak?

  https://hu.wikipedia.org/wiki/Covid19-koronav%C3%ADrus-j%C3%A1rv%C3%A1ny_Magyarorsz%C3%A1gon

  Üdvözlettel Sz. Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük