Példaképek – hogyan tudjuk a Covid-válságot jóra fordítani

Képzelje el, hogy meghirdetik a koronajárványt, és senki sem vesz részt benne. Hogy egyes egyének mennyire képesek megváltoztatni környezetüket, azt a következő példák mutatják.

https://www.kla.tv/21711

17 thoughts on “Példaképek – hogyan tudjuk a Covid-válságot jóra fordítani

 1. Én a saját, közvetlen környezetemben sajnos semmiféle változást nem érzékelek. Egyetlen egy embert sem tudtam felébreszteni az elmúlt két évben, ez önmagáért beszél. Bármerre fordulok, ugyanazt a bigott alárendelést tapasztalom az emberek részéről, különböző okokból fakadóan: félelem, kényelem, megalkuvás, érdektelenség, tudatlanság. Önmagában is megvetendő emberi tulajdonságok! Egyszerűen nem értem az ilyen videókat. Mintha utópiaszerű állapotot vizionálna, mintha valami reményteljes álmot kívánna valóra váltani. Nem itt kezdődik a változás! Nem ott, hogy bökjem oldalba a mellettem lévőt, hogy ébresztő, süvítenek a golyók, az meg majd felébred, aztán egyből harcra kész állapotban lesz! A fenéket! Teljesen máshol kezdődik az egész! Nem, ez nem pesszimizmus, hanem egész egyszerű realizmus. Már az emberek mozgásából, egy-egy eseményre adott reakcióikból komplett következtetést lehet levonni a jellemükre vonatkozóan. Én semmi mást nem látok a környezetemben, mint hogy az emberek ugyanúgy élnek tovább, mint idáig, fikarcnyi változást sem észlelek a viselkedésükben, gondolkodásukban, a kérdésekhez való hozzáállásukban. Semmit. Engem nem boldogít, hogy az étteremben összekacsintás alapján kiszolgálják azt, akinek nincs védettségi igazolványa, és nem a QR kódot, hanem a nyaralási képeit mutogatja. Ezzel meg van oldva a helyzet? Feloldódott a terror? Eltűnt a kényszerintézkedések sorozata? Letettek a hisztériáról, a félelemben tartásról? A hatalmat nem az érdekli, hogy konkrétan van-e az illetőnek QR kódja, hanem az, hogy teljesen mindegy, hogy mit, de kényszerből valamit bemutatott az illető a pincérnek! Működik tehát benne a megfelelési kényszer! És ez a lényeg a közhatalomnak! Holott nem kellene semmit, még a nyaralási képeit sem mutogatni! Ezt kell felfogni végre! Ezt! Ez a viselkedés sem más, mint kiskapu keresése! Nem kiskapukat kell keresni, hanem ragaszkodni a normális élethez, és ellenállni mindennek! Soha be nem menni olyan helyre, ahol bármiféle, mégoly apró morzsácskája is van a jelenlegi terrornak! Örülni sem szabad semmiféle kijátszásnak, mert ez sem a normális állapot! Ha hozzászoktatnak minket ahhoz, hogy örüljünk annak a kis korlátozásnak, amiben korábban nem volt részünk, akkor már nem vagyunk szabad emberek! Fel kell fogni, hogy csak akkor vagyunk szabadok, ha tudomásul vesszük kizárásunkat a társadalmi együttélés bizonyos szegmenseiből! Csak ekkor maradunk szabadok, nem akkor, ha megtaláljuk a módját annak, hogy fű alatt azért mégis részesei lehessünk eme kizáró szegmensnek! Korlátok között kell szabadnak lenni, mint korlátlanul elejtettnek lenni.

  1. Nagyon jó írás. A rendszer kijátszása illetve az azzal való próbálkozás szerintem is éppen magát a rendszert szolgálja, erősíti.

   De azt is fel kell ismerni hogy mire megy ki a végjáték. Egy határ után a “szegmens” amiből ki akarnak zárni, az maga a lét.
   Ez a tervük. Már kb egy éve volt amikor Merkel, az ősnácik örökös tagja és mint ilyen az EU egyik diktátor-kövülete, kijelentette, “az oltatatlanok eltűnnek a létből”.

   Lehet hogy nem mindenhol viszik majd el az oltatlanokat a táborokba, de lehet majd választani a nem-lét illetve a QR kód közt, az egész EU-ra nézve. Az aki megtagadja az oltást, nem létezhet, mert a QR kód lenne a személyi azonosítója és anélkül nem lesz nyilvántartásba sem véve, nem lehet bankszámlája, lakóhelye, a munkahelyről nem is szólva. Ezek a tömeggyilkosok nem tréfálnak. Egyedül csak a beoltottak, azaz a haldoklók létezhetnek majd eme elmebeteg új normális alatti társadalomban.

   Egyébként hasonlóképpen érzek én is. Az emberek többsége olyan szintű gyávaságot és érzéketlenséget mutat mások felé, eközben megalkuvást eme új rendszer iránt, úgy megy a korrupt kiskapuzás, a majd én egyedül megúszom önelégült nárcisztikus hozzáállás, a velem nem lehet semmi baj, mások pedig csak hulljanak millió számra, hogy az elviselhetetlen. Legalábbis számomra az.

   Itt van pl ez az amerikai humorista. Eléggé el nem ítélhető módon azzal henceg hogy megkapta a három oltását, plusz az influenza ellenit, soha nem volt Covid-ja, hogy milyen remekül van, és hogy Jézus őt szereti a legjobban. Ahogy ezt előadja, a szerencsétlen összeesik a porondon. Utána olvastam, az összeesés nem volt vicc, eszméletét vesztette, súlyos koponya sérülésekkel vitték kórházba- hogy mindez miért, azt csak “sejthetjük”.
   WARNING!! You could die from this fall! Heather McDonald Faints On Stage | OFFICIAL VIDEO
   https://www.youtube.com/watch?v=ctPViK3LK-o

   A legnagyobb tragédia azt látni hogy milliók lettek robotokká, vadhülyévé és gyilkosokká lettek téve eme pszichológiai tömegkísérlet által.

   Nem vagyok és nem leszek hajlandó egy vérengző high-profile gyilkosok által diktált, elmebajos, ostoba pitiáner gyilkosok által működtetett társadalomban létezni. Anno a kommunista rendszer alatt sem vállaltam részt semmiben ami azon rendszer szekerét tolta volna – annak aljasságai ellen is minden módon megnyilvánultam.

   Ez a mostani új világrend még a mi átkosunknál is dimenziókkal mocskosabb. Nem nevezhető embernek az aki ebben részt óhajt venni.

   1. Nem, akkor sem leszünk szabadok, ha elűzzük az összes politikust.
    Az összes politikus és minden magasabb szintű jogkörrel rendelkező ember, aki a fejünk felett dönt, a mi fiaink és lányaink, közülünk valók, egyikünk, éppen olyan emberek mint mi. Lehet hibást keresni, de meg mi neveltük, neveljük őket ilyenné amilyenek. Az ember maga a probléma, az emberi jellem. Talán maga az emberi létforma. Évezredek-tízezredek óta ugyanaz a lemez megy. Csak nem éltük mindet meg, nem emlékszünk, rövid is ez a 60-80 év ehhez, és egy újszülöttnek minden vicc új. Kezdődhet minden elölről. Államformákból-államformákba, rendszerekből-rendszerekbe, hierarchiák, -izmusok. és közben mindben ugyan az ismétlődik, mint egyfajta karmája az emberiségnek. Az összes civilizáció, birodalmak, előttünk mind eltűntek, inka, egyiptomi, római, az összes. Miért lenne a mostani más? Talán nem emberek lakják?

    Nem lehet senkit felébreszteni, aki tudott, eleve ébren volt. Nem csak a kovid témában, hanem az élet minden más területén is amire a figyelmét valaha fordította. Amikor egy politikus csal, trükközik, és mi ezt elítéljük, gondoljunk bele, mi nem tennénk-e meg ugyanezeket? Őszintén! Te nem? Biztos? Akkor nézd: Amikor gyermeked, szeretted, jóbarátod jólétéhez, sikeréhez, előnyéhez hozzá tudsz járulni, élni fogsz a lehetőséggel. Bizony, ha abban a pozícióban vagy, hogy egy jó álláshoz tudod juttatni, megteszed. Ha jó barátod/szeretted vállalkozó, és te abban a helyzetben vagy, hogy vele tudsz dolgoztatni, akkor élni fogsz a lehetőséggel, mert mindkettőtöknek előnyös, ismered/szereted, és csupán jó szándék vezérelt végig. Érdekel az téged közben, hogy esetleg a másik vállalkozó, ki szintén pályázott, most nem tudja a csekkjeit befizetni, mert bukta a munkát? Belegondolnál-e, hogy amikor előnybe részesítesz valakit, egy másikat esetleg hátrányba hozol? Ezeket a szálakat kihúzva messzebb, egészen a politikáig is eljuthatunk, ahol ahogy írtam, épp olyan emberek élnek mint mi, pontosan így cselekszenek, mint mi. Az ő szintjükön ezt korrupciónak nevezzük. De csak azért korrupciónak, mert kimaradunk belőle, zavar minket. Nekünk hátrány, tehát fúj, elítélendő. De ha te a gyermeked, szeretted, barátod segíted, akkor nem az. Pedig az. Amint lent, úgy fent. Szóval, nem a politikusban meg a billgécben, meg az ördögben kell keresni a hibát, hanem magunkban.

    Végül, és ez kiábrándító lesz:
    Szabadság? Hát, az sajnos illúzió. Minden korban, mindig valamilyen rendszer fejőstehene és eszköze vagy, valamilyen célt szolgálsz. De nem a személyed a fontos, bármikor cserélhető vagy. Közben minél kiszolgáltatottabb élethelyzetedbe hoz téged a rendszer, annál hatékonyabb dolgozója leszel. Melós, vállalkozó, munkanélküli, tök mindegy. Adózol, Áfázol is… Tébézel…Tizedet vagy egyházi tizedet fizetsz. Vagy hídadót, vagy ablak adót, kémény adót. Ma kovid-adót is (tesztekkel-oltásokkal), stb. Erőforrás vagy, emberi erőforrás. Ismerős kifejezés, nem? Szabadság? Illúzió.
    Szabad akkor leszel, ha nemet mondasz… Mire, kire? Hát nem a Gyurcsmányra…
    Hanem minden jóra és rosszra, magára az életre. Egyetlen út, ki a kerékből. Szívás.

  2. Sine Lege!

   Elolvastam több hozzászólásod. Nekünk nagyon hasonló lehet a gondolkodásmódunk. Amikre építesz. Szerintem nem csak a kovid kapcsán. Egy tőről fakadó. Kevés ilyet tapasztalok, ritkának találom. Ilyet se írtam még soha:
   Van kedved dumálni? senkiur kukac citromail pont hu.

   1. Kedves Gábor!
    Meg vagyok döbbenve, mert én nem tartozom a népszerű emberek közé a környezetemben, és most meglep, hogy beszélgetni szeretne velem valaki. Én egyenes ember vagyok, kimondom a véleményemet, de ennek ára az, hogy nincsenek igaz barátaim, ha valahol megszólalok, többnyire egyedül vagyok a véleményemmel. Fizikai képtelenséget érzek beleolvadni a tömegbe, a tömeg által képviselt nézetekbe, tudatoson el is határolódok mindettől, de szívesen beszélgetek Önnel, ha van hozzá kedve.

    1. Igen, gondoltam… Ez nálam is így van. De már megtanultam kezelni. Ilyen helyeken, hol név és arctalan vagyok, még elmondom amit gondolok, de egyébként lassan már ezt is feleslegesnek tartom. Szinte fáj az ellenszenv, és a hülyének nézés, pedig nagyon nem vagyok hülye. Tudom, hogy senki gondolkodását nem tudom megváltoztatni, és ez mai korunkban a kovid kapcsán mutatkozott meg koncentráltabban. Viszont a gondolkodásmód magját el lehet ültetni a másik emberben, és mikor majd a személyes megtapasztaláson átmegy, eszébe juthat, a gondolat magja kikelhet benne. Ennek esélye vezérel, és nem az, hogy bárkit is meggyőzzek bármiről. Én csak adok egy gondolatot, magot. Azért nem jutunk, se Te se én, se más hasonlóan “furcsa” gondolkodású ember semmire az érveléseinkkel, mert hiányzik a “hallgatóságból” a megtapasztalás, és persze más dolog is, de ezt most itt nem fogom leírni, szerintem tudod. De képesek megtanulni. Mindig születik és felnő egy új generáció, akik nem élték meg személyesen, nekik még minden vicc új, ezen át kell esniük, aztán megérthetik, ha… De nem csak egy fiatalnak, hanem annak a 60 éves embernek is, aki még mindig nem tanult a múltból. Amikor valaki a tapasztaláson túl van, és képes belátni, hogy nem más tehetett arról ami vele történt, hanem csak ő maga mindenről, akkor készen van arra, hogy kiterjessze az adott helyzetet az élet minden más területeire is, és már jó előre vizionálja a valószínűsíthető forgatókönyvet. Tehát, nem egy Orbán Viktor vagy egy Gyurcsány Ferenc tehet majd arról ami vele történik, hanem csak ő egymaga.

     Mennyire csak egymaga?
     Minél szabadabb valaki, annál könnyebben tud nemet is mondani. Aki engedi, hogy eladósodjon, az nem lesz szabad ember, hanem adósrabszolga. És mindegy, hogy 0 vagy 10% a hitele kamata, a tartozás az tartozás. A tartozás pedig rablánc. Amikor neked hiteltörlesztőket kell fizetned, akkor Te nem tudsz nemet mondani. Kiszolgáltatott helyzetben vagy. Amikor a hó végén kétszer meg kell gondold, milyen kajára maradt pénzed, hogy a gyereked megetesd, akkor Te nem vagy szabad ember, és nem dönthetsz. Ahogy akkor sem, ha közüzemi számlákat kell fizetned, stb. És pont ez minden rendszer lényege, ezredéves múlttal alaposan kidolgozva. Nem csak a mostanié, hanem mindig és minden korban így ment. Ez egy hálózat, egy pókhálózat ami behálóz, és ezer szállal magához köt. Szabad vagy-e? Ugye? Minél több ilyen szálat vágsz el, annál többször mondhatsz nemet, és annál kevésbé érdekel, hogy pl. mennyi a villanyáram ára vagy kenyér ára a boltban. De azt is tudni kell, hogy mikor mikor a nép elkezd túl jól élni, 1-2 generációnkként le lesz nullázva anyagilag, hogy maradjon a helyén csöndben, ne tudjon nagyon gyarapodni, mert nem lesz motiválható az aktuális hatalom számára. Ez nem valamiféle összeesküvés-elmélet, szerintem önszerveződően működik így, az emberi jellemből adódik az aktuális hatalomig felépülő önszervezett érdek-ellenérdek viszonylat. A szálak-függőségi viszonyok elvágásával tudod többé-kevésbe függetleníteni magad ezektől.

     Most (is) történik épp a lakosság lenullázása, szálak-függőségi viszonyok erősítése. Mindegy milyen köntösbe bújtatva, ingatlanpiaci válság, kovid válság, ez tökmindegy. Tehát amikor ellenállsz – persze ezeket nem Neked írom már Sine Lege, hanem mindenki másnak aki olvassa-, mikor ellenállsz, akkor az nem azt jelenti, hogy nem oltatod be magad, de orrba-szájba veszed a teszteket, hogy például orvosi ellátást kapj, vagy ne veszítsd el a munkád. Hanem azt jelenti, hogy nemet mondasz, és önként otthagyod a munkád, ha kell, az otthonod is ott hagyod, ha kell, elvágod a szálakat, mert Te TE SZABADON DÖNTÖTTÉL, és nem veszel igénybe olyan szolgáltatásokat, amelyek köteleznek Téged (zsarolnak) újabb fizetnivalókkal kötelességekkel a rendszerhez kötnek. Miért? Mert enélkül, nem álltál ellen semminek, ugyanúgy szponzorálod a rendszert csak más anyagi forrásból támogatod. Tolod át a saját néped adóját, pénzét, munkáját magáncégek kezébe, egy olyan állami szervezet végrehajtása alatt, akik piócaként élősködnek a népen. Ez a rendszer a pénzre épül, pénz nélkül ez a rendszer halott. Nem tud megfogni, nem tud működni. Tehát amikor tesztet veszel, oltást veszel, maszkot veszel, büntit fizetsz, stb., nettó szponzora vagy a rendszernek, és a rendszer így tud működni tovább. Ezeket az alapvetéseket kell felfogni. Amint ezt megérted, az egész rendszert megértetted, és már azt is tudod, hogyan tehetsz ellene. KI? Nem mások, hanem Te. Mikor? Nem holnap, hanem tegnaptól. Hogy jobban érzékeltessem a súlyát ezeknek a szavaknak, és hogy tudjátok, nem csak a fotelból osztom az észt, elmondom, hogy én miként mondtam nemet: Mindenemet hagytam otthagytam, munkát, fizetést, autót, jólétet, adófizetést, stb. Mert én egy viszonylag szabad ember vagyok. Pénzcsap elzárva. Úgy döntöttem, törölje ki a s*ggét a rendszer a pénzével. És ha éhen döglök, akkor szabad emberként fogok éhen dögleni. És ha körülöttem mindenki hülyének lát, attól én még nem leszek hülye.

     1. Pontosan így látom én is. Nem ott kezdődik az ellenállás, hogy nem oltatom be magam, hanem az alapvető életbeli értékeknél, az emberi gondolkodásnál, ahogyan az élet alapvető kérdéseihez viszonyulunk. Örökösen azon gondolkodik az ember, hogy mit tudunk tenni közösen, együtt, összefogva, egymást támogatva, de az soha fel nem merül senkiben, hogy nem összefogni kell, hanem egyénileg ellenállni, olyan életvitel szerint élni, ami lehetővé teszi, hogy ne legyen az ember minden irányból zsarolható, kényszeríthető. Hogy ez ellen tudatosan is lehet tenni. Hol vannak meg ennek a feltételei napjainkban? Mindent a digitalizáció, a kényelem, a butaság, az önérdekkövetés ural. Ahogyan írtam neked az e-mailben is, én szinte mindig szembe fordulok a közösségemben az emberekkel, mert kiállok az igazságért, a tényekért, és védelmembe veszem azokat, akiket diszkriminálnak. Szinte minden ilyen ügyben magamra maradok, alkalmanként van 1-2 ember, aki mellém áll, de félve, hezitálva, attól tartva, hogy retorzióban lesz részük, de azt nem érzékelik, hogy ha most nem vállalják fel a konfliktusokat, később sokkal rosszabb lesz a helyzetük. Ha megjelenek valahol, nem sokan mosolyognak rám, mert tudják, hogy én vagyok a szarkeverő, legalábbis az ő szemükben, aki mindig csak okoskodik, gátolja a többieket, aki nem érti meg a többséget, de azt nem látják, hogy mi az, ami vezérel, bele se tudnak gondolni, hogy van sokkal magasabb rendű cél is annál, mint amit ők napról napra gördítenek maguk előtt, várva, hogy véget érjen a járvány. Mert majd akkor visszakapják az életüket. Háromszázhatvanötször kettő az hétszázharminc, tehát pontosan ennyi napja még mindig ugyanabban az egy helyben toporognak az emberek, várva, hogy a közhatalom megmentse őket a pusztító világjárványtól. És akkor ezekkel az emberekkel kell összefogni. Én hiszek a tapasztalatok erejében: majd azok fogják rávezetni az embereket a döntéseik helytelenségére.

      Én a magam részéről semmilyen kovid-intézkedésben nem veszek részt, az elejétől elutasítom az egészet. Soha, egyetlen pillanatra sem inogtam meg.

  1. A pszichopaták háborús játékainak kivédéséhez, befejezéséhez is a pszichopaták büntetőjogi elítélése hiányzik.
   Bármit is játszanak, bármilyen újabb lapokat húznak, őket kell elkapni, szabad akarattal, hogy ne adhassanak ki parancsokat a robot bábjaiknak, ne húzhassanak több lapot.

 2. Dr. Kovács Kovidol
  Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!

  Eszköz a szabadságunkhoz!
  Zuhan a COVID–1984 járat, ám a fekete doboz rögzítette az eseményeket. Megfejtettük a tartalmát, hogy megelőzzük a katasztrófát. Kezünkben a lehetőség, hogy átszállhassunk egy másik gépre, amit mi irányítunk.
  COVID–1984 ? Fekete Doboz https://drkovacs.kovidol.hu/blog/dr-kovacs-monika-covid1984-fekete-doboz-1

 3. Sajnos nem osztom a videó optimizmusát, miközben minden tiszteletem azoké az embereké, akiknek van bátorsága nemet mondani a nyilvánvaló jogtiprásra, szemenszedett hazugságokra és manipulációra, amivel a kiközösítést és egzisztenciájuk elvesztését kockáztatják. Ezek az esetek azonban – úgy tűnik -, kivételek, amelyek erősítik a szabályt. A többség vagy hangosan tapsol a saját és mások rabszolgasorba döntéséhez, és ezzel a saját végtelen ostobaságáról állít ki bizonyítványt, vagy lapul és sumákol, és próbálja kijátszani az egyre brutálisabb ellenőrzési rendszert.
  Még hogy az igazság mindig győz?! Ugyan, kérem! Az emberiség az ismert történelem során mindig ugyanazt a forgatókönyvet játszotta el: birodalmak és zsarnokok jöttek és mentek, milliók pusztultak el és szenvedtek egy maroknyi parazita “elit” parancsára, mintha egy történelmi mókuskerékben lennénk, amelyből nincs kiszállás. Emlékszünk még a gengszerváltás körüli eufóriára, amikor abban a hitben voltunk, hogy végre felszabadultunk a szovjet megszállás alól, itt a várva várt szabadság? Aztán mi lett az országból?! A Nyugat nyersanyag- és munkaerő-lelőhelye, silány áruinak felvevőhelye, hulladékainak lerakója, összeszerelő üzeme éhbérért, bankszterek és fehérgalléros bűnözők paradicsoma!
  Azóta felnőtt egy agymosott, lebutított nemzedék, amelyik a virtuális térben “él”, alig várja, hogy lecserélje az okostelefonját egy még trendibbre, és észre sem veszi, hogy ugyanazt a mókuskereket tapossa, mint az elődei.
  Szóval csak csínyján a hurrá optimizmussal!

 4. A gyógyszeripar áldásaiban régebben sem bíztam, de ezután egyáltalán nem. Ha valami gondom lenne, inkább fordulok olyan orvosokhoz vagy természetgyógyászakhoz, akik valóban értik a szakmájukat és nem a gyógyszeripar szőrnyű szekerét tolják. Sajnos bebizonyosodott, hogy az orvosok
  nagyrésze is megbízhatatlan, csak a pénz érdekli vagy pedig fél az orvosi kamara terrorjától. Meg kell találni azt a néhány lelkiismeretes orvost, aki tényleg a hivatásának él. Ilyen például Dr. Pócs Alfréd is. A természet mindent megadott az élővilágnak ahhoz hogy meg legyen az egyensúly a gyógyuláshoz, nincs szükség a legtöbb gyógyszeripari tömegírtó szerekre. Naponta a TV-ben 12 óra gyógyszer reklám megy, ezzel is szugerálva a primitív gondolkodású humanoidoknak, hogy úgy szedje a mérgeiket mintha az valami csodás csokoládé lenne. Ennek bedől az emberek 60%-a sajnos. Amit én adakozom a patikusoknak abból a pénzből egy sem fog a Bahamákon fagylaltot venni. Minden betegségre meg van a természetes gyógymód. (ezt nem a sebész orvosok által érintett problémákra értem) Az orvosi területen a modern diagnosztikát , és a profi sebészek munkáját látom fontosnak. Azok a receptíró orvosok, akik nem fordítanak figyelmet a betegségek kiinduló pontjaira, azokat le kell selejtezni, mert csak az a pénz érdekli őket, amit a gyógyszergyártóktól jutalékba kapnak. Voltam néhány úgynevezett orvosi konferencián kűlföldön. A gyógyszergyárak fedezik az orvosok luxus életét, és a rendező cég fizeti az óriási számlákat. Mindig a rendező gyógyszergyárak agitálják az orvosokat, hogy minél többet írjanak fel a készítményeikből. Sajnos egy ilyen ugy nevezett konferencia, semmiben sem különbözik egy takarítószert forgalmazó multilevel cégnél.
  A legfontosabb, hogy tudatosan éljünk, kerüljünk minden gyógyszert, tudjunk meg minnél többet az egészséget szolgáló gyógymódokról mert szerencsére van ilyen. Bármilyen furcsának is tűnik egyes embereknek, de akár a rákbetegség is gyógyítható természetes módon. Keresd az igazi orvosokat és ne azokat akik az álnok orvosi kamara utasításait követik vakon. Ha valaki nem tudja hova fordúljon mert nincs kellő ismerete, akkor ajánlom hogy kezdje itt a tájékozódást a Pócs Doktoréknál.

 5. Érdemes lenne külön cikként is berakni ezt az elképesztően fontos, tényadatokon alapuló szemnyitogató beszélgetést (borítókép a cikkhez: https://i.ytimg.com/vi/bHsQmqeHv9Y/maxresdefault.jpg )

  Videó: Miért nem hihetünk a hivatalos narratívának Dr. Kovács Mónika szerint? (2022. február 23)
  https://youtu.be/bHsQmqeHv9Y

  COVID 1984 – Fekete Doboz

  “A mai podcastben olyan információk fognak elhangzani, amelyek azoknak szólnak, akik még mindig nem találkoztak COVID narratívát cáfoló hiteles adatokkal, de azoknak is, akik azt gondolják, hogy már mindent láttak és hallottak. Dr. Kovács Mónika tudományos háttere révén ugyanis akadémikus alapossággal gyűjtötte, elemezte, válogatta és publikálta az elmúlt két év eseményeinek ellentmondásait és szándékos félrevezetéseit és ebből adódóan “beavatott” és “beavatatlan”, egyaránt tanulhat tőle életmentő információkat. A felvételen (sok egyéb) mellett beszéltünk a járvány hírverésének mozgatórugóiról és arról, hogy miként lehetett félrevezetni a tudományos közösséget ilyen gyorsan és hatékonyan. A COVID–helyzet komplex, ahogy Dr. Kovács Mónika is állítja, de az emberek már keresik a kiutat és akik látjuk a problémát, felelősséggel tartozunk a többiek felé – “Nekünk 30%-nak folyamatosan hallatni kell a hangunkat”. Ezzel a kijelentéssel nem is tudnék jobban egyetérteni.” (Bukovinszki Gergely – Szkeptikus Kerekasztal)

  Alternatív videós linkek (ha “törlődne” a yt-ról): https://szkeptikuskerekasztal.com/covid-1984-fekete-doboz-dr-kovacs-monikaval/

  * * *

  A fenti beszélgetésben említett könyv online olvashatóan: Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 – Fekete Doboz: https://drkovacs.kovidol.hu/konyv/covid-1984/

  https://kovidol.hu/blog/dr-kovacs-monika-covid1984-fekete-doboz#main
  A szerző a könyvről

  A koronavírus-járvány mozgatórugói és anomáliái, avagy mit rejt a fekete doboz, és hogyan tovább mindezek tükrében?!

  Egy éve szántam rá, hogy megtaláljam és kielemezzem ezt a fekete dobozt. Oknyomoztam, kutattam a szakirodalomban, járványügyi rendeletekben, vizsgáltam a háttértényezőket, pszichológiai hatásokat… Összevetettem a fősodrású médiában propagált, illetve az elhallgattatott szakértők ellentmondó / ellentmondásos véleményét, sőt azoknak a hangadó orvosoknak és kutatóknak a korábbi kijelentéseit is, amelyek szöges ellentétben állnak a jelenlegi álláspontjukkal…

  „Ha nem bukkannék minden nap egy újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda.”

  Ezeket az anomáliákat, azaz a járványhelyzet mozgatórugóit tekintem át a könyvben, kiegészítve a helyzetképet az alapvető járványügyi és immunológiai tudnivalókkal (természetesen az oltásokat is ide értve), hogy érthetőek legyenek az összefüggések. Végül igyekeztem kiutat is mutatni, hiszen nemcsak a valóság ismerete fontos, hanem az is, hogy dönteni tudjunk, hogy mit kezdjünk ezzel a helyzettel, hogy hogyan jöjjünk ki belőle megerősödve és EGÉSZségesen.

  Ajánlom a könyvet:

  Oltottaknak és oltatlanoknak, járványhívőknek és járványszkeptikusoknak, szakembereknek és laikusoknak, és mindazoknak, akik bizonytalanok a helyzet megítélését illetően, mert közös érdekünk az igazság feltárása, a – testi, lelki, szociális – EGÉSZségünk és a szabadságunk megóvása, a normális életünk helyreállítása.

  Dr. Kovács Mónika, MD, PhD

  1. Dr. Kovács Mónika: COVID–1984 – Fekete doboz – Tartalomjegyzék
   https://drkovacs.kovidol.hu/konyv/covid-1984/

   Ajánlás, Köszönetnyilvánítás, Tokens of respect, avagy a méltánylás kifejezése
   Előszó – Használati útmutató a könyvhöz

   1. Bevezetés – A rendszerbe vetett hit határán…
   2. Keress és találsz – A járvány mozgatórugói
   3. Az adu ász, ami mindent visz – A PCR-eljárás
   4. Ne keress, és nem találsz – A mostohán kezelt vizsgálatok
   5. Média, politika, szakártók – Háttérérdekek és főszereplők
   6. Nagy az elme hatalma I. – Legjobból a legrosszabbat
   7. Ágyúval verébre – Kö(ó)rkép a COVID–19 közvetett áldozatairól
   8. Összegzés és kilátások – A negatív forgatókönyv
   9. Nagy az elme hatalma II. – Legrosszabból a legjobbat
   10. Az utolsó szó jogán – A vírusok védelmében
   11. Zárszó – A tudomány és a józan ész halála
   12. Járványtani kalauz és szótár

   Olvasni- és néznivaló – Azoktól, akiket nem akarnak nyomtatásban látni
   Lapzárta után – oltottaknak és oltatlanoknak
   Bemutatkozó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük