Hol vannak a mai napok birkái?

A cirkusz elején nagyon sok birka volt: behúzódtak a házukba, mert azt mondták, hogy “maradj otthon” (és főleg elhitték, hogy nagy a baj). Zenészként dalokat írtak, hogy maradj otthon. Rettegtek egy nem létező járványtól (utólag látható világosan a számokból, hogy nem volt valós, csak politikai járvány). Az elmúlt egy évben, az előadás minden fázisában másként jelentek meg a birkák, de hál’ Istennek csökken a számuk, de még nem eléggé. A mostani birkákat mi sem jellemzi jobban, mint az alábbi levélváltás.

Aki azt hiszi, hogy az oltási igazolvány megszerzése miatt kell oltakozni, vagy bármi trükkel ilyet kell szerezni, na ő biztosan egy birka. Az is birka, aki kifizeti, vagy kifizetteti a teljesen jogtalan büntetést, ahelyett, hogy vitatná az intézkedést, vagy a határozatot. Az is birka, aki azért veszi fel a “GÉNMANIPULÁCIÓS KÍSÉRLETI SZER”-t, mert a család nyomás alá helyezi, hogy nem láthatja az unokáit és persze a család is birka, akik képesek kárt okozni a szülőknek a buta vak hitükkel, kényszerítésükkel, amit semmilyen független forrásból nem ellenőriztek. Az is birka, aki az állása elvesztése miatti félelmében beoltatja magát. Tudnának nekem még mai birkákról szóló eseteket küldeni? Szereteném tudni, hogy vannak-e már sokan, akik élesztgetik a birkákat és szeretnének segíteni nekik felébredni. Egy biztos: áldozatok és egyenes kiállás nélkül semmilyen változás nem lesz a terrorban. Csak akkor lehet majd fellélegezni, amikor kellő számban … na nem beoltakoznak, hanem kellő számban kiállnak az igazság mellett és vállalják annak következményeit felelősen. Na akkor nézzük a levélváltást!

2021. 04. 15. 8:56 keltezéssel, anonymgg írta:
Tisztelt Doktor-úr!

Először is elnézést szeretnék kérni, hogy egyenlőre névtelenül írok Önnek. Azért mert a kérdésem érzékeny témájú lesz. Sajnos ilyen világban élünk hogy az egészséges embereknek “fű alatt” kell intézkedni, hogy normális életük legyen.

Sajnos úgy néz ki hogy be fogják vezetni a “védettségi igazolvány kártyát” és vele együtt az igazságtalan diszkriminációt… Ön és az Orvosok a tisztánlátásért csapat is tisztában van vele, hogy ez mit is jelent majd. Sajnos a munkámból adódóan nekem szükségem lenne erre a kártyára.

Nem kertelek egyből rákérdezek, hogy lenne-e bármilyen módszer, hogy megkapjam a kártyát az oltás beadása nélkül, bármilyen módon. Nekem jó 4 havonta újítani vagy a 6 hónapos verzió is, persze a legjobb lenne a “lejárati idő nélküli”. Mondták azt is, hogy lehet ál pozitív PCR tesztet is elvégezni valamilyen módszerrel. Gondolom nem én leszek az első aki Önöknek ehhez hasonló levelet ír, de felháborítónak tartom, hogy egyáltalán bármilyen módon is diszkriminálva legyenek az EGÉSZSÉGES EMBEREK!

Ha lenne bármilyen mód, skype-n beszélhetnénk akár, hogy valamennyire én is tudjam igazolni magam.

Válaszát előre is köszönöm

Kedves Hölgyem, vagy Uram!

Köszönöm a levelét. Örülök, hogy Ön is egy a fasiszta intézkedéseket megkérdőjelezők táborában.

Ugyanakkor nem örülök, hogy Ön is egy azok közül, aki szeretné benyelni ezeket az intézkedéseket, ahelyett, hogy kiállna ellene. Sajnos ezek az intézkedések csak akkor fognak megbukni, ha kellően nagy létszámú ember kérdőjelezi meg, mondhatnám a birkák felébrendnek és végre teszik a dolgukat, tehát az én feltétlen érdekem, hogy ezek táborát gyarapítsam. Nem hiszek egyébként sem a simliben és ez az ügy nekem a szívem mélyéig hatoló erkölcsi kérdés, a gyerekeim, unokáim jövőjéről szól és semmilyen simlis megoldásba nem mennék bele. Ez háború és nyavajgásnak nincs helye, röpülnek a golyók, és nem az a kérdés, hogy tud-e szerezni egy ilyen igazolványt, hanem hogy a ki nyeri a háborút, van-e elég fegyver és elég katona. Higgye el, hogy Ön a kártyája birtokában sem utazhat majd. Miért is gondolja, hiszen eddig mindenben hazudtak, miért gondolja, hogy ebben majd lehet igazodni valamihez?

Mivel abban igaza van, hogy mások is kérdeznek ilyet, de Önnek válaszolom meg elsőként, ugye megbocsát, ha ezt kiteszem az oldalra mások okulására?

Üdv


Tamasi dr.

40 thoughts on “Hol vannak a mai napok birkái?

 1. Kedves Doktor Úr , kedves társak!

  Szeretném a segítségüket kérni én is.
  Többeknek volt már ilyen problémája, de nem láttam akkor választ erre. A jelenlegi iskolanyitást/látogatást ahhoz a feltételhez köti a gyermekeim intézménye, hogy alsó tagozatban is folyamatosan kötelező a maszk hordása. Az intézményvezetőhöz lehet fordulni kifogással, aki alapos (orvosi?)indokkal adhat felmentést. Segítene valaki ennek a megfogalmazásában, habár én tisztában vagyok az egész rendszer igazságtalan, hazug voltával, mégsem tudom ezt hivatalosan kifejteni egy tudatlan (rossz esetben nem is olyan tudatlan) számára meggyőzően.
  Köszönöm.

  1. Kedves Szilvia!

   Úgy tűnik, hogy egy csónakban evezünk. A mai napon nekem és a feleségemnek is ez jár a fejünkben, hogy mitévők legyünk, de nem marad más hátra, mint az, hogy a lányom nem megy iskolába, mert sajnos ilyen igazolást nem fogunk kapni senkitől. Jogi lépésekre sajnos már rövid az idő, ahhoz pedig nem járulunk hozzá, hogy a gyermekünk reggeltől délutánig maszkban üljön. Nagyon szeretne már menni iskolába, közösségbe, de a maszkot ő sem akarja hordani, egy fél óra után fáj is a feje. Úgy csinált a “kormány”, mint a mesében, adott is meg nem is. Lehet menni iskolába, meg nem is…

  2. Kedves Szilvia!

   Az iskoláknak a lenti EMMI Intézkedési Tervben, protokollban foglaltakat kell bevezetni. A szövegben sehol sem fordul elő kötelező maszkhasználat. A releváns pontokat kiemeltem amikből látszik, hogy az alsó tagozatban még a közösségi terekben sem kötelező a maszk viselése. Ha az iskolai eljárásrend eltér ettől alapfokú oktatási intézmények esetén közérdekű beadvánnyal a fenntartóhoz, azaz a területileg illetékes Tankerületi Központokhoz kell fordulni. Ha itt nem válaszolnak, vagy elutasítják azt, akkor az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalát kell megkeresni, panasszal.

   INTÉZKEDÉSI TERV
   A 2020/2021. TANÉVBEN A KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN A JÁRVÁNYÜGYI
   KÉSZENLÉT IDEJÉN ALKALMAZANDÓ ELJÁRÁSRENDRŐL
   3. verzió (változásokkal egységes szerkezetben)
   2020. október 1.

   A protokoll bevezetéséről és alkalmazásáról az intézményvezető köteles gondoskodni, a fenntartó feladata a megvalósítást ellenőrizni.

   2.3 Az osztálytermekben lehetőség szerint gondoskodni kell a tanulók lazább elhelyezéséről, adott
   esetben nagyobb termek vagy egyéb rendelkezésre álló helyiségek bevonásával. A tanítási órákon,
   foglalkozásokon a maszk viselése lehetséges, de nem kötelező.

   2.4 A közösségi terekben egyszerre csak annyi gyermek, tanuló tartózkodhat, hogy betartható legyen a 1,5 méteres védőtávolság. Szükség esetén a csoportok, osztályok számára elkülönített területeket
   lehet kijelölni a közösségi tereken belül. Amennyiben a védőtávolság nem tartható be a közösségi
   tereken, úgy az általános iskola felső tagozatában és a középiskolákban az ott tartózkodás idején
   javasolt a szájat és orrot eltakaró maszk viselése.

   Még egy fontos dolog. Nekem általános iskola alsó tagozat az egyik gyermekem. A 04. 19-i iskolakezdésre vinnie kell egy mindkét szülő által aláírt papírt, amiben többek között elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el az iskola járványügyi Eljárásrendjét. Ezt amennyiben maszkhasználat terén eltér az EMMI protokolltól – pl. kötelezővé teszik – javaslom „jogfenntartással” aláírni. Ebben kell jelezni, hogy az EMMI Intézkedési Tervben foglaltakat tartják magukra nézve kötelezőnek az iskolai Eljárásrendben foglaltak helyett. Én így tettem.

 2. Hol vannak a mai napok birkái? címmel jelent meg egy cikk, ami szerint azok is birkák, akik családi nyomásra oltatják be magukat. Ez jól hangzik, de azért nem ilyen egyszerű. A gyerekeim csupa szeretetből és féltésből azt mondták, csak akkor jönnek látogatni, ha védett vagyok a vakcina beadása után. Mivel szeretném látni a gyerekeimet és az unokáimat, beoltattam magam, legalábbis az első oltást felvettem ( a másodikat már nem fogom ), hogy a védettségi igazolvánnyal megnyugtassam őket és nyugodtan eljöhessenek. Szerintem ez nem a zsarolásról szól vagy arról, hogy én birka vagyok, hanem a szeretetről, a féltésről, az aggódásról. Úgy gondolom erről nem a gyerekeim tehetnek vagy én, hanem azok, akik előidézték ezt a helyzetet.
  Üdvözlettel: Dr. K.E.

  1. Hülyeség és szeretet között különbség van. Szerintem ha hülye a gyerek azzal szembe kell nézni és nem kifogásokat keresni, mert aki ilyen feltételeket szab a szüleinek az sík hülye és finoman is fogalmaztam. Úgy néz ki ön összetéveszti a szeretet a majom szeretettel de ezt még annak sem nevezném. Nézzen a tükörbe mert ön is felelős azért, hogy olyan gyereket nevelt aki még egy év covid terror után is csak ennyit értett meg a valóságból.

  2. Kedves Hölgyem!
   Az őszinte szeretet nem követel, nem szab feltételeket és nem korlátoz – szerintem. De lehet a gyerekek véleményét is érdemes kikérni, mindenféle “de, másikoldalról, valójában és a TV is bemondta” retorika nélkül. Csak egyszerűen, lényegretörően! Ismerek nem egy olyan nagyanyát, nagyapát, akinek a szíve szakad meg ugyanezen okokból, de nagyon világosan látja, hogy ha ő nem mutat rendíthetetlen elveket, az utódok egyre inkább sulykolt mintákat fognak követni!!!
   Valóban nem zsrolásról, csak a szerettel való visszaélésről, érzelmi kufárkodásról szól az ilyesmi.
   A birka szót, (mint a parasztot is) mindenki szíve szerint értelmezi. Egyik sem alapvetően pejoratív, sőt! A birkát az irányíthatóság és a jóhiszeműség szinonímájaként, részemről egy kedves kis lénynek látom, akiknek szüksége lehet valakire, aki eltereli a nyilvánvaló húsipari feldolgozó irányából, ami felé békésen legelésztetik épp…
   Mindenki hajlamos a valódi hírhozót átkozni, sőt felkoncolni, mert világos információt hoz arról, hogy mennyire félretereltek mindannyiunkat, következetesen, sőt nemzedékek óta.
   Ön döntöt és tudja is, hogy nem tartott ki szilárdan valós meggyőzédése mellett.
   Vagyis, úgylegyen!

  3. Nem ertem miert hasznaljak egyes emberek azt a kifejezest, hogy “vedettek lesznek”!? Hiszen nem kell sok esz ahoz, hogy valaki tajekozodjon, kulonosen ha egy mas nyelvet is ismer. Lathatjuk mennyi baj van a vakcinakkal. Most latott napfenyt, hogy a kinai vakcina szinte semmit nem er. A Pfizer mar rebesgeti, hogy valoszinu harmadik oltas is szukseges lesz. Mindemellett teljesen mindegy mennyi vakcinat kap az illeto, eleg nagy a valoszinusege, hogy bizonyos intervallumokkent (evente, ketevente) ujbol oltani kell. Minden vakcinara meg is lett adva, hogy csak bizonyos szazalekban effektiv. Ennek ellenere a vakcina utani halal esetek szama is gyakori. A mutansok ellen sem vedenek. Tehat miert jonnek meg mindig emberek mondokaval, hogy “majd ha vedett leszek”, stb…!?

  4. Sajnálom, hogy így döntött. Egy olyan papírra hivatkozik, amelyet félévenként újítani kell majd, – egy újabb oltással. Ráadásul a nagy “szeretetből, féltésből” való oltással, ezzel az eggyel is, annyira beavatkoztak az immunrendszerébe, hogy ez a későbbiekben problémát okozhat. A 72 éves nővérem az egy szem fia, és családjának a követelésének sem enged, és jól teszi. Kivárja, hogy nekik is megjöjjön az eszük, és reménykedik abban, hogy egészségkárosodás nélkül megússzák a fiatalok a megkapott oltást. Én azt tapasztalom, hogy az egyszerű emberek, gyakrabban használják a józan paraszti eszüket, mint akik felsőfokút végeztek, tisztelet a kivételnek természetesen! Sajnálom, az ön esetét is, de ez, az eddigi tapasztalatomat erősítette meg. Legutóbb egy hajléktalan asszonnyal beszélgettem erről, és erősen tiltakozott az oltás ellen, mondván, hogy Istenben bízik, hogy jól alkotta meg.

 3. Szerintem nincs nagyon szükség esetekre, a “birka” jelző ugyanúgy vonatkozik az ország egészségügyi és szociális ellátásban dolgozókra,katonaságra, rendőrségre, katasztrófavédelemre, közigazgatási dolgozókra, pedagógusokra, stb.. Mindegy, hogy a ok miben gyökerezik (rábeszélés, félelem, munkahelyvesztés, “nehogy másokat megfertőzzek”). A lényeg az eredmény. Ha jól tudom, jelenleg egyetlen munkakörben sem tették kötelezővé az oltásokat, azok felvétele önkéntes alapon folyik. Persze, furfangos módon, elő lehet hozakodni különböző szankciókkal, nyomásgyakorlással vagy bizonyos előnyökhöz való juttatással. Itt kezdődik az egyén tudatának elvétele és a félelem megteremtése. Mindezek vonzata pedig a személyiségi jogok sérülése,a hátrányos megkülönböztetés. És szerintem ezek mozgatják ma az országot, a “bódulat” leple alatt. Nem tudom, hogy van-e már olyan precedens értékű eset, amikor magánszemély a fent leírtak miatt jogi útra terelte az ügyét.

 4. Én lehet, hogy valamit nagyon rosszul csinálok, de a környezetemben levő hipnotizáltakat képtelenség felébreszteni. Akiket mégis sikerült, az nem az én “érdemem”, hanem az oltáshalott ismerős, rokon, barát “érdeme”…Azt tapasztalom, hogy olyan szintű “vallási fanatizmussal” védik a hitvilágukat (és az önképüket), ami tényleg megfelel a vallási fanatizmusnak, sőt, egyik-másik keresztesháborúba menne legszívesebben az “oltatlanok” ellen. Vagy fatvát hirdetne és szigorú “vallási szabályok” mentén járna el a “vírustagadók/vakcinatagadók” és egyéb szörnyű népek ellen.

  1. Kedves Piffu!Én is hasonlót tapasztalok! Sajnos!Csak az én környezetben még az oltáshallotak sem ébresztenek…..! Szörnyű!

   1. Nemhogy felebreszteni de örülhetek ha nem üldöznek. Aki ebredtnek tűnt is par hét után másképp beszél.

    1. Sajnos nekem is ez a tapasztalatom, és még azt is megkapom, hogy foglalni fogom az ágyat a kórházban, ha beteg leszek.
     De én nem leszek beteg, mert nem akarok az lenni!

  2. Az oltást felvettek már a rossz döntésüktöl félnek..a félelem igazgatja ezt a cirksuzt és tudták ezt.
   Ime mit akarnak : https://newtechnology.hu/az-agybol-olvassa-ki-a-szavakat-a-neuroprotezis/
   Teljes egészében a gondolatainkban turkálnak….mert ök is félnek!
   Tudják mennyi gonoszságot követtek el és félnek a félelem félelmet szül…
   Na ezt kéne abbahagyni amig van élet mert amit csinálnak azzal az életet pusztitják ki!

 5. Ha meggondolom, pontosan egy “puha kataklizmától” félek a legjobban a lehetséges következmények közül, a gazdasági, demográfiai következmények tartós, lassú kifejlődésétől. Véleményem szerint az ilyen simlik pontosan ebbe az irányba igazítanák a dolgok alakulását. Ha én kaptam volna a levelet, nyílt provokációt éreztem volna benne, azonnal. Örvendek, hogy megosztotta, és ezzel kioltotta a fullánkját.
  Most úgy látom, a bekebelező hadművelet Blietzkrieg és Anschluss fázisa ez, amelyre egyszerűen nem fogunk tudni létszámmal és partizánharccal és ellenpropagandával válaszolni. Azt sem hiszem viszont, hogy az igazság és racionalitás majd megvédi önmagát az emberi közönnyel, jóhiszeműséggel, és azonnali ösztönös életféltésünkkel szemben. Ez az OltásGörcs (oltásakarás) egy erősebb és általánosabb Görcsöt szül, már most, amely ellen józan ésszel már nem lehet érvelni, mert, valljuk be, a láthatatlan immunrendszer természetes előnyeire próbálunk rávilágítani a látható oltásmessiás helyett. Ez tényleg vallásos őrület. Az oltásigazolás területét is elvesztettük, vonuljunk hátra, mert a következő terület, amelyen támadni fognak a gyermekeink kötelező “Kovid-védőoltása” lesz. Moszkva Tele elé nézünk, és erről kellene beszélgetnünk. Esélytelenek vagyunk, ameddig fáziskésésben levő reakciósok maradunk. Vannak ügyvédeink?

 6. A Nürnbergi Kódex (Nuremberg Code)

  A Nürnbergi Per egyik legfontosabb fejezete a nürnbergi orvosper. Az orvosper során napvilágra került (világszerte általános) hiányosságokat 1947-ben a Nürnbergi Kódex 10 pontjával kívánta szabályozni a nürnbergi hadbíróság.
  Vázlatosan:
  1, Önkéntes beleegyezés,
  2, A társadalom számára hasznos eredmény irányába kutatni,
  3, Állatkisérletek támasszák alá a vizsgálatokat,
  4, A szükségtelen fizikális és mentális károkozás kerülése,
  5, Nem végezhető olyan kisérlet, amely halálos kimenetelű lehet, vagy maradandó károsodást okoz,
  6, A kockázat nem haladhatja meg a szükségeset,
  7, Megfelelő előkészület és körülmények a szövődmények elkerüléséért,
  8, Megfelelő tudományos fokozattal rendelkezők végezzenek kutatást,
  9, A vizsgálat alatt az alany bármikor visszavonhatja beleegyezését,
  10, A vizsgálatvezető fejezze be a vizsgálatot, ha a vizsgálat folytatása a betegek épségét veszélyezteti
  https://klinfarm.blog.hu/2009/11/26/a_nurnbergi_kod_nuremberg_code

 7. Nem feltetlen szeretem a birkazast de bosszant a kerdezonel, hogy olyasmiket kerdez amik elegge tudottak, a magyarorszag kormanya meg a koronavirus tajekoztato oldal is elmondja a gyengebbek kedveert kis kek dobozban, pontokba szedve, hogy milyen modok vannak az oltason kivul a plasztikkartyahoz (fizetos antigen 4 honap, negativ pcr 6 honap ervenyesseggel)
  Azert bosszant ez, mert nem kellene semmi alternativ mediat sem olvasnia senkinek, csak meghallgatni Bill Gatest, Klaus Schwabot, Karikot, Orban -> bar a media torzit, a forrasok tok egyertelmuen elmondjak a szandekaikat, terveiket, semmi meglepetes nincs benne.

 8. Tamasi dr figyelem!!!

  Az ilyen levelek lehetnek titkosszolgálati próbálkozások is, hogy lejárassák és beszennyezzék az orvosokatisztánlátásért mozgalom ez idáig makulátlan hírnevét. A tény hogy a propaganda média és a celeb virológusocskák nem mernek kiállni egy nyilvános vitára az orvosok a tisztánlátásért orvosaival (akik még ráadásul nem is specialisták virológiában) azt jelenti hogy az üzenetet amit közvetítenek szilárd alapokon áll. Ilyenkor szoktak a libsi médiák brutál módba kapcsolni: ha nem tudod támadni a hírt támadd a hírmondót.

  1. Épp a mai napon jelent meg a hvg-n egy cikk amely szerint a titkosszolgálat komolyan rá van állva a doktor urakra. Felbomlasztás, titkosszolgálati akciók, minden undorító dolog amit ez a nemzetellenes kormány csak ki tud találni a saját (?)nemzete ellen.
   Ebből is fényesen látszik hogy egyáltalán nem egészségügyi problémáról hanem katonai akcióról van szó a nemzet (ek) ellen.

 9. Wass Albert szavai a Magukra hagyatottak c. novellából a mai napig érvényes több mint ötven év után is:
  “Háromféle ember van ebben az országban, háromféle magyar. Mind a három egyezik abban, hogy elégedetlen a világgal, a kormánnyal, ami ennek a világnak a nyakán ül, a rendszerrel, mindennel. Panaszkodnak, morognak,, keseregnek, átkozódnak. Ebben mind egyformák. Aztán egy részük úgy próbálja megoldani a maga bajait, hogy kiszolgálja a hatalmon lévőket. Csatlakozik hozzájuk. Hasán csúszik, farkát csóválja, s ha löknek neki egy koncot, s befogadják cselédnek, akkor veszettebb lesz a veszett kutyánál, marósabb a vadfarkasnál, kegyetlenebb az ellenségnél, kommunistább a kommunistánál, csakhogy bebizonyítsa a maga hűségét, és nagyobb koncot kapjon érte. Egy másik részük az ellenkezőjét teszi: feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amiről úgy érzi, az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg nem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett. Aztán van a harmadik csoport, a nagy csoport, amit úgy is nevezhetünk: a nép. Akinek nincsen arca, sem rossz, sem jó. Sem szép, sem csúnya. Se nem hős, se nem áruló. Senki és semmi. Tömeg. Nyáj. Nem tesz se jót, se rosszat. Semmit se tesz. Csak meghúzódik és vár. És mint a fű a rátaposó láb alatt meghajlik, meggörbed, tűr, mindent eltűr, s amikor tovább lép a nagy láb, akkor lassan felegyenesedik megint. De soha nem egészen. Egy kissé mindig meghajolva marad, készen arra, hogy újra lelapuljon egy másik láb alatt. Eszébe sem jut, hogy tegyen valamit a rátaposó láb ellen, megvágja, megszúrja, küzdjön ellene, kockázatot vállaljon a jussáért, a szabadságáért, bármiért. Ez a nagy tömeg. A nagy magyar tömeg. Ez a nép.”

  Záró gondolatként annyit fűzök hozzá: gondolkodjon el rajta minden fotelforradalmár, hogy nem elég tudni az igazságról. Ki is kell mellette állni.

  1. Igaz, ám Wass Albert műveit tanulmanyozva azt is látjuk, hogy van az a terror mennyiség amikor csak belül tudsz szabad maradni. A 13 almafa , az Elvasik a veres csillag. ” sodródni az árral, arra ügyelni hogy partot érjünk azért, ha lejjebb is mint azt terveztük eredetileg”

 10. Azt gondolom megérett az idő, hogy a kritikusok részéről is átpolitizáljuk az ügyet, hiszek alapvető emberi jogokról van szó.
  Attól tartunk, mi szkeptikusok, hogy erőszakos úton foganatosítják az elméletben nem igazolt, s a hatásokcáfolatától eltiltott intézkedéseket.
  Egy ilyen politikai tömörülés létszámánál fogva sem lesz figyelmen kívül hagyható.
  Könnyebb kiállni egymásért, mint elszigetelten, nem kell sunnyogni.
  Ha mégsem sikerül ellenállni, mi a válasz?
  Nem utazhatok: nem fogok.
  Nem vállalhatok ilyen-olyan munkát. Nem vállalok, keresek mást.
  Nem vállalhatok semmilyen munkát? tartson el az állam, vagy zárjon ki az állampolgárságból.
  Menedékjog kérés egy nemdiktatúrában.
  Távolságtartás informatikai értelemben; Az atomháborús évtizedes hisztiből nem lett semmi. (Én még részt vettem a szocializmusban tehetős budai polgárok társasháza alatt épülő “atomóvóhely”=vicc építésében, no nem az építtetői oldalon). A 2001-es “terror-támadás” utáni hiszti is pár év alatt lecsengett, de legalábbis felpuhult. A SARS, a MERS járványra már alig emlékszünk. A migránshordák 6 év alatt szívódtak fel. Most ez vonzza a figyelem 95%-át, óhatatlanul le fog csengeni, és csak bámuljuk majd magunkat, hogy törhénhetett meg velem, hogy így beszartam?

 11. Kedves Doktor urak, kezdetektől kísérem az előadásaikat és mélyen egyetertek a tartalommal. Egészségügyi dolgozóként része vagyok annak a maroknyi embernek aki nem oltatta be magát. A jövő heten hatalmas terror intezkedesek indulnak ellenunk, legfelsobb vezeto ele kell járuljunk, füles szerint mindennapi tesztelesre is akarnak kotelezni. 3 gyermek edesanyjakent fő keresőként sajnos nem is olyan könnyű a fenti cikk szerinti valamelyik birka módot elkerulni mert sajnos most már a bőrünkre megy a játék. Elbocsatani talan egyenlőre nem tudnak foleg hogy a covid intenzivek tele vannak de igazan nem vagyok nyugodt a jövőt illetoen.

  1. nem szabad hagyni a tesztelgetéseket sem. Semmit nem tudni róla, van néhány cikk, mely leleplezi a rudak fertőzöttségét. Meg vannak olyan cikkek, melyek elmondják pontosan, hogy egyetlen helyen lehet áthatolni a véragygáton. Ha oda kenik, akkor fél órán belül az idegrendszerben van bármi. Nem tudok okosat mondani, nagy az erőszak, de nem szabad megrettenni, bátorság. Keresni kell szövetségeseket, mindenütt vissza kell kérdezni, vitatni kell a nyilvánvaló dolgokat. A teszt semmit nem bizonyít, ha lekezelik Önt, akkor is ki kell állni a szuverenitása mellett. Sok erőt!

   1. Tisztelt Doktor Úr,
    A Kinai (elölt virust tartalmazó) vakcináról mi a véleményük?

  2. Kedves Éva!
   Munkajogot és büntetőjogot kell egy kicsit érteni a védekezéshez.
   Nagyon fontos, hogy írásban megkapja ezeket a fenyegetéseket, kényszerítéseket, ne csak szóbeszédről legyen szó.
   Kérje, hogy adják írásba, amit mondanak, hogy amennyiben nem tesz ezt vagy azt, elbocsátják.
   Ha ez sehogyan sem jön össze, akkor titokban hangfelvételt készítsen!
   Amennyiben az elbocsátás létrejön (sőt, ha nem jön létre, már akkor is!), ha közben más bűncselekmény nem valósult meg, akkor a Btk. 195.§-ban olvasható kényszerítés bűntette valósul meg, mely 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
   Ezzel büntetőfejelentést tud tenni (rendőrségen vagy ügyészségen), illetve a Munkaügyi Bíróságra is tud menni, ahol jelentős kártérítést kaphat a törvényszegés miatt, ugyanis ez a fajta elbocsátási indok, vagy munkahelyi bánásmód súlyos törvényszegés a munkajog szerint is.

   1. Egy normális társadalomban szükség van a betartható és valós érdeket szolgáló jogra ! A jogra ami az egyetemes igazság egy szelete, (bár mára már erősen túllihegett, még a jogászok sem értik, ill. ismerik). Mi viszont nem egy normális társadalomban élünk , ez tény ! Tehát a szabad , minőségi és biztonságos élet felé a megoldást nem a jogban, hanem a tettekben kell keresni !!! Ehhez azonban kell, hogy legyen célunk -ami nincs- kell összhang -ami nincs- kell célfókusz és tenni akarás – ami nincs, tehát tényleg a nyomorra és megalázásra vágyunk ??? Tudom, hogy nem, de a hozzáállásunk erre felé mutat ! Roppant egyszerű és csendes megoldások vannak ennek a (kül és belföldi) sátáni hatalomnak a semlegesítésére és a normális emberi élet megteremtésére, csak gondolkodni kell és a sodródóknak a teremtők (VEZETŐK) mögé kell állni és nem egymással szemben ! Vezető, aki rendelkezik a vezetői képességekkel és nem az, aki annak mondja magát !

    1. Kedves Éva!
     Ez azonnali felmondásra okot ad önnek.
     Ha esetleg határozott idejű szerződése van, akkor a szerződés végéig járó munkadíj is jár önnek azon felül, hogy holnaptól nem kell bemennie, ha beadta a felmondást.
     Keresse elő a munkaszerződését, és az azon szereplő munkáltatója az, akinek oda kell adnia írásban a felmondását indoklással.

     Azonnali felmondás (rendkívüli felmondás) jogalapja a munkáltatói kötelességek megszegése.
     Ezt nincs mese, ki kell bogarászni a Közalkalmazotti törvényből, amennyiben közalkalmazott, hogy melyik paragrafusra hivatkozzon a felmondásban.
     De mivel bűncselekményt követtek el ön ellen, ez így biztosan ok az azonnali felmondásra, meg fogja találni.
     Munkaügyi Bíróság illetve munkajogász tud segíteni megírni egy jó felmondást, amennyiben egyedül nem vállalkozna rá.

     1. Ó ki van ez találva. A közalkalmazotti jogviszonya az összes egészségügyi dolgozónak megszünt 2021.március elsején. Helyette Országos Kórház Főigazgatóság és egy különös,egészségügyi jogviszony lépett életbe.

    2. … Persze csak ha a “büntetést” is tartalmazza az írásba kapott utasítás.

     Mit jelent, hogy “kötelező”?

     Mindennek olyan formában kell szerepelnie, ami megállja a helyét bizonyítékként bíróságon.

     1. Kedves Éva!
      Ez ki is ment a fejemből.
      De hát ahogy mondani szokták: innen szép nyerni!:)
      Az egészen biztos, hogy munkavállaló ellen nem követhet el bűncselekményt senki, a munkáltatója különösképpen nem.
      Egyébként nagy híresztelése volt annak, miért nem szabad aláírni ezeket az új szerződéseket, sokan alá sem írták.

 12. Kedves Éva!
  Ne hagyd magad, kitartást! Az igazság előbb-utóbb a napfényre kerül! Szintén egészségügyben dolgozom, nem “oltakoztam”. és nem is fogok.
  Igaz nem állami intézményben dolgozom, hanem közforgalmú patikában, ami magán vállalkozásnak minősül. Szintén nagy családos vagyok(3 gyerek), a főnökömnek nem nagyon tetszik ez a helyzet, de nem tud mit tenni, mert gyógyszerész hiány van. Közöltem vele, hogy ezt a génterápiás kísérleti beavatkozást nem vagyok hajlandó felvenni. Ahol dolgozom, egy rendelő intézet, még december elején sok dolgozóval beszéltem, és akkor úgy gondolkodtak mint én. Hát nagy meglepetésemre ezen emberek közül mindenki beoltotta magát Pfizer rémvakcinával. Mondanom sem kell, hogy hánynak van azóta ritmus zavara, illetve a vérnyomás problémája. Azért tudom, mert hozzánk rohangálnak gyógyszerért. Mellékesen már telefonon is zaklatják az embereket, hogy miért nem jelentkezik oltásra. A héten engem is felhívtak a Kormány megbízásából. Szegény néni akivel beszéltem nagyon nehéz helyzetbe került, mert nem tudott egyetlen értelmes érvet mondani, hogy mégis minek kellene nekem az oltás, amikor itt vagyok a 3. hullám közepében és még tüneteket sem sikerül produkálni egy év alatt. Pedig van, hogy 12 órát dolgozom, tömeg-közlekedek, elég sok “covidos” beteggel voltam kontakt személy. Az is igaz, hogy az egy év alatt még ezt a hamis PCR-tesztet sem sikerült nálam alkalmazni. Ha esetleg kényszeríteni akarnának az oltásra, biztos megkeresném azokat a jogi lehetőségeket, amivel az igazamat bizonyíthatom. Ez az én testem, nekem kell eldönteni, hogy milyen kezeléseket végezhetnek el rajta. Az orvosi terápiáknál kézenfekvő, és kötelező a tájékoztatás a várható eredményről, mellékhatásokról. A jelenlegi covid oltásoknál ez nem valósul meg.

 13. Kedves Tamasi dr.!

  Ezen az oldalon ébresztgetek, ugyanis kell egy alternatív törzs:
  https://www.facebook.com/groups/878875832924097
  Mindenképpen azt szemléltetem, hogy hogyan lehet diplomatikusan fellépni egy-egy adott témában, amiket megosztok, és kimondva az igazságot, tudatosítok.

  A “nem vagyok birka” tudat még nem elég a váltáshoz.
  Amikor kollektívan elérjük a magasabb minőségi tudatállapotot, akkor megérkezünk. Ugyanis akkor, egyenrangú félként, kölcsönös tisztelettel lehet tárgyalni azokkal, akik ránk várnak. A hatalom gyakorlása megosztott, azonban hatalmával a birka tudatosság képtelen élni.
  A Felső Házba is csak Isteni ÉN tudatúak kerülhetnek csak be, különben mit képviselnének? Szakrális népképviseletre van szükség.
  Most kőkeményen tapasztalja mindenki éppen azt, amit képvisel, saját magára tekintve.
  Az Igazság felszabadít bennünket.
  Félelem, vagy Szeretet?
  Döntenünk kell.

  Tehát az alternatív fellépés szükséges. Mit kínál a kormány? Van annál jobb is. Átalakítva a saját igényeinknek megfelelően reagálni kell rá. Viszont tényleg, lehetne ezt a gyakorlatban is megtárgyalni. Szerintem erre nyitottak lenének.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük