Hány embert öltek meg valójában a Covid-19 vakcinák?

Senki sem tudja, hány embert öltek meg az oltások vagy még hány embert fognak megölni.

Persze nem láttam hogy a fősodratú média említést tenne a legtöbb ilyen halálesetről, de haltak meg és károsodtak emberek a vakcina beadása után.

Dr. Vernon Coleman írásaeredeti angol cikk megtalálható a The Exposé weblapján

SOKKOLÓ – Legfrissebb Covid vakcina utáni halálesetek a VAERS-ból (csecsemők, tinédzserek és fiatal felnőttek halnak meg az oltás után)

openvaers.com covid adatok (becslések szerint az oltással kapcsolatos nemkívánatos eseményeknek csak 1%-át jelentették)

Megjegyzés: A következő bekezdéssel egészült ki az Egyesült Királyság Pfizer elemzési adatnyomata: „A Sárgakártya Programban feltehető gyógyszermellékhatás gyanús bejelentés nem feltétlenül jelenti azt, hogy azt az oltás okozta…” Véleményem szerint ez egy újabb kísérlet arra, hogy elterelje a figyelmet a vakcinákkal kapcsolatos nagyon is valós problémákról. Azt feljegyezzük, ha a betegek 60 nappal a pozitív covid teszt után meghalnak, akkor ez hozzáadódik a COVID halálozási számokhoz, de ha valaki 60 perccel a covid vakcina beadása után hal meg, az csak véletlen egybeesés.

PFIZER (az Egyesült Királyság adatai) – A sérülések közé tartozik: szélütés, szívroham, vetélés, Bell-bénulás, szepszis, bénulás, pszichiátriai rendellenességek, vakság, süketség, övsömör, alopecia és covid-19. (Kérem, segítsen életeket menteni, és küldje el a Pfizer adatelemzési nyomtatvány linkjét iskoláknak és helyi újságoknak)

Megjegyzés: A következő bekezdéssel egészült ki az Egyesült Királyság AstraZeneca elemzési adatnyomata: „A Sárgakártya Programban feltehető gyógyszermellékhatás gyanús bejelentés nem feltétlenül jelenti azt, hogy azt az oltás okozta…” Véleményem szerint ez egy újabb kísérlet arra, hogy elterelje a figyelmet a vakcinákkal kapcsolatos nagyon is valós problémákról. Azt feljegyezzük, ha a betegek 60 nappal a pozitív covid teszt után meghalnak, akkor ez hozzáadódik a COVID halálozási számokhoz, de ha valaki 60 perccel a covid vakcina beadása után hal meg, az csak véletlen egybeesés.

ASTRAZENECA (az Egyesült Királyság adatai) – A sérülések közé tartozik: szélütés, szívroham, vetélés, Bell-bénulás, szepszis, bénulás, pszichiátriai rendellenességek, vakság, süketség, övsömör, alopecia és covid-19. (Kérem, segítsen életeket menteni, és küldje el a Pfizer adatelemzési nyomtatvány linkjét iskoláknak és helyi újságoknak)

A feltételezett gyógyszermellékhatásokról szóló jelentések európai adatbázisa: ModernaPfizer-BiontechAstraZeneca és Janssen.

 • Derek Sloan parlamenti képviselő aggodalmát fejezte ki az orvosok és tudósok covid-19 elleni vakcina cenzúrája miatt (videó – bitchute)
 • A Moderna megkezdi az influenza elleni oltás első emberkísérleteit, amelyek a cég covid-19 elleni oltóanyagának elkészítéséhez használt új mRNS-technológián alapulnak (cikk – Daily Mail)
 • A következő az FDA tervezete a covid vakcina lehetséges mellékhatásairól (lásd a dokumentum 16. oldalát). Ezt 2020 októberében tették közzé, MIELŐTT a lakosság vakcinázása elkezdődött.

Fontos megjegyezni:

A sajtóban jelentek meg olyan hírek , hogy az AstraZeneca vakcina vérrögképződést okoz. Ez igaz, de ez így van az ÖSSZES kísérleti vakcinával is, amit állítólag a covid-19 megelőzésére adtak be. Sok haláleset történt, csak az Egyesült Királyságban több mint 1000, és rengeteg nemkívánatos esemény. Fontos megjegyezni, hogy ezek a kísérleti vakcinák, amelyeket egészséges embereknek adnak be, nem akadályozzák meg a covid-19-et, és nem akadályozzák meg annak továbbadását sem, és rendkívül kicsi annak a kockázata, hogy egy fiatal, egészséges felnőtt meghaljon covid-19-ben.

Ez csak néhány az oltást követő lehetséges halálesetek és sérülések közül.

Nincs kétségem afelől, hogy a hatóságok ezeket a haláleseteket véletlenek állítják.

És ne feledjük, ha egy beteg a koronavírus-tesztet követő 28 napon belül meghal (és a teszt nem jelenti azt, hogy a betegnek betegsége is van, mivel a legtöbb teszt hamis pozitív), akkor a halálozás COVID-19-ként szerepel. A betegről azt mondják, hogy „covid-19-ben” halt meg. Így tehát teljesen ésszerű azt állítani, hogy ha egy beteg az oltást követő 28 napon belül meghal vagy megbetegszik, akkor a halál vagy a betegség a covid-19 vakcinával volt összefüggésben.

A mainstream média elkezdi valaha rögzíteni ezeket a haláleseteket vagy betegségeket? Vagy az újságírók továbbra is a hivatalos kormányvonalat fogják népszerűsíteni – és tagadni, elferdíteni vagy elhallgatni az igazságot?

Hány embernek kell meghalnia, mielőtt a média felébred?

Halálesetek röviddel a Covid vakcina után – még egy véletlen egybeesés

Egyéb fontos Covid vakcina információk

Sportolók és a Covid vakcina

A koronavírus elleni vakcina okozta a következő sportolók halálát és sérülését? Nyilvánvalóan ritka, hogy fiatal szuperfitt sportolóknál hirtelen szívproblémák alakulnak ki, különösen akkor, ha sokuknál pályafutásuk során átfogó orvosi vizsgálatokon estek át.

Covid-19 vakcina – A vakcina lehetséges mellékhatásai

Az oltáspártiak szeretik elmondani, hogy a vakcinák tökéletesen biztonságosak és hatékonyak. A fanatikusok lelkesednek értük. A fiatalok és azok, akik keveset tudnak az orvostudományról vagy a tudományról, áhítattal beszélnek az oltásokról, mert betanították őket arra, hogy elhiggyék az oltáspárti hazugságokat.

És az oltáspártiak persze hazudnak.

Az oltások sok betegséget és jó néhány halálesetet okoznak, és nem mindig azt teszik, amit tenniük kellene.

A világ kormányai sok milliárd dollárt fizettek már ki az oltások által megbetegedett személyeknek – vagy az oltással megölt betegek hozzátartozóinak.

Súlyos kétségek merülnek fel például azzal kapcsolatban, hogy valójában mit is csinál a covid-19 vakcina.
Mivel a vakcina egy új típusú oltóanyag, és a szokásos tesztek és megfigyelések befejezése előtt adják be, senki sem tudja, mi lesz azokkal az emberekkel, akiknek a karjába injekciózzák az anyagot.

Milyen mellékhatások lesznek? Hányan fognak meghalni?

Nos, én nem tudom, és senki más sem.

Mi a teendő, ha egy nő terhes, mikor megkapja az oltást, vagy teherbe esik az oltás után?

Beavatkozik a vakcina az alapvető életmentő gyógyszerekbe? Sok idős beteg már számos felírt gyógyszert szed. Senki sem tudja. A covid-19 elleni oltás a történelem legnagyobb kísérlete. És ellentétben egy megfelelő klinikai vizsgálattal, nincs rendesen szabályozva. Mint minden vakcina esetében, a kialakuló problémák többségét soha nem jelentik be vagy ismerik fel.

Becslések szerint az Egyesült Államokban 100 vakcina mellékhatásból csak 1-ről számolnak be.

A rendelkezésünkre álló legjobb lista a lehetséges nemkívánatos események kimeneteléről, amelyet az FDA tett közzé az Egyesült Államokban. (Itt a link a lista tervezetéhez)

Mivel úgy gondolom, hogy mindenkinek joga van tudni, hogy egy erősen támogatott, reklámozott vakcinának milyen mellékhatásai lehetnek, fel fogom olvasni a lehetséges mellékhatások hivatalos listáját. Ne feledje, ez nem az én listám, hanem az FDA – az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága – által összeállított listatervezet.

 • Guillain-Barre syndrome
 • Acute disseminated encephalomyelitis
 • Transverse myelitis
 • Encephalitis
 • Myelitis
 • Encephalomyelitis
 • Meningoencephalitis
 • Meningitis
 • Encephalopathy
 • Convulsions
 • Seizures
 • Stroke
 • Narcolepsy
 • Cataplexy
 • Anaphylaxis
 • Acute myocardial infarction (heart attack)
 • Myocarditis
 • Pericarditis
 • Autoimmune disease
 • Death
 • Pregnancy, Birth outcomes
 • Other acute demyelinating diseases
 • Non anaphylactic allergy reactions
 • Thromocytopenia
 • Disseminated intravascular coagulation
 • Venous thromboembolism
 • Arthritis
 • Arthralgia
 • Joint pain
 • Kawasaki disease
 • Multisystem inflammatory syndrome in children
 • Vaccine enhanced disease

Ha megkapja az oltást, nem feltétlenül kapja meg ezeket, vagy akár egyiket sem.
De ezek azok a lehetséges mellékhatások, amelyeket az FDA felsorolt.
Mindegyik kellemetlen, legtöbbjük nagyon komoly, és a halálnál nem lehet komolyabb.

És ha elég őrült hozzá, hogy oltasson, akkor Önnek és orvosának figyelnie kell az FDA listáján szereplő összes betegség tünetére.

Az ön kormánya nem fog beszélni ezekről a veszélyekről – nem hisznek a teljes körűen tájékozott beleegyezésben, ami az oltásokat illeti.

Valójában a legtöbb kormány most mindent megtesz annak érdekében, hogy az oltóanyagokkal kapcsolatos minden kritikát betiltsanak. Attól függően, hogy hol él, illegális, vagy hamarosan az lesz, még a megemlítése is, hogy a vakcinák nem mindig működnek, vagy megbetegíthetnek.

Végül, ha a kormánya valóban törődne Önnel, egy nagyon egyszerű, olcsó kutatást folytatna le.

Feljegyeznék az összes egészségügyi problémát, amely 20 000 embert érint, akik megkapták az oltást, és összehasonlítják a listát azon egészségügyi problémák listájával, amelyek 20 000 olyan személyt érintenek, akik ugyanabban az időszakban nem kaptak vakcinát. Az összehasonlításokat 3, 6 és 12 havonta végzik el.

Természetesen találniuk kell néhány becsületes orvost, akik felügyelnék a kutatást, mert nagyon könnyű lenne a csalni.

De nagyon érdekes eredményeket adna, ezért kétlem, hogy valaha megteszik.

2 thoughts on “Hány embert öltek meg valójában a Covid-19 vakcinák?

 1. Véleményem szerint azzal, hogy minden gyógyszerhez hosszú mellékhatás-listát írnak, az embereket hozzászoktatták, hogy bár odaírják, de nem valószínű, hogy bekövetkezik az amit odaírtak. Ezzel el is vették az élét. Nem csak azt kellene odaírni, hogy milyen mellékhatásai lehetnek, hanem azt is, hogy hány ezrelékes vagy tízezrelékes valószínűséggel. És nem ABC sorrendben, hanem valószínűségi sorrendben csökkenőben. Mint az élelmiszerekben lévő összetevőknél. Ebben, és csak ebben az esetben tudnám én eldönteni, hogy egy bizonyos gyógyszert merjek-e bevenni. Ezeket a számokat aztán lehetne felülvizsgálni időről időre. Így gyorsan hozzá lehetne szoktatni a lakosságot, hogy melyik gyógyszer veszélyes.
  A vakcinák esetében persze megint felmerülne a hazugságok ráírása, de akkor is a fent leírt módszerrel már tehetnénk egy nagy lépést.

 2. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a hivatalosan elismert mellékhatás és halálozás számok a valódi esetek nagyjából 1%-át jelentik. A háziorvosok közül még a tisztességesebbek sem merik már bejelenteni a mellékhatásokat és halálozásokat, mert büntetéseket kapnak. Magyarországon a hivatalos oltás halálozás halálozás 774 jelenleg ezt nyugodtan szorozzuk fel 100-al. Vagyis kb 77400. Ha pedig levennénk a kovid halálozásból a nyilvánvaló hamisításokat, még ennyi se maradna.
  A többiek meg ha valaki mellékhatásra panaszkodik, egyből pszichiátriára küldik az illetőt. Ahol aztán ha nem tudják ráfogni, hogy dilis, akkor csinálnak egy hamis pozitív kovid tesztet és ha meghal, akkor oltatlan kovidosként írják be a statisztikába, akkor is ha amúgy 3-4 oltása van. Legalábbis Magyarországon biztosan ez a módi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük