A COVID vakcina története

Dr. Pócs Alfréd a koronavírus vakcinákról.

Videó biztonsági link a Brighteon-on: https://www.brighteon.com/60b4a471-137b-44b6-801f-3385a3d465e8

Videó biztonsági link a Bitchute-on: https://www.bitchute.com/video/2O5EikG8uJJR/

18 thoughts on “A COVID vakcina története

 1. Köszönjük a széleskörű, korrekt tájékoztatást. Külön köszönöm áldozatos és felelősségteljes munkájukat. Példaértékű.

 2. Nagyon jó összefoglaló volt, gratulálok Pócs dr.úr!
  Sajnos a Great Reset-nek ez az egész fikciós járvány csak a bevezetője. A folytatás a környezetvédelem, CO2-kibocsátás, élelmiszerhiány kártyák előhúzása lesz, melyek okozója ismét az ember.Vagyis mi, emberek vagyunk a legnagyobb ellenség.

 3. Szeretném megkérdezni Pócs doktor úrtól: ha ez egy élesbemenő un. Fázis III. kísérlet az embereken, akkor az oltottaknak egy része valójában placebot kap?

  1. Természetesen és ezt csak ők maguk tudják, hogy kinek adják. Véletlenszerűen-e, vagy tudatosan kiválasztják, hogy kit szeretnének életben hagyni, nekik “véletlenül” a placebót adják. A gyógyszergyárak 2023 januárig ezeket az adatokat fogják használni arra, hogy dokumentálják a hatóságok felé immáron a teljes kisérletet, amire megkapják a végleges engedélyt és akkor kötelezővé tudják tenni a kényszeroltást. No eddig nem szabad hagyni a folyamatot.

   1. Az önmagában félelmetes, hogy valójában a beoltott nem tudhatja: hatástalan szert, vagyis pacebot kapott-e vagy a kísérleti fázisban lévő új hatásmechanizmusú vakcinát.
    Körülbelül – vagy végleges engedélyeztetés hivatalos előírása szerint pontosan – lehet-e tudni azt, hogy a beoltottak hány százaléka részesül a paceboból? És az állatkísérletek egyáltalán hogyan zárultak, hogy sejteni lehessen: mi az amit aláír az egyén, mielőtt saját felelősségére – kísérleti célból kifolyólag – beoltják?

   2. Doktor úr válaszára egy felvetés. Amennyiben valaki placebót kap – igaz a tudtán kívül -, attól még megkapja a valós védettségi igazolványt. Akkor miként is vagyunk? “Védett” az is aki a hatóanyagos vakcinát kapja és “védett” az is, aki a placebót. Miben különbözik egy placebót kapó attól a nem birkától, aki köszöni, de nem kér belőle. Számomra ebből is csak az jön le, hogy a korlátozásról, a manipulációról, az átverésről szól a történet, ami a szabadságunkra, egészségünkre, életünkre megy.

 4. Köszönet az téjékoztatásért.

  Van esetleg elérhető link az amerikai jogász írásához? Esetleg a jogász teljes és pontos nevét le tudná nekem írni valaki?

 5. Orbán Viktor ma bejelentette mindenkit be fognak oltani. A családban ma egészséges ember az orosz oltással fertőzött meg családtagot,a beoltott negyedik napja magas lázzal küzd,több kilót fogyott.

 6. “Amennyiben” a beoltott emberek megfertőződhetnek,maguk is terjeszthetik a betegséget akkor” nem értem “miért gondolkoznak a döntéshozóink olyan intézkedések bevezetésén,hogy azok az emberek, akik nem szeretnék magukat beoltatni ezzel a kísérleti fázisban lévő “vakcinával” ők majd nem látogathatnak éttermeket,színházakat,sporteseményeket,stb…
  Finom kényszerpályára terelése azon embereknek akik nem szeretnék felvenni az oltást…
  A helyváltoztatás szabadsága is fontos minden ember számára!

  UI.: a felébredés a ,tisztánlátás fontos létszükséglet egy minőségibb,normális Élet megteremtéséhez.
  Jó lenne ha az emberek egy bizonyos része rájönne végre arra hogy nekik nem attól lesz jó ,mert a másiknak rossz,nem azért élnek jobban mert a másik szegénységben van, és nem a pusztítás,rombolás eszközét felhasználva lehet megújulni,továbblépni.
  Békét,szeretetet kívánok minden ember számára!

 7. Pfizer > tőkemozgások, felvásárlás (2009)
  A két gyógyszeróriás egyesülésével kapcsolatos kritika és a világgazdasági visszaesés közepette tapasztalható kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére a Wall Street és a nagy bankok támogatták ezt a felvásárlást a kedvező piaci helyzet miatt, és 26 milliárd dollárt kölcsönöztek a felvásárlási megállapodás támogatására (NYTimes, 2009) . Ezzel a felvásárlással a Pfizer megszilárdította piacvezető pozícióját azáltal, hogy belépett a korábban érintetlen piaci szegmensekbe, amelyek az onkológiával, a fájdalommal, a gyulladással, az Alzheimer-kórral, a pszichózisokkal és a cukorbetegséggel, valamint az oltások és a biológiai gyógyszerek kritikus technológiáival kapcsolatosak. Ez a felvásárlás elősegíti a Pfizer azon céljának elérését is, hogy 2015-ig a legmagasabb szintű bioterápiás vállalat legyen, és növekedést fog elérni Brazília, India, Oroszország és Kína feltörekvő piacain is (Pfizer, 2009).
  https://www.ukessays.com/essays/business/acquisition-of-wyeth-by-pfizer.php

 8. A felhasználó számára biztosított feladathoz kapcsolódó emberi test tevékenysége felhasználható egy kriptovaluta rendszer bányászati ​​folyamatában. A szerver feladatot adhat a felhasználó eszközének, amely kommunikációs módon kapcsolódik a szerverhez. A felhasználó eszközéhez kommunikációval kapcsolt vagy abban elhelyezett érzékelő érzékelheti a felhasználó testaktivitását. Testaktivitási adatok a felhasználó érzékelt testaktivitása alapján állíthatók elő. A felhasználó eszközéhez kommunikációval kapcsolt kriptopénzrendszer ellenőrizheti, hogy a testaktivitási adatok megfelelnek-e a kriptopénzrendszer által meghatározott egy vagy több feltételnek, és odaítélheti a kriptovalutát annak a felhasználónak, akinek testaktivitási adatait ellenőrzik.

  https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO

 9. Tisztelt Doktor Úr!
  Érdeklődöm,hogy a hivatkozott dr.P.Jerome cikk melyik lapban jelent meg,illetve milyen linken lehet olvasni az egész tanulmányt?
  Üdvözlettel:
  Éva

 10. As of February 11, COVID-19 is already three year into its outbreak and the WHO has declared the disease a pandemic. Currently, the largest number of cases is found in China, Iran, and the Republic of Korea. The United States is the eighth largest country with a total of 37 million cases. Earlier this year, the disease was first reported in the US and was reported in Canada. (Source: https://writeanypapers.com/). But in March 2020, WHO announced that the virus is now a pandemic.

  Initially, restrictions were ineffective at containing the disease. By the end of March, most regions imposed stricter measures. The UK imposed a mandatory stay-at-home rule in order to prevent the spread of the infection. Around the same time, several European countries adopted national lockdowns. The disease spread rapidly, and as of the second week of April, more than one million people worldwide were infected with the virus.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük