Dr. Steffen Rabe NEM javasolja az oltást!

Dr. Steffen Rabe, német gyermekorvos nem oltatja be magát és nem is javasolja azt.

8 thoughts on “Dr. Steffen Rabe NEM javasolja az oltást!

 1. Igy igaz, egyre többen vállalják ezt nyilvánosság előtt.Csak tegnap amerikába két kormányzati személy is hivatalosan bejelentette, miszerint nem adatják be, egy itthoni polgármester is ezen a napon szólalt fel, ugyan ezt vallva. Nem csak rossz hírek léteznek, tessenek pozitivabban hozzáállni a dolgokhoz! Ha idő kérdése is, de egyszer elbuknak! További szép napot mindenkinek.

 2. Találtam egy érdekes cikket (Forrás: https://thefreedomarticles.com/antibodies-dont-equal-immunity-antibody-protection-paradigm/), melynek címe: “Az antitestek nem egyenlőek az immunitással..”. Lehet, hogy ez az antitest elmélet bukása? Remélem, a fordítás megállja a helyét, ellenkező esetben kérem a hozzáértő, tapasztalt orvosok korrekcióját. Röviden a tartalomról: Az immunitás sokkal több, mint antitestek jelenléte. Anatómiai megközelítésből nem létezik külön un.” immunrendszer”, hanem immunfunkcióval bíró rendszerek vannak, mint pl. az emésztőrendszer, az agy. Az immunrendszernek 2 része (veleszületett = nem specifikus és megszerzett= specifikus/humorális) és 3 rétege, “védelmi vonala” (1.fizikai és kémiai akadályok, 2.nem specifikus rezisztencia, 3. specifikus immunitás) van, melyek meghatározott sorrendben működnek. Az oltási doktrína a 3. védelmi vonalra összpontosít. A vakcinák a humorális (antitest) funkciót célozzák meg. Vagyis amikor a test először találkozik antigénnel ((kórokozó), az antitestválasz viszonylag enyhe,mivel először a veleszületett immunitás aktiválódik. Ha ez nem működik megfelelően, akkor a test aktiválja a specifikus immunitást (3.védelmi réteg). A probléma azonban abból fakad, hogy a félig igaz Pasteur-i csíraelmélet és a “mindent meg kell mérni” gondolkodásmód által irányított orvosi/gyógyszeripar azt a hamis elképzelést terjeszti, hogy az antitesteket stimulálni és mérni lehet, ami egyenlővé válhat az immunitással. Ez a teória azonban figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy sok egészséges ember akkor sem fertőződik meg, ha alacsony az antitestszáma, és ez fordítva is igaz. Vagyis az alacsony antitestszám nem jelent betegségre való hajlamot, ill. a magas antitestszám nem jelent immunitást a betegséggel szemben. AZ IMMUNITÁSHOZ NEM SZÜKSÉGES ANTITEST!! (2012-es tanulmány szerint https://www.sciencedaily.com/releases/2012/03/120301143426.htm). Persze vannak ellentanulmányok, amelyek megkérdőjelezik ezt a megalapozott elméletet. A test jó egészségi állapota = teljes immunitás (megfelelő mikrobiom, egészséges táplálkozás és életmód). A antitest vizsgálat az immunrendszernek csak egy aspektusát méri. Fontos lenne a specifikus vírusok memóriasejtjeinek kvalitatív mérése is, de erre NINCS teszt. Az antitestek számának semmi köze a valódi immunitáshoz. A vakcinák kizárólag mesterségesen stimulálják az antitesttermelést (pl. mérgező adjuvánsokkal – alumínium). SZLOGEN: az oltás védettséget ad! Viszont ha az antitestek nem valós mérőszámai az immunitásnak, akkor az antitestek mesterséges termelése is irreleváns. Se az oltás, se az antitestválasz nem egyenlő az immunitással.

 3. 1864 — Az eredeti Hippokratészi eskü egyik kulcspontja volt:
  “Nem fogok, még ha könyörögnek is nekem, halálos mérget adni senkinek; és nem fogok senkinek sem olyan tanácsot adni, hogy így tegyen…”
  FASIZMUS ÚJRATÖLTVE – CÉLPONT AZ EGÉSZ EMBERISÉG, T4 AKCIÓBAN, 1/4 RÉSZ
  + video DR. REINER FUELLMICH – https://www.bitchute.com/video/sJhfveWQ6QqZ
  http://stresszdoktor.hu/uploads/azeredetihippokratszieskszvegnekfordtsa.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük