Most már nyilvános a régóta várt vasárnapi program a Parlamenthez!

MINDENKIT VÁRUNK SZERETETTEL, mert rajtatok áll, hogy hová jutunk és mi fog történni a jövőben!

May be an image of text


Bízom abban, hogy értitek, miért kell a Kossuth téren ott lennetek: https://facebook.com/events/228993208680037

12 thoughts on “Most már nyilvános a régóta várt vasárnapi program a Parlamenthez!

 1. Ezzel a sok hülye linkkel, előadással nem tudom kit akarnak meggyőzni arról, hogy mindenki fél. Sem én, és az ismerőseim köréből sem ismerek olyanokat, akik félnek. Hordjuk a maszkot, semmi bajunk nem lett tőle, sőt, egész télen egyetlen egy krákogást, köhögést nem hallottam, pedig naponta közlekedtem busszal, villamossal. Nem leheltek rám reggelente a fogmosást mellőző utastársaim. A maszk előnyeit a mostani melegben tudnám még tovább sorolni.
  Évtizedek óta tudjuk, mi a terv az emberiséggel. Aki nem hallott ezekről a dolgokról, csak saját magát okolhatja. Természetesen tiltakozni kell, de felesleges azt állítani, hogy mindenki retteg. Inkább bosszant, hogy néhány orvos megváltói és mindentudói szerepbe navigálta magát.
  Szerényen felteszem a kérdést: tényleg elképzelhetetlen egy olyan vírus amelyik ellen nem tud védekezni az emberiség?

  1. Igen hölgyem, teljesen elképzelhetetlen! Az Ön vakhite babona! Semmi bizonyítéka nincs annak, hogy a világra zúdított propagandának bármi valós alapja lenne, azontúl hogy az idén is volt influenza szerű vírusfertőzés, mint minden hideg szezonban. A vírusok ellen mindig tudtunk védekezni. A védekezni nem tudás csak az emberek félelmi fantáziálásaiban van meg. Tudja engem sokkal jobban bosszant a felelőtlen hablaty, amivel pánikot keltenek, a felelőtlen orvos, aki bead egy génterápiás kísérleti szert, a maszk mellett kardoskodó, akinek fogalma sincs, hogy a maszk semmitől nem véd, sőt megbetegít. Ha Ön nem ismer senkit, aki a maszktól betegedett meg, akkor Ön csupán a szerencséseket ismerte fel. Kicsit jobban körül kell nézni és látni fog betegeket is: akik maszkot hordtak, távolságot tartottak, oltást kaptak és mégis, vagy talán épp azért súlyosan megbetegednek, vagy meghalnak. Javaslom, hogy kicsit kapcsolja ki a tévét és keressen alternatív hireket is, hogy mi folyik a világban. Az orvosoktól pedig ne irigyelje a népszerűséget, mert nem azért teszik, főleg nem a meghurcoltatásokért, ami szintén a részük, nem véletlenül sumákol a többi, aki ezeket nem meri bevállalni.

   1. Kedves József!
    Az ilyen láthatóan alulinformált, „amit nem látok az nem létezik” típusú embereknek persze kell válaszolni, de sokat nem szabad várni, hogy valami változás indulna be ennek hatására. Az ilyen emberek csak a saját tapasztalatukból, pontosabban majd később a kárukból képesek csak tanulni.
    A hölgy valóban szerencsésnek mondhatja magát, mert úgy tűnik a szűk környezetében nem fordult elő semmi rossz. De ebből nem szabadna általánosítani, azt hinni, hogy ez mindenütt így van. Nekem pl. közvetlen ismerősöm kapott szájpenészt a folyamatos maszkhordástól, és ezt nem is tagadta, hogy attól van. Ennél rosszabb, hogy épp a héten tudtam meg, hogy egy másik közeli ismerősöm, egy 38 éves nő, aki makk egészséges volt, az oltás után egy hónappal meghalt embóliában. Ennyit a tapasztalatok eltéréséről.
    Továbbá, valószínűleg egyetlen hozzátartozója sincs jelen pillanatban kórházban, és nem élvezi annak „vendégszeretetét”, nem tapasztalta betegként hogy mi megy most ott, milyen ellátást kap (az évtizedeken át befizettett TB-ért). Nem árulom el, legyen ez neki meglepetés… Valószínüleg az se tűnik fel neki, hiszen a mikrokörnyezeténél tovább nem lát, hogy mit tesznek az egészségügyi dolgozókkal. Utoljára a töri tankönyvben olvastunk a jobbágyok röghöz kötéséről. Nos, azt, hogy az eü dolgozók hónapok óta nem mondhatnak fel ezt minek nevezi? Biztos, hogy ők sem félnek? Én épp azon csodálkozom, hogy miben bíznak a „sumákoló” lapító orvosok, ápolók? Hogy jobb lesz a helyzet? Erre mondják, hogy a remény hal meg utoljára. Az, hogy nem tiltakoznak a saját életük érdekében az ő döntésük, de ennek következményeit is viselniük kell most és a jövőben.
    Buddha már 2500 éve megmondta, hogy minden baj gyökere a tudatlanság. Furcsa, hogy a hölgy azt állítja, bár nem fejti ki, hogy tudjuk rég, hogy mi a terv az emberiséggel. Ha ezt tudja, akkor nagyon furcsa, hogy nem rakja össze a mozaikot, hogy a pandémia leple alatt mi készül, és hogy ez az egész csak egy eszköz arra, hogy globális szinten megvalósuljon valami hasonló, amit már működőképesen láthat ő is Kínában.
    Mindenkinek úgy kockáztatja az egészségét és életét, valamint úgy teszi boldogtalanná magát, ahogy akarja. Ehhez joga van. De csak addig, amíg e döntéséből eredő sz@r másra nem fröccsen. Márpedig sokan kéretlen misszionáriusként, a propaganda ingyen szócsöveként próbálják valamiért a környezetüket is presszionálni, azaz a mocsárba magukkal húzni. Na, ezt nem (ezt sem) szabad hagyni.

   2. Tiszta középkor, megdöbbentő a hölgy reagálása a mai nyilvánvaló helyzetben.
    Hihetetlen hogy ilyen rettenetesen lassan ébredeznek az emberek. Vannak azonban akik sohasem lesznek képesek tudatilag elérni a megvilágosodást. Ezek ellen sajnos semmit sem lehet tenni. Menthetetlenek, viszont magukkal ránthatnak vagy tarthatnak a mély sötétségben más gyenge tudatú embereket is.
    Az orvosokat akik kiállnak a gyenge és gyáva “birkák” mellett és értük is harcolnak, azokat magasztalni kell az egekbe nem pedig elítélni ostobán!!!

  2. Tamasi dr. szavait azzal egészíteném ki, hogy ne felejtse el, hogy 15 hónappal ezelőtt megszűnt az alapellátás, az egészségügyi rendszer alapja. Hatalmi szóval. ezt nem helyettesíti a maszkviselés, de a tönkretett eü. rendszerrel sikerült egy olyan képet kialakítani, ami egy eddigi, évente visszatérő szokványos légúti virózist már kataklizmának mutat. Soha nem viseltünk eddig maszkot, de az első tünetnél eljuthattunk a háziorvoshoz, aki személyre szabottan elkezdte a kezelést, akárcsak prevenciós tanáccsal is. Most ennek a lehetősége ki van iktatva, és meg is látszik az eredménye. Persze további fals WHO protokoll szerint sikerült ezt a vírust olyannak feltüntetni, ami ellen nincs védelem, csak a vakcina.Az Istenadta immunrendszerről biztos hallott már. Igaz, mostanában eretnekségnek számít még a felemlítése is, pedig egy rendben tartott szervezet mindennek ellenáll, vagy gyengébb lefolyásúvá teszi a virózist is.
   A maszk, a tüdő csökkentett légcseréjét , saját a tüdőn keresztül kiválasztódó káros anyagok visszalélegzését, hipoxiát okoz, sejttenyészet alakul ki rajta, ha nem 2-3 óránként cseréli. Ezzel a szervezete esélyeit saját maga rontja le.

  3. Kedves Magdolna!
   Tényleg ki kellene kapcsolnia a TV-ét, és meg fogja látni, egyből eltűnik a vírus! A COVID-19 éppolyan hamisítvány, mint a 9/11, az iraki háború, a sertés- és madárinfluenza, a spanyolnátha, és még lehetne sorolni. Az utóbbinál is a legfőbb gondot a maszkhordás okozta. Kérem, olvasson utána. Az illúzió világában él, és kényelmesebb a vádaskodás, az ujjal mutogatás, mint az önálló gondolkodás, és nem a nyáj követése. Sajnos, sokak előtt még mindig ott van a “fátyol”, ha az egyszer lekerül, egyből egy magasabb dimenzióban fogja találni magát, és másképp fog gondolkozni. Legyen bátor, hogy ne veszítse el a bátorságát.

 2. Ön a tárgyilagosságot mellőzte az utolsó kérdésében, annak fényében amit előtte kijelentett, miszerint “Évtizedek óta tudjuk, mi a terv az emberiséggel.” Ha őszintén tette volna fel a kérdést az így íródott volna: “Tényleg elképzelhetetlen egy olyan vírust az emberiségre szabadítani, ami ellen nem lehetséges védekezni?”
  A mai köztudatban használat vírus szó a latin vīrus szóból származik. Jelentése: méreg, iszap, további jelentései: büdös, átható szag; rossz íz, keserűség, fűszerek vagy parfümök erős illata/szaga, nyálkás folyadék, és csak az Új Latinban kapta a fertőző organizmus jelentést. De legkörülíróbb jelentése a méreg (hiszen az). Akik ma a vírust az emberiségre szabadítják, azokat régen méregkeverő alkimistáknak, kuruzslóknak, varázslóknak hívták, bennfentesei voltak az okkult tudományoknak. Ma sincs ez másképp, ezt ön is tudja, hiszen az ön szavaival élve: ” Aki nem hallott ezekről a dolgokról, csak saját magát okolhatja”. A pénzrendszer csúcsán lévő pár ember ma is ugyanúgy sátánista, hiszen aki a Pénzt birtokolni akarja önkéntelenül is a Mammon szolgálatában áll, ha akarja azt, ha nem. A mammon szót mi általában a pénzzel tesszük egyenlővé, de ennél sokkal többet jelent, egy föníciai eredetű szó “mommon”, jelentése profit vagy haszon. A Főníciai kikötővárosai a kora ókori világ legsikeresebb kereskedelmi központjai voltak (Tírus, Szidon, Byblos). Az ő gazdagsági sikerük a a tengeri kereskedelemnek köszönhető, az akkor létező szinte összes ókori nemzettel kereskedtek (globalizmus alapjai), ez tette rendkívül gazdaggá Föníciát. Ami viszont nekünk érdekes az a vallásuk, a megszerzett javakat, kincseket Baál templomaiban tárolták el, kísértetiesen hasonlóan a mai bankokhoz. Baál a vihar, az időjárás, gazdaság, a kereskedelem, termésbőség és állatállomány termékenységének a férfi istene volt, nevének jelenése gazda/úr (rendszergazda – ennek még lesz jelentősége a következő években ránk nézve).Tőle függött a jólét, megélhetés. Bikafejjel ábrázolták és nem kevés ünnepélyes keretek között elvégzett gyermek és emberáldozatot követelt. A modernkori sátánisták ma is ugyanúgy megkövetelik a csecsemőáldozatokat, ha például Amerikában egy állam be akarja tiltani az abortuszt, akkor a sátánista egyház egyből fellebbez és lobbizik ellene (erre volt példa a közelmúltban is). Másik szó a modernkori farmakológia, azaz gyógyszertan, amely a középkori latin pharmacia, vagy méginkább a görög pharmakeia szóból eredeztethető. Kevesen tudják, de mit is jelent a pharmakeia? Ezt: https://sospression.files.wordpress.com/2011/10/pharmakeia.jpg És egyből vissza is utalok a vírus szóra, ami mérget jelent. Mi ebből a rendkívül gyanús? Az hogy létrehoztak egy tudományt egy már létező ártó “tudományra”, ez a virológia, amit a mai napig úgy tanítanak az iskolában, hogy annak köze nincs a valósághoz, a csíraelmélet az alapja, ami sok sebből vérzik – bele lehetne abba is menni kik finanszírozták ezt annak idején, sokakat nem lepne meg. Ez a táptalaja az oltás propagandának, a gyógyszeriparnak (írjunk fel egy gyógyszer a betegnek, ami tünteti kezelésre jó, számos másik mellékhatást okozva). Egyetlen dolog, ami igaz az egészből: “a vírus nem élőlény”. Hát persze, hogy nem: a méreg az nem élőlény. Talán ezért sem véletlen, hogy a koronavírust nem tudták izolálni, de miért is lehetne egy számítógépes szimulációval létrehozott vírus szekvenciát izolálni? De ön ezekkel biztosan tisztában volt, hiszen “Évtizedek óta tudjuk, mi a terv az emberiséggel.”. Higgye el, ha ezek a rohadékokon múlna, már kiirtottak volna bennünket. Évek óta mérgeznek bennünket, elég csak a siralmas élelmiszeriparra gondolni, egyszerűen arról van szó, hogy Isten tervét a sátán nem tudja felülírni.
  Önnek tulajdonképpen az a problémája, hogy vannak orvosok, akik nem álltak be a pénz szolgálatába, hanem kiállnak az igazság mellett, annak ellenére hogy köpködik őket, folyamatosan lejárató kampányokat kreálnak ellenük, ők pedig állják a sarat újra és újra? Ők sem megváltók, sem mindentudók, hanem egyszerűen jobban szeretik az igazságot, mint a pénzt. Megváltója már van a világnak (2000 éve), de aki a hazugságot szereti, az nehezen fogja fel ezt. Kellenek ilyen orvosok Magyarországon, mert kicseszettül birka népség a többségünk.
  Majdnem elfelejtettem, “A maszk előnyeit a mostani melegben tudnám még tovább sorolni.” Kérem sorolja őket, mert szeretnék ma még valamin mosolyogni, vagy nevetni ha úgy tetszik.

 3. Félek, ha nem oltatom magam megkülönböztetnek, kirekesztenek nem csak engem, kiskorú gyermekeimet is,
  Félek, hogy megkülönböztetnek az egészségügyi ellátó rendszerben, és nem látnak el megfelelően, holott rendszeresen fizetem a TB járulékot.
  Félek attól, hogy most az “oltatlanoknak nincs képviselőjük’, akiket megválasztottunk a parlamentbe egyáltalán nem képviselik érdekeinket.

  Szóval van félelem, nem a vírustól, hanem az intézkedésektől, melyeket meghoztak sok ember életét megkeserítik.
  Gyermekeket, szüleiket aláznak meg azzal, hogy korlátoznak a szabad jogainkban.
  Gyermekek, és szüleik, akik az online oktatást becsülettel végig vitték, ez a köszönet, hogy nem mehetnek el egy moziba, állatkertbe, strandra, szállodába, étterembe, cukrászdába, színházba.

  Szükség van azokra az információkra, melyeket csak bizonyos helyeken lehet olvasni, mint pl. ezen a honlapon.
  A médiában nem az igazat mondják, most már sajnos egyikben sem. Mindegy, hogy M1, RTL, ATV

  Bízom benne, hogy a következő kormány valamennyiünk kormánya lesz oltotté és oltatlané egyaránt.
  Bízom benne, hogy ezáltal olyan orvosok kerülnek döntési pozícióba, mint, az “Orvosok a Tisztánlátásért” csoport tagjai.
  Bízom benne, hogy az “OLTATLAN” kifejezés nem válik stigmává.

  1. Sajnos a félelemkeltés, félelemben tartás a legnagyobb fegyver a megalkuvó kormányok kezében. Mindig van és lesz valami/valaki, amitől/akitől félni kell a sok “haszontalannak”. A cionista, sátánista háttérhatalom perverz módon mindig is arra törekedett a történelem során, hogy a gójokat megijessze, rettegésben tartsa. Felsőbbrendűségük, hatalomvágyuk nem ismer határokat. Hogy milyen lesz a következő kormány? A másik oldal sem jobb, mindkét fél egy és ugyanaz, feladatuk a lakosság megosztása, mindkettőnek ugyanaz a gazdája.
   “Az állam minden szörnyek leghűvösebbike. Hideg fejjel hazudik, amikor kimondja a száján: ‘én, az állam, vagyok a nép.’ Bármit mond is az állam, hazugság, és bármije van is az államnak, azt lopta.” (Friedrich Nietzsche)

  2. Kérem NE FÉLJEN! Aggodalom persze lehet, de még ha küzdelmes is lesz az igazság elérése, GYŐZNI FOGUNK!
   Az oltás nem segít, az nem megoldás a félelemre csupán tovább növeli azt.
   Ha visszanézi a történelmet ami akármilyen gyötrelmes is volt, vagy a TV-ben a filmeket, ahol végül mindig a JÓ győzedelmeskedik. A FÖLD is úgy van megalkotva egy magasabb intelligencia az alkotó által, hogy két pólusa van: negatív és pozitív. Tehát ezeknek mindig egyensúlyban kell lenniük. Amennyiben egyik javára billenne valami, az előbb utóbb mindig kiegyenlítődik. Gondolom érti mit akarok ezzel mondani.
   Most a küzdelmek időszaka van, küzdeni kell, muszáj! Aki most nem küzd, az elveszik. Nem szabad passzívnak maradni, hiszen az életünk függ ettől és a gyermekeinké is egyben.

 4. Tisztelt Székesvári Mária Magdolna!
  Ha Ön az egészségügy bármely szegmensében dolgozott, és dolgozik az elmúlt másfél évben, akkor elismerésem a kritikája miatt. Viszont, ha ez nem így van, akkor milyen alapon fogalmazta meg véleményét. Szeretném tudni, hogy három hullám alatt foglalkozott covidos betegekkel, oltási sérültekkel(akiket az orvos még látni sem akart), esetleg olyanokkal, akik a maszktól még levegőt sem kaptak?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük