Sürgős felhívás – Marburg vírus elleni ricin tartalmú vakcinák

Videó megtekintése:

Kieran Morrissey ír kémikus sürgős felhívása.

Figyelem !!!! Már készítik nekünk a következő vírust a MARBURG-ot, és a hozzá tartozó pcr tesztet, és a vakcinát !!! Nagyon fontos !!!! A vakcinában lesz a világ legmérgezőbb mérge a ricin, ami 1 hét alatt halált okoz. Boncolásnál nem lehet kimutatni, nagyon kevés milligram elég a halálhoz. Ez az a méreg amit a Tokiói metróban elkövetett terrorista merényletben is használtak. Nagyon veszélyes, ha biológiai hadviselésben, és bioterrorizmusban fegyverként használják. A Marburg semmi már nem lesz, mint a covid vakcinák okozta mellékhatások. Hogy ez ne derüljön ki, ezért fogják majd rá a Marburg nevű újabb járványra. Azt mondják majd, hogy ez egy vérzéses láz !!! Fognak tesztelni, és azt mondják, hogy ez a Marburg. Nézzétek végig a videót, mert most tényleg az életünk múlik rajta, hogy döntünk. NE OLTASD MAGAD, ÉS A GYEREKEKET SE OLTASSÁTOK !!!!!!!!

20 thoughts on “Sürgős felhívás – Marburg vírus elleni ricin tartalmú vakcinák

 1. Nem kéri a következő oltást a Dr. Rusvay.
  Se a kormánytagok.
  Mindenki érti? -:)
  Jó lenne sürgősen kimutatni hivatalosan, például a sportolóknál, katonáknál a különleges oltás utáni megbetegedéseket, az amerikai katonák károsodásainak kimutatása alapján itthon is. Kiegészítve a HIV-vel és a halállal. Perelni az általános oltás betiltásért.
  Vagy, ha gyorsabb, katonai honvédő erővel, puccsal betiltani és megsemmisíteni az összes oltást, bármilyen formában (légi oltóanyag, stb.), a készülőket is.
  Katonák, értitek?

 2. Kedves Doktor Urak! Köszönet a hasznos információért!
  Azt sajnálom,hogy a videó képe kicsi, és a felirat nagyon apró betűs.

 3. Ez az egész videó kamu. Legalábbis egy brazil “oknyomozó” weboldal szerint mely állítólag olvasóik megkeresésére utána járt az említett videóban szereplő orvosnak és állításaninak. Mellesleg egyéb oknyomozó cikkeket is olvashat az oldalukon.

  https://piaui.folha.uol.com.br/lupa/2021/10/08/verificamos-medico-irlandes-bill-gates-gavi-virus-marburg/

  Nem tudom, hogy valójában melyik média orgánumnak higgyem el amit állít. Amit itt megosztottak (vagyis ennek az állítólagos orvosnak) vagy a brazil oldalnak aki állítólag utána járt.
  De nekem ez így elég hiteltelen. Rengeteg hasonló megmondó videót kering a neten.. Ennek az oldalnak az ilyen nem leinformált videók megjelenítése elég hitelromboló.. Legalábbis számomra….

  1. Hát nincs mindig időnk mindennek utánajárni. Viszont a tévedésünk valószínűsége általában elég csekély. Inkább tévedünk néhányszor és az ilyen ügyes nyomozóktól megtudjuk az igazságot, korrigálunk elnézést kérünk, minthogy ne adjuk meg a lehetőséget, hogy az emberek az esetek többségében megkapják az igazságot. Szóval örülnék, ha bármi bizonyítékot láthatnék arról, hogy ez hamis, azonnal levesszük. köszönöm

   1. Bizony jó lenne ha tévednének, de ez várható fordulat lesz aminek az előszele már érezhető. Jelenleg Marburg + fűszerezve Putyin féle háborúval. Szép kilátások, de a magyar nép továbbra is alszik és nyugodtan éldegél.

   2. Én csak azt tudom, hogy a covid-cirkuszban nagy szerepet játszik a toxikus tűskefehérje, amit az káros oltások okoznak.
    Aminek többek között, anomáliás vérzékyenségi tünetei is vannak.

    Tehát nem nehéz azzal a gondolattal foglalkozni, hogy a világmaffia az általa okozott kárnak a felelőségétől valamiképpen
    menekülni akar. És valami újabb veszélyes lépest próbál bevetni az emberiség ellen. Sajnos meg kell mondani, hogy a
    mai politikai viszonyok között ebben ezeknek szinte szabad cselekvésü lehetőségük van.

    Sajnos meg kell mondani, hogy a büntényt már nem lehet eltakarni, már ami a korrupciót is megilleti.

    Hogy az EMA-nak a mai főnőke a WHO-nál volt nem is olyan régen még hivatalban, akkor fölmerül bennem a kérdés,
    hogy a Badita nevü hozzászolónak mi játszódik le tulajdonképpen a fejében ?

    Hát én is csak azt tudom mondani: Bárcsak tévednék. És a katasztrófára ne kerüljön sor és békében és egészségben tudnánk
    élni a jövőben.

    1. A tüskefehérjét grafén oxidnak hívják.
     Egy nagyon jó, nyomozó, összefoglaló videó a tárgyban:
     https://odysee.com/@spacebusters:c9/Nano-Man:8

     A Marburg rész nem kamu. Nagyon sok forrásból hallani / olvasni róla. A neve mindegy, valamilyen virusos-vérzéses láznak fogják hazudni.
     Malone, a controlled ellenzék, már interjút is adott róla, cikkek jelentek meg a SOTN-on, a Daily Expose-én, sőt, az első angol VVL-es beteg is megvolt pár napja (Daily Mail). Már alapozzák, megjelentettek egy kínai videót is, áldozatokkal, úgy néznek ki mint akik a szemükből és egyéb fejnyílásaikból véreztek (5G). A Marburg vagy valamilyen VVL már eljutott a Stew Peters / Dr Jane Ruby adásba is, Ruby azzal “nyugatatta” a közönségét, hogy nehezen terjed. Claire Edwards-nál fenn van a videó, ahogy megjósolják, hogy az 5G ilyen eseteket fog okozni (ha úgy manipulálják), Mark Steele is feltett egy hasonlót, végül maga Bill Gates (és neki csak elhihetjük) is emigyen nyilatkozott:
     “Firstly, Bill Gates’ GAVI vaccine initiative published an article on 22-Apr-2021 titled “The next pandemic: Marburg?”, and a Gates-funded media have parroted the story, with numerous mainstream media articles highlighting an upcoming threat of Marburg virus in recent months, referencing the World Health Organisation’s (WHO) directives.”

   3. Talán jobb volna, ha nem leveszitek az anyagot, ha kamu, hanem a bizonyítékkal kiegészítitek. Így informatívabb s egyben figyelmeztet, hogy: Vigyázat, gyártanak ál-infomációkat!

  2. A hivatkozott oldalon található anyag Google fordítását mellékelem. Értelmezésem szerint több “cáfolatot” is adnak, emiatt van, hogy az olvasó miért érzi úgy, hogy ismételgetnek. Nekem az a benyomásom róla, hogy a ‘fact checker’ – tényellenrző oldalakra jellemző érvelési technikákat használ. Pl hamis állításra hivatkozik, amit cáfol, de állít olyat is, ami tényszerűen nem igaz, de hivatalosan kívánatos, nevezetesen: az oltóanyagok genetikai – értsd, génmódosító – anyagot nem tartalmaznak. Következik a fordítás:

   HAMIS

   A Lupa által elemzett információ hamis. Az utolsó marburgi járványt 2017-ben jegyezték fel, amikor négy esetet erősítettek meg Ugandában. Idén augusztusban egyetlen esetet regisztráltak Guineában. Nincs adat Marburg-fertőzésről Brazíliában vagy olyan országokban, ahol az új koronavírus vagy bármely más típusú védőoltás harmadik adagját alkalmazzák. Ezért nem lehet azt mondani, hogy ez a vírus immunizálással terjed.

   Az Országos Egészségügyi Felügyeleti Ügynökség (Anvisa) honlapján megtekintheti a Sars-CoV-2 elleni vakcinák összetételét, amelyeket Brazíliában és néhány országban alkalmaztak. A Pfizer/BioNTech és az Instituto Butantan (CoronaVac) harmadik emlékeztető dózist igénylő immunizálói nem tartalmazzák a készítményben semmilyen genetikai anyagot, sőt a Marburg vírus inaktivált vagy legyengített változatát sem.

   A hasonló tartalmat a Boatos.org is ellenőrizte.

   Ezt az ellenőrzést az olvasók javasolták Lupa WhatsApp-on keresztül. Ha bármilyen ellenőrzési javaslata van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +55 21 99193-3751 telefonszámon.
   Szerk.: Chico Marés

   “Az ír kórház igazgatója arra figyelmeztet, hogy Bill Gates és Gavi új járványt indít el, Marburg néven.”

   A Lupa által elemzett információ hamis. A képen látható férfi nem orvos és nem is kórházigazgató Írországban. Kieran Morrissey-nek hívják, vegyészmérnökként mutatkozik be, aki az ír fővárosban, Dublinban egy egyetemi kórházban dolgozott, nem pedig orvosként vagy igazgatóként. Morrisey Twitter-profilján úgy mutatkozik be, mint aki „megszállottja az igazság megtalálásának és leleplezésének”, és arról tájékoztat, hogy nem oltásellenes ember, de ellenzi az általa „Covid-19-kultusznak” nevezettet. Nincs nyilvános adat arról, hogy az európai ország bármely kórházi részlegének orvosa vagy vezetője nyilatkozott volna egy lehetséges marburgi járványról, az ebolához hasonló vírusról.

   Az sem igaz, hogy ez a mérnök „figyelmeztet”, hogy Bill Gates és a Gavi Alliance, a fejlődő országokban élő gyermekek vakcinákhoz való hozzáférésének javítását célzó globális kezdeményezés új járványt indít el. Ellentétben azzal, amit a bejegyzés sugall, a JellyFish amerikai weboldalnak adott szeptemberi interjú során Morrissey azt mondta, hogy talált egy „figyelmeztetést” Marburgról a hivatalos Gavi oldalán. Majd megkérdőjelezi, hogy a szervezet már publikált anyagot a témában. Szerinte ez a szöveg „A következő világjárvány: Marburg?” (A következő világjárvány: Marburg?, szabad fordításban) az intézmény érdekét képviseli ebben a vírusban, és ez szerinte gyanúra ad okot, mert a marburgi fertőzések ritkák.

   A videóban végig csak azt ismételgeti, hogy gyanúsnak találta az anyag közzétételét. Egyszer sem figyelmeztet, hogy az intézmény az üzletemberrel együtt járványt indít el. A szövegben is reprodukált beszélgetésben a mérnök a vakcinákkal kapcsolatos „kutatásairól” mesélt.

   A szöveg a különböző vírusokról szóló sorozat része

   A mérnök által idézett szöveget idén április 22-én tették közzé a Gavi honlapján a The Next Pandemic nevű részében. Ez egy olyan szövegsorozat, amely március óta jelent meg különféle vírusokról, amelyek potenciálisan új járványt okozhatnak. Ez tehát nem külön figyelmeztetés Marburgra vonatkozóan. Az oldalon megjelentek már többek között az eboláról, a chikungunyáról, a sárgalázról és a hantavírusról. A sorozat minden tartalma ugyanazt a mintát követi: elmagyarázza a vírus jellemzőit, azonosításának időpontját, tüneteit, diagnózisát, terjedésének módját, van-e kezelés vagy oltás, és végül hogyan csökkenthető a fertőzés kockázata. egy lehetséges világjárvány.

   Konkrétan Marburgról a szöveg arról tájékoztat, hogy ezt a vírust először 1967-ben azonosították Németországban. Körülbelül 40 évvel az első járvány kitörése után a szöveg szerint a vírus újból megjelent Európában egy utazó révén, aki visszatért Hollandiába egy ugandai utazásáról, ahol barlangokat látogatott meg.

   A szöveg azt is részletezi, hogy mivel a vírus testnedvekkel való érintkezés útján terjed emberről emberre, az Európában és az Egyesült Államokban kitört járványok már bizonyították, hogy a globalizáció és a nemzetközi utazás azt jelenti, hogy a globális terjedés kockázata magas lehet.

   A Gavi Alliance 2000-ben jött létre a Bill & Melinda Gates Alapítvány kezdeményezésére a Világbankkal, az Egészségügyi Világszervezettel (WHO), az Egyesült Nemzetek Gyermekalapjával (Unicef) és vakcinagyártó cégekkel.

   Marburg vérzéses lázat okoz

   A Marburg és az Ebola vírusok egyaránt a Filoviridae (phyllovirus) család tagjai. Noha különböző vírusok okozzák, a két betegség klinikailag hasonló, és nagyon magas lázat, izomfájdalmakat és bizonyos esetekben vérzést okoz a test különböző részein, például az ínyben, a szemekben vagy az orrban.

   Az első járványt 1967-ben azonosították egy németországi laboratórium dolgozóinál. A vírust az Ugandából Európába szállított zöld majmok (Chlorocebus sabaeus) terjesztették. A kutatások kimutatták, hogy a Marburg gazdája egy afrikai gyümölcsdenevér, a Rousettus aegyptiacus. A főemlősök megfertőződhetnek ezzel a vírussal.

   Idén augusztusban a Guineai Köztársaságban Marburg által okozott halálhírt kiragadták a szövegkörnyezetéből, és félretájékoztatási hullámot generált a vírussal kapcsolatban Brazíliában. Szeptemberben Guinea egészségügyi minisztere és a WHO bejelentette, hogy véget vet a járványnak az afrikai országban.

  3. Ne is foglalkozz vele barátom ! Neked egy feladatod van ! Ha kérik , Oltass !!! Mind addig , mig azt nem mondják , hogy elég !
   Remélem az öszes kisérleti Covid vakcinát magadba szurattad ! A legjobb fajtából mRNS !

 4. A Marburg vírust 1967 óta ismerik, Németországban Marburg városában volt először. Többször okozott Afrikában kisebb járványt. Vérzéses láz csak az utolsó stádiumban van.

  1. Érdekes nem? Németországból indult de Afrikában okozott járványt…
   Soha egyetlen vírust sem sikerült még izolálni, az izolációs folyamat egy nagy hazugság úgy ahogy van. Ha a kedves honfitársak nem akarnak egy totálisan bepánikolt országban valamiféle karantéban végezni egy fake teszt pozitiv Marburg eredménye után, akkor javasolnám, hogy a vírus izolálás folyamata, hamisítása, minél előbb legyen széles körben elterjed tudás.
   2 percben a bizonyíték:
   https://www.bitchute.com/video/TPcLlNO4oKt6/

   Hogy mi és hogyan okoz akkor “vírusos fertőzéseket”?
   Ez például?
   7. Water & Electromagnetism
   https://www.youtube.com/watch?v=2YcV4Hb4NM0&t=7s
   Ők tudják amit Montaigner tudott, csak mi nem tudtuk!!!!!

 5. Az a baj hogy sok ember a mai napig ész nelkül rohan 3 dik oltásra is, ha nem mentek volna a 2 dik után oltatni már rég az egész leállna és akkor nem kapnának verszemet a fejesek na akkor elő az állmarburggal gyilkos vakcina ricinnel. Az emberek maguknak köszönhetik ha ezt bevetik ellenünk .

 6. Szerintem ne vegyék le ezt a cikket. Mindazonáltal számomra az egyik leghitelesebb forrás az orvosokatisztanlatasert.hu, s ez szerintem így is marad. A probléma valószínű az, hogy puszta tényellenőrzéssel nem lehet sem cáfolni, sem mellette érvelni. Minthogy az oktatási rendszerből szándékosan kihagyták az ősi tudomány – a logika – oktatását (nyilván most már tanár sincs sok, aki értene hozzá), ez generációknak maradt ki az életéből, s ez baj. Ezenkívül sajnos a legtöbben még azt is elfelejtik, amit megtanítottak elvileg. Tudom, nem mindenki tanult analízist, valószínűségszámítást, stb. és keveseknek lebeg a szeme előtt az, hogy bizonyos változófüggvények egymással hogyan korrelálnak – de józan paraszt esze azért lehetne több embernek is. Jelen helyzetben ugyanis számos ilyen jelenség egymással nagyon jó korrelációban kezd futni.

 7. Ez nem az első erről szóló videó. Hónapokkal ezelőtt, meg tavaj év végén egy olasz orvostól szivárgott egy nagyon kétségbeesett és zaklatott hangvételű videó, szóról szóra ugyanezt állította. Már törölték és valószínűleg ezt is fogják. Őt mint szélhámos csalót lehet megtalálni a neten, mellesleg idén januárban börtönbe zárták. Egy másik egy magyar orvos, aki szó szerint ugyanezt állítja. Szándékosan nem írok neveket, mert ugyanez volt az ő videóikban is, csak azokat már nem lehet megtalálni.

 8. Úgy látom, megy az egymás meggyőzése hogy igaz vagy nem igaz a cikk.
  Ezt én ugyan nem tudom eldönteni, de az amit mondok viszont tény.
  Ősidők óta, sok sok sok nemzedéken keresztül íródik egy könyv, amit bibliának nevezünk. A sok nemzedéken keresztül megszólaló emberek rendkívül konzisztensen és egybefüggően ugyanazt állítják. Társadalomtól, kultúrától, anyagi helyzettől vagy társadalmi státusztól függetlenül. Létezik egy teremtő, akit egybehangzóan Istenként neveznek meg és létezik egy olyan csoport, akik fellázadtak Isten ellen és mindent megtesznek az isteni uralom megszerzésére. Nincsenek erkölcsi gátjai. De mivel maga az isten hozzáférhetetlen és elérhetetlen, így mindent támad ami istentől van, vagy istenről szól.
  És ebbe beletartozik az ember, mint isten képmása.
  A bibliai kijelentések alapján az utolsó napokat éli az emberiség, ami két szempontból rendkívül fontos információ.
  Az egyik, amivel folyamatosan szembesülünk, a gonoszság soha nem látott térhódítása és az ezzel együtt járó brutális pusztítás. Vannak emberek, akik ezt felismerik és próbálnak ellene valamit tenni. Viszont a gonosz és a mögötte levő ördögnek vagy lucifernek nevezett személy egyrészt tagadja a saját létezését másrészt mindent elpusztít és mindent elkövet hogy ő le ne lepleződjön, sem a gonoszsága.
  A másik rendkívül fontos információ, ezen Utolsó Napok fájdalmas megélései közepette, hogy a Megváltó Jézus Krisztus visszajövetele hihetetlenül közel van, aki leszámol a gonosszal és az őt kiszolgáló emberekkel és elindít egy Fantasztikusan szép és csodálatos időszakot a megmaradt és életben maradt emberekkel és uralmát az őt szeretetőkkel és megváltottjaival osztja meg.
  Amire szeretném ezáltal felhívni a figyelmet, hogy a megjelenő problémák kezelése csak földi és testi szinten nem megoldható. Mindenkinek személyesen be kell hívnia az életébe a megváltó Jézus Krisztust, aki meg tudja menteni azokat akik benne bíznak.

 9. Köszönöm Csaba Szemannak, hogy végre valaki megemlíti és tudja, hogy a Szent Biblia minden szava igaz és érvényes a jelen eseményekre is. A kegyelem hamarosan elvéttetik,, a szétválasztás most történik. Aki, mint én is, behívja Jézus Krisztus Szentlelkét személyesen a szívébe, békessége lesz, és védelmet is kap. Fontos, hogy ébredjenek fel a magyar szülők és nagyszülők, hogy minél több lélek megmenekülhessen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük