Vakcina propaganda, víruspánik, nyitási anomáliák?

A FIX TV vitaműsora, szakértőink: Dr. Rusvai Miklós virulógus az MTA doktora és dr. Tamasi József belgyógyász a társadalom orvostan szakértője.

39 thoughts on “Vakcina propaganda, víruspánik, nyitási anomáliák?

   1. Ez kérem a csendesháború része: https://www.lifesitenews.com/news/vatican-to-host-conference-featuring-covid-jab-developers-big-tech-leaders-fauci-and-chelsea-clinton

    Nem tudni mikor kezdődött, de sokak szerint 1967-ben. S aki tudja, hogy miket módosítottak az emberiség kárára a szabadkőművesek, azok képesek tisztán látni, hogy mégis mire megy ki a játék. Őket cseppet sem érdekli, hogy ki az áldozat, szerintem nemcsak az Antikrisztus szemébe nem szabad nézni, hanem abba 10 királyának szemébe sem, mert abban is csak a sötétség lakozik. Még annyi, a csendesháború végén előkerülnek a legrombolóbb fegyverek, amelyek szinte semmit nem fognak hagyni bolygónkból. Érdemes utánaolvasni, ezek nem mozgó krematóriumok, lásd Ukrajna , ezek nem Föld-föld rakéták, lásd hidegháborúk, ezekről már a 1990-as években kaptunk üzeneteket, csak annyit tudok ajánlani mindenkinek: https://www.youtube.com/watch?v=c2JMKJ5k7KA illetve Ez az ima, a helyzetből fakadó kis változtatásokkal, kiválóan alkalmas arra, hogy naponta elmondjuk.

    Ó, Seregek hatalmas Ura, tekints le ránk, akik Felséged lábai elé vetjük magunkat, hogy bűneink miatt bocsánatodért esedezzünk. Megérdemeltük haragodat, és az ellenség joggal emeli fel ellenünk fegyvereit, hogy megsemmisítsen bennünket. Nagy Isten, szívünk mélyéből könyörgünk Hozzád bocsánatért, és bűneink miatt undor fog el bennünket…

    Irgalmazz nekünk, szánd meg a Te kereszténységedet, amit a hitetlenek dühvel és erőszakkal ki akarnak irtani. Bár a mi vétkünk, hogy ezt a szép keresztény országot megtámadták, és a bajt, ami minket fenyeget, a mi gonoszságaink idézték elő. Mégis, kegyelmezz nekünk, jó Istenünk, és ne feledd el saját kezed művét. Emlékezzél meg arról, hogy drágalátos Véredet ontottad, hogy bennünket a Sátán szolgaságából kiragadjál. Ne engedd, hogy a hitetlenek ezzel dicsekedjenek, és ezt mondják: Hol van Istenük, aki nem tudta őket kezeinkből kiszabadítani? Jöjj segítségünkre, Seregek Ura! Ha Te velünk vagy, akkor ők nem tudnak nekünk ártani. Űzd el azokat a népeket, akik háborút akarnak.

    Ami minket illet, Te tudod: Mi nem szeretünk mást, mint a békét, a békét Veled, a békét saját magunkkal és felebarátunkkal!…

    Szabadítsd fel tehát keresztény seregünket azon bajoktól, melyek szorongatják! Add meg, hogy ellenségeid felismerjék, hogy nincs más Isten rajtad kívül! Neked egyedül van meg a hatalmad, hogy megad, vagy megtagad tőlünk a győzelmet és a diadalt, ahogy Neked tetszik!

    Úgy terjesztem ki karomat, ahogy Mózes, hogy megáldjam katonáidat: Te légy a támaszuk, a Te erődet add meg nekik a Te és a mi ellenségünk megsemmisítéséhez!

    A Te nevednek legyen dicsőség! Amen. ( Boldog Aviánói Márk (Marco d’Aviano) (1631-1699) kapucinus barát imája a törökök ellen vívott 1683-as kahlenbergi csata előtt)

    1. Ez még most futott be, de megmutatja, hogy mennyire az Antikrisztust akarják a háttérhatalom által kinevezett vezetők… Az Evergreen elakadásának rövid aktuális története. : https://www.bitchute.com/video/iMx4aK3hJk17/

     Sokan nyugtalankodnak a közelgő Figyelmeztetés, a III. világháború, és az utolsó idők katasztrófái miatt. Miként kapcsolódnak ezek a Dániel Könyve, és Szent János Jelenések Könyve kijelentéseihez?
     Ti ne legyetek összezavarodva a sok Figyelmeztetésről szóló üzenet miatt – amely bár hamarosan jönni fog – de előtte még sok más eseménynek kell bekövetkeznie. Jegyezzétek hát meg a következőket:
     A Nagy Háborúnak kell jönnie először.
     A Közel-Kelet Iránnal, Izraellel, és más nemzetekkel.
     Háború Európában, és orosz invázió.
     Háború Ázsiában – Észak,- Dél-Korea, Kína, Oroszország, és az USA beavatkozásával.
     Támadás az USA-ban.
     Háború Dél-Amerikában.
     Támadás Japánban; Ausztráliában.
     Mindeközben hatalmas vulkánkitörések és földrengések világszerte.
     A gazdaság, és a pénzügyi rendszer összeomlása.
     Az Antikrisztus megjelenése.
     Ezt követően lesz a Figyelmeztetés, miután a pápa már elmenekült Rómából. Előzőleg azonban megtörténik az Egyházszakadás.
     Tehát a felsoroltak mind megtörténnek a Nagy Figyelmeztetés előtt.
     Ezért kell otthonaitokat felkészíteni, és gondoskodni élelmiszeretekről, ivóvizetekről, illetve ha lehetséges, vidékre költözni, ahol magatok termelhetitek meg szükségleteiteket, és alakíthattok ki megfelelő menedékhelyeket. Ezekben, és ehhez hasonló imaházakban fognak majd miséket mondani szerte a világon. Ezek lesznek majd az utolsó idők katakombái, ahol túléli a Hit az Antikrisztus egyházüldözését.
     Ez az Egy Világegyház,- és Világállam idején történik, amikor a Fenevad bélyegét beültetik a kéz, vagy a homlok bőre alá.
     Ennek a Wormwood üstökös, és az Elragadtatás vet majd véget.
     A második három napos sötétség elteltével pedig elérkezik Jézus második eljövetele.
     Ámen.

     (Enoch 20170915)

     Mielőtt bármilyen cselekedet veszélyeztetné életeteket, elhozom a Nagyfigyelmeztetésemet és az azt követő 6 hetet a megtérés idejére . Október 30, 2020 New York John Leary. Jézus:- Fiam , figyelmeztetlek egy lehetséges polgárháború kibontakozására a választások után . Ebben a látomásban emlékeztetlek az alagút rendszerre amely egész Amerika alatt van. Ezek szolgálhatják a Nagy Nemzetet amíg véget érnek a zavargások, vagy megláthatjátok az ENSZ idegen légiós alakulatait amint beveszik országotokat, a hadi törvény bevezetése által. Ha polgárháborúba torkolnak a zavargások, veszélybe kerül az életetek. Mielőtt bármilyen cselekedet veszélybe sodorná életeteket, elhozom a Nagyfigyelmeztetésemet és utána a 6 hetes megtérési időszakot . Mert megtörténhet egy polgárháború , akkor hívni fogom az enyéimet hogy biztonságba helyeztem őket az Én Menedékhelyeimen. Ott meg fognak gyógyulni betegségeikből az enyéim és Angyalaim egy láthatatlan védő pajzsot helyeznek rájuk. Megsokszorozom az élelmeteket, vizeteket, az üzemanyagot . Bizzatok Bennem megfoglak védeni . Jézus mondta;- Népem amikor a hideg időszak beköszönt , megfigyelhetitek hogy több Covid fertőzött és több haláleset lesz . Emlékeztek meg a tavaly márciusi első hullámra , sok üzletet bezártak és az emberek félelmükben sok élelmet és WC papírt halmoztak fel maguknak. Az élelmiszer boltok nyitva voltak ugyan de sok polc üres volt. Meglátjátok hogy a 2- ik hullámban is így lesz. Akiknek már van fel halmozva élelmiszerük, azok már készültek a 2- ik hullámra . Imádkozzátok, hogy védelemben legyetek a 2- hullámban is.

 1. Rusvay Dr Úrnak szeretettel:
  “…Mert nem lehet gyógyítani”
  https://www.msn.com/en-in/news/other/bangladesh-medical-team-says-ivermectin-with-antibiotic-doxycycline-works-to-treat-covid-19-patients/ar-BB14hfa7
  https://trialsitenews.com/ivermectin-study-reveals-fantastic-results-100-of-60-patients-better-in-an-average-of-just-under-6-days/
  https://trialsitenews.com/bangladesh-medical-college-observational-study-ivermectin-works-as-prep-for-health-care-workers-against-covid-19/
  …hogy csak pár példát említsünk. De ha tovább keresgélünk, számtalan hasonló esetleírást találunk. Ha akarunk…

  Kásler Miniszter Úr február elején jelentette be, hogy megvizsgálják az Ivermectin hatását Covid esetében. Azóta semmit nem lehet hallani erről. Közben emberek ezrei halnak meg. Biztosan “nem lehet gyógyítani?”, vagy megint csak egy nagyfokú arroganciáról van szó? Arról, hogy egyszerűen lenézik a “fejlődő országok” orvosi vizsgálatait, eredményeit? Az orvos mindenütt orvos, ez nem helyrajzi kérdés. Egyébként szerencsére egyre több pozitív visszajelzés, pozitív kísérleti eredmény érkezik a világ számos területéről- nemcsak fejlődő országokból- pl. az Ivermectin, Doxiciklin, és a Klorokinnal kapcsolatban. Persze nem elhanyagolható a HELYESEN megválasztott adagolás sem. A klorokint azért húzták le a WC-n az elején, mert szívproblémák léptek fel. Hja, kérem…egy elefántnak szánt adagtól mit vártak? (Itt az oldalon is volt fent egy videó, ahol egy kieli orvos ezt magyarázza grafikon segítségével: mi is történt tulajdonképpen a klorokinnel kapcsolatban tavaly…)

  A jelenlegi tapasztalatok mindenképpen arra mutatnak, hogy itt lenne az ideje elkezdeni elgondolkodni a megválasztott/ alkalmazott terápia “hatékonyságán”.
  Mára már a WHO is hivatalosan ajánlást tett közzé az ellen a Remdesivir ellen- a Covid-19 kapcsán-, amit Magyarországon továbbra is erőltetnek, sőt! a Covid-19 protokoll egyik fő alappillére. Sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy a híres Remdesivir kb. annyi, mint halottnak a csók. Csak sajnos ez most szó szerint.:(
  https://www.who.int/news-room/feature-stories/detail/who-recommends-against-the-use-of-remdesivir-in-covid-19-patients

  Azt a román tüdőgyógyász doktornőt etikai bizottság elé állították,aki el merte mondani, hogy véleménye szerint túl magas a Covid protokoll során adott oxigén dózisa. Oxigéntelítettségben tartják a szervezetet, széndioxid kerül az agyba, és ezzel agyödémát okoznak. Nem azt mondta, hogy nem kell oxigén, csak a MÉRTÉKÉN kellene változtatni. Azzal, hogy kiforgatták a szavait, egyetlen betegen nem segítettek. Ellenben egy orvosi konferencia, szakmai vita esetleg előrébb vihetné a jelenlegi súlyos helyzetet. No igen…lassan ez egy science fiction.:(

  Rusvay Doktor Úr talán szólhatna pár szót annak érdekében, hogy a koronavírus.gov.hu /elhunytak oldalon egy új oszlopot nyissanak azok számára, akik OLTOTTKÉNT haltak meg. MIÉRT NEM TÁJÉKOZTATJÁK A KÖZVÉLEMÉNYT TISZTESSÉGESEN?
  JOGUNK VAN TUDNI MINDENRŐL. Mindenről, amelynek ismeretében meghozhatjuk a megfelelő döntést. Ha senki nem halt meg emiatt, hallelujah! Azt is jogunk van tudni. Miért tesznek úgy, mintha semmi közünk nem lenne hozzá? Ennél nagyobb KÖZÜGY jelenleg nincs sem itthon, sem másutt a világon. Folyamatosan tájékoztatnak bennünket arról, hány embert oltottak be, hányan lettek PCR pozitívak, és hányan haltak meg “ebben”.
  DE! Egy szót sem hallunk arról, hogy hány ember lett BETEG az oltás után- mindegy, hogy hányadik után. Semmit nem hallunk arról, hányan haltak meg röviddel az oltás felvétele után. MIÉRT, kedves Rusvay Doktor Úr?

  1. Ismerek olyat, aki oltás után, belázasodott ès egy hèten belül meg is halt. Munkatársam apukájáròl van szò.(egyèbkènt Astra-zenekát kapott)

 2. Tamasi doktor úr, le a kalappal! Köszönjuk szépen! Ilyen vitákat kéne nyomni a magyar közönségnek Müller Cecilia es az Operativ Törzs félelemkeltése helyett!

 3. Kedves Hazafi Doktorok!
  Köszönöm, amit a Magyar Népért tesznek! Ajánlom szíves figyelmükbe az alábbi linken elérhető videót is. Minden szalmaszálba bele kell kapaszkodnunk. Ebbe bele tartozik a magweb.org és a Szabadság Mozgalom aláírás gyűjtése is!
  Isten legyen velünk!

 4. Kedves Surányi úr! Nagy sajnálatomra a YouTube törölte az ön által megosztott videót. ☹️

 5. Amiről még érdemes lenne beszélni: gyanúsan sok rejtélyes esemény történik a kórházak covid-osztályain. Késelés, tűzesetek és amikről még nem is tudunk. Talán fellázadtak a betegek? Ezek az osztályok hermetikusan le vannak zárva, a katonai megszállás nem engedi be a sajtót.
  Biztos, hogy a kórházak a valóságról tájékoztatják a közvéleményt? A tapasztalatok tükrében ennek csekély az esélye! A szigorú hírzárlat, illetve hamis kommunikáció arra utal, hogy van mit titkolniuk.
  Kíváncsi vagyok, hol lapulnak most azok a “bátor” riporterek, akik a lepratelepekre, az ebola-kórházakba, háborús övezetekbe vagy éppen a Csernobil-zónába is bementek forgatni?

 6. Ilyen és hasonló vitákkal mindenki megfelelő tájékoztatást kaphatna!

  Még az is lehet, hogy egy csapásra véget érne a “járvány!”

 7. Tamási doktornak a véleményével egyettértek ,hogy nem folytatnak orvos szakmai konferenciát és protokoll szerint gyógyítanak ami nem biztos ,hogy minden embernek jó!! A másik amivel nem értek egyet ,hogy oltás után nem követik orvosszakmailag az oltott embereket!!

 8. Tisztelt Tamasi Doktor Úr! Köszönöm áldozatos, kitartó munkáját, értékes előadásait, a vita műsorok során elhangzó érveit, ami újra és újra új reményt és hitet ad! Az idősek helyzetéhez szeretnék hozzá szólni. Idős otthonban van az édesanyám. Több mint fél évig vártunk arra, hogy bekerüljön, miután aktiváltuk a jelentkezését. Most hónapok óta folyamatos a felvétel annak ellenére, hogy “tombol a vírus!” Megkérdeztem, hogy van ez? Vírus időszakban új embereket vesznek fel? Mint megtudtam, bizonyos százalék alá nem mehet az otthon kihasználtsága. Felmerült bennem a kérdés! Hová lettek az idősek??????

 9. Azon gondolkodtam, hogy alakulhatott ki egy ilyen metafizikai szintű félelem az emberekben egy olyan valamitől – a vírus – amit nem is tapasztaltak meg legtöbben csak hallomásból tudnak róla.
  Aztán rájöttem, hogy ez azért lehetséges mert az emberek hatalmas többsége gyakorlatilag ugyan olyan érzéki szinten kapcsolódik az anyagi világhoz mint az állatok – kisebb nagyobb eltérésekkel. Az emberek nagy részének az élete az evés, alvás, anyagcsere, és párzás szintjein zajlik. Ezek a funkciók kapcsolják, vagy inkább láncolják őket az anyagi világhoz.
  Az emberek többsége soha nem tette fel magának azokat a kérdéseket hogy: Honnan jöttem? Hová megyek? Minek vagyok itt? És ki az utazó?
  Így ezer szállal kötődnek az anyagi világhoz ami forgatja a Samsara kerekét.
  Ha megnézitek az állatokat, két alap érzés dominálja őket – félelem és öröm. Vagy menekül ha veszélyben van vagy örül ha ehet.
  Az emberek többségét is hasonló az érzelmek dominálják. Ehhez jön még hozzá a tudatosságnak valamilyen szintje és már meg is van a halálfélelem oka. Az állatnak nincs halálfélelme, abban az értelemben ahogy az embernek van, mert az állat nem tud reflektálni az elmúláson.
  Az emberiség többsége az anyagi világ függőségében él és innen nézve a dolgot rosszabb helyzetben van mint az állatok. Amikor a bivalyt az oroszlánok leterítik és már fojtogatják, de utána a csorda elkergeti az oroszlánokat, a bivaly feláll és ugyanúgy legelészik tovább mintha semmi sem történt volna. Még egy ilyen halál közeli élmény sem tudja traumatizálni az állatot.
  Az embernek nem kell ilyen tapasztalati élmény, hogy traumatizálva legyen elég egy propaganda ami arra emlékezteti őt, hogy az élete véget érhet. Mivel a többség spirituális fejlettsége igen alacsony szinten van el sem tudja képzelni, hogy a halál után az élete folytatódik az asztrális világban ugyan abban a minőségben mint ebben a világban csak sokkal nagyobb intenzitással – mínusz a fizikai test.
  A spirituális fejlettség hiánya miatt lehet az emberek nagy részét semmiségekkel is halálfélelembe tartani.

  1. Nagyon jól összefoglalta JT! Pszichológiai kutatások szerint az elménk nemcsak arra képes, hogy információt szerezzen a világról, hanem arra is, hogy befolyásolja a világot. Úgy gondolom, hogy még mindig sokan a 3D-ben vagyunk. Azok, akik minden ellentétes bizonyíték dacára ragaszkodnak hozzá, hogy nincs bizonyíték, amely a tudatosságra utalna, a tudatlanságot választják. Más. A folyamatos stressz miatt “túlélő” üzemmódban van az ember. A stressz pontosan azért alakult ki, hogy jobban tudjunk alkalmazkodni.

  2. Szia! Döbbenetes, számomra is tegnap éjjel 3 óra körül vált hozzáférhetővé nagyon hasonló gondolat… Még annyival bővíteném a kört, hogy a génmanipulációtól ezért is rettegek (a fizikailag megbetegítő következményein kívül), mivel senki sem tudja, hogyan módosítaná transzcendens emberi mivoltunkat…

  3. David Icke is hasonlokat mond. Jol hangzik de nem lehet tobb mint spekulacio.
   Fogalmunk sincs arrol mi van a tulvilagon

 10. Rusvai úr!
  Mivel gyógyítanak Indiában Egyiptomban és még sorolhatnék pár országot?!

 11. Kedves Dr.Tamasi József..
  Mostanában kevés orvostól lehet hallani ilyen tiszteletre méltó bátor kiállást, Ön igazán betartja azt amire felesküdött a diplomájáért cserébe. Igen, egy évnek elégnek kelett volna lenni ahoz, hogy a magyar orvosok karöltve kidolgozzák a legjobb megoldást covid legyőzése érdekében. Dr. Rusvai Miklós szerint “nem lehet gyógyitani”. Az ember kisérletet az oltásokkal ellehet végezni úgy, hogy ne ártsanak vele senkinek?, Ugye, hogy nem? Akkor mit is csinálnak? Nevezze meg nyiltan kérem!, (mi jár az eskü szegésért?) Egy másik mondata szerint: ” sem a betegek, sem az orvosok érdekét nem szolgálja ez a protokol” Ha nem orvosok dolgozták ki ezt a protokolt, miért nem nevezte meg kik azok akik miatt akár még esküt szegniük is érdemes? Azért, hogy az egyszerü ember tisztán lássa a helyzetet!! MERT HA A KATONAI VEZETÉS, VAGY A KORMÁNY, VAGY BÁRKI MÁS TERVEZTE ÉS HAJTATJA VÉGRE , és ezt az emberek tudhatnák orvosoktól is, nem hinnék el amit a média sulykol az emeberek fejébe, mármint azt, hogy ” minden a mi érdekünkben , és védelmünkben történik” , nem hiszem, hogy ilyen pánik, rettegés és félelem létre jöhetett volna! Az emberek a gyógyító orvosoknak hiszik el ezt a szörnyű kórt, a politikusoknak hogyan lehet hinni gyógyitással orvostudománnyal kapcsolatos dolgokban?, az ember nem megy pl. szabóhoz, ha hajat akar vágatni! Az Igaz Élő Isten adjon még sok erőt és kitartást Önöknek Dr. Tamasi József és az Önnel egyet értő Dr. társai, hogy érezzék hogy hatalmas a nem birkák tábora, akkor is ha nem hallatják hangjukat, sokan úgy gondolják, hogyha nem látható a szürke kisegér, nem fogja elkapni az a gonosz gyilkos macska! Igaza lehet Dr. Dolores Cahillnak, hogy nem hisz egy olyan virusnak, amelyik a politikusokat, és a bankárokat nem fertőzi meg? A tv.-ben láttunk már oltásokat, ahol a tűn ott maradt a kupak, nekem ezek nem bizonyitanak semmit.
  Még valami ami döbbenetes volt a végén. Valyon a vitavezető azért fojtotta Önbe az utolsó mondatot, hogy Dr. Rusvai Miklós szavai maradjanak meg a halgatók fejében?, mert a média protokol része lehet, hogy a pánik hangulatot az oltások eladása érdekében fent kell tartani? Igy kerek lenne az ok. Ez az “úgynevezett demokrácia” na lássátok kis buták, adunk helyet mindkét véleménynek, de úgy, hogy mi irányitjuk a szálakat, ezzel is csak a (néhai nagyapám szerinti democsokráciát) az országunkon “uralkodó” demokráciát bizonyítjuk.
  Salynos a helyzet elkeseritő, tudva azt is, hogy a SATELIT activitás miatt megsokszorozódott az 5G sugárzás 2021 márciustól, sok embernek okoz szörnyű napokat, éjszakákat, és az emberek nem mondhatják meg az orvosnak sem, mert pszihiátriára utalnák, ahol aztán bármi megtörténhet, ez a hír az ilyen esetekről.
  Minden hazáját szerető, bátor, honfitársait tisztelő orvosnak minden szeretem és tiszteletem.

 12. Senki nem beszél az egyik legégetőbb kérdésről: Mi lesz védettségi igazolvány (kártya) sorsa: Ha kialakul a nyájimunnitás, akkor mi szükség egy ilyen kártyája!? Addig pedig minél bevezetni!? …hacsak nem ez egy újabb orwelli eszköz az emberek követésére….

 13. fog megjelenni.
  Senki nem beszél az egyik legégetőbb kérdésről: Mi lesz védettségi igazolvány (kártya) sorsa: Ha kialakul a nyájimunnitás, akkor mi szükség egy ilyen kártyára!? Addig pedig minek bevezetni!? …hacsak nem ez egy újabb orwelli eszköz az emberek követésére….

 14. Mikor sírhatnékom van arról olvasva, hány iskola követeli önhatalmúlag első osztálytól a maszkviselést [ld. felelős emberek és szülők közössége], és hogy a gyerekek kirekesztik azt , aki nem takarja el az arcát.. elgondolkodom, miért is születtünk ebben az apokaliptikus időben? Hogyan maradhatunk meg most Embernek..? Az egyetlen lénynek, akinek megadatott szabadon választani, tévedni akár. Az egyetlen lénynek, aki képes aktív kapcsolatot fenntartani a jövővel, akinek a kezébe helyezték a lehetőséget, hogy társteremtővé váljon. Valahol rajtunk múlik minden. Együtt és egyenként.

 15. Ruzsvai! Elkeseredetten küzd az igaza mellett, de jól láthatóan reménytelen! Nem tud felsorakoztatni ész érveket, csupán frázisokat puffogtat!
  Tamasi doktor nagyon finoman fogalmazott a vírusprotokollal kapcsolatban! Gyilkolják az embereket az tény, és hiába beszél mellé Ruzsvai, nem képes meggyőzni senkit!!!!

 16. Arra a kérdésre nem született magyarázat az adásban, mit keresnek a katonák a kórházakban. Hol van még a világban ehhez hasonló kórházi-katonai “gyakorlat”, és legfőképpen MIÉRT?

 17. Csatlakozom Gyulához (2021-04-15 – 23:25). Az állítás, miszerint általánosságban a vírusos betegségek nem gyógykezelhetők, különösen a SARS-Cov-2, ami csak oltóanyaggal védhető ki, az ismeretek teljes hiányát vagy szándékos tagadását jelenti. Dr. Rusvai szerint tehát a kórházakba kerülő vírusfertőzöttek nem számíthatnak gyógyításra, végállomás a lélegeztető gép. Nyugodtan felejtsük el a remdezivírt, a favipiravírt, pedig ezekkel bíztattak neves orvosok, de kiderül, hogy nem használnak. Megjegyzendő, hogy a terápiás protokollokat az orvostársadalom legfelsőbb szintjén írják elő, ezek be nem tartása szankciókkal jár, még ha a protokoll a beteg kárára is van. Egyébiránt,- összehasonlításként -, Magyarországon évente kb. százezer ember hal meg krónikus betegségekben, iatrogén ártalmakban, de ezekből senki nem csinál ügyet.
  Minthogy az oltóanyagok legjobb reklámja a Covid-halálozások növekvő száma, ezért a valóban hatásos módszerek vagy anyagok alkalmazása tiltott. Mint tudjuk, a hiroxiklorokin használatát, amihez nagy reményeket fűzött tavaly a kormányfő, hamis indoklással nemkívánatosnak minősítették, de hasonlóképp akadályozzák az Ivermectin nevű anyagot is, amit Ázsiában eredményesnek tartanak. Szlovákiában (és a V4 országokban) engedélyezték ugyan még januárban (https://azonnali.hu/cikk/20210128_hasznalhato-az-ivermectin-szlovakiaban-a-koronavirus-ellen), de mégsem használhatják (https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-advises-against-use-ivermectin-prevention-treatment-covid-19-outside-randomised-clinical-trials ) az EMA nevetséges kifogásai miatt.
  Közben folyik a játék a statisztikával. Ezt különös módon egy kormánypárti újságírótól tudhatjuk meg, miszerint nálunk minden halálesetet a Covid rovásra írnak, így azután a számok riasztóak és nyilván további oltásért kellene könyörögnie a lakosságnak : https://magyarnemzet.hu/ahelyzet/tusk-a-katynban-9665666/, amúgy pedig a magyarok általános egészségi állapota a nyugati emberekéhez képest siralmas. Bizonyára nem téved, hiszen felesége vezető beosztású orvos.
  Vírusfertőzés bárkit utolérhet, de csak azok betegedhetnek meg súlyosabban, akinek immunrendszere meggyengült, ám ez megfelelő tápanyagokkal és életmóddal javítható. Egyesek tünetmentesek maradnak, de mások is eredményesen kezelhetők, ha tünetek észlelése után AZONNAL cselekszenek vagy szakszerű segítséget kapnak.
  A román tüdőgyógyász doktornő módszere (és esete ) e honlapon megtalálható. Megállapítható, hogy megfelelő antibiotikum a tüdőgyulladást megszűnteti. Egyébként nem egyedülálló eset, hogy hasonló antibiotikummal kezeltek súlyos állapotú vírusfertőzötteket.
  A https://www.hartgroup.org/promising-treatment-options/ webcím felsorolja mindazokat a lehetőségeket, melyekkel eredményesen tudtak kezelni vírusos betegeket. A cikk azzal kezdődik, hogy „téves álláspont, miszerint a COVID-19 nem kezelhető”. Fontos megismerni a cikk irodalomjegyzékét is.
  Hasonló a https://swprs.org/on-the-treatment-of-covid-19/ cím alatt található részletezés, kiegészítve dr. Mercola cikkével https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/08/20/swiss-protocol-for-covid-quercetin-and-zinc.aspx. Intenzív kórházi kezelésre a MATH+ protokoll ajánlható https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/math-plus-protocol/, melyben fontos szerepet játszik a nagy dózisú intravénás C vitamin.
  A megelőzés és kezelés fontos része a D3 vitamin, amit a https://www.tenyek-tevhitek.hu/d_vitamin_es_covid_19_vajon_odafent_ezt_nem_tudjak.htm cikk is részletez. További immunerősítő, fertőzést megelőző, tüneteket enyhítő anyagok: https://www.tenyek-tevhitek.hu/uj_tipusu_vedekezes_a_koronavirussal%20szemben.htm c. cikkben találhatók

 18. Tavalyi kutatas szerint a fertozetlen populacio kb 50%-anak alapbol megvan a T sejtes immunitasa a Sars-cov-2 ellen a mas koronavirusokkal tortent immun keresztreakciokbol kifolyolag (lasd pl. https://www.nature.com/articles/s41586-020-2550-z) amirol azonban sose hallunk a kozkommunikacioban. Tehat a lakossag felenek az oltasara semmi szukseg nincs de ez agyon van hallgatva. Ezt a tenyt gondosan elkerulik a “hivatalos” narrativak es csak az antitest valaszra fokuszalnak ami mindig atmeneti es nem a donto tenyezo. Magat a nyajimmunitas definiciojat is eltorzitotta a WHO amikor kijelentette hogy ez csak oltasokkal erheto el ami egy teljesen valotlan allitas.

  Az sem igaz hogy ez a betegseg gyogyithatatlan vagy megelozhetetlen, hiszen mindkettore vannak informaciok amiket teljesen melloz a hivatalos media es az orvostudomany. Ennek a celja az oltaspropaganda megalapozasa. A magyar halalozasi adatokat mar korabban atneztem es egy evvel ezelott volt valoszinuleg MO elso jarvanya amiben a minden okbol valo mortalitas 5%-ot csokkent a jarvany elotti periodushoz kepest ami inkabb egy “antijarvanyt” valoszinusit. Vegul is milyen jarvany az amiben csokken a mortalitas? Ez az orwelli “doublespeak”-re emlekeztet amiben a polgarnak egyszerre kellett igaznak tekinteni ket egymasnak teljesen ellentmondo informaciot. Tehat kimondhatjuk hogy egy evvel ezelott nem volt jarvany MO-on, hacsak nem a tv kepernyojen letezett. Mikor tortenik meg ennek a beismerese?

  A PCR teszt szandekosan lett “tul erzekeny”-nek felallitva az indokolatlanul magas ciklusszammal hogy eleg sok “fertozottet” produkaljon. Erre mar portugal, osztrak es nemet birosagi iteletek is felhivjak a figyelmet es amit valtozatlanul melloz a hivatalos egeszsegugy. A vedettseg megszerzeseinek modja is eltorzitott a mainstream kommunikacioban. A megelozes teljesen ki van hagyva mint tenyezo noha a jol mukodo immunrendszer minden fertozest kepes megakadalyozni amirol persze sose hallunk.

  A termeszetes fertozesen valo atmentel adja a legjobb minosegu vedelmet ami eletre szolo vedelmet ad minosegi T sejtes immunitas eredmenyekeppen. A vakcinak legnagyobb problemaja hogy nem produkalnak tartos T sejtes immunitast es ezert a vedettseg 1-2 even belul lecseng amirol szinten elfelejtik tajekoztatni az embereket. Uzletileg persze ez kivalo mert lehet ujraoltatni. Ezert teljesen erthetetlen hogy miert akarjak oltani a fertozesen atesetteket akiknek nagy tobbsege tunetmentesen vagy enyhe tunetekkel atesett a fertozesen es hogy miert nem akanak meggyozodni arrol az oltasok elott hogy kiknek van meg a termeszetes vedettsege.

  Ami most folyik egyertelmuen megszuntette az “Informalt Tajekoztatas” elvet hogy a populaciot valos tenyek alapjan tajekoztassak a helyzetrol es az egeszsegugyi beavatkozasok elonyeirol es kockazatairol. Az egesz vilag egy hamis jarvanypropagandanak van kiteve aminek a celja az emberek egeszsegenek a megroppantasa maximalis stressz eloidezesevel, es a halalesetek szamanak a felfuttatasaval amivel aztan meg lehet indokolni a szabadsagjogok elvonasat termeszetesen mindezt a kozjo erdekenek beallitva. Ez egy vegtelenitett jarvanyhelyzet letrehozasat celozza meg oltasdompinggel egybekotve a milliardos osztaly tovabbi gazdagodasat elosegitve. Minden kormanyzat ami ennek segitseget nyujt meltatlan a valasztok bizalmara.

 19. Tisztelt Tamasi doktor,
  őszinte köszönet és elismerés illeti Önöket kollégáival, bátor és egyenes kiállásukért, a tárgyilagos tájékoztatásért, az embertársaik érdekében vállalt áldozatért.
  Szívből remélem és kívánom, hogy küzdelmükhöz, mellyel az ébredőknek reményt és bizakodást nyújtanak, megadassék az erő és kitartás.
  Ezt a riportot imént hallottam egy fiatalabb, “oltáspárti” kutató orvossal; a podcastban a beszélgetés utolsó 5 perce a lényeg:
  https://azonnali.hu/podcast/20210419_a-vakcinakat-pont-azert-fejlesztjuk-hogy-egyszer-veget-erjen-minden-korlatozas
  A legutolsó mondat a legelgondolkodtatóbb, szinte már “beismerés/felismerés”.

  Isten óvja Önöket.

 20. Kedves Tamasi doktor úr!

  Ezt a hozzászólásomat nem muszáj lehoznia, csak tájékoztatásul küldöm csapatának. És ha gondolja, tegye ki önálló anyagnak az oldalra, lehet az Önöké egész nyugodtan.

  Bencsik András öngólt rúgva tagadja a járvány létét (1,5 perces videó)

  https://youtu.be/5mvP2Nc6bGY

  A másfél perces friss videó végén, Bencsik András beismeri a 40. másodperctől: A KSH adatai szerint: “az összhalálozás 5 évre visszamenőleg lényegileg semmit nem változott. Ma semennyivel nem halnak meg többen egy adott héten, mint ahányan meghaltak 5 évvel ezelőtt hasonlóképpen április hónapban”.

  (Annyira friss, hogy még csak 22 megtekintésnél tart a You Tube -on.)

 21. Csak gratulalni tudok Tamasi doktor urnak! Mattot adott nekik
  Kicsodak ezek a virologusok egyaltalane s hogy merik osztani az eszt az orvosainknak?
  Semmi de semmi nem bizonyithato abbol amit ezek allitinak hisz nincsenek adataik semmire azon kivul hogy tobb halalozas most mint azelott.
  Nana hogy sokkal tobb halal van! Azert van mert vannak ezek a borzalmas intezkedesek. A mult évszazad eleji gazdasagi vilagvalsag alatt vajon hánnyal sokszorozódott a halottak szama?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük