Életünk Lángjai demonstráció

2022. február 26. 14.00-kor, Budapest, Id. Antall József rakpart, a Parlament épületénél a Dunaparton!

5 thoughts on “Életünk Lángjai demonstráció

 1. hungarians , the EU will pust 2022 july 1 the covid vaxxmandate with the qr code for everyone ..

  that means you cant get to ur money if u dont have had the death shot . !!!

  this means that orban viktor is waiting for it to happen and the you are fucked … you must die for the financial elites !!!

 2. Daan jól mondja. Én is tudok a tervről. Ami az EU-t illeti, polgárai mennek a süllyesztőbe, vagy így, vagy úgy.
  Ahhoz hogy a QR kódot megszerezzük- azt ami elvileg e létben tartana- meg kell ölessük magunkat e “vakcinákkal”.

  Hiába próbálom, nem tudok reménykeltő dolgokat mondani. A Covid narrativa alatti népirtás oly misztikusan következetes, és oly akadálytalanul gördül előre, oly reménytelenül eltaposva minden e világi ellenálló erőt, hogy az aki keresztény nem tudja nem észrevenni ami történik. Ez van.
  I.N.R.I. 3. rész – Jézus beszédei az utolsó napokról és az utolsó vacsora
  https://www.youtube.com/watch?v=rlm176Ona9U

 3. Most mi egyebet mondjak. Amikor Ukrajna “orbánját” Srosék eltávolították és betettek helyébe egy rothadtchild bábot, a politikai blogjaimon üvöltöttem, sikoltottam, már előre vetítve azt ami történni fog abban a szerencsétlen országban és egész Európában. Soros már 2015-ben “megjósolt” egy világháborút Európában Ukrajna ürügyén. Naná. Ezen a szinten a jóslás egyenértékű a terve kinyilvánításával. Akár David Icke, aki már harminc éve mondja azt ami lesz, számtalan blogger tette ugyanezt. Én is ezek közt, tizenöt évig próbálkoztam. Senki nem figyelt ránk, a “konteós őrültekre”.

  Ukrajna egy “demokrácia” lenne amit védeni kell? Uramisten. Van egyetlen valaki is aki ezt elhiszi? Ukrajna rögtön a Sorosék által rendezett narancsos forradalom után egy vérengző diktatúrává vált, azzá amivé mára egész Európa lett.

  De Ukrajna akkor senkit nem érdekelt. Miért? Mert “érdekes” módon, éppen a zsidók elleni pogromokkal kezdődött a Ukrajna great reset-je. Nincs annál megosztóbb lépés mint elkezdeni a zsidók elleni narratívat Európa egy országában, és nincs annál muszlimabb politika, mint a zsidók gyűlölete és üldözése.

  Mikor fog Európa végre felébredni és megérteni hogy a rothadtchildok szövetségeseiként kik azok akik megszállják és pusztítják egész kultúráját, gazdaságát, és minden szellemi és anyagi értékét? Soha.

  Aztán az ember végül otthagyta a blogját, reményt vesztve, azzal hogy nem érdemes. Majd egy nap arra eszmél, hogy amit megjósolt, megtörténik. Egy banális medikai ürüggyel elérkezik az új fasiszta korszak, az új világháború, egész Európában, de még azt is csak egy szűk réteg veszi észre.

  Félő, hogy minden túl késő már. Itt már csak imádkozni lehet. Ez van.
  https://twitter.com/Kees71234/status/1497102162551357455

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük