Prof.Dr.Sucharit Bhakdi előadása

A professzor úr előadása volt az egyik fő előadás a rendezvényen.

12 thoughts on “Prof.Dr.Sucharit Bhakdi előadása

 1. Jo lenne oda irni a YouTube leirasba nem csak ennek az orvosnak a nevet, hanem hogy milyen szakteruleten van, mennyi eve, hol dolgozik, esetleg milyen szakmai elismeresei, vegzettsegei vannak, stb. Aki soha nem hallott az eloadasrol es ezt az illetot sem ismeri, az csak azt fogja latni hogy ide allitottak egy ismeretlen orvost szovegelni – amit mellesleg mar egy jo parszor megcsinaltak. Tudva levo, hogy milyen az “ellenzek” gondolatmenete, rogton ra fogjak nyomni hogy o egy senki, kulonosen ha semmi informacio nincs rola feltuntetve.

  1. Kedves Andras,
   Meghallgattad az elöadast???
   Mert Prof Bhakdi elmondja, hogy mit csinàlt, milyen képesitése van stb.
   De ha még nem akkor erdemes lenne meghallgatni. Az internetben is nagyon sok anyag talalhato rola ill. vele.
   Bhakdi kompetensegehez nem fer semmi ketseg.
   A könyve mar Bestseller: “Corona fehlalarm??” – nemetül, de mar van angilnyelvü kiadas is.
   Üdvözlet: Èbert Jenö

  2. millió videó található róla , többek között is fent is van oylan videó aminek az elején részletesen leírja ki ő , mi a szakterülete stb… csak utána kéne olvasni kicsit

 2. Tisztelt Konferenciaszervező Doktor Urak!

  Nagyon köszönjük, hogy van lehetőség arra, hogy tájékoztassanak minket. Most hallgatjuk Bhakdi professzort, ezt a videót kerestem volna magam is a konferenciát követően. Láttam, hogy törölnek videókat (a Youtube-ról), és igen…az élő konf.közvetítés is akadozott aznap. Szomorú, hogy szabotálják.
  Magam mentem volna 7-én is a Nyugatihoz, de aznap dolgoztam, és most kb. egy hete láttam meg, hogy volt ilyen kezdeményezés is.

  Nagyon jól magyarázza a biológiai hátterét Bhakdi doktor a jelenlegi “koronavírusos megbetegedésnek”…meg persze az egyéb, más dolgot is…korábbi oltástevékenységeket (pl. a sertésinfluenza kapcsán).

  Jó egészséget és tartsanak ki! Mi is azt tesszük.

  Üdvözlettel:

  Szavanna

  1. igen, aki fordította az nem orvos és a T sejtet így fordította. Sajnálom. Egyenlőre örülünk, hogy valaki segít és jó szándékkal ledarál egy ilyen filmet, hogy mindenki érteni tudja. Nem áll mögöttünk egy apparátus, csupán arra számíthatunk amit magunk elvégzünk és amiben valaki segít.

 3. Sok mindenről esett szó. Remek volt, nemzetünk hírnevét jelentősen növelheti. Az igazság népe vagyunk, az isteni igazságé.
  Amiről nem esett szó, a vírus mechanizmusról, a működéssel kapcsolatban.
  Tudom mély ismereteket igényelne, ami sokak számára nem lenne érthető. Én mégis kíváncsi lettem volna.
  J.

  1. Kedves Liss úr! Sajnos egy konferencia nem egy egyetemi okotatás. Két külön műfaj. Azontúl a vírus nem él, nem működik, nem eszik, nincs biológiai programja. A program az emberi szöveté, amely vagy legyőzi a vírust, vagy megbetegszik. Ő tehát működik. Örülünk,hogy azért sok mindent nyújtott Önnek is a rendezvény.

 4. Köszönöm szépen a megosztást! Elérhető esetleg az előadás eredeti nyelven (a magyar fordítás nélkül?). Köszönöm!

  1. Kedves Balogh Róbert,
   A YouTube-on megtalálja eredeti német nyelven.

   Immunity and Immunization by Prof Sucharit Bhakdi (English subtitles) re Upload

   Üdvözlettel: Andrea Németországból

 5. Tisztelt Doktor urak! Kérem, hogy adják meg a videóban hivatkozásként említett amerikai és dán klinikai kísérleti eredmények publikációjának elérhetőségét. Alár a taulmányok pdf elérhetőségét, vagy a folyóiratot, ahol megjelent, vagy a weboldalt, vagy a FB oldalt, mindegy. Nagyon fontos lenne a hitelesség szempontjából! Köszönettel: Varga Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük