Herbert Kickl, az egyedüli vezető párt-politikus Európában aki, megvédi a gyermekeket a pandémiában!

Egy bizalmatlansági indítvány benyújtásást jelentettük be a teljes kormányzattal szemben, így most feszültek egy ideig, de most már nem vagyok hajlandó jó pofát vágni ehhez a gonosz játékhoz. – nyilatkozza Herbert Kickl osztrák politikus, Ausztria volt belügyminisztere.

2 thoughts on “Herbert Kickl, az egyedüli vezető párt-politikus Európában aki, megvédi a gyermekeket a pandémiában!

 1. Sok orszagban sokkal hatarozottabb
  tiltakozasok vannak nyiltan…mint hazankban a maszk viseles ellen mely
  Nemcsak a pofa be alapjan torteno
  elnyomast jelenti…de a félelem miatt is rombolo az egeszsegre……hozzaszoktat az oxigen felvetel nelkulozesere.
  Tiltakozom

 2. Nagyon sokan tudjuk, talán még többen sejtik, hogy itt nincs szó vírusról. Itt a mindenre kiterjedő korlátlan világhatalmi ellenőrzés mindenáron való megszerzéséről van szó, a New World Order bevezetésének szándékáról. (Emlékezzenek! Az USA-ban magánkézben lévő fegyverek, mintegy 300 millió+ tették lehetetlenné az ottani lezárásokat. Senki nem hallhatott ilyenekről, mert nem voltak.) A technokrácia készen áll a hatalomátvételre, hogy elektronikai rendszereken keresztül (is) hatalmat gyakoroljon. Mi nem. Mindezt “altatással”, erőszakkal, alkalmasint rendőri-katonai erőszakkal, megvezetéssel, pszichológiai fegyverekkel, hol-mivel, kívánják kikényszeríteni. Ahogy Brian Gerrish, a UKColumn munkatársa fogalmazott: “Az UK pszichológiai támadások kereszttüzében áll, ahogyan az USA is és az EU egésze is.” Írásaiban bebizonyította, olvasható, hogy a törvényeknek nemcsak a szellemét, de a szavait is elárulták, amelynek gyakorlata itt, a volt keleti blokkban csakcsak ismeretes, de ott nagyon fáj, mert nem ismerték korábban. (Itt is fáj.)
  Ezt a kanosszát tehát visszautasítom személyemben, nemzetemben, a világ polgáraként, minden minőségemben!
  A kognitív disszonanciát mindennapi viselkedési gyakorlattá emelő gengszterek feleljenek független bíróság (ha még van ilyen) előtt és mielőbb! Emberéleteket vesztünk napról napra, nem, nem a vírustól, hanem a félelemtől, az izolációtól, a vakcinák által. A bizalom eltűnt, a szociális viselkedés szabályai felülírattak, mindenki mindenkivel meghasonlott, stb. Rapid módon esik szét a világ körülöttünk és alattunk.

  Kérdezem, miért is nem tudunk mi, magyarok az Európa Tanács 2021.01.27.-i határozatáról, amely kötelezi a tagállamokat a lakosság tájékoztatására? Igen, itt Magyarország is képviselt, az ET képviseleti tagja pl. Német Zsolt a Fideszből. Miért is nem tartja magát az általános tájékoztatás kötelezettségéhez a magyar fél? Ld. 7.3.1, vagyis az oltások NEM kötelezőek, s erről kéretik a lakosságot TÁJÉKOZTATNI.
  7.3 with respect to ensuring high vaccine uptake:
  7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is NOT mandatory and that no one is politically, socially, or otherwise pressured to get themselves vaccinated, if they do not wish to do so themselves;
  Kérdezem, miért is nem tudjuk, hogy nem érhet senkit hátrányos megkülönböztetés, ha bármilyen konszideráció okán nem oltatja magát, mint 7.3.2 szól?
  7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;
  És még arra is kíváncsi lennék, miért nem tudjuk, hogy ugyanebben a határozatban az ET definiálja a vakcinaútlevél tartalmát és felhasználhatóságát, nevezetesen: KIZÁRÓLAG a vakcina hatékonyságának, lehetséges mellékhatásainak és alkalmazása nemkívánatos következményeinek kimutatására használható!
  7.5.2 use vaccination certificates only for their designated purpose of monitoring vaccine efficacy, potential side-effects and adverse events;
  Itt a lelőhely:
  Európa Tanács 2021. január 27. HATÁROZAT (nem, nem ajánlás!)
  Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations
  Resolution 2361 (2021) | Provisional version
  Author(s): Parliamentary Assembly Origin
  Assembly debate on 27 January 2021 (5th Sitting) (see Doc. 15212, report of the Committee on Social Affairs, Health and Sustainable Development, rapporteur: Ms Jennifer De Temmerman). Text adopted by the Assembly on 27 January 2021 (5th Sitting).

  Csak a teljesség kedvéért. A WHO 2021.01.14. AJÁNLÁSa: NE vezessék be a vakcinaútleveleket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük