Nehogy nyáron elmaradjon a megszokott paráztatás!

Megkérdezték a “SZAKÉRTŐT” a járvány jelenlegi kilátásairól. Ismét megcsodálhatunk egy igazi tudóst, aki sosem esik ki a szerepéből.

https://www.facebook.com/DoktorGodeny/videos/1100073407273649

5 thoughts on “Nehogy nyáron elmaradjon a megszokott paráztatás!

  1. Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen két és fél év után már folyékonyan megy a hazudozás a kormány “megmondó embereinek”.
    De amikor olyan képtelenségeket kell nyilatkoznia egy hozzáértő szakértőnek, hogy nyáron a 38-40 fokos kánikulában, (amikor a tiszti főorvos veszélyhelyzetet hirdet ki a hőhullám miatt) dúl a covid-járvány, hogy növekszik a fertőzés üteme a környező országokban, és ez bizony nálunk is várható, akkor felkérés ide, felkérés oda, csak hebegni-habogni lehet.
    De biztosan voltak jó néhányan, akik elhitték neki, még így nyekegve is. (Azokra gondolok, akik újra viselik a maszkot a Margitszigeten, sőt még az erdőben is.)

  2. Én láttam az eredeti beszélgetést is Boldogkőivel és kb ugyan olyan szánalmasan nyökögős volt mint ez a szerkesztett változat itt. Látszik hogy fogalma sincs miről beszél, hogy gőze nincs arról mi is az ami most terjed és hogy valójában mit is lehetne tenni… de persze amíg megfizetik addig szívesen szakért bárkinek… Ahelyett hogy lenne gerince kiállni az emberek elé és elmondani hogy balfaszok gyülekezete ez a Rusvai, Szlávik, Boldogkői társaság, helyette inkább itt hazudozik…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük