Dr. Andrew Wakefield – Mi Is Pontosan A Pfizer Oltás?

One thought on “Dr. Andrew Wakefield – Mi Is Pontosan A Pfizer Oltás?

 1. A videón ugye halljuk Gates diktátumait arról hogy amíg nincs a bolygó népessége beoltva az ígért csodavakcinával, nem megyünk vissza normál életformába. Mos, tessék megfogódzkodni, kiderült hogy még ez sem igaz.

  Az egyik híres frontline amerikai orvosnő egyik mai tweet-je:
  https://twitter.com/drsimonegold/status/1348807224207015939
  “Top W.H.O. scientist admits what ALFDS has already reported:
  C19 “vaccines” are not proven to prevent transmission…so taking an experimental biological agent will *NOT* allow you to “get back to normal”
  Wait…isn’t that the purpose of a vaccine?”
  The disinformation continues.”

  Ezek szerint most már hivatalos is, hogy – annak ellenére hogy ez volt Gates-ék fő érve és ígérete – bizony a vakcina nem akadályozza meg a fertőzést (hát persze hogy nem, hisz nincs is fertőzés csak kamu tesztelés folyik) na de a vakcina eme “hiányossága” miatt a gazdaság- egészség és kultúra-romboló intézkedések továbbra is fennmaradnak. Tehát az van hogy itt van ez a csoda-oltás ami a legjobb esetben is csak a semmire jó, de nagy valószínűséggel az egész emberiség génállományát teszi majd tönkre, emellett ez fogja elérni hogy újabb nagy számú halálozás legyen, amit majd a Covid virusra fognak és amiért majd újra és újra oltani kell.
  Arról hogy ki is az a Covid-halott: “mindenki aki meghal valamiben, és a Covid-tesztje pozitiv”.
  Ime egy friss tweet erről: “Defining the fraudulent hospitalization s and deaths”
  https://twitter.com/noblebutts/status/1348950337886048256

  Most már tényleg csak az nem látja be aki nem akarja hogy ez az egész bevezetett ál-pandémia és média-pánik ürügy a minden eddiginél nagyobb emberiség elleni bűntettre és gyógyszeripari mega-korrupt és kormányok által biztosított profit beszedésére.

  Azt értem hogy az áruló nyugati kormányok boldogan hagyják magukat megvezetni, hisz saját népüket nem kímélik semmilyen értelemben, de hogy miért nem hajlandó végre a tényekkel szembe nézni az egyébként hiteles és magyar kormány, számomra felfoghatatlan. Ha nem vigyáznak, mire a nemzetközi színtéren lelepleződik a csalás, az ellenzék OV-val és kormányával fogja elvitetni a balhét. Már csak azért is most kellene hogy a magyar kormány lépjen és leállítsa ezt az egész mizériát, a lezárásokat, a pánikozást, a teszteket, maszkokat és főleg a vakcinázást. Most még lehetne arra hivatkozni hogy a jelenre érték el a kormányt eddig nem ismert tudományos és jogi beszámolók e “járvány” valódi hátteréről.

  Nagy valószínűséggel az itthoni ellenzék azért ágál a Covid-vakcina ellen, mert tudják hogy az OV-választók pontosan annak ellenkezőjét teszik majd mint amit az ellenzék mond. Azaz az ellenzék virus-szkeptikus és vakcina-ellenes hozzáállása egy óriási indirekt kampány a vakcina mellett a magyar piacon, amellett hogy plusz ott a direkt kampány is a magyar kutatónő révén aki a Pfeizer-féle vakcina egyik rivaldafénybe emelt fejlesztője.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük