„A Covid-helyzet: színtiszta politika”

Vorobjov Pavel, orosz professzor véleménye az oltásokról:

A Covid elleni védőoltás ostobaság az egész, úgy ahogy van. Mára a vírus 16 ezer mutációját ismerjük. Miféle oltásról lehet itt szó…? A Covid-helyzet: színtiszta politika.

Őszintén szólva, én nem hallottam még egyetlen valódi vakcináról sem a Covid ellen. Tudom, léteznek génmódosított vírusok, melyeket a Covid elleni védekezés ürügyén fecskendeznek be az emberek szervezetébe. Embereken korábban ilyen kísérletet nem végeztek még soha. Nem is tudja senki, mi lesz ennek a vége. Ezek a génmódosított vírusok másféle vírusok valami részecskéjét kezdik termel(tet)ni, aminek eredményeként antitesteknek kell megjelenniük a szervezetben. Ám az antitestek megjelenésén túl, megváltozhat az emberi génkészlet is. Véleményem szerint ezeknek az úgynevezett Covid-vakcináknak pontosan ezért nincs semmi közük az oltásokhoz! Bejegyeztették őket, ám senki sem tudja, hogyan és miért… Hogy lehet bejegyeztetni egy vírust?! Én nem tudom. S hogy az ilyen vakcinákat most gyakorlatilag erőszakkal tesztelik emberek tömegein… Tudjuk, volt már erre példa: Hirosima és Nagaszaki, ahol az atombombát próbálták ki embereken. Ezek a vakcinák pontosan ugyanilyen kísérletet jelentenek. Tömegméretekben végzett egészségkárosítás, melynek következményei még ismeretlenek…

Vorobjov Pavel az orvostudományok doktora,  professzor, a Szecsenovról elnevezett 1. számú Moszkvai Orvostudományi Egyetem Hematológiai és Geriátriai tanszékének vezetője.


6 thoughts on “„A Covid-helyzet: színtiszta politika”

 1. Az egész COVID-19 egy tudományos-fantasztikus film, melynek nézői egy manipuláció áldozatai. Nem a “vírus”-tól kellene félni, hanem a mögötte megbújó hatalomra éhes zsarnokoktól, akiknek legfőbb eszköze a félelem fenntartása azzal a céllal, hogy így az emberek bármit megtesznek. Rájöttek, hogy nem a gazdasági mutatókkal, hanem az egészségügyi statisztikákkal lehet a legjobban megvezetni az embereket. Nemcsak az emberek szabadságát, jogait akarják elvenni, hanem a tudatukat is. És ezért járnak még sokan maszkban, ezért vetik meg a másikat, ha nincs meg a távolságtartás, ezért nyomkodják nagy meggyőződéssel a kezükre a fertőtlenítőszereket, stb. ÉBRESZTŐ!

 2. Agyamra megy már ez a sok mutáns, mutáns, mutáns…
  Válaszoljon már nekem valaki logikusan a következőkre:
  1. Ha a pcr teszt egy konkrét vírust mutat ki, akkor mit jelez az első mutáció után?
  2. Ha nem egy konkrét vírust mutat ki, akkor meg vajon mit jelez egyáltalán?
  3. Ha esetleg egy adott vírusfajtát mutat ki, akkor pedig honnan tudják, hogy hány mutációja jött létre?
  4. Ha létezik egy másik fajta teszt, amellyel megtalálják a mutánsokat, akkor miért nem azt alkalmazzák a pcr helyett?
  Meg egyáltalán:
  5. Ki és mikor bizonyította be hitelt érdemlően, hogy kizárólag azzal, amit vírusnak neveznek, bárkit bármikor egyforma tünetekkel meg lehetett betegíteni???

 3. „Az első világháború nem az első világháború volt.
  A második világháború nem a második világháború volt.
  Az igazi első világháború még mindig zajlik, és már évezredek óta tart.
  Ebben a háborúban a hidrogénbombánál milliószor pusztítóbb hatású fegyvert vetnek be az emberek ellen.
  Ezt a tömegpusztító fegyvert, amely emberek milliárdjainak jövőjét semmisíti meg, és amelynek hatása tovább tart, mint amennyi a plutónium felezési ideje, így nevezik: HAZUGSÁG!”
  (Duncan Shelley: Az elme gyilkosai III. A végső háború)

  1. „ Barbara hazaköltözött, hogy otthon töltse élete utolsó néhány hetét, szörnyű fájdalmak közepette. Rockwell tábornok egy nap meglátogatta. A lánya szenvedése és hátborzongató leépülése úgy tűnt, semmit sem jelent neki. Pedig nem így volt. Jelentett. Hosszasan zokogott utána. De nem esett kétségbe. Ugyanis ismerte Nigel Chlintont, aki birtokolta a világ gyógyszergyártásának felét. és tudta, amit a felszínen senki. Hogy nincs annyi halálos betegség – csak gyógyszerpolitika van, méghozzá üzletpolitika. Egy borzalmas betegség, amitől elegendő mennyiségű ember kellőképpen megijed, akár természetesen terjedt el, akár egy kicsit rásegítettek, irdatlan bevétel forrása. A haldoklás idejének elnyújtása, mind nagyobb elnyújtása, majd a gyógyítás, először csak a kezdeti stádiumban szenvedők gyógyítása, és így tovább, együttesen milliószor akkora bevétel, mint egy feltűnő betegség szinte azonnali kiirtása.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük