A bocsánatkérések és a pozíciókból való visszalépések a forgatókönyv részét képezik

2017-ben a Johns Hopkins Egyetem szervezésében megtartott “SPARS” pandémiaszimuláció forgatókönyvében megtalálható a 2020 és 2023 közötti cselekmény összes eleme.

A szimuláció a következővel zárul: Ha a sürgősségi gyógyszerek túl sok kárt okoznak, néhány résztvevő elbocsátásra kerül, mások pedig maguktól felmondanak. A politikusok bocsánatot kérnek.

A SPARS-pandémia forgatókönyvében a fiktív járvány 2025 és 2028 között történik a SPARS-CoV nevű „új koronavírus” miatt. Ez a forgatókönyv pontosan azt írta le, amit 2020 és 2023 között megvalósítottak. Jelenleg a helyreállítás szakaszában vagyunk. A forgatókönyvben a “Vaccine Injury” (Oltáskárosodások) fejezet a járvány megfékezésére kifejlesztett fiktív vakcina, a “Corovax” okozta mellékhatásokkal és a kártérítésekkel foglalkozik. A következő fejezet címe pedig “Acknowledging Loss”, vagyis a veszteségek elismerése. Itt tartunk most.

Ez a német nyelvű cikk: https://report24.news/politiker-ruecktritte-und-entschuldigungen-sind-teil-eines-pandemie-planspiels-aus-2017/

Ez pedig maga a SPARS-forgatókönyv angolul: https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/pubs_archive/pubs-pdfs/2017/spars-pandemic-scenario.pdf


Biró Éva

22 thoughts on “A bocsánatkérések és a pozíciókból való visszalépések a forgatókönyv részét képezik

 1. Lehet, hogy ők ‘bocsánatot kérnek’, én pedig a valódi forgatókönyv tervezésében és végrehajtásában érintett hazai fő illetékesek azonnali letartóztatását. Nem védekezhetnek szabad lábon.
  Valahol el kellene már kezdeni a számonkérést.
  A játékukat ki kellene már venni a kezükből.
  Nincs egy jogász se, aki a kezébe képes ezt az ügyet venni?
  A ráírt évszámoktól függetlenül, ezt az anyagot szerintem folyamatosan írták, átírták a valós történtekhez igazítva. Előre nem tudták, nem tudhatták mi fog történni.
  Nem hihető az előre pont mindenre gondoltak történet. És pont most hozzáférhető, amikor ők minden tervről nem szóltak előre.

  1. 2017 ben több forumon is megjelent ugyan ez az anyag. Letölthetó pdf formátumban. Az emberek elmentek mellette, pusztán azért, mert az aktuális problémák inkább foglalkoztatták őket…pl. terror támadások, ISIS, migráció, stb.

  2. Például ez az oldal se létezett, mint fórum 2017-ben. -:)
   Ahonnan letölthető az anyag .
   Akkoriban egyébként éppen napi extra sokat dolgoztam, a létem fókuszában nem a megadott linkek látogatása és követése szerepelt. Nem hozták le az információt napi 24- ben az akkori vírus megmondó emberek se segítségül, vészharang kongatásként.
   Ezért inkább ne hivatkozzanak most rá. Mennyi minden információ van elhallgatva, letiltva, aminek ennél sokkal fontosabbnak kellene lenni.
   Egyébként a vírusok akkor se érdekeltek túlságosan, már sejthettem róluk valamit?
   Amikor valakinek nincs baja, akkor teljesen normálisan inkább az élettel foglalkozik.
   Ha gondoltak is a kudarcra, mindentől függetlenül nincs bocsánat.

   1. “Ha gondoltak is a kudarcra, mindentől függetlenül nincs bocsánat.”
    – Ezzel egyetértek, sőt ezt az illetékesek is tudták. Pont ezért nem is fognak bocsánatot kérni.
    Megjegyzem: ez rajtunk amúgy sem segítene…

    “Mennyi minden információ van elhallgatva, letiltva, aminek ennél sokkal fontosabbnak kellene lenni.”
    – Az a helyzet, hogy ami a jövőt illetően sokkal fontosabb – ma sincs letiltva. Ott hever az emberek szeme előtt tárva nyitva, de a nagy többség most is elsiklik felette.

    Ha az a cél, hogy miként javítsuk ki az egészségünkön ütött csorbát, akkor nem az illetékesek megbüntetésére kellene koncentrálnunk. (Noha ez egy érthető emberi reakció lenne, attól, hogy börtönbe kerülnek ezek az emberek akiket okolunk, nem fog javulni az egészségi állapotunk, nemde?)
    Például a katasztrofális táplálkozás, a sérült test, valamint az ezt kezelni szándékozó megoldások és publikációk.
    Hát, had ne említsek mást, mint Dr. Tamasi József salaktalanító böjtterápiáit….már több mint 8 éve nyilvánosan publikálva vannak.

    Tehát igen is van megoldás!
    A fő illetékesekre pedig kár energiát pazarolni. Ők úgy is elintézik majd idővel magukat….a sors fog végezni velük.

   2. A fontossági sorrenddel vitatkoznék.
    Senki más rajtunk kívül nem tud ennek a rendszernek véget vetni.
    Esetleg közzétehetne egy összeállítást, milyen rejtett információk vannak a szemünk előtt.
    Nehogy kimaradjon valami -:).

    1. Igen, azzal egyet értek, hogy mi saját magunk tudunk csak változtatni.

     Nagyon hasznos, Peter Jentschura: Teljes megtisztulás c. könyve. Több száz éves germán gyógyászati hagyományok alapján megírt, gyakorlatban használható tudást közvetít. Testi és spirituális téren is.
     A magyar változata sajnos csak antikváriumokban elérhető. Azonban ezen a linken le lehet tölteni egy scanelt változatot:
     https://vdocuments.mx/download/peter-jentschura-josef-lohkaemper-teljes-megtisztulas.html

     Dr. Tamasi József szintén hasznos átfogó tanácsokkal: https://tamasidr.hu/bojtterapia-konyv-tamasidoktor/
     Videó összefoglaló: https://www.youtube.com/watch?v=KCGukHVMcdI

     Végül is mindenki a saját módszerét kell, hogy megtalálja, ami számára legjobban működik.

  1. “Nincs más orvosság, csak az oltás!” A kovid-szekta irányítói, propagandistái és doktor mengeléi fogadják meg a saját tanácsukat, és járjanak elöl jó példával: okvetlenül “oltassák be” magukat, lehetőleg az összes márkájú méreginjekcióval egyszerre, persze csak az abszolút biztonság kedvéért. Placebo ezúttal kizárva.
   Garantáltan és véglegesen kigyógyít a kovidból, mindannyiunkat.

  1. Tisztelt Dr Szabó Attila!

   Ezt már pár hete leírtam kommentemben. A CO2 a fotoszintézis alappillére tehát a földi élet alapja. De még Áder János is a sátánista “elit” szekerét tolta amikor a szén-dioxid kibocsátás ellen papolt.

 2. Szóval az “összeesküvéselmélet-hívőknek”, vagyis a józan gondolkodású realistáknak nemcsak hogy végig igazuk volt, hanem ahogy az lenni szokott, a valós helyzet sokkal rosszabb, mint sejtettük.

  Az egész kamu-járványt, a tömegpszichózist nyilvánvalóan viselkedés-pszichológusok tervezték meg, majd a hasznos idióták népes serege: a politikusok, celebek, álszakértők, média-lódítók, doktor mengelék és az agymosott tömegek szépen, lépésről lépésre végrehajtották, ill. jelenleg is végrehajtják.
  A politikusok bocsánatkérését nemigen látom, kivéve, hogy néhány nagyon lejáratódott figura lemondott vagy lemondatták, pl. a kovid-náci átöltöző-művész Jack/Jacinda Ardern Új-Zélandon. De sajnos a többi “ifjú globális vezető”, mint pl. a gyáva féreg Justin Castro-Trudeau még mindig hatalmon van. Megbánást egyik tömeggyilkos sem tanúsított idáig, nemhogy bocsánatot kért volna.

  Az eredeti forgatókönyv szerint az egész kamu-járványt 5 évvel később kellett volna megrendezni. Vajon miért kellett előbbre hozni? Miért volt ennyire sietős a sátánista bagázsnak? Talán közeledik valami, ami veszélybe sodorja a hatalmukat, ha nem áldoznak fel elég hiszékeny embert? A sötét okkult hitrendszerük szerint rendszeresen véráldozatot kell bemutatniuk a démoni hatalmaknak, amit évezredek óta meg is tesznek a véget nem érő háborúikkal, forradalmakkal, népirtásokkal, diktatúrákkal, éhínségekkel, vegyszeres mérgezésekkel, sugárzásokkal, és még ki tudja, mi mindennel, amikről még csak nem is hallottunk, mivel a technológiájukat sem ismerjük.

  Talán a sietség az oka, hogy túl gyorsan túl sok mindent akartak elérni? Ezzel csak növelték az ellenállást. A davosi sátánista szeánszon is sokkal kevesebben vettek részt, mint máskor, ahogy az üres székek mutatták a felvételeken.
  Talán a kapkodás és a fejetlenség az oka, hogy egyre többször borul ki a bili, vagy nevetségességbe fullad a következő lépésük, amiről aztán gyorsan el kell terelni a figyelmet? Hova lett példának okáért a “majomhimlő”, amely a vicces kedvű mém-készítőknek valóságos aranybánya volt? Emlékszik még rá valaki egyáltalán, vagy a “cancel culture” brigád már a nyomait is kitörölte? Tavaly nyár óta kihalt a kamu-vírus, esetleg lejárt a szavatossága?

  A sátánista bagázs ráadásul egyre elbizakodottabb, egyre nyíltabban henceg vele, hogy mire készül. Ez már önmagában is biztos recept a bukásra. Csak azért maradhattak hatalmon ilyen sokáig, mert eddig nagyrészt a háttérben működtek. Ha felfedik a kártyáikat, azzal sebezhetővé válnak.
  Ha óvatlanul túl gyorsan túl sok embert szorítanak sarokba, az fog történni, ami a “zéró-kovid” terror miatt Kínában: az emberek végül tömegesen ellenük fordulnak, mert nem marad vesztenivalójuk. Hiába irtanak minket minden elképzelhető módszerrel, még így is nagyságrendekkel többen vagyunk, mint a sátánisták és pribékjeik. Nem lehet egyetlen nyugodt percük sem, és ne is legyen!

  1. Igazán nem akarom Öntől elvenni azt a felcsillant kis reményt, amire a végére jutott. Lenne több is kapcsolódóan, azonban csak két figyelmeztető mozzanat:

   Jacinda Ardern
   Az őt követő új-zélandi miniszterelnök Chris Hipkins azt mondja, hogy lényegében embereket fog levadászni és beoltani:
   https://twitter.com/sydneylwatson/status/1616868029840887809?s=46&t=i3CC6SEuGHPhjahz5A0QLw&utm_source=substack&utm_medium=email
   Az egyik komment: „Megszabadulsz az egyiktől, a következő pedig rosszabb.”

   A józan gondolkodású összeesküvés-elmélet hívők
   Fentebb daan beidézett egy írást:
   https://newspunch.com/who-unveils-plan-to-strip-conspiracy-theorists-of-their-human-rights/
   A WHO nyilvánosságra hozta azt a tervet, hogy megfosztja emberi jogaiktól az „összeesküvés-elméletek” híveit
   (Ennek részletei a nagyban készülődő WHO Pandémia Szerződésben van lefektetve.)

   Sajnos messze még a globalisták bukása. Nekünk se lesz tőlük egyetlen nyugodt percünk az elkövetkezendő években, de vágjunk bele!

   1. A lópofáju nő helyett lett egy ragyásképü férfi.
    Mi változott ?
    A népet butitó cirkusz megy tovább, magasabb sebességi fokozatban folytatva.

  2. Elképzelhető, hogy a lemondások mögött inkább letartóztatások állnak. Minden cselekedetüket a kétségbeesés mozgatja. Még utoljára megpróbálnak esetleg egy kiszámíthatatlan “fekete hattyú” műveletet megejteni. Pl. egy pusztító földrengés a törököknél, az olasz internet leállítása. De akár ennél rosszabbra is hajlandóak.

 3. Kérdés: mikor jut el a kollektiv nyugat arra a szintre, hogy végre itt valaki észre veszi hogy valami nincs rendben ?

  Forrás:
  Politiker und hohe Beamte leiden unter Nebenwirkungen und sterben nach den Impfungen. Teil XV – 15
  https://www.bitchute.com/video/bnKv3eYYhupJ/

  Vagyis, meddig lehet ezt a szekeret még tolni ?
  Vagyis olyan mélyen hallgatni ?

  De még most is veszélyes nem tesztelt gyógyszerrel, Molnupiravir áll elő a Merck cég. Amit az adófizető pénzel.

  Forrás:
  https://childrenshealthdefense.org/defender/merck-covid-pill-virus-mutations/?itm_term=home
  https://uncutnews.ch/studie-zeigt-dass-die-vom-steuerzahler-subventionierte-covid-pille-mit-neuen-virusmutationen-verbunden-ist-ich-glaube-wir-steuern-auf-eine-katastrophe-zu/

  De most evezzünk a hazai vizekre.

  forrás: https://www.hit.hu/hirek/az-oltas-etikai-kerdesei
  https://www.hitradio.hu/covid-19-mennyire-hihetunk-bill-gates-joslatanak/
  https://www.hitradio.hu/kozak-istvan-gyogyulas-a-covid-bol/

  Micsoda magas szinten lévő vitatkozásokat folytattak le egyesek anno az oltásokról, a virusról.
  Aztán amikor előjöttek a mellékhatások, akkor az oltási téma hirtelen megszakadt. És arról már nem szabadott beszélni.
  De előtte az oltatlanoktól még a létezésükhez való jogukat kétségbe vonták.
  Nem gondolja most a tisztelt és értelmes társadalom, a politikusok, a főimposztor hada hogy amit tettek az embertársaikkal az nem volt
  rendjén ?

  Nekem is meghalt egy kedves ismerősőm, aki ismert egyéniség volt.
  És most mi van ?
  Elöször a szakmai és a politika elit gyászolta és eltemette. Most meg egy könyvtárat is elneveztek a meghaltról.
  Aztán én meg mondtam a meghalt ismerős közvetlen társának, hogy menjen már útánna a dolgoknak, hogy mi történt.
  De ennek semmi foganatja sincs. Csak a nagy hallgatás és lapítás.

 4. Hogy lehetne a korona terror alatt elszenvedett sérelmeket feldolgozni ?

  Forrás:
  3-Jahres-Rückblick Teil 3 von 3
  Prof. Dr. Martin Haditsch
  https://www.youtube.com/watch?v=mB0EVgFyLz8
  https://fassadenkratzer.wordpress.com/2023/02/06/ein-ruckblick-auf-3-jahre-corona-von-prof-martin-haditsch/

  Martin Martin Haditsch 5 csoportok határoz meg, akik a korona terror alatt vagy elkövetők, vagy elszenvedőket voltak.
  Az 5.-ik csoportban vannak azok, akik az embertársaikat megfigyelték, vagyis kikémlelték.

  Prof. Dr. Martin Martin Haditsch nagyon komoly jogsértésnek tekinti a gyerekek ellen elkövetett kényszerintézkedéseket.

  Prof. Dr. Martin Haditsch beszél az újabb jogsértésekről is, amikor nekünk most már Ukrajnáért és a kollektiv nyugat álszent demok-
  ráciájáért fázunk kell. És azt mondják, hogy a fegyverek szállítása a békét szolgálja.

  Ez a legújabb történelmi fejezet számomra azt jelenti, hogy a jogsértések feldolgozása egyre nehezebb lesz és az emberiség egy
  totálitárisus rendszer felé rohan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük