Államizmus: avagy a legveszélyesebb vallás


https://odysee.com/@gabriel:94/%C3%81llamizmus.-A-legvesz%C3%A9lyesebb-vall%C3%A1s.-Larken-Rose:e

12 thoughts on “Államizmus: avagy a legveszélyesebb vallás

 1. Larken Rose a “Most Dangerous Superstition” c. [Audio book]-jában https://www.youtube.com/watch?v=Y460qLK0-ZA még mélyebben részletezi ezt az igazán fontos és kétségtelenül pontos gondolatmenetet.
  Kimondottan melegen ajánlott rövid animációja még pl. a “The Tiny Dot” https://www.youtube.com/watch?v=H6b70TUbdfs és a “The Jones Plantation” https://www.youtube.com/watch?v=vb8Rj5xkDPk . Mindhármon automatikus fordítás / feliratozás a szokott módon bekapcsolható, ha szükséges!

 2. Tisztelt Uraim !

  Egészen biztosan fel tetszettek fogni a látottakat, hallottakat ???
  Ez a video Amerikára van szabva, és minden “gondolata” amerikai . Egyszerre igaz, és egyszerre elmebetegség . De jól hangzik, és mint látom, ( olvasom), Önök azonnal lelkesen támogatják a nihilizmusra bíztatást !? Ezt nevezem “mélyen átgondolt” véleménynek, álláspontnak.

  Félmondatokban azért “meg van említve”, hogy az “egyén tudás nélküli és megbízhatatlan”, tehát az, hogy valami induvidum, még az égvilágon semmi pozitívumot nem jelent önmagában !!!

  NEM AZ ÁLLAMMAL VAN BAJ, AZ ÁLLAM MÁRA NÉLKÜLÖZHETETLEN GAZDASÁGI ÉS TÁRSADALMI EGYSÉG, és NEM TEGNAP ÓTA !!!

  Belegondoltak tényleg, amikor azt írják, hogy “fontos és pontos a gondolatmenet” ??????????????????????????

  Uraim !

  Az állam nélkül önöknek nincs semmilyen munkája, jövedelme, szolgáltatása, nincs út, nincs vasút, nincs autó, nincs közlekedés, nincs tömegközlekedés, nincs elektromosság a háztartásban, nincsenek erőművek, nincs gáz, nincs víz, nincsenek a nagyközönség számára kiépített minden féle infrastruktúrák, csatornázás, szemét szállítás, nincs szervezett egészségügyi ellátás, nincs közigazgatás, nincs távközlés, nincs se telefon, se internet, sem pénz, sem csereeszköz, és ha nincs állam, nincs ipar sem, stb., stb. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az állam nélkül nincs semmi !!!

  Az állam szervezi meg ( kellene megszerveznie !!!), hogy legyen munkája mindenkinek ! Az egyén jövedelméből tisztességes és erkölcsös minimumot ( vagy maximumot ?) kellene fizetnie az állam működéséhez. Ilyen egyszerű ! ( Lenne.)

  A jelen társadalmi berendezkedés alapvető hibája, hogy az egyén vagyoni állapotánál fogva, képes beleszólni az állam ügyeibe. Az “állam” megteremtette ezeket a feltételeket !!! De melyik “állam” ! Hát igen, ez az a bizonyos “Deep State” !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem egyik napról a másikra !!!

  De ettől még az állam nélkül csak káosz lenne, az egyének folyamatos egymás elleni küzdelme, kicsiben és nagyban egyaránt. Az állam létszáma nem egy 2000 fős falu, ahol mindenki ismer mindenkit, és messziről jött “okos”, megszervezi a helyi közösséget !!!

  Nem kenyérből, meg húsból, meg zöldségből áll az élet ! Infrastruktúra, üzemanyag, egészségügyi ellátás, oktatás, ipar, ezt majd megszervezi Gipsz Jakab, mert ő okosnak született, a többi meg mosolyogva hallgatni fog rá, és hurrá, kész a működő világváros és ország 2000 fővel, vasúttal, erőművekkel, egyetemekkel, stb. ???

  Már tegnap viszketett a tenyerem, hogy ide pötyögjem ezt a pár mondatot, mert megint egy fals irányzatú video került be, ami az állam szükségtelenségét állítja, miközben csak a főparazitákat mutogatja, és kizárólag amerikai szemmel, irányultsággal, alap gondolatokkal !

  Az állam megszervezi azt, amire az egyének, minden összefogás ellenére nem lennének képesek !!! Az állam létrejötte szükségszerűség, nem az állammal mint szervezettel, hanem a működésével, az államot irányító, kihasználó egyedek aljasságával van a probléma !!!

  Meg a “drága jó néppel van némi probléma”, aki csak elméleteknek lelkendezik, boldogan veri a billentyűzetet, egyetértve, meg nem egyetértve mások gondolataival és cselekedeteivel, de képtelen megszervezni azt, hogy ezek a paraziták el legyenek pusztítva az állam testéből !!!

  Uraim ! Nincs “gyilkos fegyver” !!! Van fegyver, amivel gyilkolnak, meg van gyilkos, aki a fegyverrel gyilkol ! Pont ! Az állam területi, gazdasági organikus egység, nélkülözhetetlen.

  A gondolkodás nem fertőző betegség, egyébként meg igen hasznos szellemi állapot.

  Akinek az állam egyenlő a rosszal, az vagy nem tudja, hogy mit beszél, vagy valami hátsó szándéktól vezérelve szándékosan hazudik !?

  Az állam szükségtelenségét hangoztató teóriák táptalaja az elégedetlenség a paraziták által működtetett állam kizsákmányolt egyedei számára, ám ettől még nem igaz, félrevezetés.

  Belegondoltak abba, hogy ha holnaptól megszűnne az állam, önök, akik lelkes hívei a fent elhangzottaknak, miből és hogyan élnének tovább ? Egyáltalán, az egyénekre lebontott állam, nem működőképes, pont azért, mert egyénekre lebontott, tehát nem állam többé, és mert az egyén a saját érdekeit tartja szem előtt, megszűnne az élet minden területén a működés.

  Az, hogy vesznek levegőt, meg ver a szívük, egy ideig még életben tartaná önöket. Egy ideig. Utána meg a semmi !!!

  1. Kedves G.I.!
   Sajnos szerintem levezetése a hatóságba vetett igaz hitét tükrözi. Azt, amit Larken Rose sokkal részletesebben fejt ki a “Most Dangerous Superstition”-ben. Ha nem neki lenne igaza, most nem vergődne ekkora, szinte már borítékolhatóan meg nem úszható kelepcében a világ minden sarkában az összes nyájas állampolgár!

   1. Tisztel Uram !

    Rettentően nagyot téved velem kapcsolatban ! Semmiféle “igaz hitem” nincs a “hatóságba” vetve ! Leírtam amit leírtam, ha nem érti, vagy nem akarja érteni, az nem az én gondom. Azon kívül egyáltalán nem vagyok “nyájas” állampolgár sem !

    De nem vagyok hajlandó lelkendezni észérveket nélkülöző, érzelmekre ható ostobaságokat dícsérni, csak mert azt valaki leírta, elmondja, és mert sokan gondolkodás nélkül egyetértenek vele. Csak az az egy dolog, hogy Ön ide írhatja a véleményét, vagy ellenvéleményét, az “állam” nélkül teljesen lehetetlen volna ! Ön, és egyetértő közönsége képtelen lett volna létrehozni az ehhez szükséges mindenféle infrastruktúrát, csak úgy, mert nem különösen kedvelik a “hatóságot”.

    Nem az állam léte a gond, hanem a mikéntje, ami meglehetősen nagy különbség. Ezt hangsúlyoztam.

    Nézze el nekem, de a semmiről nincs kedvem vitatkozni. Higgyen amit, és akinek akar ! Arról nem beszélve, hogy próbálja meg teljesen kivonni magát az “állam”, ahogy Ön nevezi a “hatóság”,( nem értem, hogy miért így nevezi ?) hatása alól !
    Azért azt megnézném közelről. Az állam nélküli állam kizárólag Jézus Krisztusokkal működne csak, sok okból kifolyólag, Ön szerint ez realitás ?

    Az emberi közösségeket egy létszám felett az egyén egyénileg képtelen működtetni. Mindegy, maradjunk ennyiben ! Részemről lezárom a párbeszédet.

    Tisztelettel,: G.I.

 3. A kérdés nem az, hogy Putyin ki, hanem most kinek a személyében jelenik meg Putyin.
  A másik ki irányítja ma Oroszországot?
  Harmadikként van-e köze a plandémiához. Valószínűleg van, nem is kevés. Miért provokálták ki Oroszország támadását?
  Amit itt Putyin elmond a videókon, az bizony igaz, annak ellenére, hogy Putyin az illuminátus és szabadkőműves.
  Mire használhatja fel a háttérhatalom ezt a katonai helyzetet? – valószínűleg az emberiség könnyebb kiírtására.
  Miért Oroszország az egyetlen állam, amely eddig visszautasította azt, hog a WHO legyen a teljhatalmú világkormány felette is?
  Mindenesetre, máris olvastam valakitől, hogy a plandémiát felülírja az orosz támadás, és ugyan miért írja felül?
  Nos egy igazán magyarul gondolkodó ember, aki különben keményen jobboldali volt (elhunyt 2021. december elsején) írásai sok érdekességet vetnek fel az orosz helyzetről, érdemes elolvasni.

  https://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Lapid%20Lavrov/Ujabb%20szocialista%20forradalom%20Oroszorszagban.htm
  http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Oroszkerdes/Oroszkerdes.htm

  1. Tisztet MG !

   Hát ez az !!! Kinek dől háttal Putyin, hogy ne essen hanyatt ??? És mozog-e a “fal”, stabil, vagy mobil ???

   A miérteket meg majd “megtudjuk” ( ???) pár év, vagy pár tíz év múlva . A “hogyant” a hazugságládák és ipari szennylapok úgy is közlik.

   Szeszákot igen sokszor, és rendszeresen olvastam. Megjegyezni nem lehet a mennyisége miatt, de jó tudni ( ismétlés a tudás anyja !), hogy hová kell nyúlni alkalomadtán, hogy némileg megértsük az “érthetetlent”. Most is megtettem, és jól tettem. Nem kell vele egyetérteni mindenben, de ha valaki valóban gondolkodik, és gondolkodni akar, és nem felületesen csupán empátia, vagy antipátia révén látni a történéseket, akkor nagyon nem árt néha újra, újra elővenni az írásait. Meg sok más forrást, ehhez hasonlót !

   Ami még lényeges, – ha már Szeszáknál tartunk – , hogy vannak utalásai jelen korunk népszerű megmondó embereire is ! Ebben a véleményében száz százalékig osztozom.

   A jelen helyzethez egy mondat mindenkinek, egy orosz tábornoktól, Szeszák Gyula írásából idézve, nem szó szerint, ” vannak, akinek a hegyen túlról parancsolnak” !

   Van még kérdés ???

  1. Tisztelt MG !

   Utólag beleolvastam ebbe a linkbe is amit ide tett. Igen, teljesen hihető amit Putyin itt előad, sőt ! De !!! Tudjuk már jól, hogy a hidegháború is egy színjáték volt, sok más történéssel együtt, a szerencsétlen emberiségnek, hogy higgyenek (meg)vezető hazugjaiknak, és gyűlöljék kellő mértékben egymást ! Ez zajlik most is technikailag fejlettebb formában. Kicsiben az oltott, nem oltott.

   Beindult a Georgiai kövek utasításának végrehajtása ! Ki az aki ezt valóban látja ? Rémesen kevesen, még ha ismerik is a gránitra írt szöveget !? Mert, hogy ” azt nem tudom elképzelni” ! Nem hát, mert ott ül az agy zugában a média hazugsága cunamija, ami a leggyilkosabb vírus ! Ez az igazi agykontroll !!!

   Egyetlen szó nem igaz a számunkra hangoztatott hazaszeretetről, az érdekeink valós képviseletéről, arról a veszélyről, hogy kitől és miért kell félni, amikor pontosan tudjuk, hogy (meg)vezetőinket az a hatalom tolta fényre, amelyik folyamatosan a sötétben él. Takarva, fedve, védve, láthatatlanul. A bábnak kiválasztottak meg levetik minden isteni rendeltetésű emberi jó tulajdonságaikat, és a görög eposzok hőseit alakítják, ócska ripacsként, a világ nagy színpadain, ami az elhülyített, átnevelt, hazugsággal átitatott népnek rendszeresítettek központilag !

   Szavaiknak hellyel-közzel az ellenkezője az igaz. Minden ami látható csak színház. Ezt annyira kevesen fogják fel ténylegesen, hogy elképesztő, ezért már csak nagyon kevesekkel vagyok hajlandó szót váltani a dolgokról. A nagyon nagy többség, meggyőződéses vak !!!
   Ők tudják a semmit, és azt tökéletesen !

   Egy példa, hogy mit mondott szeretett vezérünk pár évvel ezelőtt, hogy “ne azt nézzék amit mondok, hanem amit teszek”, így, királyi egyesben !!! Természetesen kenyéradó gazdáinak hízelgett, vagy bájolgott, de inkább becsókolt, hogy “bízzatok bennem “!

   Most utólag láttam, hogy a média is “felfedezte”, hogy mit jósolt 2030-ra karizmatikus viktor !? Gyengébbek kedvéért, csak kimondatták vele, “üzentek”, a miért lényegtelen, ha önhatalmúlag mondta volna, már repülőgép szerencsétlenség áldozata lenne a saját borospincéjében !

   Tisztelettel,: PorSzem

   1. Tisztelt G.I. !
    Gondolom ott a probléma a Georgiai kövekkel, hogy az első pontot nem társítják a többivel, nem értik a következő sorok valódi tartalmát, és számos sor pozitív üzenetnek hangzik. Az első pontot be kell megfelelően toldani a többibe, és megjelenik Rothschild és Klaus Schwab képe és vágya , így a dolog világossá válik. Ez egy olyan rejtett üzenet, mint Mózes öt könyvében elrejtett ( nem is annyira rejtett) üzenet a másoknak, sőt a nem mások egy jó részének is. Az ideológiák és a pszichológia komoly fegyverek, sok ezer éve folyamatosan hatnak. Az igazság az, hogy az emberek nyugiban, békésen szeretnének élni, ezért egy hamis világot építenek maguk köré. A pszichikum a legsérülékenyebb dolog, így kifizetődőnek látszik, ha homokba dugom a fejem, akkor a dolgok nem történhetnek meg.

    Azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, a népekből kiölték a saját fajtájához kötő identitást, vallást, kultúrát, és ha kellett tűzzel-vassal.

    Most éppen egy új vallás kiépítése van befejeződőben, az Új világrend vallása, higgy az örök gyilkos vírusokban, és mi megmentünk. Régen azzal kecsegtettek, ha rosszul élsz is, és meghalsz, vár reád a mennyek országa. Most pedig, ha élve hagyunk, azaz kiválasztott leszel, nem lesz semmire gondod, gondoskodunk rólad, csak tartsd be a szabályainkat. Természetesen annyira vigyázunk rád, hogy minden másodpercedet figyelni fogjuk.

    Amikor Orbán 2030-ról beszél, az már nem a halálra ítélteknek szól, hanem a Kárpát – medence újdonsült honfoglalóinak.
    De annyi hamis kártyát kezel, hogy csak bukhat, és nem a nép fogja eltüntetni a földi világból, hanem a háttérhatalom.

    Amúgy véleményem szerint a deep state mindenkit el fog tüntetni, aki bizonyosságul szolgálhat.
    Nem véletlenül készül Ausztráliban egy monolit, hazugságokkal feltöltve, ami már nem egy természetes képződmény lesz, hanem egy kreatúra, az embertelen emberi aljasság leplezésére.

    üdvözlettel és tisztelettel:
    M G Miklós

 4. Tisztelt G. I. !

  Köszönöm a figyelmét. Kérdésem ugyan nincs, hiszen Ön is gyanítja, hogy ezek igazán nem is kérdések voltak, csak kérdésekbe burkolt gondolatok.
  Sajnos úgy látom egyre inkább az események és a publikációk alapján, hogy az a feltevésem, hogy a háttérhatalom a WHO hátán lerohanja a nemzeteket, egyre valószerűbbnek látszik.
  Abban sem vagyok biztos, hogy ezt már jó néhány helytartótanács nem írta alá.
  Azt is mondhatnám, hogy egyre inkább kilóg az illuminátus rend lólába.

  1. Tisztelt MG !

   Csak pár rövid mondat.

   Nézze meg mindenki az “ukrán menekütekről” készült képeket !!!
   ( Kicsit nagyon nem stimmel a bőrszín !?) Sem !

   Vesse össze a “hétfőtől a covid nyaralni megy” történéssel !!!
   ( Meddig nincs itthon, és hova ment nyaralni, meg kivel, és mitől ilyen hirtelen !?)

   Azután van akire ez nem vonatkozik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Ez sem !

   Az utolsó mondatához, a Kalergi terv jó úton halad, “mélymagyar, mélykeresztény, tetőtől talpig becsületes, mindenkor igazat mondó orbánunk”, ( az első perctől utálom, 35 éve, elhíresült beszédével együtt !!!),”kormányunk, ellenzékünk” vezérletével. Orbán alsó rendű vakoló, de most “átugrott a kerítésen” háború fedőnévvel, és erős média propagandával 100 ezer fekete “ukrán”, amit nagy vezérünk, kerítéssel véd, hős honvédeink és rendőreink önfeláldozó munkájával együtt !? Hogy is van ez ?
   Ja, hogy szemfényvesztés ? Igen !

   És nincs hangos “jajveszékelés”, sem veszékelés, sem jajgatás !!!???

   Nagyon kevés, és perifériás média felületen jelenik meg a valóság, miközben a híradókon hülyített “drága nép”, hangosan ecseteli a “történéseket”, halálbiztos információi alapján, úton, útfélen, jó hangosan, mint a’féle beavatott.

   A helytartó tanácsok már a QR kóddal ellátott akasztófákat is megrendelték, raktáron van . Hóhér sem nagyon kell !

   Az elhülyített tömegek, önnön “jóindulatukból”, hazaszeretetből, és komoly “tájékozottságukból” adódóan majd kivégzik egymást, az utolsó lekapcsolja a villanyt, és saját nyakába teszi a kötelet, és kirúgja maga alól a hokedlit ! Ki van ez találva.

   ( Szívesen írnék személyesen !?)
   Tisztelettel,: a PorSzem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük