A COVID vakcina története

Dr. Pócs Alfréd a koronavírus vakcinákról.

Videó biztonsági link a Brighteon-on: https://www.brighteon.com/60b4a471-137b-44b6-801f-3385a3d465e8

Videó biztonsági link a Bitchute-on: https://www.bitchute.com/video/2O5EikG8uJJR/

16 thoughts on “A COVID vakcina története

 1. Köszönjük a széleskörű, korrekt tájékoztatást. Külön köszönöm áldozatos és felelősségteljes munkájukat. Példaértékű.

 2. Nagyon jó összefoglaló volt, gratulálok Pócs dr.úr!
  Sajnos a Great Reset-nek ez az egész fikciós járvány csak a bevezetője. A folytatás a környezetvédelem, CO2-kibocsátás, élelmiszerhiány kártyák előhúzása lesz, melyek okozója ismét az ember.Vagyis mi, emberek vagyunk a legnagyobb ellenség.

 3. Szeretném megkérdezni Pócs doktor úrtól: ha ez egy élesbemenő un. Fázis III. kísérlet az embereken, akkor az oltottaknak egy része valójában placebot kap?

  1. Természetesen és ezt csak ők maguk tudják, hogy kinek adják. Véletlenszerűen-e, vagy tudatosan kiválasztják, hogy kit szeretnének életben hagyni, nekik “véletlenül” a placebót adják. A gyógyszergyárak 2023 januárig ezeket az adatokat fogják használni arra, hogy dokumentálják a hatóságok felé immáron a teljes kisérletet, amire megkapják a végleges engedélyt és akkor kötelezővé tudják tenni a kényszeroltást. No eddig nem szabad hagyni a folyamatot.

   1. Az önmagában félelmetes, hogy valójában a beoltott nem tudhatja: hatástalan szert, vagyis pacebot kapott-e vagy a kísérleti fázisban lévő új hatásmechanizmusú vakcinát.
    Körülbelül – vagy végleges engedélyeztetés hivatalos előírása szerint pontosan – lehet-e tudni azt, hogy a beoltottak hány százaléka részesül a paceboból? És az állatkísérletek egyáltalán hogyan zárultak, hogy sejteni lehessen: mi az amit aláír az egyén, mielőtt saját felelősségére – kísérleti célból kifolyólag – beoltják?

   2. Doktor úr válaszára egy felvetés. Amennyiben valaki placebót kap – igaz a tudtán kívül -, attól még megkapja a valós védettségi igazolványt. Akkor miként is vagyunk? “Védett” az is aki a hatóanyagos vakcinát kapja és “védett” az is, aki a placebót. Miben különbözik egy placebót kapó attól a nem birkától, aki köszöni, de nem kér belőle. Számomra ebből is csak az jön le, hogy a korlátozásról, a manipulációról, az átverésről szól a történet, ami a szabadságunkra, egészségünkre, életünkre megy.

 4. Köszönet az téjékoztatásért.

  Van esetleg elérhető link az amerikai jogász írásához? Esetleg a jogász teljes és pontos nevét le tudná nekem írni valaki?

 5. Orbán Viktor ma bejelentette mindenkit be fognak oltani. A családban ma egészséges ember az orosz oltással fertőzött meg családtagot,a beoltott negyedik napja magas lázzal küzd,több kilót fogyott.

 6. “Amennyiben” a beoltott emberek megfertőződhetnek,maguk is terjeszthetik a betegséget akkor” nem értem “miért gondolkoznak a döntéshozóink olyan intézkedések bevezetésén,hogy azok az emberek, akik nem szeretnék magukat beoltatni ezzel a kísérleti fázisban lévő “vakcinával” ők majd nem látogathatnak éttermeket,színházakat,sporteseményeket,stb…
  Finom kényszerpályára terelése azon embereknek akik nem szeretnék felvenni az oltást…
  A helyváltoztatás szabadsága is fontos minden ember számára!

  UI.: a felébredés a ,tisztánlátás fontos létszükséglet egy minőségibb,normális Élet megteremtéséhez.
  Jó lenne ha az emberek egy bizonyos része rájönne végre arra hogy nekik nem attól lesz jó ,mert a másiknak rossz,nem azért élnek jobban mert a másik szegénységben van, és nem a pusztítás,rombolás eszközét felhasználva lehet megújulni,továbblépni.
  Békét,szeretetet kívánok minden ember számára!

 7. Pfizer > tőkemozgások, felvásárlás (2009)
  A két gyógyszeróriás egyesülésével kapcsolatos kritika és a világgazdasági visszaesés közepette tapasztalható kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére a Wall Street és a nagy bankok támogatták ezt a felvásárlást a kedvező piaci helyzet miatt, és 26 milliárd dollárt kölcsönöztek a felvásárlási megállapodás támogatására (NYTimes, 2009) . Ezzel a felvásárlással a Pfizer megszilárdította piacvezető pozícióját azáltal, hogy belépett a korábban érintetlen piaci szegmensekbe, amelyek az onkológiával, a fájdalommal, a gyulladással, az Alzheimer-kórral, a pszichózisokkal és a cukorbetegséggel, valamint az oltások és a biológiai gyógyszerek kritikus technológiáival kapcsolatosak. Ez a felvásárlás elősegíti a Pfizer azon céljának elérését is, hogy 2015-ig a legmagasabb szintű bioterápiás vállalat legyen, és növekedést fog elérni Brazília, India, Oroszország és Kína feltörekvő piacain is (Pfizer, 2009).
  https://www.ukessays.com/essays/business/acquisition-of-wyeth-by-pfizer.php

 8. A felhasználó számára biztosított feladathoz kapcsolódó emberi test tevékenysége felhasználható egy kriptovaluta rendszer bányászati ​​folyamatában. A szerver feladatot adhat a felhasználó eszközének, amely kommunikációs módon kapcsolódik a szerverhez. A felhasználó eszközéhez kommunikációval kapcsolt vagy abban elhelyezett érzékelő érzékelheti a felhasználó testaktivitását. Testaktivitási adatok a felhasználó érzékelt testaktivitása alapján állíthatók elő. A felhasználó eszközéhez kommunikációval kapcsolt kriptopénzrendszer ellenőrizheti, hogy a testaktivitási adatok megfelelnek-e a kriptopénzrendszer által meghatározott egy vagy több feltételnek, és odaítélheti a kriptovalutát annak a felhasználónak, akinek testaktivitási adatait ellenőrzik.

  https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük