Magyar kutatók (köztük Müller Cecília és Kásler Miklós) rajtunk végzett kutatásai. Az eredményeket nemrég publikálták.

Ha nincs vakcinád, akkor az “oltatlan” kontroll csoportban vagy.

2021 telén és 2022. júniusában kerültek publikálásra azok a tanulmányok, amelyben a szerzők egy humán emberkísérlet első, illetve második szakaszát ismertetik. A kutatók azt vizsgálják, hogy mennyire hatékonyak az egyes “vakcinák” a kovid megbetegedéssel kapcsolatban.

Ez a kutatás Magyarországon zajlik.

A szerzők elmondják, hogy mennyire kivételes ország Magyarország, mert a világon egyedülálló az, hogy itt 2 típusú génterápia: a 2 mRNS (Moderna és Pfizer) és a másik génterápia technika, a 3 féle vektor “vakcina” (Szputnyik, Janssen és Astra-Zeneca), valamint még egy hagyományos, elölt vírusos (Sinopharm) oltóanyag is kiosztásra került az alanyoknak.

Az első tanulmányban, amelyet angolul itt olvashatsz el, a szerzők az EESZT adatai alapján nyomon követték azt, hogy ha valakit kovidpozitívra teszteltek, akár PCR, akár otthoni stb. teszttel, hogy volt-e oltása, ha igen, milyen, és utána figyelemmel kísérték a nyilvántartásban szereplő adatok alapján a megbetegedés súlyosságát, a kórházi kezelést, és ha a kísérletben résztvevő meghalt, akkor azt is. Az oltatlan kontroll csoportba olyan személyek tartoznak akik nem kaptak semmilyen COVID-19 vakcinát.

A második tanulmány (angolul itt olvashatod) friss, abban már ugyanezen adatok alapján azt is figyelembe vették, hogy mi történt a 3., 4. “oltások” után kovid megbetegedések terén. Természetesen az oltatlanok adatait itt is használták.

A tanulmányok tartalmát azért nem fordítottam le, mert teljesen hiteltelen, minden etikai szabályt megszegve készült, a számokban nem bízom, ráadásul ezek szerint Magyarország ebben is jobban teljesít, mert a világ egyetlen országa, ahol ilyen mutatókat tudtak kihozni, mutatom például Új-Zélandot, ahol közel 100 százalékos átoltottságnál ezt sikerült összehozni az oltóanyagoknak:

(John Cunnington) Új-Zélandon a kovid halálozási aránya a járvány kezdete óta egyre magasabb szintre emelkedik, csúcson van, annak ellenére, hogy ez egy olyan SZIGET, amely 100%-ban ellenőrzi a határait, mindenki mindenhol köteles maszkot hordani és a sztálini kényszerítő politika miatt a világon az egyik legmagasabb az oltások és a emlékeztető oltások aránya. https://t.co/8cTnGXhx2b

Itt tartunk. Amellett, hogy – joggal – hülyének is néznek minket, még kísérleti patkányok is vagyunk. Hozzájárultál ahhoz, hogy hülyének nézzenek? És ahhoz is, hogy emellett kísérleti patkánynak is tekintenek? Hogy egy humán génterápiás gyógyszerkísérletben az éles, vagy akár bármely kontrollcsoportba bekerülj? Én nem.


Angelika Mihalik írásából

Teljes cikk: https://angelikamihalik.substack.com/p/egy-human-genterapia-kiserlet-resztvevoje

14 thoughts on “Magyar kutatók (köztük Müller Cecília és Kásler Miklós) rajtunk végzett kutatásai. Az eredményeket nemrég publikálták.

 1. Ja, annyira etikus az egész, hogy Kásler korábban mint miniszter, Müller és Szlávik mint fő “szakértők” és média-megmondóemberek jelenleg is ezerrel nyomatják a hazug, manipulatív “oltás”-propagandát a saját (egyébként tiltott) emberkísérletükhöz. Sajnos nem maradtak a puszta propagandánál, hanem kikényszerítették a jogsértő-jogtipró lezárásokat, maszkozást, méreginjekciózást, nem is beszélve az egészségügy, oktatás, vállalkozások, stb. padlóra küldéséről.
  Kíváncsi lennék a fenti “tudós” bagázs svájci bankszámláira. Nyilván nem ingyen vállaltak ennyi mocsokságot, a Big Pharma meg eleget kaszál(t) a birkanépen, hogy busásan meg tudja fizetni a szolgálataikat. Remélem, még a mostani életükben utoléri őket a karmájuk.

 2. Mitől is génterápia az oltás? A nem placebo oltás önmagában, az összetevői miatt bizonyítottan szerv/sejt károsító méregterápia, a halálba küldés terápiája.
  Ez a nem létező vírus, a kamu teszt és az elfeledett GDPR szabályozás alapján készült kamu megoldás(méreg oltás) kamu tanulmány esete, ráadásul hibás statisztikai logika szerint.
  A gyógyszercégek fizetni szoktak azoknak a jelentkezőknek, akik önként odaadják magukat ‘gyógyszer’ (vegyszer) hatás kísérletezésnek. Én oltatlan, tünet és betegség mentes kontroll csoportként nem kaptam semmit -:)

 3. Ilyen a lepapírozott korrupció gyanú felmerülése. A NAV vajon alkalmaz-e ennek a vizsgálatához( leleplezéséhez ) megfelelő szakember gárdát? Adófizetői pénzből.

 4. Nos eddig is Magyarország mintapéldány volt a kötelező gyermekvaxxinák terén… Mivel minden gyerek megkapta és biza nem volt mellékhatás! Sem betegség ( amire az oltás szól)! Ha mégis volt pár eset, azt mind külföldi oltatlanok hozták be! Amúgy ha vkinek lett baja, és a szülő felemelte a szavát; nos neki, a laikusnak kellett bebizonyítania hogy az oltás okozta a bajt. Olyan országban ahol egy orvos sem merte leírni ( csak szóban elmondani, privátban) hogy igen az oltás beteggé tett ( vagy ölt).
  Szóval, mit várunk? Hazudnak, ölnek. Ez az új orvostársadalom ami nem is olyan új… megérett ám a pusztulásra a rendszer. Ti, akik éreztek, gondolkodtok: éljétek túl az összeomlást. Az új rendszert -az új világot- nektek, nekünk kell felépíteni. Ahogy Nostredamus írta… most egy olyan időszak jön, ahol a Béke a main stream. Persze ehhez a réginek porrá kell omlania. Mindennek, ami csalfa, hazug, életellenes. Ezt látom. Ezt éljük. Bennünk éppúgy mint körülöttünk. Menjenek csak a levesbe a csalfák. Ott fogják folytatni ahol tanulhat tovább a lelkük. Nekünk itt van dolgunk, a Földet megmentendő. Bár nem a Bolygó nem fogja túlélni azt ami zajlik és exponenciálisan halmozódik hanem a megtévedt emberiség. Csak porig rombolt rendszerből csírázhat ki az értelem. Akinek a szíve a helyén: maradni fog hogy az új világot építse. Ki kell bekkelnünk a horrort ami végül csak kicsapja önmagát. Amen.

 5. A módszer egyértelmű! A mesterük sátán maga, aki már oly sokszor bemutatta a módszerét. Nagyon egyszerű a képlet:
  Újabb hazugságokkal lehet csak “életben” tartani az alaphazugságot, vagyis annak “igazságtartalmát” igazolni.
  És újabb fogalmakkal bővült a szókészlet: “Koronamaffia” vagy Korona Világszövetség, hazugság-stream, koronabűnözés, stb.

  Mivel ez “szellemi szinten” folyó harc, ezért az ember annyit tehet, hogy megőrzi a JÓZANságát, a tisztánlátását, és azzal összhangban cselekszik. Továbbra sem hisz el semmiféle hazugságot.
  Hála a Teremtő Istennek én függetlenítettem magam a médiától, (szűrt média) és vakon semmit sem hiszek el. Egy majd 2000 éves tanácsot megfogadva: „de mindent vizsgáljatok meg: a jót tartsátok meg, a gonosz minden fajtájától tartózkodjatok!” (1Tesszalonika 5:21-22)
  Ebből is látszik, hogy valamit ELHINNI (valamiben hinni) NEM a vak hitet, a bigottságot jelenti. Jézus is mondta: „Hagyjátok őket! Vak vezetők. Ha pedig vak vezet vakot mindketten a verembe esnek.” (Máté 15:14)

  Senki és soha ne legyen vak! Az élete függ tőle, most!

 6. Szeretném tudni, hogy ezeket az ún. tanulmányokat kinek a megrendelésére készítették a díszpintyek? Milyen alapon szolgáltatnak információkat a magyar lakosságról külföldi szervezetnek? Ehhez semmilyen hozzájárulást nem adtunk! Ezek szerint a házi orvosok, oltopontok orvosai a gondosan rögzített adatainkat kiadták külföldi személyek kezébe a mi beleegyezésünk nélkül? Ezek szerint, aki a két év alatt egészségügyi intézménybe betette a lábát, állapotáról és annak ún. követéséről azontúl, hogy minden adatot rögzítették, még idegen szervezeteknek is juttattak információkat? Megfigyeltek bennünket és továbbították az állapotunkkal kapcsolatos változásokat! Az oltatlanokat is figyelték, ezt onnan tudom,.hogy a szakrendelőben év elején az első kérdés, amit kaptam az volt, hogy beoltottak- e már a covid ellen. Rögtön rögzítették a nemleges választ. Valahogy egy belső hang jelezte, na, itt ezt az adatot most kötelező volt beírni a rólam vezetett információk közé. Tehát, a magyar állampolgárok mindegyike bekerült egy statisztikai számontartásba, amely adatbázis kikerült külföldi szervezet kezébe. Tették mindezt a személyes hozzájárulásunk nélkül!!! Ezt most így nyilvánosságra is hozzák. Következmények nélkül megtehetik,.hogy ezt művelik velünk?!

 7. RE: “vakcinák” a kovid megbetegedéssel kapcsolatban…
  Talán érdemes lett volna a “kovid megbetegedéssel” részt idézőjelbe tenni –

  Időgép szemezgetések – re: magyar (értsd: judeo-hungaro-dzsipo) sötétség

  https://24.hu/kozelet/2020/03/26/muller-cecilia-ha-nem-vagyunk-betegek-a-maszk-viselese-meg-karos-is-lehet/

  Kásler tömeggyilkos –
  “ A legfontosabb előírás: a koronavírus-átvitel szempontjából magas kockázatot jelentő eklektív (tehát nem sürgős) beavatkozások előtt kötelező a betegek tesztelése, és a magas kockázatú beavatkozásokat csak egy negatív PCR-teszt eredmény után lehet elvégezni.

  Az egynapos sebészetnél is előírta Kásler az előzetes tesztelést, ahogy a kórházi ellátások előtt is kötelező ugyanez, műtétet csak negatív PCR-teszt után lehet végezni. A beteget kötelező leszűrni akkor is, ha átkerül egyik kórházból a másikba.”
  https://hvg.hu/itthon/20200502_Kasler_ellatas_pcr_teszt_koronavirus_egeszsegugy_mutet – ld. őrült kásler táblázatát a cikkben..

  Merkely Béla: “20-szor annyi koronavírus-fertőzött lehet, mint amit az adatok mutatnak.”
  https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/merkely-bela-20-szor-annyi-koronavirus-fertozott-lehet-mint-amit-az-adatok-mutatnak/ 2020.07.28.

  “Ha az átoltott és a korábban megfertőződött emberek száma eléri a lakosság hatvan százalékát, akkor alakulhat ki a nyájimmunitás, ami gyakorlatilag a járvány megszűnését eredményezheti.”
  https://novekedes.hu/interju/merkely-bela-a-nyar-elejere-elerhetjuk-a-nyajimmunitast 2020.12.28.

  AZ ELJÁRÁSREND ALAPJÁN A FERTŐZÉST PCR-TESZT NÉLKÜL, A MUTATOTT TÜNETEK ALAPJÁN IS MEGERŐSÍTHETI A HÁZIORVOS,
  https://index.hu/belfold/2020/09/21/uj_eljarasrend_teszt_sem_kell_hozza_hogy_hivatalosan_koronavirusosnak_minositsek/

  “…mostantól [2020.11.02.] mindenki fertőzőnek tekinthető”
  https://olkt.net/muller-cecilia-szerint-mostantol-mindenki-fertozonek-tekintheto/

  Bayer Zsóti írja: “a hazai gyakorlat szerint mindenkit a koronavírus áldozataként tartanak számon, aki halálakor fertőzött volt. Mindenkit, ismétlem, függetlenül attól, hogy amúgy milyen más betegségben szenvedett…
  Szlovákiában csak azok kerülnek be a koronavírus áldozatait nyilvántartó statisztikákba, akiknek semmilyen más betegségük nem volt,…
  jó, ha tudjuk, hogy – ismétlem – a koronavírusban elhunytként nyilvántartott 10 325 ember mindössze körülbelül három [3%!] százaléka, 307 olyan, akinek nem volt vagy nem ismert más betegsége, így teljes egészében a vírus áldozatának tekinthető. ”
  https://magyarnemzet.hu/poszt-trauma/halottak-es-felelosok-9196088/ 2021.01.08.

  – Az Ipsos adatsora szerint április óta töretlen a lakosság tudósokba, virológusokba, járványügyi szakemberekbe vetett bizalma: az emberek több, mint 60 százaléka azóta is őket tartja megbízható forrásnak, már ami a koronavírussal kapcsolatos információkat illeti. Decemberben ez a bizalmi szint rekordot ért el: a felnőtt lakosság 69 százaléka tekinti a tudósokat megbízható járványügyi forrásnak.
  – Ennek fényében nem meglepő az sem, hogy a tudósokat nem sokkal követi a WHO, amiben decemberre már a felnőtt lakosság 60 százaléka bízik a járványügyi tájékoztatást illetően.
  https://azonnali.hu/cikk/20201215_a-tudosokban-bizunk-leginkabb-es-muller-ceciliatol-varjuk-hogy-bejelentse-a-jarvany-veget

  “Kabul rózsája” (1) –
  “a hivatalos statisztikák őket [nemzethy ormány mafityesz] jobb fényben tüntetik fel, mert kevesebb megbetegedés van eszerint. …maga az operatív törzs mondja el nap mint nap, hogy a valós szám ennek tízszerese is lehet, sőt, a sajtóban megjelentek szerint akár a nyolcvanszorosa [80x! – normális?!] is.” (Szabó Timea, veszett yenta a Párbeszédből / K. Geri & a Gődényt feljelentő Cake-Olivio akoltársa)
  https://azonnali.hu/cikk/20200425_akit-zavar-a-kijarasi-korlatozas-szavazhat-a-fideszre-szabo-timea-az-azonnalinak

  Müller Cecilia: “A súlyos, szövődményes, halálos megbetegedést már az első vakcina beadása is elősegíti és ebben áll ennek a stratégiának a módosítási elve is”. (2021.03.01.): https://www.phytomint.hu/tudasfa/az-orszagos-tisztifoorvos-hetfoi-bakija-vagy-epp-kimondta-az-igazsagot.html

  Intenzív propagandára lenne szükség arról, hogy a járványnak nincs vége, tessék hordani a maszkot. És meg kellene büntetni azokat, akik nem hordják…
  Ha valaki nem képes erre, akkor azt kényszeríteni kell. Ezt lehet úgy, hogy a rendőr elviszi, meg úgy is, hogy lesz majd egy zöldkártya, amely többlet jogokat biztosít az oltottaknak…
  Akinek meg nincs, az mindezt nem teheti. Az utóbbiaknak pedig előbb-utóbb választaniuk kell: elmennek az erdőbe remetének, kihalnak, vagy beoltatják magukat. ”
  Duda Ernő – virológus (Szeged?) 2021_04_10
  https://nepszava.hu/3115746_semmifele-nyitas-mellett-nem-szolnak-jarvanyugyi-adatok

  IDEA Intézet [2021] november 29. és december 13. között készített közvélemény-kutatásból…
  Fidesz-KDNP szimpatizánsai viszont az összes megkérdezett arányánál is nagyobb mértékben támogatnák a kötelező oltást, vagy legalább hajlanának arra: 30%-uk teljes mértékben egyetért a kötelező oltással, 35 százalékuk pedig úgy látja, a koronavírus-járvány egy rendkívüli helyzet, és ilyenkor a közösség biztonsága előbbre való…

  a válaszadók mennyire érzik magukat biztonságban zárt térben oltatlanok társaságában… 33 százalék azok aránya, akik inkább nem vagy egyáltalán nem érzik magukat zárt térben biztonságban oltatlanok között. A pártokat nézve a Fidesz-KDNP-szavazók biztonságérzete alacsonyabb, mint a balliberális szavazóké, a Mi Hazánk támogatóinak biztonságérzete pedig meginghatatlannak tűnik (87%)…
  https://kuruc.info/r/2/237986/ 2021.12.30.

  Az összes megkérdezett 43 százaléka tudná elfogadni, hogy kötelezővé tegyék a koronavírus elleni oltást, 35 százalék utasítja ezt el az IDEA Intézet reprezentatív felmérése szerint…
  · A Fidesz szavazóinak 65 százaléka el tudná fogadni az oltás kötelezővé tételét (30 százalék teljes mértékben támogatja, 35 százalék meggyőzhető),
  https://hvg.hu/itthon/20211230_IDEA_Intezet_kotelezo_oltas

  (1) http://azonnali.hu/cikk/20210222_szabo-timea-esett-mellem-raketa-fogtak-ram-kalasnyikovot-ez-azert-segitett-megedzodni

 8. A súlyos elmebajos zsidó világbankelit most is a komplex új fegyverekkel, mint ideológiai, digitális, biológiai, nanotechnológiai direkt emberkísérleteket hajtat végre, Beteggé tesz, gyilkol) nem tudja a következményeit. A tudományát , pénz diktatúráját, mértéktelenségét, gaztetteit a természet fölé emelte, megalkotta írásban, mint a Rockefeller terv, + az 1$ bankjegy által világgá küldött új világrendjét, melyet rég elkezdett, most az oltóanyag (157 szabadalmaztatott nanyaggaival) + mRNS, 5G hálózat+elektroporáció, mértéktelenség, hazudozás, gyilkolás) ez az ember semmibe vétele, a biorobot rabszolgaság kialakítása, sejtjeink kiirtása, A személy az nem ember, nyomtatott nyagy betűkkel írva r a b sz o l g a ! Ezért teszi ezt büntetlenül, mármint a hasonszőrűivel, mint pl. az Orbán maffia hálózatával, a felvilágosítás bojkottjával, hatalmas média propagandával. Az EU és tagállamai vezetőinek hálózatával szövetkezve direkt népirtás folyik, mely a demokrácia ALVILÁGA, mely minden idők egyik legnagyobb giganáci terra holokausztja, a demokrácia, az emberi jog,stb. kis (pl. )demokrácia és nagy (pl. NATO) fedőnevek alatt ! Azzal a természettel szállt szembe amely évmilliók alatt, környezetével tökéletes összhangban kialakult ! Ez a biztos végzet. Ezért kell ellene küzdeni és nem rendkívüli híreket közölni. A népirtás már elég e III. csendes, láthatatlan, világháborúban a felelősségre vonáshoz a hadbíróság elé állításához. Nézzetek utána, annak, hogy a Hungary 2004-ben a D&B duns nemzetközi cégregiszterben bejegyeztette magát, kialakította az illegitim államát, társa BRD 1999-óta, lop, csal hazudik, mint elődjei, most a semmis alaptörvényével, alkotmány (ergo a nép ) nélkül. Az államnak alkotmánya van tisztelt hoizzászólók !!! Nem emlékszem, hogy ezen HAZAFIAS (Kft.) érdeklődők közül nyilvánosságra lett volna hozva a sec.gov 8888 beadásával a Hungary kiválsztásakor lehívható dokumentjei ! Ti ezt támogatjátok ! Meddig ? Még fontosabb, hogy az OPPT-UCC vizsgálata szerint 2012.12.25-től jogerősen (nem érkezett cáfolat), megszűnt minden állam, cég, adósság és a régi szokásjog jött helyette. Ha nem ismeritek e tényt akkor meg lessz a szörnyű eredménye ! Tehát pl. Karikó Katalint a hadbíróság elé kell állítani ! Nem pedig azt közölni, hogy mit, kivel csinált ! Ez az irány csak még rosszabbat hoz ! Most tombol a haarp méregpor hintés az életterünk mérgezése, a szántófölddel. A hőség, a szárazság,akkor ér véget, ha a betervezett károk elértek. Ez a klíma fegyver, melyről az EU parlament már 1999-ben aktaszámmal tudósított, mint a globális lehallgatásról ! Előbbi egyenlő a nato kötelem szerint egy tagállam, tehát az egész tagállam megtámadásával. Miért nem történt, történik ellencsapás ? Mert a pusztítás majd minden faja engedélyezett.
  Nézzétek meg Alaszka természetvédelmi területén, Gakona falu határában felállított állítható entenna rendszert, mellyel az ózon téteget tönkre téve a kozmikus sugárzád szűretlenül éri bolygónk minden lényét ! Ez a klímafegyverrel végzett népirtás, a klíma katasztrófa felé haladás ! Egy tagállam nem vonta be népét és nem is reklamált ! Ébredjetek, cselekedjetek, különben megdöglünk ! A tüntetés e helyzetben nem cselekvés !!! Ez csak kis része a terra holokauszthoz vezető Orbán Maffia hálózata útjának ! A dermokráciában a szólás szabadság, a szabad vélemény nyilvánítás a közlendő szöveg ellenőrzésével történik. Tehát nincs sem demokrácia, sem emberi jog, sem felvilágosítási KÖTELEM !

  1. Tisztelt Uram !

   Mondjuk, hogy egyetértek felvetéseivel !? Már ami a felelősségrevonást, és OPPT-UCC határozatot illeti. Mondjuk !!!
   De, Ön szerint ki az aki ezt jogilag, de facto, de jure érvényre juttatja, végre hajtja, és végrehajtatja ????????????????????

   A jog nem hogy nem működik, de nincs is ! Jogállam sincs, mert az állam sem létezik jogilag ! Egyébként is a demokráciának nevezett “izé”, soha nem volt bizonyos értelemben, ma meg semmilyen értelemben nincs, lásd Kanada, kizárólag egyetlen, de eklatáns példa !!!

   Kicsit későn reagálok, nem ok nélkül, ( ez az ok nem Ön !!! ), de ha tömegek álltak sorba júliusban “oltásra várva”, saját szememmel láthatóan a Honvéd Kórház előtt, akkor ennek az idióta fehérje halmaznak Ön azt magyarázhat, amit akar, legfeljebb hülyének fogják tartani ! Részemről e miatt már megszokhattam volna, nem tudom !

   Újra leírom, sokadszorra, ebben az országban Jézus Ktisztust előbb feszítenék keresztre a “hívők”, mint az állítólagos történet szerint, ha kimondaná az igazságot, amit az elhülyített tömegek hazugságnak tudnak !!!
   A finoman szólva “tájékozatlanok”, én csak kétsegghülyének címkézem őket, a háttérhatalom élharcosai, tudtukon, akaratukon kívül, az ov féle bábkormányok ( bérgyilkosok), számára hasznos idióta tömegek.

   Tisztelt Uram, a “törvények” csak papíron ( online, internet, Magyar Közlöny ) megfogalmazott betű halmazok. Megalkotói ugyanazok, akik kimagyarázzák, vagy megmagyarázzák adott esetben, hogy hogyan lehet és kell ( !!! ), szembe menni saját maguk kreálta betű halmazokkal. Ennyit a jogról, meg a hatásáról. A joghoz érdekérvényesítő szervezeteknek is kellene tartoznia, mint igazságszolgáltatás rendszere, amiből következik a büntetés szolgáltatás ( büntetésvégrehajtás ), rendszere. Utóbbi fizikailag még létezik, előbbi látszólagos, formailag van, ténylegesen nincs, kirakat szervezet, az érthetőség kedvéért a Rákosi és Kádár korszak mai Péter Gáborainak vezetésével, tetszőlegesen, a politika szereplőinek és a szereplők megbízóinak érdekei szerint.

   A végére megjegyzésként, a HAARP, minden féle sugár fegyverek, lézer, 5G, stb., számos amerikai film támája volt, nem régen, 2017-18, és a tömeg, az elé tett tényeket végig nézi, és nem látja, nem képes felfogni. A legmegdöbbentőbb egyik ilyen film, ami tényként ábrázolja a sivatagban a megfagyasztott falut, 30 centis hóval !!! Egy kör a sivatagban, jéggé fagyott emberekkel, amin kívül plusz 50 fok a hőmérséklet ! Ezt a világon jópáran egészen biztosan látták. Ön szerint volt bárminemű hatása az emberek világlátásában ? Nem volt !

   Hirdesse meg, hogy a ” Mi kis falunk” RTL moslék szereplőivel találkozhat a plebs, itt és itt ! Tízezrek fognak tolongani a “láthatásra” ! Ennyit a jogról, meg a szellemi szintről.

 9. Nagyon színvonalasak a hozzászólások de elfeledkezünk még valamiről ami szorosan kötődik a kovid diktatúrához, ez pedig a Great Reset. Alig egy hete találta azt mondani Klaus Schwab, hogy el kell venni az emberek magánautóját és magánházait. Elon Musk pedig, micsoda véletlen, Éppen két hete kezdte gyártani a fémből készült pár négyzetméteres, kocka alakú iszonyatos okoslakásokat….
  Van ám itt összejátszás! Musk szeret néha abban a szerepben tetszelegni, hogy nem ért egyet a rendszer üzemeltetőivel – holott maga is közéjük tartozik.
  Így nyer értelmet az okosház, az alapjövedelem, a kötelező facebook, a digitális pénz, a Great Reset. Elég egyetlen rossz szót leírni és máris kizárnak az okos-otthonodból, letiltják a digitális alapjövedelmedet, megbüntetnek ha gondolkodni merészelsz.És még a boltba se mehetsz majd, mert pirosra változtatják a kovid QR kódot a kötelezővé váló okostelefonodon. Aztán betuszkolnak valami kovid telepre, mint Ausztráliában, ahol már több mint 400 ezer embert tartanak kovid koncentrációs táborokban.
  Nem az a kérdés, hogy meg merik-e tenni ezt – igen merik. A kérdés az, mennyi ember ocsúdik fel, és áll ellen ennek az emberpusztító diktatúrának a kiépítésének.
  Jelen pillanatban én annyira optimista nem vagyok.

 10. Fém kocka okosház? Áram zabáló mikrohullámú sütő robotoknak. A víz deformálódik benne, élőnek, embernek élhetetlen, halálos. A gázcseréről nem is szólva. Üres forma tartalom nélkül. A tepsi.
  De biztos a fekete mágia hozzá tud tenni valamit a holtakhoz.
  Magyarország egyébként feltalálta a tetszőlegesen címkézett, tetszőleges tartalmú hatástalan oltást.
  Azonos oltásnak mindenhol máshol van (valamennyire nyilvános) összetétele (tartalma) , így hatása.
  Ezt ahhoz a későbbi kommenthez teszem hozzá, hogy büntetendő a felhasználók által jelzett káros hatás jelentés. Arra pedig, ha nincs változás egy állapotban az oltástól, nem lehet azt mondani, hogy az oltás hatott, akkor inkább nem csinált semmit. (Régen ezen oldalakon a téma körül lett járva.)
  A politikai elvárás ezek szerint az, a fekete mágia szerint azt kell mutatni, ránk magyarokra nem hat semmilyen ártó hatás. -:) A valóság pedig nem számít.
  Még egy kis mágia:
  Szerintem a jó tulajdoni, kereskedési és örökösödési szabályok, a működő tartalom maga a működő társadalom. A több ezer éves Globál elit, ha változtatta a társadalmi formákat és szabályokat, ‘az ő földjét’ keresve, csak egyre mélyebb pusztulásba sodorta a világot, amiről azt hiszi, hogy az ő örök homokozója. Csakhogy mára (végleg?) kimerítenie sikerült ebben a nagy keresésben és pusztításban. Pedig a föld mindig ott volt a lába alatt, és egy idő után élővé is válik annak, aki szereti, jól gondozza. És ismeri hozzá az igazi (tudományos) természetes önfenntartó rendet.
  Azt érzem, hogy Globál valójában egyszerre akar ‘nagyon rafináltan’ mindent (az életet) megtartani és elpusztítani. Ez pedig definíció szerint egymást kizárja. Kifolyik a homok a markából. De persze a fekete mágia lehet ezen az apróságon is túl tud lépni. Aki pedig nem veti alá magát önként a mágiának, bűnöző.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük